Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
173 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 173 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
HLIANA ΑΠΟ ΟΤΙ BLEPVTO EXOYN ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ SITE KAI DEN YPARXEI ΘΕΜΑ ME TO KAROTSAKI.

DESPOINAKI ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΜΩΒ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΜΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΕΖ - ΛΕΥΚΟ.ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΥΦΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑ ΧΑ

evvi

evvi
spapastamou έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:ΕΓΩ ΠΗΡΑ PAMPERS ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ

Aυτά?

http://www.pampers.gr/gr_GR/proddetail/baby-products/pampers-new-baby/id/1/sectionid/1

και εγω αυτα πηρα για τον μικρο αλλα το 2 νουμερο που λεει απο 3-5 κιλα μου φανηκε πιο λογικο τωρα αν εκανα πατατα θα δειξει

... μάλλον το 3-6 θα πήρες ε?
Πόσο ζυγίζει τώρα ο μπέμπης?
Μια χαρά θα είναι!

ναι ναι το 3-6 τωρα μου πε ο γιατρος περιπου στα 3500 οποτε μου φανηκε πιο λογικο αυτο. τωρα στην πραξη θα δειξει χαμενα δε θα πανε σιγουρα αν ειναι μεγαλυτερα.

γεια σας κοριτσακια κι εγω το 2 εχω παρει....!!!evvi μου καιρος να μιλαμε και με τα κοριτσια απο εδω,ε...??? γιατι οπως φαινεται παιζει να ειμαστε μανουλες σεπτεμβριου τελικα..... Very Happy

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad δε θελω!!! εγω θελω τον αυγουστο κι ας ειναι και 31 ετσι για το γαμωτο!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια, μετά από πολλές εβδομάδες γράφω πάλι....Ήμασταν περίπου 2 εβδομάδες Σαλαμίνα. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα, γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη ζέστη και το σπίτι δεν έχει καλή μόνωση, οπότε έκανα καθημερινά σάουνα! Αλλά σίγουρα χαλάρωσα...ωραίο πράγμα να βλέπεις τη θάλασσα!!!! Τη Δευτέρα πήγα στο γυναικολόγο. Ο μικρούλης μου είναι τώρα 2148 γρ. (33+4) το μόνο κακό είναι ότι έχω λίγο αυξημένο αμνιακό υγρό. Μη φανταστήτε τίποτα τραγικό. 20 είναι το φυσιολογικό, και εγώ έχω 21. Με έβαλε να ξανακάνω την καμπύλη (τι ευτυχία-μπλιαχ). Τα αποτελέσματα δεν τα έχει δει ακόμα, αλλά εγώ βλέπω ότι είναι μια χαρά...Πήγα και στον αιματολόγο. Εδώ και ένα μήνα έχουμε αυξήσει τη δόση. Κάνω τις 0,5 (αλλά όχι όλη τη δόση. Από 0,3)Και πρέπει να συνεσίσω μέχρι τη γέννα και μετά με τις 0,45 για 25 μέρες....φρίκη, και όλο ματώνω τώρα. Και το μωρό λες και το διαισθάνετε χτυπάει σαν τρελό...Κάθε μέρα έχω και κάτι να κάνω, εξετάσεις, ΙΚΑ, παρακολουθώ και τη δουλειά μου από το σπίτι (λίγες ώρες βέβαια και αυτές θα τις πληρωθώ). Πάω για Doppler την Πέμπτη, θα είμαι 35 εβδομάδων, άργησα λιγάκι....να σας πω επίσης πως χρειάστηκα 5-6 μέρες για να καταφέρω να τα διαβάσω όλα αυτά που γράψατε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 536304
Και για την συνάντηση διάβασα αφού βρεθήκατε. Αλλά για μένα θα ήταν λίγο μακριά. Μένω Αργυρούπολη
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση? δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στην πρώτη γέννα...τις νυχτικιές σας/πυτζάμες, τις πλύνατε με κανονικό απορυπαντικό ή με proderm? Ρωτάω γιατί θα έρχετε σε επαφή μαζί μας το μωρό και μήπως το πειράξει κάτι. Αυτά από μένα, να είστε όλες καλά, να προσέχετε
Φιλάκια

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Candy μου εγώ τα ρούχα που θα πάρω στην κλινική κάτι εσσώρουχα και κάτι νυχτικά τα έπλεινα με το παιδικό έτσι για την μυρωδια. Να μην έχει μυρωδιά.

tzef

tzef
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ CANDY ΜΕ PRODERM ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ/ΕΓΩ ΠΗΡΑ PAMPERS TO NOYMERO 1 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2 ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΟ 2.ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3100

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:Candy μου εγώ τα ρούχα που θα πάρω στην κλινική κάτι εσσώρουχα και κάτι νυχτικά τα έπλεινα με το παιδικό έτσι για την μυρωδια. Να μην έχει μυρωδιά.
Δεν το είχα σκεφτεί, θα τα βγάλω από τη βαλίτσα και θα τα ξαναπλείνω.
Συ έχω πει ότι δουλεύω σε κυπριακό γραφείο? δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις την Amathus

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ CANDY ΜΕ PRODERM ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ/ΕΓΩ ΠΗΡΑ PAMPERS TO NOYMERO 1 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2 ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΟ 2.ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3100
καλά που μου ήρθε φλασιά...
Βρε Γεωργία, εσύ έχεις κάνει πάρα πολλές δουλειές. Μέχρι και τ port bebe έπλυνες. Και εγώ σιγά σιγά πρέπει να το πλείνω, όπως και το καρότσι μας, την καλαθούνα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο

tzef

tzef
ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.

ΕΠΛΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΡΙΛΑΞ,ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΝΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα κάνεις όλα μόνη σου? Εγώ σήμερα έκανα πόσες δουλειές στο σπίτι και μόλις έκατσα έκανα 1 ώρα να συνέλθω. Σουλιές και κλωτσιές. Κουράστηκε και το μωρό. Εγώ βοήθεια δεν έχω (εκτός από τον άντρα μου)Η μαμά μου είναι Γερμανία....μπορεί όμως να φέρω γυναίκα πριν πάω στο μαιευτήριο. Ημερομηνία που μου έδωσε ο γιατρός για καισαρική είναι 23 Σεπτεμβρίου. Μπορεί και να αλλάξει όμως. Αυτό που φοβάμαι πολύ είναι η επισκληρίδιος και θα το ξανασυζητήσουμε μου είπε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 534787

tzef

tzef
ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΡΟΥΧΑ ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ.Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΠΑΡΧΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΡΗΔΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Very Happy
ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ???? Shocked Shocked Shocked Shocked ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ......

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ Smile ΤΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΕΜΙΣΑΣΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!

CANDY TON ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ??? ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ DOC ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ pale ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!
Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Very Happy
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΙΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ Κ ΣΟΥΤΙΕΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΛΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ Κ ΤΩΡΑ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΘΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 136747

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕΕΕ ΧΑΛΑΛΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ Κ ΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Smile ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ pig pig pig ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΞΗΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΖΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΩ No

ΣΕΒΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΣ ΕΧΟΥΝΕ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ 2!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 215994 ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ....

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ (ΑΒΑΤΑΡ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝΕ Κ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΨΟΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ....

ΑΧ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ Κ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ Κ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ....
ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΛΑΣΗ Α ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ!!! Κ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Π.Χ ΟΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ Κ ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ Κ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ Wink
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΑΙΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ cyclops Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΣΕ 35 ΛΕΠΤΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΣΙΔΕΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΥΤΕΣ Κ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΧΝΟΥΔΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Wink

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ??? ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ Mad Mad Mad
ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΑΤΟΜΑ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 585182

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.

ΕΠΛΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΡΙΛΑΞ,ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΝΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!! ΕΣΥ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 328109
ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ Κ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ!!!!
Κ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΜΩΡΩΔΙΑ ΤΟΥ No

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
CANDY ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΦΟΒΑΣΑΙ????
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΦΑΩ Κ ΦΑΓΗΤΟ Shocked Shocked Shocked
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ??? Rolling Eyes

spapastamou

spapastamou
evvi έγραψε:
spapastamou έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:ΕΓΩ ΠΗΡΑ PAMPERS ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ

Aυτά?

http://www.pampers.gr/gr_GR/proddetail/baby-products/pampers-new-baby/id/1/sectionid/1

και εγω αυτα πηρα για τον μικρο αλλα το 2 νουμερο που λεει απο 3-5 κιλα μου φανηκε πιο λογικο τωρα αν εκανα πατατα θα δειξει

... μάλλον το 3-6 θα πήρες ε?
Πόσο ζυγίζει τώρα ο μπέμπης?
Μια χαρά θα είναι!

ναι ναι το 3-6 τωρα μου πε ο γιατρος περιπου στα 3500 οποτε μου φανηκε πιο λογικο αυτο. τωρα στην πραξη θα δειξει χαμενα δε θα πανε σιγουρα αν ειναι μεγαλυτερα.

γεια σας κοριτσακια κι εγω το 2 εχω παρει....!!!evvi μου καιρος να μιλαμε και με τα κοριτσια απο εδω,ε...??? γιατι οπως φαινεται παιζει να ειμαστε μανουλες σεπτεμβριου τελικα..... Very Happy

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad δε θελω!!! εγω θελω τον αυγουστο κι ας ειναι και 31 ετσι για το γαμωτο!!!!

μωρε κι εγω τον αυγουστο θελω αλλα σου λεω τελειως υποκειμενικα κατα που το κοβω το πραγμα....

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="spapastamou"][quote="evvi"]
spapastamou έγραψε:
evvi έγραψε:

μωρε κι εγω τον αυγουστο θελω αλλα σου λεω τελειως υποκειμενικα κατα που το κοβω το πραγμα....

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 654316
ΑΝ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.... ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ I love you I love you

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!
Δώρα και εμείς πριν από λίγο επιστρεψαμε από το χωριό. Άλλος αέρας βρε παιδί μου.

Κορίτσια, αυτό με τις πυτζάμες και τα εσώρουχα που θα πάρουμε στην κλινική δε το είχα σκεφτεί. Τέλεια ιδέα, θα τα πλύνω και εγώ με τα βρεφικά απορρυπαντικά.

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
evvi έγραψε:
spapastamou έγραψε:

Sofia & evvi μη σας παίρνει από κάτω. Έχει ακόμα ο Αύγουστος 4 μερούλες. Ποιος ξέρει... Very Happy Very Happy . Αν και Σοφάκι μου ότι το ticker σου που δείχνει 0&0 έχει πλάκα. Άντε βρε από ώρα σε ώρα πάτε. Με το καλό. Φαντάζομαι όμως η αγωνία στο κόκκινο???

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ.. ΕΓΩ ΛΕΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!! ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ??

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?? ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ INTERNET ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 215994

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
swsw έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?? ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ INTERNET ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 21 215994

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=36074&selcat=bgtoys

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ Very Happy
ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ!!! ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ I love you ΜΕΧΡΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ Wink
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Αναστασία μου για δες από fisher price με 40€.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμα, αλλά εγώ σκεφτόμουν κάτι που να έχει και φωτάκια να προβάλουν γύρω γύρω.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
AntoniaA. έγραψε:

Αναστασία μου για δες από fisher price με 40€.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμα, αλλά εγώ σκεφτόμουν κάτι που να έχει και φωτάκια να προβάλουν γύρω γύρω.

ΧΕΧΕ!! ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ Very Happy
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...
ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!! ΟΠΟΤΕ Κ ΕΝΑΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.... Wink

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δώρα με διαφορά μερικών λεπτών!!! Το ίδιο βάλαμε. Πάντως το συγκεκριμένο μου ''χτύπησε'' αμέσως μόλις το είδα.

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και μία καλή λύση για τις μπαταρίες είναι οι επαναφορτιζόμενες. Εμείς τις χρησιμοποιούμε τώρα 2 χρόνια και έχουμε σωθεί. Και το μηχανηματάκι που τις φορτίζει παίρνει από τις μικρούλες ΑΑΑ μέχρι τις μεγάλες.
Φαντάζομαι τώρα με το μωρό και τα παιχνιδάκια του θα μας είναι ακόμα πιο χρήσιμο.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
AntoniaA. έγραψε:Και μία καλή λύση για τις μπαταρίες είναι οι επαναφορτιζόμενες. Εμείς τις χρησιμοποιούμε τώρα 2 χρόνια και έχουμε σωθεί. Και το μηχανηματάκι που τις φορτίζει παίρνει από τις μικρούλες ΑΑΑ μέχρι τις μεγάλες.
Φαντάζομαι τώρα με το μωρό και τα παιχνιδάκια του θα μας είναι ακόμα πιο χρήσιμο.

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ!!!!! ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΡΙΛΑΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΙΚΟΥΣ!!!
ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις