Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
132 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 132 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο θα κανω θα παω να ψωνισω καμοια κυβερτουλα που δεν εχω αρκετες!θα παω να κανω ψωνια στο σουπερ μαρκετ για οσο λειπω γιατι θα ερθει η μαμα μου σπιτι μου να μηνει να τα κρατησει! δυστηχωσ δεν θα μπορεσει να ειναι μαζι μου Crying or Very sad αλλα καπιιος πρεπει να ειναι με τα μωρα μου! θα φτιαξω τον αποστειρωτηρα μου γιατι εγω ξερω οτι δεν θα θυλασω ουτε τον βασιλη μπορεσα το γαλα μου δεν ειναι καλο και το βλεπουμε παο τωρα! το προγαλα που βγαζω ειναι καφε! Crying or Very sad Crying or Very sad αλλα ενταξει τι να κανω!!!!ουφ!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΜΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ(ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ) ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΞΕΙ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.
ΣΕΒΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ,ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΗ-ΠΟΔΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΟΡΘΙΑ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινακι εγω πρωτογαλα που λενε δεν εχω βγαλει....καλο η κακο ειναι αυτο;;;
Σταυρουλα μου ποδι κ μεση απο τα αριστερα το εχω κ εγω!!!
Ορθια κ εγω ποναω....αφου οταν σιδερωνω καθε 5-10 λεπτα κανω διαλειμμα...

stav2007

Sevi έγραψε:Κατερινακι εγω πρωτογαλα που λενε δεν εχω βγαλει....καλο η κακο ειναι αυτο;;;
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ KRAFT ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΙΒΕΧΡΩΜ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:Κατερινακι εγω πρωτογαλα που λενε δεν εχω βγαλει....καλο η κακο ειναι αυτο;;;
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ KRAFT ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΙΒΕΧΡΩΜ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ
Της neopal ειναι......

stav2007

Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:
Της neopal ειναι......
Η NEOPAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΙΒΟΧΡΩΜ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:
Της neopal ειναι......
Η NEOPAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΙΒΟΧΡΩΜ?
Αχ δεν ξερω.......

stav2007

ΣΕΒΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ?ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΙΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ 1 ΜΗΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

sevi μου δεν πειραζει που δεν εχεις βγαλει θα το βγαλεις ολο μαζι εγω που βγαζω απο τον εκτο μηνα δεν ειναι καλο και σημερα μου ειπε ο γιατρος γιατι το ειδε οτι δεν θα θηλασεις το μωρο γιατι δεν κανει!τα μεγαλα μου τα θηλασα μεχρι που χρονισαν!

stav2007

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????
ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 654316
ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ...ΚΑΛΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ...
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΜΠΣ Κ ΨΩΝΙΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΝΑ ΣΗΜΑΖΕΨΩ ΗΡΘΑΝ ΣΤΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ tongue
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ flower
ΜΕ ΓΕΙΑ Κ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ afro Razz Razz
ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΟΝΟ, ΒΑΦΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΚΟΥΡΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 606100
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΛΙΓΕΣ Κ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ...
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ Wink
Ε ΤΟΣΑ ΨΩΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 966307
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 272517

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 536304 ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 272517

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΤΟΝΕΤΑ Κ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΨΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΜΕ 3 ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!!! queen
ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ε???
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΩΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Smile

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΣΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ....
ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΞΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 688264 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 30 688264

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ?ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2900ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ!Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΕΣ!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

καναμε εξετασεισ τον μικρο μου και βρεθηκε μεσα στο γαλα μου αιμα! γ αυτο ειναι καφε!και γ αυτο μου ειπε να μην τον θηλασω!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kathrinkaterina στις Τρι Αυγ 30, 2011 1:01 pm, 1 φορά

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
kathrinkaterina έγραψε:

sevi μου δεν πειραζει που δεν εχεις βγαλει θα το βγαλεις ολο μαζι εγω που βγαζω απο τον εκτο μηνα δεν ειναι καλο και σημερα μου ειπε ο γιατρος γιατι το ειδε οτι δεν θα θηλασεις το μωρο γιατι δεν κανει!τα μεγαλα μου τα θηλασα μεχρι που χρονισαν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΑΡ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ??? (ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΩ ΞΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Rolling Eyes

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου το ιδιο μου συνεβει και οταν εκανα τον μικρο! εκανα εξετασεισ και μου πηραν και δειγμα απο το γαλα και βρηκαν μεσα στο γαλα μου αιμα!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
kathrinkaterina έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

καναμε εξετασεισ τον μικρο μου και βρεθηκε μεσα στο γαλα μου αιμα! γ αυτο ειναι καφε!και γ αυτο μου ειπε να μην τον θυλασω!

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Ε??? ΤΙ ΝΑ ΠΩ???

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα μου ειπαν αν ηταν λιγο το αιμα οχι δεν θα πειραζε αλλα ειναι αρκετο! και ο γυναικολος και η μαια και η παιδιατρος μου ειπαν να μην θηλασω!!! εκανα και μαστογραφιες και ολες τησ εξετασες στην αρχη και δνε μου βρικαν τιποτα! αυτο που μου ειπαν ειναι οτι οταν πιεζετε το στηθος μου για να βγαλει γαλα σπανε τα αγγεια!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ROSE 1980 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ?ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2900ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ!Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΕΣ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ Κ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.I love you
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΜΕΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ. ΑΝΤΕ Κ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ Laughing

stav2007

ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ROSE 1980 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ?ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ?

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΑΡΟΙ!ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙΑ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
kathrinkaterina έγραψε:εμενα μου ειπαν αν ηταν λιγο το αιμα οχι δεν θα πειραζε αλλα ειναι αρκετο! και ο γυναικολος και η μαια και η παιδιατρος μου ειπαν να μην θηλασω!!! εκανα και μαστογραφιες και ολες τησ εξετασες στην αρχη και δνε μου βρικαν τιποτα! αυτο που μου ειπαν ειναι οτι οταν πιεζετε το στηθος μου για να βγαλει γαλα σπανε τα αγγεια!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ Η ΜΑΙΑ ΑΛΛΑ Κ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΟΠΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Very Happy
Κ ΝΑ ΠΩ Κ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΧΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ!! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ROSE 1980 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ?ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2900ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ!Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΕΣ!

σ ευχαρηστω παρα πολυ! θα βγαινω εγω θα μπαινεις εσυ! με το καλο ολα καλα να πανε σε ολες μας!!!! ναι αυτο ειναι πρωγαλα!!!!μεγαλη η μπουμπου σασ φτου της μην την ματιασω! εμενα ειναι 2700!!

stav2007

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ROSE 1980 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ?ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ?

σταυρουλα μου οχι δεν την κανουν την εξεταση αν δεν εχεις τιποτα και αν το γαλα σου ειναι κανονικο! εγω το παρουσιασα λιγο πριν γεννησω τον τριτο μου γιο ημουν 8 μηνων και το προγαλα μου ηταν καφε το ειπα στον γιατρο μου και ετσι εκανα εξετασεις και βρηκαμε το αιμα!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΡΕ ΨΥΧΗ Very Happy
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΕΣΥ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ Ε??? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΓΩΝΙΑ.... ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΑ... ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΙ Κ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ Very Happy Κ ΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙΣ ΕΙΧΕ...
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!! ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις