Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
83 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 83 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΒΑΚΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΝΟΡΜΑΛ ΜΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΧΤΕΣ!
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Ε?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 215994

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojo_mama έγραψε:Ρε κοριτσια εμενα δε μου εγραψε ο γιατρος να κανω καμπυλη στις εξετασεις που ειναι να κανω μεθαυριο...Περασε λεει η εβδομαδα που επρεπε να την κανω και επειδη ουτως η αλλως εχω χαμηλες τιμες δεν πειραζει.

Σημερα καπως σηκωσα αποτομα το μικρο και ενιωσα ενα τραβηγμα χαμηλα αριστερα και απο τοτε με ποναει...δεν υποφερω κιολας αλλα με ποναει οταν περπαταω (εστω και πολυ αργα), οταν σηκωνομαι και ας μη σας πω για οταν παιρνω το παιδι αγκαλια νομιζω οτι θα πεσω κατω.

Ευτυχως ηταν πολυ καλο το παιδακι μου σημερα κ δε με κουρασε...κοιμηθηκε 2ωρα πρωι και μεσημερι και παρολο που ξυπνησε 7 ξανα κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.

Θα περιμενω να δω πως θα παω αποψε κ θα παρω το γιατρο στο νοσοκομειο αυριο να δω

λετε να κανα βλακεια; ειμαι κ μονη μου γαμωτο
Ε ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΩΡΕ!! ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟΨΕ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ!! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΩΣΗΦΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 379767

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swsw έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΒΑΚΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΝΟΡΜΑΛ ΜΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΧΤΕΣ!
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Ε?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 215994
Ναι μια χαρα ειναι οι εξετασεις μου!!!
Κ εσυ να μην ανησυχεις,μια χαρα ειναι...αυριο να δουμε τι θα μας πει.ελπιζω να μου δωσει ημερομηνια για την γεννα!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jojo_mama έγραψε:Ρε κοριτσια εμενα δε μου εγραψε ο γιατρος να κανω καμπυλη στις εξετασεις που ειναι να κανω μεθαυριο...Περασε λεει η εβδομαδα που επρεπε να την κανω και επειδη ουτως η αλλως εχω χαμηλες τιμες δεν πειραζει.

Σημερα καπως σηκωσα αποτομα το μικρο και ενιωσα ενα τραβηγμα χαμηλα αριστερα και απο τοτε με ποναει...δεν υποφερω κιολας αλλα με ποναει οταν περπαταω (εστω και πολυ αργα), οταν σηκωνομαι και ας μη σας πω για οταν παιρνω το παιδι αγκαλια νομιζω οτι θα πεσω κατω.

Ευτυχως ηταν πολυ καλο το παιδακι μου σημερα κ δε με κουρασε...κοιμηθηκε 2ωρα πρωι και μεσημερι και παρολο που ξυπνησε 7 ξανα κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.

Θα περιμενω να δω πως θα παω αποψε κ θα παρω το γιατρο στο νοσοκομειο αυριο να δω

Κ εγω κοπελα μου,πιστευω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο...εγω που δεν σηκωνω παιδακι η βαρος κ τα εχω αυτα!!!
Καλη ξεκουραση να εχεις.....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Λογικά δεν είναι τίποτα κοπέλα μου! Μπορεί να είναι και κάτι σαν κράμπα! Θα κοιμηθείς και αύριο θα είσαι περδίκι! Κοίτα να μην κουράζεσαι!!! Αν αύριο όμως δεις ότι ακόμα πονάς πάρε τον γιατρό σου! Το ζουζουνάκι σου μια χαρά θα είναι! Θα το καταλαβαίνεις και από τις κινήσεις του!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΒΑΚΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΝΟΡΜΑΛ ΜΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΧΤΕΣ!

Από ότι καταλαβαίνω μια χαρά είναι Αναστασία μου! Το πολύ πολύ να σου πει να τσακίζεις ένα τσουρεκάκι τερκενλή στην καθισιά σου γιατί το ζάχαρό σου είναι χαμηλό! Χιχιχιχι!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΕΣΚΑΣΑ.ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΓΧΟΝΟΜΑΙ.

Έλα Fennnia μου!
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είχαμε ζέστη! Δεν τόλμησα να βγω έξω! Αύριο τώρα... βολτούλα στο ΙΚΑ... μπλιαχ!
Πήγατε για ψώνια ή μόνο για καφεδάκι! Άντε πλησιάζει η Τρίτη! Και εμείς Πέμπτη θα πάμε!!!!!!!!

DESPOINAKI ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ PRENATAL.META ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΛΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ DOPPLER.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΓΡΑΦΕ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΩ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Αααααα!! Μια χαρά περάσατε πιτσουνάκια!!!! Με το καλό να τα χαρεί τα ψώνια σας και το ζουζουνάκι σας!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
G.joan έγραψε:despoinaki εγω που πηγα την δευτερα στο ικα αριστοτελους χρειαστηκε μονο το βιβλιαριο ασθενειας μου και η βεβαιωση κυοφοριας.με ρωτησε προφορικα αν εχω συμπληρωμενα 200 ενσημα.και επισης ειχα ηδη δηλωσει τον αριθμο λογαριασμου μου οποτε εσυ σωστα, παρε και την φωτοτυπια που να φαινεται ο αριθμος λογαριασμου σου.δε χρειαζεται δεη κλπ παντως.
την δευτερα πηγα κατα τις 12 και τελειωσα σε 3 λεπτα!ηταν αδειο!

Μακάρι να τελειώσουμε και εμείς αύριο γρήγορα γρήγορα!!!
Θα πάμε Τούμπα οπότε λογικά δεν θα έχει πολύ κόσμο!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Πώπω ρε κοριτσια τι ζέστη μου λέτε! Εγώ να φανταστείτε κάθομαι στη βεραντούλα μας με ζακετάκι! Φυσάει πολύ! Βέβαια εδώ είναι και ανοιχτά, γιατί χτες το βράδυ που πήγαμε σε ένα ταβερνάκι φυλλο δεν κουνιόταν ενώ εδώ χαμός! Ευτυχώς δεν κατάλαβα ζεστούλα και αιρ κοντισιον σχεδόν καθόλου δεν έχουμε βάλει!

Που έχει βρε Ηλιάννα μου δροσούλα να έρθουμε κατά εκεί???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:
Ναι μια χαρα ειναι οι εξετασεις μου!!!
Κ εσυ να μην ανησυχεις,μια χαρα ειναι...αυριο να δουμε τι θα μας πει.ελπιζω να μου δωσει ημερομηνια για την γεννα!!!

Σέβη μου τι καλά!!!!!!!!!! Θα δεις πάλι αύριο τα αγοράκια σου!!!!!!!
Θα περιμένουμε να μάθουμε με αγωνία την ημερομηνία σας!!!!!!!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 334590

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:

Από ότι καταλαβαίνω μια χαρά είναι Αναστασία μου! Το πολύ πολύ να σου πει να τσακίζεις ένα τσουρεκάκι τερκενλή στην καθισιά σου γιατί το ζάχαρό σου είναι χαμηλό! Χιχιχιχι!!!
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!! ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!! ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 215994

Αύριο πας από εκεί?
Οπότε θα δεις και εσύ την μπέμπα?
Τέλειααααααααα!!!!!!!!
Θα περιμένω νέα!
Καλά αποτελέσματα!!!
Χαλάλι σου το τσουρεκάκι!!!!!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ!! ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΛΗΔΑΚΙ ΜΑΣ!! ΑΠΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩ!!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SWSW ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ,MIA ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.ΕΚΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΟΚ;

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣI AΠΟ NEA ΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΑΡΤΙΩΝ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SWSW ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ,MIA ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.ΕΚΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΟΚ;

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣI AΠΟ NEA ΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΑΡΤΙΩΝ.

θέλει και βεβαίωση από τον γιατρό σου Γεωργία μου που να λέει σε ποια εβδομάδα είσαι και πότε έχεις ΠΗΤ! Την έχεις?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΝΑΙ!! ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΛΗΔΑΚΙ ΜΑΣ!! ΑΠΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩ!!!

Καλά αποτελέσματα Αναστασία μου!!!!
Τι καλά που θα δείτε το κοριτσάκι σας!!!
Πως μου αρέσει να μιλάω και εγώ στην μπέμπα με το ονοματάκι της...!!! ... Το Σιλιάκι μου!!!!!!!!

tzef

tzef
despoinaki ελπιζω να μη μου χρειαστει γιατι τοτε με την βασιλικη που το ειχα δεν χρειαστηκε.Η β επιπεδου αναφερει την ημερομηνια τελευταιας περιοδου.

εσεις ειχατε κλεισει ραντεβου μεσω ΙΚΑ ή ειχατε παει έτσι χωρις ραντεβου;

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:despoinaki ελπιζω να μη μου χρειαστει γιατι τοτε με την βασιλικη που το ειχα δεν χρειαστηκε.Η β επιπεδου αναφερει την ημερομηνια τελευταιας περιοδου.

εσεις ειχατε κλεισει ραντεβου μεσω ΙΚΑ ή ειχατε παει έτσι χωρις ραντεβου;

Είχα κλείσει ραντεβού!
Η κοπέλα όμως που είχε ραντεβού πριν από εμένα δεν είχε αυτή την βεβαίωση και την έδιωξαν χωρίς να κάνει τίποτα!
Μακάρι να τελειώσεις εσύ αύριο χωρίς αυτήν!

tzef

tzef
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΤΗΑΝΚS

stav2007

kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κατερινάκι μου με γεια σας!
Είναι πολύ γλυκούλα!
Σε πόσες μέρες ήρθε?
Τα αστεράκια στο ταβάνι φαίνονται έντονα?

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΟ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ! ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕΩΒΑΛΕΙ.ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΕΞΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 9 ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ 6.ΠΗΓΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ MALL PRAKTIKER ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 11 ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΚΗ ΑΔΕΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΙΚΕΤΟΥ.ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ(ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ) ΤΗΝ ΠΗΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΦΙΛΙΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κατερινάκι μου με γεια σας!
Είναι πολύ γλυκούλα!
Σε πόσες μέρες ήρθε?
Τα αστεράκια στο ταβάνι φαίνονται έντονα?

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΟ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ! ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕΩΒΑΛΕΙ.ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΙΝΕΤΡΝΕΤ ΕΔΩ http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=+Twilight+Turtle+Night+Light+Star+Projector+Lamp+&x=53&y=9ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ EMAIL ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 210-6142247 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΩΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SWSW ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ,MIA ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΟΥ.

θέλει και βεβαίωση από τον γιατρό σου Γεωργία μου που να λέει σε ποια εβδομάδα είσαι και πότε έχεις ΠΗΤ! Την έχεις?

KAΛHΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΔΕΚΟ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΠ), ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 328109

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια,
τι κάνετε?
Εγώ σας αφήνω μέχρι αύριο βράδυ! Πάω Τρίπολη να δω τον φαντάρο!
Να περάσετε ωραία!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 215994

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 654316
ΧΟΡΕΥΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ I love you I love you I love you
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ 5 ΗΜΕΡΩΝ Very Happy
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ I love you I love you 2,600GR (ΠΗΡΕ 500GR ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ )ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 328109 ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑΚΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ Laughing ΜΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ I love you ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟ....
ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΠΗΡΑ Κ 1,5 ΚΙΛΟ pig pig ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ rabbit
Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 38η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ I love you

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 328109

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Very Happy ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ I love you ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 16 654316 ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ... ΑΝΤΕ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ Κ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Wink

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΑΝΕΣ ΛΙΓΑΚΙ???
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ flower

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ...
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις