Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:δεσποινακι μου ναιιιιιι φτανει η πεμπτη! και το ανχος μου ομως δεν παει αλλο εχει χτυπησει κοκκινο! και εγω περιμενω αυτο το μπιμπερο και ακομα τιποτα! πως μπορουμε να μαθουμε ποτε θα μασ ερθει???

Θα έρθει και το δικό μας μπιμπερό! Που θα πάει...???
Και εγώ άρχισα και αγχώνομαι... φαντάσου!!! Που θεωρητικά έχω ακόμα 5 εβδομάδες+! Πόσο μάλλον εσύ...!!! Σε καταλαβαίνω...!!! Ξέρεις και τι σε περιμένει...!!! Αλλά πρέπει να το πάρουμε χαλαρά...!!! Καλέ τι λέω...??? Για να τα ακούω εγώ μου φαίνεται...!! Χιχιχι!!!
Άντε πάω για ύπνο τσούπρες!!! Ξάπλωσε και ο αντρούλης μου!!!
Σας φιλώ!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 334590

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:κορίτσια, αυτό το μπιμπερό από που το παραγγείλατε?

http://www.varellas.eu/kouponi/

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:κορίτσια, αυτό το μπιμπερό από που το παραγγείλατε?

http://www.varellas.eu/kouponi/
είσαι super....το συμπλήρωσα!
Σε ευχαριστώ-καληνύχτα-πάω και εγώ!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια οπωσ κοιτουσα τον ιντερνετ τωρα,ειδα κατι ανοξειδωτα και μου εκαναν αντυπωση! δεν ηξερα οτι κθκλοφορουσαν τετοια! τωρα αυτα ειναι καλα??? εχει αγορασει καμοια??μηπωσ φευγει το χρωμα? Mad

εδω τα βρηκα http://babynest.gr/eat/babybottles/

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εεε καλα τωρα εγω ειπα καληνυχτα εγω θα πω καλημερα!καλημερα γλυκες μανουλες χθες παραδοξος δεν εκανα πολλες στροφες στο κρεβατι μου και κοιμηθηκα! το απογευμα θα παω να δω την μπεμπουλα μου η οποια κανει πατρυ μεσα στην κοιλια μου τωρα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 καλημεραααααααααα

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΠΝΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΟΥΡΑ.

ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ. flower flower flower ΦΙΛΑΚΙΑ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!
Κατερινακι να μας πεις τα νεα απο την μπουμπου σου....
Tzef καλα να περασετε με την μικρη...τι καλο θα φτιαξεις;;;
Τι χαλια υπνο κανω πια...αφηστε που κοιμαμαι κ ξυπναω με χερια κ ποδια τουμπανο απο το πρηξιμο....δεν ηρεμουν καθολου!!!

tzef

tzef
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
Μμμμμμ ωραιο!!!
Εμενα με πηρε τηλ η μαμα μου κ θα φτιαξει γεμιστα,οποτε delivery σημερα!!!
Απο τοτε που μπηκα στον 8ο ολα τα κουλα τα εχω....αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο!!!
Πονανε τοσο τα ποδια απο το πρηξιμο που δεν μπορω να περπατησω....

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ZOZOULA Very Happy
SEVI ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΑΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8ο,ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΓΜΗ ΞΕΠΡΗΣΤΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!
Αχ, καλέ μεσα σε δυο μέρες εχω γίνει τουμπανο. Πως πρήστηκα ετσι ξαφνικα; Με το που μπηκα στο μήνα μου, οπως λέει και η Γεωργία. Και 2 κιλα + Και πονάνε μόνο και που περπαταω.
Ρυζι με γαρίδες και λαχανικα εγω εχω σήμερα. Αλλά εδω στη δουλεια θα χτυπήσω μια ντοματοσαλάτα.
Καλή βολτούλα Γεωργία!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!
Μόλις μου ήρθε και μένα το μπιμπερό! πλάκα έχει!
Αφήστε έχω κολλήσει με μία σειρά στο internet και χαζεύω!!!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!! Η ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!! Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΝΩ 10 ΛΕΠΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ! confused confused confused
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ? ΘΑ ΠΑΩ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ 56 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 28!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ.. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ Ε?? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Ή ΣΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΤΩ?

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα εγκυουλες Smile Smile εμεις σημερα μπηκαμε αισιως στην 38 εβδομαδα και ο χρονος μετραει αντιστροφα..αν και κατι μου λεει οτι θα το φαω ολο το μηνα.....!το περπατημα που συνεστησε ο γιατρος τι να πω δεν το μπορω καθολου 10 λεπτα και πολυ ειναι μετα με πιανει το διαφραγμα η μεση τα ποδια!!!το πρηξιμο παει συννεφο η μεση ειναι λες και με εχουνε σπασει στο ξυλο και οι νυχτες οχι απλα ατελειωτες μαρτυρικες θα ελεγα..!Τι να πεις κουραγιο σε ολες μας συντομα θα εχουμε τα αγγελουδια μας,ειναι που μας προετοιμαζει η φυση για τα επικειμενα ξενυχτια...!κουραγιο φιλες μου τα καλα ερχονται! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 654316

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όντως δεν ήθελα να φύγω! Τώρα τον περιμένω Παρασκευή που έχουμε να πάμε και στο μαιευτηριο για 3ο Doppler και μετά δεν θα φύγει!!!

Αναστασία το έφερε η speedex πάνω!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 265107

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Πώπω έχω χαθεί αυτές τις μέρες! Διαβάζω στα γρήγορα τα νέα σας! Βλέπω τα βραδάκια οι περισσότερες υποφέρουμε!

Εγώ εχω τη μανούλα μου και ετοιμάζουμε ρουχάκια! Τελειώνουμε βέβαια τώρα! Το δωματιακι μας είναι μια γλύκα! Όταν θα είναι έτοιμο θα ανεβάσω φώτος!

Έκανα μια πονηρίτσα με τα μπιμπερό! Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θέλω την πιπίλα ή το μπιμπερό, οπότε έγραψα τα στοιχεία μου εδω για την πιπίλα και το μπιμπερό στο πατρικό μου! Το μπιμπερό απ' ότι μου είπε ο μπαμπας έφτασε!

Πώπω Κατερινάκι έφτασε η μέραααα!Τι καλάααα! Όλα καλά θα πάνε!

Σήμερα μας έδειξαν στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού γέννα..ε..μια πίκρα θα την φάμε πάντως, αλλά λένε ότι και λόγω της οκιτοκίνης, ορμόνης, δεν θυμάσαι τίποτα σπό πόνο αμέσως μετά..γι αυτό όλες λένε ότι τπτ δεν θα θυμάσαι! Τι σου είναι η φύση! Αύριο θα πάρουμε και καλτσάκια και θα μας δείξουν σε στρωματάκια αναπνοές με τους αντρούληδες που θα είναι μέσα! Ωραία είναι πάντως τα μαθήματα! Σε βάζουν στο κλίμα!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και απο μένα! Έχουμε γεννητούρια την Πέμπτη! Ποδαρικό! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 Όλα καλά θα πάνε και το πρώτο μωράκι της ομάδας θα σκάσει μύτη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 186253 Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Shocked
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πρηστεί και ελπίζω να την γλιτώσω! Για τον ύπνο ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Ένα δράμα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 585182 Κάθε ώρα τρέχω στην τουαλέττα για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 654655

nicole78

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τι καλά που θα έχουμε το πρςτο μωράκι!!! Τρελή χαρά! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Ανυπομονώ να δω και εγώ το δικό μου στο γιατρό 5/09, γιατί από 19/08 που έκανα doobler μου έχει λείψει! Αυτό με τον ύπνο και το πρήξιμο, το κάτι άλλο! Και εγώ τα ίδια! Υπομονή να έχουμε! Πήρα και επιπλάκια από ΙΚΕΑ εχθές! Τι καλά!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα! Έχουμε γεννητούρια την Πέμπτη! Ποδαρικό! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 Όλα καλά θα πάνε και το πρώτο μωράκι της ομάδας θα σκάσει μύτη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 186253 Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Shocked
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πρηστεί και ελπίζω να την γλιτώσω! Για τον ύπνο ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Ένα δράμα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 585182 Κάθε ώρα τρέχω στην τουαλέττα για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 654655

ΑΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ_ΕΙΜΑΣΤΕ 38 ΣΗΜΕΡΑ- ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Πώπω έχω χαθεί αυτές τις μέρες! Διαβάζω στα γρήγορα τα νέα σας! Βλέπω τα βραδάκια οι περισσότερες υποφέρουμε!

Εγώ εχω τη μανούλα μου και ετοιμάζουμε ρουχάκια! Τελειώνουμε βέβαια τώρα! Το δωματιακι μας είναι μια γλύκα! Όταν θα είναι έτοιμο θα ανεβάσω φώτος!

Έκανα μια πονηρίτσα με τα μπιμπερό! Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θέλω την πιπίλα ή το μπιμπερό, οπότε έγραψα τα στοιχεία μου εδω για την πιπίλα και το μπιμπερό στο πατρικό μου! Το μπιμπερό απ' ότι μου είπε ο μπαμπας έφτασε!

Σήμερα μας έδειξαν στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού γέννα..ε..μια πίκρα θα την φάμε πάντως, αλλά λένε ότι και λόγω της οκιτοκίνης, ορμόνης, δεν θυμάσαι τίποτα σπό πόνο αμέσως μετά..γι αυτό όλες λένε ότι τπτ δεν θα θυμάσαι! Τι σου είναι η φύση! Αύριο θα πάρουμε και καλτσάκια και θα μας δείξουν σε στρωματάκια αναπνοές με τους αντρούληδες που θα είναι μέσα! Ωραία είναι πάντως τα μαθήματα! Σε βάζουν στο κλίμα!

ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ??ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝΕ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΟΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ -ΕΛΕΝΑ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.... Rolling Eyes Rolling Eyes

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ranou έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα! Έχουμε γεννητούρια την Πέμπτη! Ποδαρικό! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 Όλα καλά θα πάνε και το πρώτο μωράκι της ομάδας θα σκάσει μύτη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 186253 Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Shocked

ΑΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ_ΕΙΜΑΣΤΕ 38 ΣΗΜΕΡΑ- ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 28 215994

Βασικά δεν εννοούσα εμένα αλλά την Κατερίνα! Αλλά έτσι που το έγραψα με το δίκιο σου κατάλαβες ότι εννοώ τον εαυτό μου! rabbit Εγώ δεν ξέρω πότε, τον περιμένουμε τον κύριο! Να δούμε τί θα μας πει και ο γιατρός την άλλη Τρίτη! affraid

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:
HLIANA έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Πώπω έχω χαθεί αυτές τις μέρες! Διαβάζω στα γρήγορα τα νέα σας! Βλέπω τα βραδάκια οι περισσότερες υποφέρουμε!

ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ??ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝΕ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΟΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ -ΕΛΕΝΑ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.... Rolling Eyes Rolling Eyes

Ναι στο Έλενα πηγαίνω! Μην αγχώνεσαι! Πάντως αν θες και αύριο έλα να της ζητήσεις να παρακολουθήσεις τις αναπνοές, θα κόψεις μετά και ένα παράβολο των 5 ευρώ! Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα για ένα άτομο παραπάνω πια! Τι να πώ? 9-11 είναι το μάθημα!

Τώρα όσο για βίντεο είναι ένα τέλειο που τα εξηγεί όλα υπέροχα! Το είχα βρεί αρκετά πιο παλιά και το είχα κατεβάσει μέσω torrent! Δεν θυμάμαι το λινκ! Θα κάνω μια προσπάθεια να το βρω και να σας το ποστάρω για όσες γνωρίζετε να κατεβάζετε! Διαρκεί πάνω από 4 ώρες, είναι μαθήματα μιας αγγλίδας μαίας τη δεκαετία του 80'-90' το κόβω από τα ρούχα που φοράνε, αλλά είναι πραγματικά κατατοπιστικό και αυτή έχει πολύ χιούμορ όπως τα περιγράφει!

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έκανα μια πονηρίτσα με τα μπιμπερό! Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θέλω την πιπίλα ή το μπιμπερό, οπότε έγραψα τα στοιχεία μου εδω για την πιπίλα και το μπιμπερό στο πατρικό μου! Το μπιμπερό απ' ότι μου είπε ο μπαμπας έφτασε!

Πονηρούλα.....Και εγώ λέω να το κάνω!!! Μήπως ξέρετε την διευθυνση γιατι δεν μπορώ να την βρω??

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy Very Happy γενναει και αλλη την πεμπτη????? η μονο εγω??? και εμενα σημερα μου εφεραν το μπιμπερο κουριερ και ελειπα το εδωσαν στην μαμα μου!!! παω να ξαπλοσω στησ 5 θα παω στον γιατρο και μετα ερχομαι να σασ πω τα νεαα!!! φιλακιαααα κουκλιτσεςς!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις