Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
141 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 141 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΤΣΙΑ?ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ Ι ΟΠΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ?
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ.

Σταυρούλα ο ΟΑΕΔ θελει μόνο ΕΘΝΙΚΗΣ.
Για την εξουσιοδοτηση και γω δεν ξερω. Αν ειναι μονο για εναν μήνα τοτε σιγουρα θα χρειαστουμε καινουρια!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρούλα μου αγορές μέσω internet δεν έχω κάνει... και αν κάνω καμιά φορά θα βάλω τον αντρούλη μου!! Με amazon, ebay και τέτοια δεν το έχω ψάξει...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρήκα αυτό:

Η εξουσιοδότηση δεν έχει από το νόμο χρονικό όριο.
Μπορεί ο εξουσιοδοτών, αν θέλει, να θέσει εκείνος όριο επί της εξουσιοδότησης. Αλλιώς η εξουσιοδότηση ισχύει, μέχρι εκείνος που την έκανε να την ανακαλέσει με δήλωσή του.
Ωστόσο, στις δημόσιες υπηρεσίες τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά. Αν πρόκειται για \"απλή\" εξουσιοδότηση (όχι για συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο) που δόθηκε πριν από αρκετούς μήνες, μπορούν να ζητήσουν (και ζητάνε συνήθως) νεότερη.
Αυτό δυστυχώς είναι στην κρίση του κάθε υπαλλήλου και ο πιο σύντομος δρόμος για να ξεμπερδέψετε, είναι να τους δώσετε αυτό που ζητούν.
Στην Ελλάδα ζούμε και αυτό κάποιοι φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν καθημερινά...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=26959&RefStoryID=26959&ProductID=396

Τι γλυκά που είναι και αυτά τα μπιμπερούλια με χερουλάκια!
Όταν τα μωράκια μας θα γίνουν 6 μηνών θα είναι τέλεια!!

Έχει πολύ όμορφα πραγματάκια τελικά η mam!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ?

Ναι Σταυρούλα, πρέπει να συμπληρώσει ο εργοδοτης αυτή τη βεβαιωση που είναι στη σελιδα του οαεδ που σας εστειλα. Το βιβλιαριο του ΙΚΑ, και τις βεβαιωσεις τοκετου και κυοφοριας που εχεις παρει από το ΙΚΑ.

tzef

tzef
bouba αν αρκει μονο η αποφαση τοτε νομιζω οτι δεν χρειαζεται να παρω τα χρηματα στα χερια μου για να παω στον ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ γιατι και σημερα το χαρτι που μου εδωσαν εγραφε αποφαση επιδοματος μητροτητας (το ενα το εδωσα στον εγοδοτη) αρα και κατα την λοχεια θα μου δωσουν παρομοιο και λογικα θα παω καπακι στον ΟΑΕΔ χωρις απαραιτητα να εχω παρει τα χρηματα.ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ.

stav2007

bouba έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ?

Ναι Σταυρούλα, πρέπει να συμπληρώσει ο εργοδοτης αυτή τη βεβαιωση που είναι στη σελιδα του οαεδ που σας εστειλα. Το βιβλιαριο του ΙΚΑ, και τις βεβαιωσεις τοκετου και κυοφοριας που εχεις παρει από το ΙΚΑ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ?ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
bouba έγραψε:

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ?ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ?

Δεν το ξερω καθολου. Αλλά νομίζω αφου γεννήσεις.

stav2007

bouba έγραψε:
stav2007 έγραψε:
bouba έγραψε:

Δεν το ξερω καθολου. Αλλά νομίζω αφου γεννήσεις.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ?

tzef

tzef
stav στην δουλεια θα χρειαστει να πας αρκετες φορες,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

1)ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ
2)ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ
3)ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ
4)ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

stav2007

tzef έγραψε:stav στην δουλεια θα χρειαστει να πας αρκετες φορες,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

1)ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ
2)ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ
3)ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ
4)ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

ΤΟ 1 ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ.ΤΟ 2 ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ

tzef

tzef
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!

stav2007

tzef έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

tzef

tzef
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ;;;

stav2007

tzef έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΜΕΣΩΣ,ΑΣΤΑ ΕΜΑΣ ΣΚΑΤΟ ΙΚΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΡΕΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΡΟΣΙΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ Smile ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Mad

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Κ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ....
ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ??? ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ Wink

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, Η ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ...
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Κ Η ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 0-2 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ Very Happy
ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΟ Κ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ ΗΡΑ... ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΛΕΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΟ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ, ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΤΙΣΩ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 34 585182

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας εγκυούλες μου! Πώπω αυτη τη βδομάδα με τα μαθήματα ανωδυνου τοκετού χάνω πολλά επεισόδια από το φόρουμ και μετά διαβάζω σελίδες, για να δω τι κάνετε!

Σταυρούλα για ξαναγράωε σε ποια καρότσια έχεις δίλημμα να κοιτάξω και τίποτα κριτικές απ' έξω και να σου πω!

Bouba να μην ακούς κανέναν για τον θηλασμό! Μια απλή ενημέρωση και μετά κανέναν στο κεφάλι σου! Ο θηλασμός, όπως και η εγκυμοσύνη, η γέννα, μετά το μεγάλωμα είναι τόσο πολύ προσωπική υπόθεση και δυστυχώς η κάθε μανούλα είναι κουκουβάγια του εαυτού της! Είναι μάλλον στο dna των γυναικών να συγκρίνονται! Εσύ μόνο ξέεις τι θέλεις και πόσο προσαθείς και δεν έχεις να δώσεις σε κανέναν λογαριασμό! Εγώ αυτό που λέω πάντα είναι ότι βάζουμε έναν στόχο και προσπαθούμε να τον υλοιποιήσουμε, αν δεν τα καταφέρουμε θα γίνει κάποια άλλη στιγμή που θα το επιτρέψουν οι καταστάσεις; και οι συγκυρίες!

Βρε Κατερινάκι αμαν βρε κορίτσι μου με τον πυρετό!! Κάθε εμπόδιο όμως για καλό, όπως σου είπαν και τα κορίτσια! Θα βγει και μεγαλύτερο το μικράκι σου! Κάνε υπομονή και ούτε που θα καταλάβεις πώς θα περάσουν οι μερούλες!

Εμένα το μπιμπεράκι ήρθε σε ροζ και η πιπίλα έχει ένα κοριτσάκι μπροστά! Είναι κι αυτή μια γλύκα!!

Δεσποινάκι τέλειο το diaper cake! Κάτι ανάλογο είχα αγοράσει στην αδερφούλα μου όταν γέννησε, από μια κοπέλα από internet! Τώρα θα μου φέρει κι αυτή στο μαιευτήριο!

stav2007

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Kiddo Smart 3 on 1 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Peg Perego Trio on Track Swich.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα στο μάθημα ήμασταν σε στρωματάκια και κάναμε αναπνοές! Πολύ ωραία ήταν, αλλά μου φαίνεται εκείνη την ώρα μόνο αυτές δε θα σκέφτεσαι! Θα δείξει! Πάντως σου μαθαίνουν ασκήσεις αυτο-ηρεμίας και μου έκανε εντύπωση για ένα δημόσιο νοσοκομείο, οπως το Έλενα! Μπράβο τους! Ωραία τα μαθήματα, αλλά κι αυτό το κάθε μέρα με κούρασε λιγάκι! Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πώς τρέχει ο καιρός! Πάλι καλά! Γιατί αν κολλησει στο κεφάλι μου άντε πότε θα γεννησω, άντε δεν περνάνε οι μέρες...μου φαίνεται θα είναι μαρτύριο! Έχω ακόμη άλλωστε...
Σας αφήνω κοριτσάκια! Περιμένω μια φίλη μου για καφεδάκι στη βεραντιτσα μας! Θα τα πούμε μετά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 34 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 34 334590

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Kiddo Smart 3 on 1 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Peg Perego Trio on Track Swich.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

οκ Σταυρουλίνι μου! Κοιτάω τώρα και σου λεώ!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν Σταυρούλα με μια γρήγορη ματια, γιατί έρχεται η φίλη μου : Και τα δύο είναι θυγατρικής εταιρείας! Το πρώτο (kiddo..) πρέπει να είναι πιο φτηνό από το 2ο (Peg Perego).
To 2o εχει πολύ καλό ύφασμα, αλλά προσοχώ στο χρώμα που θα διαλέξεις, γιατί αν είναι από προσπέκτους ίσως έχει διαφορά! Να το έχεις δει live!
Και τα δύο , όπβς διαβάζω είναι ελαφριά!
ίσως το 2ο λίγο πιο δύσκολο στο αυτοκινητο στο κλείσιμο από το 1ο!
Δες λοιπόν τιμες..και αποφάσισε! Το ένα έχει το όνομα το άλλο εξισου καλό και οικονομικο (kiddo). Θα κοιτάξω και πιο αναλυτικά μετα να θες! π¨αντως και με βάση τα λεφτά τους και επειδή είναι 3 σε 1 είναι ευχαριστημενοι γενικά!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου! καλα ε κοιμηθηκα ενα τριωρο! αφου χθες το βραδυ κοιμηθηκα αλλο ενα μια χαρα! χαχαχα!!! ο πυρετος με ντεπονακι εχει περασει αλλα εχω εναν βηχα αλλα πραμα! γιατι ρε γμτ??? που την αρπαξα??? Crying or Very sad
αυτο μου ειπε και ο γυναικολος μου κοριτσακια μου ---καθε εμποδιο για καλο----

stav2007

HLIANA έγραψε:Λοιπόν Σταυρούλα με μια γρήγορη ματια, γιατί έρχεται η φίλη μου : Και τα δύο είναι θυγατρικής εταιρείας! Το πρώτο (kiddo..) πρέπει να είναι πιο φτηνό από το 2ο (Peg Perego).
To 2o εχει πολύ καλό ύφασμα, αλλά προσοχώ στο χρώμα που θα διαλέξεις, γιατί αν είναι από προσπέκτους ίσως έχει διαφορά! Να το έχεις δει live!
Και τα δύο , όπβς διαβάζω είναι ελαφριά!
ίσως το 2ο λίγο πιο δύσκολο στο αυτοκινητο στο κλείσιμο από το 1ο!
Δες λοιπόν τιμες..και αποφάσισε! Το ένα έχει το όνομα το άλλο εξισου καλό και οικονομικο (kiddo). Θα κοιτάξω και πιο αναλυτικά μετα να θες! π¨αντως και με βάση τα λεφτά τους και επειδή είναι 3 σε 1 είναι ευχαριστημενοι γενικά!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ Κιddo 289 ΤΟ Peg Perego 316.ΕΤΣΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SKROYTZ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ.ΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:
tzef έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΜΕΣΩΣ,ΑΣΤΑ ΕΜΑΣ ΣΚΑΤΟ ΙΚΑ

Εγώ είμαι Σταυρούλα μου που μου είχαν δώσει αμέσως το χαρτί!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις