Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
15 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 15 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα! Έχουμε γεννητούρια την Πέμπτη! Ποδαρικό! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 215994 Όλα καλά θα πάνε και το πρώτο μωράκι της ομάδας θα σκάσει μύτη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 186253 Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Shocked
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πρηστεί και ελπίζω να την γλιτώσω! Για τον ύπνο ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Ένα δράμα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 585182 Κάθε ώρα τρέχω στην τουαλέττα για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 654655

Με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!!!
Και εσύ και το Κατερινάκι θα κρατάτε την Πέμπτη στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!!! Τι χαρά...????!!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε: Very Happy Very Happy Very Happy γενναει και αλλη την πεμπτη????? η μονο εγω??? και εμενα σημερα μου εφεραν το μπιμπερο κουριερ και ελειπα το εδωσαν στην μαμα μου!!! παω να ξαπλοσω στησ 5 θα παω στον γιατρο και μετα ερχομαι να σασ πω τα νεαα!!! φιλακιαααα κουκλιτσεςς!!!

Κατερινάκι μου τελικά μοναχούλα σου θα γεννήσεις την Πέμπτη! Λάθος καταλάβαμε! Θα κάνει ποδαρικό η μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα!!!!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλε σε ολες στειλανε τα μπιμπερο?
εμενα δε μου το στειλανε και ξανα εστειλα το κουπονι

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:καλε σε ολες στειλανε τα μπιμπερο?
εμενα δε μου το στειλανε και ξανα εστειλα το κουπονι

Ούτε σε εμένα ήρθε τίποτα ακόμα...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που είστε κοριτσάκια όλες?
Εγώ έριξα έναν υπνάκο και τώρα είπα να κάτσω μπροστά στο pc! Κλασσικά με πήρε ο ύπνος στον καναπέ!!
Έκανα και το μαλλάκι το πρωί... μια χαρά! Έγινα άνθρωπος επιτέλους! Είχα να τα βάψω από εικοσικάτι Απριλίου! Οπότε φαντάζεστε που είχε φτάσει η ρίζα!!!
Σήμερα έχει γιορτή το αγόρι της αδερφούλας μου της μικρής οπότε θα την κάνουμε πάλι την βολτούλα μας! Θα πάμε για μαμ!!! Αν έχετε κανέναν Αλέξανδρο ή Αλεξάνδρα να τους χαίρεστε!!!!! Και την Πέμπτη θα πάμε μετά τον γιατρό επίσκεψη στην ξαδέρφη του άντρα μου γιατί θα κάνει περπατόπιτα... επειδή περπάτησε η μικρή της! Πρώτη φορά το ακούω αυτό αλλά φάση θα έχει...!! Εσείς το έχετε ξανακούσει αυτό??
Άντε πλησιάζει η Πέμπτη...!!! Θα πάμε στην γιατρόοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! Να δούμε την μπεμπούλα μας...!!!!!!! Σε τι φάση είναι, αν γύρισε με το κεφαλάκι προς τα κάτω, πόσο ζυγίζει το καλό μας...!!!!!!!! Προσπαθώ να καταλάβω κάθε φορά που πιάνω ένα καρουμπαλάκι στην κοιλιά μου αν είναι κωλαράκι, κεφαλάκι, χεράκι, ποδαράκι... αλλά δεν καταλαβαίνω βρε κορίτσια τι είναι τι...!!! Ειδικά το κωλαράκι με το κεφαλάκι μάλλον τα μπερδεύω πολύ!!!!!!!!!!
Κοριτσάκια εσείς που ετοιμάζετε τα δωματιάκια σας... περιμένουμε φώτος να τα θαυμάσουμε και εμείς!!!!!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου.....καλησπερα σασ.....πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι η μπεμπα μου θα γεννηθει απο 2650 μεχρι 2750....αυριο μου λεει θα πασ να κανεις καποια ταυτηση αιματος!και την πεμπτη 7 να ειμαι εκει νυστικια! ε παιδια αυτο ηταν μου κοπηκαν τα ποδια! λες συνεχεια ποτε θα γεννησω ποτε θα γεννησω και μολις φτασει η μερα παθενεις ενα τρακ!κοβονται τα ποδια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 875502

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kathrinkaterina έγραψε:κοριτσακια μου.....καλησπερα σασ.....πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι η μπεμπα μου θα γεννηθει απο 2650 μεχρι 2750....αυριο μου λεει θα πασ να κανεις καποια ταυτηση αιματος!και την πεμπτη 7 να ειμαι εκει νυστικια! ε παιδια αυτο ηταν μου κοπηκαν τα ποδια! λες συνεχεια ποτε θα γεννησω ποτε θα γεννησω και μολις φτασει η μερα παθενεις ενα τρακ!κοβονται τα ποδια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 875502

με το καλο!!!!ολα θα πανε καλα!!! flower

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα μου μην το σκέφτεσαι απλά φρόντισε να περάσουν αυτές οι δύο μέρες όσο πιο καλά μπορείς με τα μεγάλα μωρά για να τα εφοδιάσεις για τις μερες μετά που δεν θα μπορεις

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλα καλά θα πάνε Κατερινάκι μου!!!!!!!!!!!!
Μια χαρά και η μικρούλα σου!!!
Φαντάζομαι Τετάρτη βράδυ μάτι δεν θα κλείσεις από την αγωνία...!!!
Pampers πήρες???? Wink Wink Wink
Φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!!!

stav2007

swsw έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!! Η ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!! Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΝΩ 10 ΛΕΠΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ! confused confused confused
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ? ΘΑ ΠΑΩ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ 56 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 28!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ.. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ Ε?? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Ή ΣΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΤΩ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΣ ΠΑΠ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έτοιμο το δικό μας δωμάτιο....Δείτε τη φωτογραφία μου!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zozoula_87 καλοφόρετα! Γρήγορα να γςμίσει με τα γελάκια από το μπεμπίνι σας!!

Κατερίνα όλα καλά θα πάνε! Ηρέμησε όσο πιο πολύ μπορείς! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!!

Τέλος με τα ρουχάκια! Έφυγε και η μανούλα μου! Sad Sad Έχει μοσχοβολήσει όλο το σπιτάκι μας και το δωματιακι της! Άντε τώρα η μωρουδίλα λείπει για να ολοκληρωθεί το σκηνικό! Τώρα η πεθερούλα μου ετοιμάζει κουρτίνες και μαξιλάρες και πο αντρούλης βάφει και τα τελευταία ραφάκια! Δεσποινάκι εννοείται θα ανεβάσουμε όταν θα ναι έτοιμο!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! πριν φύγω για ποτάκι (καλά μην φανταστείτε..εγώ χυμάκι Sad Sad ) να σας δείξω μια τελευταία αγορά που όπως έψαξα φαίνεται χρήσιμη! Μου το έφερε η μανούλα μου. Είναι κάδος για τις πάνες, κλείνει και κρατάει αεροστεγώς τις μυρωδιές, χωράει 30 μέσα, και το καλό σε σχέση με τους άλλους κάδους είναι ότι παίρνει σακούλες κοινές και όχι εκείνα τα πιάτα που κάνουν 10 ευρώ καθε φορά τα ανταλλακτικά! Στοιχίζει γύρω στα 55 ευρώ! Για δείτε το :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ DOPPLER ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΖΥΓΙΖΕΙ 2.350 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ DOPPLER ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΖΥΓΙΖΕΙ 2.350 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙ.

Μπράβο η ζουζουνίτσα σας!!!!!!!!!!!!!
Πόσο είπαμε ζύγιζε την προηγούμενη φορά? Πριν 2 εβδομάδες είχατε ξαναπάει?
Το κεφαλάκι τώρα το γύρισε προς τα κάτω?
Όλο ερωτήσεις είμαι...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Α! πριν φύγω για ποτάκι (καλά μην φανταστείτε..εγώ χυμάκι Sad Sad ) να σας δείξω μια τελευταία αγορά που όπως έψαξα φαίνεται χρήσιμη! Μου το έφερε η μανούλα μου. Είναι κάδος για τις πάνες, κλείνει και κρατάει αεροστεγώς τις μυρωδιές, χωράει 30 μέσα, και το καλό σε σχέση με τους άλλους κάδους είναι ότι παίρνει σακούλες κοινές και όχι εκείνα τα πιάτα που κάνουν 10 ευρώ καθε φορά τα ανταλλακτικά! Στοιχίζει γύρω στα 55 ευρώ! Για δείτε το :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Με γεια σας Ηλιάνα μου!
Τους κοιτούσα αυτούς τους κάδους και εγώ... είχε κάτι ανάλογους στα mothercare αν δεν κάνω λάθος αλλά μετά λέω άστο... δεν έχουμε και τρελό χώρο...!!
Μπράβο την μανούλα που σε βοήθησε!!!!!!!! Άντε να έρθει και η μωρουδίλα να δέσει το σκηνικό!!!!!!!
Καλά να περάσετε κοπέλα μου!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zozoula_87 έγραψε:Έτοιμο το δικό μας δωμάτιο....Δείτε τη φωτογραφία μου!!!!!!

Με το καλό να το χαρεί κοπέλα μου η μπεμπούλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ γλυκούτσικο το κρεβατάκι σας!!!!!!!!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ DOPPLER ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΖΥΓΙΖΕΙ 2.350 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΦΕΝΕΤΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΤΑΝ 1.300,ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΟΝΤΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΦΕΝΕΤΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΤΑΝ 1.300,ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΟΝΤΑ.

Αχ μωρέ το καλό μου...!!!
Τώρα θα βάζουν περισσότερα γραμμαριάκια!!!!!!!!!!!!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Αχ μωρέ το καλό μου...!!!
Τώρα θα βάζουν περισσότερα γραμμαριάκια!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΞΙΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινακι με το καλο κοπελα μου!!!!
Το καταλαβαινω το αγχος σου...εδω εχω εγω οχι εσυ...αφου πεταξα εναν ερπη στα χειλια τεραστιο!!!

Ηλιανα με το καλο κ εσεις!!!
Ωραιο το δωρακι της μαμας....

Zozoula ωραια κουνια!!! μπραβο σας...

Fennia μια χαρα ειναι η μικρη σας...1 κιλο;; τελεια!!!! κ ειναι ετοιμη για την εξοδο της!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεσποινακι μου παλι δεν πηρα παμπερς!αλλα αυριο θα παρω σιγουρα! Embarassed Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 536304

κοριτσια ευχαρηστω πολυ ολες για τις ευχες σασ!!!με το καλο ολες μασ να κρατησουμε αγγαλοτσα τα μωρακια μασ!

μολις γυρισα απο τον γιατρο και μπηκα σπιτι πηγα στο μπανιο και εκανα εμετο που ειχα να κανω παρα πολυ καιρο! η μαμα μου μου ειπε οτι μαλλον ανχωθηκα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 911307 μπορει δεν ξερω τι να πω..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 966307

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:δεσποινακι μου παλι δεν πηρα παμπερς!αλλα αυριο θα παρω σιγουρα! Embarassed Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 536304

κοριτσια ευχαρηστω πολυ ολες για τις ευχες σασ!!!με το καλο ολες μασ να κρατησουμε αγγαλοτσα τα μωρακια μασ!

μολις γυρισα απο τον γιατρο και μπηκα σπιτι πηγα στο μπανιο και εκανα εμετο που ειχα να κανω παρα πολυ καιρο! η μαμα μου μου ειπε οτι μαλλον ανχωθηκα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 911307 μπορει δεν ξερω τι να πω..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 966307

Κατερινακι σιγουρα αγχωθηκες!!!
Ολα καλα θα πανε...!!! κουκλιτσα θα ειναι το κοριτσακι σου,σε ποιο νοσοκομειο γεννας;;;

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:δεσποινακι μου παλι δεν πηρα παμπερς!αλλα αυριο θα παρω σιγουρα! Embarassed Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 29 536304

Ολα καλα θα πανε...!!! κουκλιτσα θα ειναι το κοριτσακι σου,σε ποιο νοσοκομειο γεννας;;;

στο λητο θα γεννησω!!! ενταξει τωρα ειμαι καλητερα αλλα το ανχος ανχος!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:
Sevi έγραψε:

στο λητο θα γεννησω!!! ενταξει τωρα ειμαι καλητερα αλλα το ανχος ανχος!!!
Κανε αυριο πραγματα που σε ευχαριστουν κ θα περασει γρηγορα η μερα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις