Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
98 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 98 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΤΣΕΡΑΚΙΑ,ΘΥΜΑΜΑΜΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΟΚ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φοβάμαι την επισκληρίδιο γιατί είχα πριν και μετά τη γέννα παρενέργειες....είχα τρομοκρατηθεί. Πριν τη γέννα έτρεμα και μετά τη γέννα με έπιασε φαγούρα όλη τη νύχτα μέχρι που ξημέρωσε.....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!! ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ???? ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ!! ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 2 ΚΙΛΑ! ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ! ΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. 13 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 14!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ! ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 334590

Tερκενλή ακούω...!! Α ρε αδερφούλα τι μας κάνεις....!!! Για φτιάξε μας κι άλλο...!!! Κάστανο??? Χιχιχιχι!!!
Ωραία θα είναι τώρα που την έχεις παρεούλα!!! Τσακίστε το τσουρεκάκι παρέα και έτσι δεν θα πάρεις πολλά γραμμάρια...!!! Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κέρασε κανένα κομματάκι!!! Μην είσαι παρτάκιας...!!! Wink
Κοίτα... την προηγούμενη φορά που πήγα γιατρό είχα πιάσει τα 11 κιλά οπότε την Πέμπτη που θα πάω λογικά θα έχω πιάσει τα 13! ... Μην σου πω και παραπάνω...!!! Στις 2 εβδομάδες δυο κιλάκια είχα τσιμπήσει...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολισ τελειωσα καλα η ωρα πηγε 12 και δεν καταλαβα τιποτα!!!! Mad Mad Mad και εγω εβγαλα καλυματα απο κοροτσια ριλαξ και καλαθουνα και τα επλυνα με νερο και ξυδακι!!! Very Happy Very Happy εχω τελειωσει σχεδον με ολα τα μωρουδιακα εκτοσ απο 3 κουβερτες πικε που περιμενω και δεν εχουν ερθει ακομα!!! εφτιαξα και ενα κεικ στα μεγαλα! εβαλα και φρουτακια μεσα γιατι αν δεν βαλω εκει ξεχναν να φανε και τα κυνηγαω απο πισω! οποτε τωρα θα φανε και το κεικ και φρουτα! η μπεμπα μεσα στην κοιλια μου κανει παρτυ! την νιωθω και πολυ χαμηλα αλλα ειναι λογικο 12 μερες εχω παρει απο τον μηνα μου.....το λεω συνεχεια λες και εχω κανει κανα κατορθωμα αλλα ο βασιλης μου βγηκε στον εβδομο και ειχα πολυ ανχος μεχρι αν μπω στον μηνα μου!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Very Happy
ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ???? Shocked Shocked Shocked Shocked ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ......

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ Smile ΤΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΕΜΙΣΑΣΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!

CANDY TON ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ??? ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ DOC ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ pale ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!
Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Very Happy
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΙΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ Κ ΣΟΥΤΙΕΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΛΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ Κ ΤΩΡΑ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΘΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 136747

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕΕΕ ΧΑΛΑΛΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ Κ ΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Smile ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ pig pig pig ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΞΗΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΖΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΩ No

ΣΕΒΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΣ ΕΧΟΥΝΕ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ 2!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 215994 ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ....

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ (ΑΒΑΤΑΡ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝΕ Κ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΨΟΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ....

ΑΧ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ Κ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ Κ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ....
ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΛΑΣΗ Α ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ!!! Κ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Π.Χ ΟΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ Κ ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ Κ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ Wink
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΑΙΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ cyclops Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΣΕ 35 ΛΕΠΤΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΣΙΔΕΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΥΤΕΣ Κ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΧΝΟΥΔΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Wink

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ??? ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ Mad Mad Mad
ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΑΤΟΜΑ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 585182

το σιδερω ειναι απελπισια !! ειχα ανοιξει το κλιματιστικο στο φουλ και ημουν απο κατω και σιδωρωνα! αγαπηηη τιποτα δεν σου εμεινε και εσενα 16 μερες βλεπω!!!! μια χαρα!!! αντε να τα κρατησουμε αγγαλιτσαααα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Γεια σας εγκυούλες μου!! Πώπω χάθηκα μια μέρα και διάβαζα νέα σας πολλά τώρα! Σήμερα έχει γενέθλια ο αντρούλης μου και από χθες όλο κόσμος είναι σπίτι! Χθες φίλοι μέχρι αργά, σήμερα είχα τραπέζι στην πεθερά μου και στον κουνιαδούλη μου και σε λίγο περιμένουμε κι άλλη παρέα! Χαμός! Είμαστε πολύ των τραπεζωματων, οπότε και τώρα με την εγκυμοσύνη δεν άλλαξε τπτ!

Λοιπόν απ' όσα συγκράτησα: Δεσποινάκι καλό είναι όπως είπε και η Γεωργία όχι γαλατάκι στο σπίτι αν έχεις σκοπό να θηλάσεις, γιατί είναι παγίδα αν δεις να κλαιει ή να νιώθεις ότι δεν χόρτασε να θες να της δώσεις γαλατάκι! Αν χρειαστεί θα βρείτε και εκείνη την ώρα!
Τα ρουχάκια Η&Μ τέλεια, αλλά είναι για νεογέννητα βρε κορίτσια? Νομίζω ότι στην αρχή είναι πιο εύκολα τα φορμάκια!

Εγώ έχω πάρει λόγω κουπονιών και προσφορών και papmers και babylino και βλέπουμε τι θα της κάνει! Γιατί μερικά βγάζουν αλλεργιούλες και στα μεν και στα δε!

Αντωνία μου εμείς πήραμε το καρεκλάκι το λευκό το χαμηλό με το πορτοκαλί/κοραλλί που έχω στην φωτο! Τέλειο και το δικό σας! Όσοι πάντως το είδαν ξετρελάθηκαν, γιατί το στήσαμε. Καλή διασκέδαση σήμερα και γρήγορα να ξεμπερδέψεις με δουλειά και μ' αυτά που σου χρωστάνε!

Καλησπέρα Ηλιάννα μου!
Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κοπέλα μου!!! Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και με το καλό να δεχθείτε το ζουζουνάκι σας!
Για μέσα στο σπιτάκι είναι καλά τα φορμάκια! Αλλά αν θα βγούμε βολτίτσα λογικά θα θέλω να της φοράω τέτοιου είδους ρουχάκια! Τώρα βέβαια θα δείξει! Μπορεί στην πράξη να με βολεύουν μόνο τα φορμάκια...!!!
Καλά να περάσετε!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:HLIANA ΑΠΟ ΟΤΙ BLEPVTO EXOYN ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ SITE KAI DEN YPARXEI ΘΕΜΑ ME TO KAROTSAKI.

DESPOINAKI ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΜΩΒ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΜΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΕΖ - ΛΕΥΚΟ.ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΥΦΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑ ΧΑ

Τα μποτάκια εγώ τα χαλβάδιαζα σε ροζάκι!!!
Μα είναι τρέλααααααααααααα!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:καλησπέρα κορίτσια, μετά από πολλές εβδομάδες γράφω πάλι....Ήμασταν περίπου 2 εβδομάδες Σαλαμίνα. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα, γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη ζέστη και το σπίτι δεν έχει καλή μόνωση, οπότε έκανα καθημερινά σάουνα! Αλλά σίγουρα χαλάρωσα...ωραίο πράγμα να βλέπεις τη θάλασσα!!!! Τη Δευτέρα πήγα στο γυναικολόγο. Ο μικρούλης μου είναι τώρα 2148 γρ. (33+4) το μόνο κακό είναι ότι έχω λίγο αυξημένο αμνιακό υγρό. Μη φανταστήτε τίποτα τραγικό. 20 είναι το φυσιολογικό, και εγώ έχω 21. Με έβαλε να ξανακάνω την καμπύλη (τι ευτυχία-μπλιαχ). Τα αποτελέσματα δεν τα έχει δει ακόμα, αλλά εγώ βλέπω ότι είναι μια χαρά...Πήγα και στον αιματολόγο. Εδώ και ένα μήνα έχουμε αυξήσει τη δόση. Κάνω τις 0,5 (αλλά όχι όλη τη δόση. Από 0,3)Και πρέπει να συνεσίσω μέχρι τη γέννα και μετά με τις 0,45 για 25 μέρες....φρίκη, και όλο ματώνω τώρα. Και το μωρό λες και το διαισθάνετε χτυπάει σαν τρελό...Κάθε μέρα έχω και κάτι να κάνω, εξετάσεις, ΙΚΑ, παρακολουθώ και τη δουλειά μου από το σπίτι (λίγες ώρες βέβαια και αυτές θα τις πληρωθώ). Πάω για Doppler την Πέμπτη, θα είμαι 35 εβδομάδων, άργησα λιγάκι....να σας πω επίσης πως χρειάστηκα 5-6 μέρες για να καταφέρω να τα διαβάσω όλα αυτά που γράψατε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 536304
Και για την συνάντηση διάβασα αφού βρεθήκατε. Αλλά για μένα θα ήταν λίγο μακριά. Μένω Αργυρούπολη
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση? δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στην πρώτη γέννα...τις νυχτικιές σας/πυτζάμες, τις πλύνατε με κανονικό απορυπαντικό ή με proderm? Ρωτάω γιατί θα έρχετε σε επαφή μαζί μας το μωρό και μήπως το πειράξει κάτι. Αυτά από μένα, να είστε όλες καλά, να προσέχετε
Φιλάκια

Καλώς την Candy!
Χαίρομαι που χαλάρωσες κοπέλα μου στην Σαλαμίνα! Και ο μπεμπύλης σας μια χαρά! Καλά αποτελέσματα να έχετε τώρα και στο doppler!
Tις νυχτικιές μου η αλήθεια είναι ότι τις έπλυνε η μαμά μου αλλά δεν νομίζω να έβαλε βρεφικό απορρυπαντικό...!!!
Όλα καλά θα είναι και με την καμπύλη αλλά και με το αμνυακό υγρό! Γιατί σε ξαναέβαλε να την κάνεις? Είχες κόψει εντελώς τώρα τα γλυκά?

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:
Tερκενλή ακούω...!! Α ρε αδερφούλα τι μας κάνεις....!!! Για φτιάξε μας κι άλλο...!!! Κάστανο??? Χιχιχιχι!!!
Ωραία θα είναι τώρα που την έχεις παρεούλα!!! Τσακίστε το τσουρεκάκι παρέα και έτσι δεν θα πάρεις πολλά γραμμάρια...!!! Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κέρασε κανένα κομματάκι!!! Μην είσαι παρτάκιας...!!! Wink
Κοίτα... την προηγούμενη φορά που πήγα γιατρό είχα πιάσει τα 11 κιλά οπότε την Πέμπτη που θα πάω λογικά θα έχω πιάσει τα 13! ... Μην σου πω και παραπάνω...!!! Στις 2 εβδομάδες δυο κιλάκια είχα τσιμπήσει...!!!

Και εγώ το πρωί που μετρήθηκα στα 11 κιλά είμουν. Η αλήθεια είναι ότι όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος είπα ότι τα κιλά θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα με νοιάξει. Όμως ότι και να είπα τα κιλά της εγκυμοσύνης με αγχώνουν πολύ. Μου είπαν ότι με το που γεννάς χάνεις αμέσως (μέσα σε 2-4 μέρες αρκετά από αυτά). Βρε μανούλες εσείς που έχετε και προηγούμενη εμπειρία ισχύει αυτό???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?? ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ INTERNET ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 215994

Αναστασία μου εμείς πήραμε αυτό και είναι μια χαρά μέσα στο δωματιάκι μας!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Με το καλό να έρθει και το καροτσάκι σας!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:καλησπέρα κορίτσια, μετά από πολλές εβδομάδες γράφω πάλι....Ήμασταν περίπου 2 εβδομάδες Σαλαμίνα. Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα, γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη ζέστη και το σπίτι δεν έχει καλή μόνωση, οπότε έκανα καθημερινά σάουνα! Αλλά σίγουρα χαλάρωσα...ωραίο πράγμα να βλέπεις τη θάλασσα!!!! Τη Δευτέρα πήγα στο γυναικολόγο. Ο μικρούλης μου είναι τώρα 2148 γρ. (33+4) το μόνο κακό είναι ότι έχω λίγο αυξημένο αμνιακό υγρό. Μη φανταστήτε τίποτα τραγικό. 20 είναι το φυσιολογικό, και εγώ έχω 21. Με έβαλε να ξανακάνω την καμπύλη (τι ευτυχία-μπλιαχ). Τα αποτελέσματα δεν τα έχει δει ακόμα, αλλά εγώ βλέπω ότι είναι μια χαρά...Πήγα και στον αιματολόγο. Εδώ και ένα μήνα έχουμε αυξήσει τη δόση. Κάνω τις 0,5 (αλλά όχι όλη τη δόση. Από 0,3)Και πρέπει να συνεσίσω μέχρι τη γέννα και μετά με τις 0,45 για 25 μέρες....φρίκη, και όλο ματώνω τώρα. Και το μωρό λες και το διαισθάνετε χτυπάει σαν τρελό...Κάθε μέρα έχω και κάτι να κάνω, εξετάσεις, ΙΚΑ, παρακολουθώ και τη δουλειά μου από το σπίτι (λίγες ώρες βέβαια και αυτές θα τις πληρωθώ). Πάω για Doppler την Πέμπτη, θα είμαι 35 εβδομάδων, άργησα λιγάκι....να σας πω επίσης πως χρειάστηκα 5-6 μέρες για να καταφέρω να τα διαβάσω όλα αυτά που γράψατε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 536304
Και για την συνάντηση διάβασα αφού βρεθήκατε. Αλλά για μένα θα ήταν λίγο μακριά. Μένω Αργυρούπολη
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση? δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στην πρώτη γέννα...τις νυχτικιές σας/πυτζάμες, τις πλύνατε με κανονικό απορυπαντικό ή με proderm? Ρωτάω γιατί θα έρχετε σε επαφή μαζί μας το μωρό και μήπως το πειράξει κάτι. Αυτά από μένα, να είστε όλες καλά, να προσέχετε
Φιλάκια

Καλώς την Candy!
Χαίρομαι που χαλάρωσες κοπέλα μου στην Σαλαμίνα! Και ο μπεμπύλης σας μια χαρά! Καλά αποτελέσματα να έχετε τώρα και στο doppler!
Tις νυχτικιές μου η αλήθεια είναι ότι τις έπλυνε η μαμά μου αλλά δεν νομίζω να έβαλε βρεφικό απορρυπαντικό...!!!
Όλα καλά θα είναι και με την καμπύλη αλλά και με το αμνυακό υγρό! Γιατί σε ξαναέβαλε να την κάνεις? Είχες κόψει εντελώς τώρα τα γλυκά?
και την πρώτη φορά η καμπύλη βγήκε πολύ καλή. μου είπε να την ξανακάνω επειδή έχω αυξημένο αμνιακό υγρό...θα δούμε. Πάντως τις νυχτικιές τις έβγαλα από τη βαλίτσα και τις ξαναέπλυνα...αύριο το πρωί θα τις σιδερώσω...τι καλά που έχεις τη μαμά σου και σε βοηθάει

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
Φιλάκια

Καλώς την Candy!
και την πρώτη φορά η καμπύλη βγήκε πολύ καλή. μου είπε να την ξανακάνω επειδή έχω αυξημένο αμνιακό υγρό...θα δούμε. Πάντως τις νυχτικιές τις έβγαλα από τη βαλίτσα και τις ξαναέπλυνα...αύριο το πρωί θα τις σιδερώσω...τι καλά που έχεις τη μαμά σου και σε βοηθάει

Ναι ναι! Πάλι καλά! Με βοηθάει και η μανούλα μου και η πεθερούλα μου! Δόξα τον Θεό!
Θας σας απαντήσω αύριο με τι τις έπλυνε τελικά τις νυχτικιές! Μπορεί και με το βρεφικό!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ομορφούλες μου, εγκαταλείπω!!!! Ώρα για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 .
Τα ξαναλέμε αύριο. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση σας εύχομαι.
Φιλάκια πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 315810

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε: ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ.. ΕΓΩ ΛΕΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!! ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ??

ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ!!ΟΥΦ ΟΥΦ!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Και εγώ το πρωί που μετρήθηκα στα 11 κιλά είμουν. Η αλήθεια είναι ότι όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος είπα ότι τα κιλά θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα με νοιάξει. Όμως ότι και να είπα τα κιλά της εγκυμοσύνης με αγχώνουν πολύ. Μου είπαν ότι με το που γεννάς χάνεις αμέσως (μέσα σε 2-4 μέρες αρκετά από αυτά). Βρε μανούλες εσείς που έχετε και προηγούμενη εμπειρία ισχύει αυτό???

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 10 ΚΙΛΑ! ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΗΡΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙΛΑΚΙΑ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AntoniaA. έγραψε:Ομορφούλες μου, εγκαταλείπω!!!! Ώρα για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 850933 .
Τα ξαναλέμε αύριο. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση σας εύχομαι.
Φιλάκια πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 22 315810

Kαλό βραδάκι κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λέμε αύριο!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν μπορώ να κοιμηθώ.........τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι πριν τη μια....σήμερα όμως, αυτό είναι τραγικό, θα βρυκολακιάσω

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι καμοια εδω??? η εχω μεινει μονη να κανω παρεα στα φαντασματα???? Mad Mad Mad Mad δεν κλεινουν τα ματια μου με τιποτα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι εγώ εδώ είμαι Κατερινάκι μου! Ήμουν μπαλκονάδα με τον αντρουλη μου και ούτε κατάλαβα πως πέρασε η ώρα...!!!
Θα πάω να ξαπλώσω σε λίγο αν και δεν νυστάζω!
4 παρά τέταρτο η ώρα! Δεν θα ξυπνάω αύριο πάλι!!!!!!!!
Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:ειναι καμοια εδω??? η εχω μεινει μονη να κανω παρεα στα φαντασματα???? Mad Mad Mad Mad δεν κλεινουν τα ματια μου με τιποτα!

Εχουμε μεινει ακομα λιγες εδω Κατερινα μου μην φοβασαι εχεις παρεα...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilia_92 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ειναι καμοια εδω??? η εχω μεινει μονη να κανω παρεα στα φαντασματα???? Mad Mad Mad Mad δεν κλεινουν τα ματια μου με τιποτα!

Εχουμε μεινει ακομα λιγες εδω Κατερινα μου μην φοβασαι εχεις παρεα...

Τα διδυμάκια σε κρατάνε ακόμα ξύπνια κουκλίτσα???
Τα βλέπω στην φώτο και είναι τόσο γλυκούλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φατσούλες!!!!!!!!!!!!
Φτου μην τα ματιάξουμε...!!!!!!!

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω Δεσπινακι!!!Ο μικρος μου με κραταει ανεβασε λιγο πυρετο και δεν μπορει να κοιμηθει...

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα διδυμάκια σε κρατάνε ακόμα ξύπνια κουκλίτσα???
Τα βλέπω στην φώτο και είναι τόσο γλυκούλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φατσούλες!!!!!!!!!!!!
Φτου μην τα ματιάξουμε...!!!!!!![/quote]

Εσυ γιατι μενεις ξυπνια και δεν πας να απολαυσεις τον υπνο σου?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α τελικα δεν ειμαι το μονο φαμτασμα! δεσποινακι μου καλη ξεκουραση να εχεις! και εγω θα παω σε λιγακι να κανω σβουρες στο κρεβατι μου!!!! μαριλιακι???εχει πυρετο και γρινιαζει???? περαστικουλια!!! ποιο ειναι ποιο μεγαλο το αγορακι η το κοριτσακι??? 2 κουκλια ειναι!!!! φτου φτου!

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο μικρος με 2 λεπτα διαφορα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις