Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
160 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 160 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα ομορφούλες!!!

candy, marilia_92, kathrinkaterina και Despoinaki το ξενυχτίσατε εχτές βλέπω... Εγώ είμαι στο πόδι από τις 6:30 το πρωί και για να μη ξυπνήσω και τον άντρα μου (τι μου φταίει και αυτός ο κακομοιρούλης) εχω δει 2 ταινίες στην τηλεόραση. Στις 12:00 το μεσημέρι θα κουτουλάω σίγουρα.

Βρε μήπως οι αυπνίες που έχουμε οφείλονται σε υπερένταση και σε άγχος για αυτά που έρχονται? Γιατί τουλάχιστον εχθές εγώ ούτε πονάκια είχα, ούτε πρησμένα πόδια, ούτε τίποτα.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πώπω αυπνίες που είχατε χθες!!! Εγώ μετά από τόσο κόσμο έπεσα πτώμα! βέβαια 5 με 6 το πρωι το μάτι ήταν γαρίδα, αλλά μετά πάλι ύπνο! Αν σηκωθω για τουαλέτα δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ!

Εγώ ζυγιστηκα τώρα και όλο τον 7ο και μέχρι τώρα τον 8ο κάτι γραμμάρια έχω πάρει! Είμαι στα 6 κιλά! Απορώ που δεν παίρνω ενώ η κοιλίτσα φουσκώνει..το σώμα πάντως είναι σχεδόν ίδιο και πριν μείνω έγκυος!

Σήμερα έρχεται και η μανούλα μου να αρχίσουμε τα πλυσίματα! Τι καλά! Αληθεια να πλύνω και το ύφασμα από το καρεκλάκι αυτοκινητου και του πορτ μπεμπε?? λογικά είναι τα πρώτα που θα ακουμπήσει, αλλά αν μαζέψουν και μετά δεν κουμπώνουν?? Βλακεία λέω?? Και αυτό με το νερόξυδο που τα περνάτε δεν μυρίζουν μετά ξύδι?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα! Μπήκα στην 33η εβδομάδα σήμερα και το τικεράκι μου λέει ότι θέλουν κόψιμο τα νυχάκια της! Θα μας τρελάνει τελείως!! Laughing Laughing Laughing

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!
Καλε τι αυπνοιες εχουμε ολες...ξαπλωσα στις 3 κ κατα τις 5 κοιμηθηκα κ δεν μπορω να στριφογυρναω!!!
Ηλιανα μου εμεις αυτα τα καναμε με ατμοκαθαριστη αλλα κ με ξυδι να τα κανεις δεν μυριζει μετα αλλα θελει το λευκο ξυδι!!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
HLIANA έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πώπω αυπνίες που είχατε χθες!!! Εγώ μετά από τόσο κόσμο έπεσα πτώμα! βέβαια 5 με 6 το πρωι το μάτι ήταν γαρίδα, αλλά μετά πάλι ύπνο! Αν σηκωθω για τουαλέτα δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ!

Εγώ ζυγιστηκα τώρα και όλο τον 7ο και μέχρι τώρα τον 8ο κάτι γραμμάρια έχω πάρει! Είμαι στα 6 κιλά! Απορώ που δεν παίρνω ενώ η κοιλίτσα φουσκώνει..το σώμα πάντως είναι σχεδόν ίδιο και πριν μείνω έγκυος!

Σήμερα έρχεται και η μανούλα μου να αρχίσουμε τα πλυσίματα! Τι καλά! Αληθεια να πλύνω και το ύφασμα από το καρεκλάκι αυτοκινητου και του πορτ μπεμπε?? λογικά είναι τα πρώτα που θα ακουμπήσει, αλλά αν μαζέψουν και μετά δεν κουμπώνουν?? Βλακεία λέω?? Και αυτό με το νερόξυδο που τα περνάτε δεν μυρίζουν μετά ξύδι?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ HLIANA ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.

ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΛΑΞ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
HLIANA έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πώπω αυπνίες που είχατε χθες!!! Εγώ μετά από τόσο κόσμο έπεσα πτώμα! βέβαια 5 με 6 το πρωι το μάτι ήταν γαρίδα, αλλά μετά πάλι ύπνο! Αν σηκωθω για τουαλέτα δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ HLIANA ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.

ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΛΑΞ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

Ωραία Γεωργία μου θα το δω κι εγώ τώρα που θα ρθει η μαμά! Το πολύ πολύ να μου τα πλύνει στο χέρι!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!
Ναι αυτό το χθεσινό για μένα ήταν τραγικό. κοιμάμαι που κοιμάμαι λίγες ώρες αυτό το διάστημα, να μη με παίρνει όμως και καθόλου ο ύπνος...
Αντωνία μου, σίγουρα παίζουν ρόλο όλοι οι παραπάνω λόγοι που είπες, αλλά επίσης το κυριότερο είναι ότι με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά προετοιμάζει η μαμά φύση τον οργανισμό της γυναίκας και μέλλουσας μανούλας για τα ξενύχτια που θα κάνει με το που θα γεννηθεί το μωρό της sunny

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!
Καλε τι αυπνοιες εχουμε ολες...ξαπλωσα στις 3 κ κατα τις 5 κοιμηθηκα κ δεν μπορω να στριφογυρναω!!!
Ηλιανα μου εμεις αυτα τα καναμε με ατμοκαθαριστη αλλα κ με ξυδι να τα κανεις δεν μυριζει μετα αλλα θελει το λευκο ξυδι!!!

Ευχαριστώ Σέβη μου! Κι εσύ αυπνίες ε?? Άντε πλησιάζουμε! Όχι βέβαια ότι μετά θα κοιμόμαστε! Έρε γλέντιααα! Shocked Shocked Sleep

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:
Sevi έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!

Ευχαριστώ Σέβη μου! Κι εσύ αυπνίες ε?? Άντε πλησιάζουμε! Όχι βέβαια ότι μετά θα κοιμόμαστε! Έρε γλέντιααα! Shocked Shocked Sleep
Το μετα δεν θελω να το σκεφτομαι...δεν νομιζω να κοιμαμαι ξαπλωμενη με τους 2!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι εσένα είναι και δύο!! Θα τα κάνεις όμως δύο παληκαράκια τσακ μπαμ!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:Ναι εσένα είναι και δύο!! Θα τα κάνεις όμως δύο παληκαράκια τσακ μπαμ!
Δεν εχω παραπονο...μια κ καλη!!!
Αλλα ξερω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο μετα.....ποσες διδυμομανουλες τα καταφεραν γιατι οχι κ εγω;;;;;

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα εγκυουλες μου,τι κανετε??/εγω εδω αν και κοιμηθηκα κατα της 5 και....9 η ωρα το ματι ηταν γαριδα!παντα ειχα προβλημα με τον υπνο αργουσα να κοιμηθω αλλα οχι τοσο...ελπιζω μολις γεννησω να φτιαξει το προγραμμα γιατι εχει ξεφυγει και ο μικρος μου χθεσ πηγε 2 να κοιμηθει!αλλα γενικα ενα πραγμα που θελω να κουνιεμαι και με κατι να σχολουμε εδω και 5-6 μερες το χω! μαλλον ειναι ανχος γιατι πλησιαζει η στιγμη και ολα ειναι σχεδον ετοιμα!κατι λιγα λειπουν απο την τσαντουλα που θα παρω μαζι μου!επλυνα και εγω τα δικα μου( πηρα ενα νυχτικο και ολα τ αλλα πιτζαμες γιατι δεν μεβολευουν τα νυχτικα)τα επλυνα που λετε με το μωρουδιακο και ολη η τσαντα μυριζει μωρο! αξεχαστη μυρωδια ακομα την εχω στην μυτη μου απο τα μεγαλα μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

tzef

tzef
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝΒΑΣΙΛΙΚΗ.ΕΠΛΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΥΠΝΑΡΟΥ.

ΤΣΑΚΙΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΑΠΟ ΒΑΡΣΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ Laughing

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilia_92 έγραψε:Τα διδυμάκια σε κρατάνε ακόμα ξύπνια κουκλίτσα???
Τα βλέπω στην φώτο και είναι τόσο γλυκούλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φατσούλες!!!!!!!!!!!!
Φτου μην τα ματιάξουμε...!!!!!!!

Εσυ γιατι μενεις ξυπνια και δεν πας να απολαυσεις τον υπνο σου?[/quote]

Περαστικούλια του κοπέλα μου! Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα ο μπουμπούκος σου!
Εγώ είχα ξεχαστεί με τον αντρούλη μου στο μπαλκονάκι μας οπότε πως πέρασε η ώρα ούτε που το καταλάβαμε!!!
Μόλις σου έστειλα το μηνυματάκι όμως πήγα στο κρεβατάκι μου και με πήρε ο ύπνος μπαμ μπαμ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημέρα Ηλιάννα μου!
Άντε ωραία...!! Θα έρθει η μανούλα σου και θα σε βοηθήσει!!!
Από κιλά είσαι τέλεια! Εμείς βάλαμε τα διπλάσια! Σίγουρα έχω φτάσει τώρα τα 12!
Τα υφάσματα από καρότσι, πόρτ μπεμπέ και καρεκλάκι δεν τα έπλυνα! Δεν θα τα πλύνω λέω...!!! Αφού πχ στο καρότσι και στο πόρτ μπεμπέ θα βάζω πανούλα κάτω από το μωρό...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:χαχαχα! Μπήκα στην 33η εβδομάδα σήμερα και το τικεράκι μου λέει ότι θέλουν κόψιμο τα νυχάκια της! Θα μας τρελάνει τελείως!! Laughing Laughing Laughing

Η αλήθεια είναι ότι μερικά νινάκια γεννιούνται με κάτι νυχάρες νααα!!! Και θέλουν κοψιματάκι! Λέω να πάρω μαζί μου έναν νυχοκόπτη!!! Χιχιχιχι!! Εγώ σήμερα 34 εβδομάδες! Βασικά μάλλον 34 εβδομάδες και 2 ημέρες αν η μπεμπούλα μας συνεχίζει να αναπτύσσεται με τον ίδιο ρυθμό...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια! Πως είστε?
Εγώ όπως ξέρετε άργησα να κοιμηθώ χτες (γύρω στις 4 και) αλλά όχι γιατί δεν μπορούσα... και το αποτέλεσμα? ...Ξύπνησα σήμερα 1 παρά η γαιδούρα! Χιχιχι!!! Τώρα σκεφτόμαστε μήπως πάμε καμιά βολτούλα για μαμ με τα κουμπαράκια μας! Θα δείξει!!!Έχει και ντάλα ήλιο ρε γαμώτο...!!! ... Θα σκάσω...!!!
Αντωνία η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες για να γεννήσουμε το άγχος μας δεν θα μας αφήνει και πολλά περιθώρια για ύπνο!!!
Γεωργία μου νωρίς νωρίς τρώτε ε? Εγώ πάλι αν δεν πιάσω 3-4 δεν πεινάω με τίποτα! Χτύπησες και το γλυκάκι σου...!!! Μια χαρούλα!!!!!!!!!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα όμορφες κοιλίτσες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 990599 Εγώ όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύομαι και να κοιμηθώ και να φάω! Με πιέζει τόσο πολύ που μερικές φορές που πάω για πιπί ( Embarassed ) νομίζω ότι θα τον βγάλω εκεί! Laughing Κάθε βράδυ που πέφτω για ύπνο σκέφτομαι ότι μπορεί να σηκωθώ μετά από 2-3 ώρες και να γεννάω! Ανυπομονώ τόσο πολύ να τον δω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 215994 Είναι τόσο περίεργες οι τελευταίες μέρες! cyclops Να περνάτε όλες καλά και να τρώτε ακόμα καλύτερα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 9664 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 597524 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 334589 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 912791 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 884648

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!!Γυρισαμε πολυ αργα χθες,περασμενες 3 και σημερα αργησαμε να σηκωθουμε..χαλαρα σημερα γιατι δεν με παιρνει για ταλαιπωριες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 911307

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ Ε???
ΚΙ ΕΓΩ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΑ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 215994 Κ ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ...ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ 3 Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ Shocked
Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΣΟΡΑΓΙΑ ΜΟΥ Laughing

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ....
ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΑΒΒΑ Η ΜΠΕΜΠΗ, ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Κ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΑΡΕΣΕ!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
Α ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ flower

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="kathrinkaterina"]
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

αγαπηηη τιποτα δεν σου εμεινε και εσενα 16 μερες βλεπω!!!! μια χαρα!!! αντε να τα κρατησουμε αγγαλιτσαααα!

ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΒΛΕΠΩ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙΚΕΡΑΚΙ Κ ΛΕΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 5-4-3-2-1 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΠ ΘΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!
ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ I love you Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ I love you Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ I love you
ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Very Happy

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χθεσ το βραδυ βρε κοριτσια !ποιο βραδυ το πρωι κατα τησ 5 που κοιμηθηκα κατα τησ 6.30 σηκωθηκα να παω τουαλετα! εεε δεν μπορουσα ουτε να γυρισω απο τον πονο! πονουσα χαμηλα αλλα οχι σε σχεση με το μωρο! πονουσαν τα κακαλα που ειναι ψηλα στα ποδια μασ απο την μεσα μερια εκει που τελειωνει το μπουτι και αρχιζει το πιπι μας! Embarassed Embarassed Embarassed !!! τωρα κυριακατικα ειπα να ξην παρω τον γιατρο! αλλα μου ποναει μονο το βραδυ και σκεφτηκα μηπωσ επειση μενω για ωρα ακινητη και πιανετε??? τι να πω! Shocked αλλα μιλαμε για πονος! ηθελα να φωναξω αλλα το βουλωσα μην ανυσηχησω τα μικρα μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 679259

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
kathrinkaterina έγραψε:χθεσ το βραδυ βρε κοριτσια !ποιο βραδυ το πρωι κατα τησ 5 που κοιμηθηκα κατα τησ 6.30 σηκωθηκα να παω τουαλετα! εεε δεν μπορουσα ουτε να γυρισω απο τον πονο! πονουσα χαμηλα αλλα οχι σε σχεση με το μωρο! πονουσαν τα κακαλα που ειναι ψηλα στα ποδια μασ απο την μεσα μερια εκει που τελειωνει το μπουτι και αρχιζει το πιπι μας! Embarassed Embarassed Embarassed !!! τωρα κυριακατικα ειπα να ξην παρω τον γιατρο! αλλα μου ποναει μονο το βραδυ και σκεφτηκα μηπωσ επειση μενω για ωρα ακινητη και πιανετε??? τι να πω! Shocked αλλα μιλαμε για πονος! ηθελα να φωναξω αλλα το βουλωσα μην ανυσηχησω τα μικρα μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 679259

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΛΕΣ???? Embarassed Embarassed Embarassed
ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΛΕΣ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΕΧΩ!!!
ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ... ΜΕΧΡΙ Κ ΚΡΑΜΠΑ ΠΑΘΑΙΝΩ Κ ΒΟΓΚΑΩ ΣΑ ΓΡΙΑ!!
ΣΤΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΑΥΤΟ Rolling Eyes

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:χθεσ το βραδυ βρε κοριτσια !ποιο βραδυ το πρωι κατα τησ 5 που κοιμηθηκα κατα τησ 6.30 σηκωθηκα να παω τουαλετα! εεε δεν μπορουσα ουτε να γυρισω απο τον πονο! πονουσα χαμηλα αλλα οχι σε σχεση με το μωρο! πονουσαν τα κακαλα που ειναι ψηλα στα ποδια μασ απο την μεσα μερια εκει που τελειωνει το μπουτι και αρχιζει το πιπι μας! Embarassed Embarassed Embarassed !!! τωρα κυριακατικα ειπα να ξην παρω τον γιατρο! αλλα μου ποναει μονο το βραδυ και σκεφτηκα μηπωσ επειση μενω για ωρα ακινητη και πιανετε??? τι να πω! Shocked αλλα μιλαμε για πονος! ηθελα να φωναξω αλλα το βουλωσα μην ανυσηχησω τα μικρα μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 23 679259

ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ... ΜΕΧΡΙ Κ ΚΡΑΜΠΑ ΠΑΘΑΙΝΩ Κ ΒΟΓΚΑΩ ΣΑ ΓΡΙΑ!!

ναι αυτο το πραμα ακριβως! εγω ετσι κ αλιως οπου και να καθομαι τα ποδια μου ειναι ανοιχτα γιατι αν τα κλεινω ακουμπαει η κοιλια μου στα ποδια μου φανταστειτε!!! εχει πεσει κ ολασ αλλα ενταξει φυσιολογικο ειναι να εχει πεσει φτανει και η ωρα μου!!! αλλα ποναω εκει κατω δεν αντεχετε!

evvi

evvi
kathrinkaterina έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ναι αυτο το πραμα ακριβως! εγω ετσι κ αλιως οπου και να καθομαι τα ποδια μου ειναι ανοιχτα γιατι αν τα κλεινω ακουμπαει η κοιλια μου στα ποδια μου φανταστειτε!!! εχει πεσει κ ολασ αλλα ενταξει φυσιολογικο ειναι να εχει πεσει φτανει και η ωρα μου!!! αλλα ποναω εκει κατω δεν αντεχετε!

και εγω ακριβως το ιδιο παθαινω και παντα βραδυ. σηκωνομαι περπαταω λιγο και μετα μου περναει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις