Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
IreneM έγραψε:Candy μου εγώ τα ρούχα που θα πάρω στην κλινική κάτι εσσώρουχα και κάτι νυχτικά τα έπλεινα με το παιδικό έτσι για την μυρωδια. Να μην έχει μυρωδιά.
Δεν το είχα σκεφτεί, θα τα βγάλω από τη βαλίτσα και θα τα ξαναπλείνω.
Συ έχω πει ότι δουλεύω σε κυπριακό γραφείο? δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις την Amathus

Eιχα την εντυπωση οτι εχει κλεισει αυτη η εταιρεια

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:
candy έγραψε:
IreneM έγραψε:Candy μου εγώ τα ρούχα που θα πάρω στην κλινική κάτι εσσώρουχα και κάτι νυχτικά τα έπλεινα με το παιδικό έτσι για την μυρωδια. Να μην έχει μυρωδιά.
Συ έχω πει ότι δουλεύω σε κυπριακό γραφείο? δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις την Amathus

δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η φήμη...είναι του Λανίτη εταιρία. Υπάρχουν γραφεία στην Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο, και έχουν και το let's go tours στη Λευκωσία

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou αν δεν κάνω λάθος, γεννάς στο Έλενα. έχεις μιλήσει με το γιατρό σου για δωμάτιο ή ότι τύχη? Εγώ θέλω να ζητήσω το μονόκλινο

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ Ε???
ΚΙ ΕΓΩ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΑ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994 Κ ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ...ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ 3 Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ Shocked
Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΣΟΡΑΓΙΑ ΜΟΥ Laughing

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ....
ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΑΒΒΑ Η ΜΠΕΜΠΗ, ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Κ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΑΡΕΣΕ!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
Α ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ flower

Αγάπη εμένα ο άντρας μου είναι Σάββας και η πεθερά μου επειδή δεν ήθελε να τον φωνάζει το όνομα του πεθερού της το έκανε Βάκη. Μου αρέσει το Βάκη και είναι μια καλη λύση σκέφτου το

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:χθεσ το βραδυ βρε κοριτσια !ποιο βραδυ το πρωι κατα τησ 5 που κοιμηθηκα κατα τησ 6.30 σηκωθηκα να παω τουαλετα! εεε δεν μπορουσα ουτε να γυρισω απο τον πονο! πονουσα χαμηλα αλλα οχι σε σχεση με το μωρο! πονουσαν τα κακαλα που ειναι ψηλα στα ποδια μασ απο την μεσα μερια εκει που τελειωνει το μπουτι και αρχιζει το πιπι μας! Embarassed Embarassed Embarassed !!! τωρα κυριακατικα ειπα να ξην παρω τον γιατρο! αλλα μου ποναει μονο το βραδυ και σκεφτηκα μηπωσ επειση μενω για ωρα ακινητη και πιανετε??? τι να πω! Shocked αλλα μιλαμε για πονος! ηθελα να φωναξω αλλα το βουλωσα μην ανυσηχησω τα μικρα μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 679259

Και εγώ έχω αυτό τον πόνο και όχι όταν κοιμάμε μόνο και όταν περπατάω πολύ, και όταν κάθομαι και γενικά οποιαδήποτε ώρα της μέρας και πρέπει να περάσει λίγη ώρα για να μου περάσει

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ.ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΦΡΙΚΤΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ,ΕΧΩ ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΠΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
IreneM έγραψε:
candy έγραψε:

δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η φήμη...είναι του Λανίτη εταιρία. Υπάρχουν γραφεία στην Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο, και έχουν και το let's go tours στη Λευκωσία

Αστείο είναι αλλά εγώ είμαι απο Λάρνακα και δεν ξέρω την amathus αλλα ξέρω την let's go που είναι στην Λευκωσία. Χα χα. Και τον Λανίτη τον ξέρω είναι μεγάλος όμιλος εταιρειών

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:
candy έγραψε:
IreneM έγραψε:
candy έγραψε:

Αστείο είναι αλλά εγώ είμαι απο Λάρνακα και δεν ξέρω την amathus αλλα ξέρω την let's go που είναι στην Λευκωσία. Χα χα. Και τον Λανίτη τον ξέρω είναι μεγάλος όμιλος εταιρειών
Η Λάρνακα είναι πολύ ωραία, πέρυσι ήμουν εκεί (για δουλειά) και επισκέφτηκα και έναν ξάδερφο μου που μένει πλέον μόνιμα στην Κύπρο και έχει πάρει και την υπηκότητα (είναι στον κυπριακό στρατό). Το ήξερα πως το Let's go και το όνομα Λαντης θα σου έκαναν κλικ.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
IreneM έγραψε:
candy έγραψε:
IreneM έγραψε:
candy έγραψε:

Η Λάρνακα είναι πολύ ωραία, πέρυσι ήμουν εκεί (για δουλειά) και επισκέφτηκα και έναν ξάδερφο μου που μένει πλέον μόνιμα στην Κύπρο και έχει πάρει και την υπηκότητα (είναι στον κυπριακό στρατό). Το ήξερα πως το Let's go και το όνομα Λαντης θα σου έκαναν κλικ.

Ναι είναι γνωστή εταιρεία ο Λανίτης. Εμείς δεν μένουμε στην πόλη. Μένω σε ένα χωριό κοντά στο αεροδρόμιο τα Περβόλια. Πολύ κοντά στην θάλασσα.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κοριτσια μην λετε για πονους στο ποδι γιατι εγω το εχω ολη μερα!!!
Δεν συζητω να σηκωθω το βραδυ για πιπι,δεν μπορω να περπατησω πια....

Σταυρουλα που χαθηκες;;;; περιμενουμε πως κ πως τις αποριες σου!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και από μένα!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zozoula_87 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα!!!

καλησπερα zozoula τι κανειςςς???

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ, πού έχετε εξαφανιστεί όλες? Rolling Eyes Εγώ λέω να pig λίγο απόψε και τρώω 2 κομμάτια σπιτική πιτσούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 13953 Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ μία λογική ώρα απόψε και να μην σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 688264
Για όσες εγκυούλες είναι ξύπνιες κατά τις 12 το tv. makedonia βάζει ιστορίες τοκετών το σ/κ! Όλα εξελίσσονται ομαλά οπότε αν θέλετε δείτε το! Εγώ δεν το χάνω! No Αφού στο τέλος λέω:"Μα καλά, τόσο απλό είναι"; ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 328109 Αλλά δεν νομίζω ότι θα λέω το ίδιο και όταν έρθει η ώρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 534787

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mpogos έγραψε:Καλέ, πού έχετε εξαφανιστεί όλες? Rolling Eyes Εγώ λέω να pig λίγο απόψε και τρώω 2 κομμάτια σπιτική πιτσούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 13953 Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ μία λογική ώρα απόψε και να μην σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 688264
Για όσες εγκυούλες είναι ξύπνιες κατά τις 12 το tv. makedonia βάζει ιστορίες τοκετών το σ/κ! Όλα εξελίσσονται ομαλά οπότε αν θέλετε δείτε το! Εγώ δεν το χάνω! No Αφού στο τέλος λέω:"Μα καλά, τόσο απλό είναι"; ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 328109 Αλλά δεν νομίζω ότι θα λέω το ίδιο και όταν έρθει η ώρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 534787
Καλη σας ορεξη!!!
Το εχω δει πολλες φορες κ οντως ολα ειναι τοσο ροδινα που λες γενναω κ 10 φορες!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλέ, πού έχετε εξαφανιστεί όλες? Rolling Eyes Εγώ λέω να pig λίγο απόψε και τρώω 2 κομμάτια σπιτική πιτσούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 13953 Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ μία λογική ώρα απόψε και να μην σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 688264
Καλη σας ορεξη!!!
Το εχω δει πολλες φορες κ οντως ολα ειναι τοσο ροδινα που λες γενναω κ 10 φορες!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 24 215994

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kathrinkaterina έγραψε:

Τι να κάνω??????Περιμένω να φάω και την ουρά τώρα μιας κ έφαγα το γαιδαρο!!!!
Εσύ γεννάς σε 3 μέρες?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zozoula_87 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:

Εσύ γεννάς σε 3 μέρες?

1 σεπτεμβρη γενναω! εσυ σε ποσο καιρο γεννας???

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kathrinkaterina έγραψε:
zozoula_87 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:

Εσύ γεννάς σε 3 μέρες?

ΕΧΩ ΠΗΤ 21/9

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλά θα με τρελάνεις; Γουρούνιασμα καλή μου είναι 2 πίτσες..οχι 2 κομμάτια πίτσας!!!!

Κάτσε να δω που πιάνω Μακεδονία TV να χαζέψω...αν κ περυσι εβλεπα το ΣΚΑΙ που είχε πολλα κ όταν γεννούσα σκεφτόμουν "Δεν θα γεννήσω; Ω ρε μηνύσεις που θα πέσουνε!!!!!"

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ και εγω θελω μονο σκ θα παιζει??
γτ αλλο σκ δε μου μενει.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zozoula_87 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
zozoula_87 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:

Εσύ γεννάς σε 3 μέρες?

ΕΧΩ ΠΗΤ 21/9

με το καλο με εναν πονο!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας τσούπρες! Τι κάνετε? Εμείς γυρίσαμε καλά σήμερα! Πήγαμε το μεσημέρι για καφεδάκι με τα κουμπαράκια μας, μετά για φαγητό... μαζευτήκαμε στο σπίτι κατά τις 6+ και μετά ήρθε η αδερφούλα μου με το αγόρι της και αρχίσαμε την μπιρίμπα στο μπαλκόνι!! Πριν λίγο έφυγαν...!!! Ωραία ήταν...!!! Γεμάτη μέρα η σημερινή!!! Και αύριο... Δευτέρα..!!! Τρίτη λέω μπας και πάω να βάψω το μαλλί! Έχει γίνει πλέον χάλια! Φτάνει τόσο...!!! Αλλά πως βαριέμαι να είμαι τόση ώρα εκεί...!!!
Με έπιασε καούρα τώρα και έχω πάρει παραμάσχαλα το γάλα...!!! Η μπεμπούλα μια χαρά κουνιέται μέσα στην κοιλιά...!!! Βραδινός τύπος αυτό το παιδί...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Γεια σας τσούπρες! Τι κάνετε? Εμείς γυρίσαμε καλά σήμερα! Πήγαμε το μεσημέρι για καφεδάκι με τα κουμπαράκια μας, μετά για φαγητό... μαζευτήκαμε στο σπίτι κατά τις 6+ και μετά ήρθε η αδερφούλα μου με το αγόρι της και αρχίσαμε την μπιρίμπα στο μπαλκόνι!! Πριν λίγο έφυγαν...!!! Ωραία ήταν...!!! Γεμάτη μέρα η σημερινή!!! Και αύριο... Δευτέρα..!!! Τρίτη λέω μπας και πάω να βάψω το μαλλί! Έχει γίνει πλέον χάλια! Φτάνει τόσο...!!! Αλλά πως βαριέμαι να είμαι τόση ώρα εκεί...!!!
Με έπιασε καούρα τώρα και έχω πάρει παραμάσχαλα το γάλα...!!! Η μπεμπούλα μια χαρά κουνιέται μέσα στην κοιλιά...!!! Βραδινός τύπος αυτό το παιδί...!!!

οπ καλωσ την! μια χαρουλα περασες σημερα! εγω ειπα να παω να κοιμηθω αλλα δεν.... και εκει που ημουτν ξαπλα να σου μια καουρα......το γαλα εμενα δεν μου κανει τιποτα οποτα ο γιατρος μου ειπε μια κουταλια μεγειρικη σοδα σε λιγο νερακι και 3 σταγονες λεμονι! και κατι μου κανει αυτο ομολογο! παω να ξαπλωσω γιατι δεν μου κοιμαται και ο μικρος σημερα και παλευει ο αντρας μου μονοσ του!!!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Τι υπέροχη μέρα σήμερα. Βγήκαν τα αποτελέσματα των Παννεληνίων και ο πρωτότοκός μας (ο μεγάλος γιος της μεγάλης μου αδερφής), πέρασε στην 1η του επιλογή. Βιολογία Θεσσαλονίκης!!!!
Όπότε κοριτσάκια από Θεσσαλονίκη δε θα αργήσω να σας επισκεφτώ!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα! Τι κάνετε; Σας διαβασα εχθες και αυτό με δόσεις. Οποτε δεν πολυθυμαμαι και τι γραψατε. Αναστασία εμεις μομπιλο έχουμε το ίδιο με τις Δεσποινας.
Να ευχηθω στις εγκυουλες του Αυγούστου με το καλό.
Και φυσικα στο δικό μας το Κατερινάκι που ανοιγει την ομαδουλα μας με τα πρωτα γεννητουρια. Πωπω αρχισε και ο δικός μας μηνας.
Το ΣΚ ηταν και για μας γεματος. Το Σαββατο πηγαμε την μικρή σε έναν παιδότοπο και ξεσαλωσε. Το καταευχαριστηθηκα και γω, γιατί ήταν από τις λίγες φορες που ηπια καφε με την ησυχια μου. Οι κοπέλες ηταν πολύ καλές. Κυριακή κλασικά δουλειες. Επλυνα και τις κουρτινες και μου μενει μόνο του σαλονιου, που θα φωναξω μαλλον τη μαμα μου να μου την σιδερωσει.
Φιλακια πολλά προς το παρόν! Τα λέμε κουκλίτσες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις