Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Τι υπέροχη μέρα σήμερα. Βγήκαν τα αποτελέσματα των Παννεληνίων και ο πρωτότοκός μας (ο μεγάλος γιος της μεγάλης μου αδερφής), πέρασε στην 1η του επιλογή. Βιολογία Θεσσαλονίκης!!!!
Όπότε κοριτσάκια από Θεσσαλονίκη δε θα αργήσω να σας επισκεφτώ!!!

Συγχαρητήρια!!! Πάντα επιτυχίες!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jojo_mama έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλέ, πού έχετε εξαφανιστεί όλες? Rolling Eyes Εγώ λέω να pig λίγο απόψε και τρώω 2 κομμάτια σπιτική πιτσούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 13953 Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ μία λογική ώρα απόψε και να μην σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 688264
Για όσες εγκυούλες είναι ξύπνιες κατά τις 12 το tv. makedonia βάζει ιστορίες τοκετών το σ/κ! Όλα εξελίσσονται ομαλά οπότε αν θέλετε δείτε το! Εγώ δεν το χάνω! No Αφού στο τέλος λέω:"Μα καλά, τόσο απλό είναι"; ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 328109 Αλλά δεν νομίζω ότι θα λέω το ίδιο και όταν έρθει η ώρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 534787

Καλά θα με τρελάνεις; Γουρούνιασμα καλή μου είναι 2 πίτσες..οχι 2 κομμάτια πίτσας!!!!

Κάτσε να δω που πιάνω Μακεδονία TV να χαζέψω...αν κ περυσι εβλεπα το ΣΚΑΙ που είχε πολλα κ όταν γεννούσα σκεφτόμουν "Δεν θα γεννήσω; Ω ρε μηνύσεις που θα πέσουνε!!!!!"

Laughing Laughing Laughing

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλέ, πού έχετε εξαφανιστεί όλες? Rolling Eyes Εγώ λέω να pig λίγο απόψε και τρώω 2 κομμάτια σπιτική πιτσούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 13953 Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ μία λογική ώρα απόψε και να μην σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι για πιπί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 688264
Για όσες εγκυούλες είναι ξύπνιες κατά τις 12 το tv. makedonia βάζει ιστορίες τοκετών το σ/κ! Όλα εξελίσσονται ομαλά οπότε αν θέλετε δείτε το! Εγώ δεν το χάνω! No Αφού στο τέλος λέω:"Μα καλά, τόσο απλό είναι"; ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 328109 Αλλά δεν νομίζω ότι θα λέω το ίδιο και όταν έρθει η ώρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 534787
αχ και εγω θελω μονο σκ θα παιζει??
γτ αλλο σκ δε μου μενει.

Δυστυχώς μόνο σ/κ! Sad

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα Κορίτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994
Τι μου κάνετε???????????
Σας διαβάζω συχνά αλλά λόγω διάφορων προβλημάτων δεν προλαβαίνω να γράφω όσο συχνά θα ήθελα. Crying or Very sad
Ήθελα να ρωτήσω τις μέλλουσες μανούλες που έχουν μπεί στον 9 μήνα πως νιώθουν τις κινήσεις του μωρού πλέον???????
Εγώ τις νιώθως πιο απαλές, νωχελικές θα έλεγα και πιο αραιές πλέον.
Είναι αυτό φυσιολογικό ή να πάρω τον γιατρό μου?????

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου! σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω με τιποτα αλλα η μπεμπα δεν ειχε ιδια γνωμη μ εμενα και με ταραξε στην κλοτσια!
boubaμου σ ευχαρηστω πολυ! με εχει πιασει μια αγωνια ενα ανχος ενα πραμα αλλα ενταξει το πολεμαω! αυριο θα παω στον γιατρο μου να τησ κανει μια τελευταια μετρηση! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nicky μην αγχωνεσαι. Ειναι λογικό. Πλεον δεν εχουν τον ιδιο χώρο.
Κατερίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και γω όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι πολύ!
Πωπω πλάκα πλάκα και γω σημερα μπηκα στο μήνα μου. Θα κάτσω στη δουλεια μέχρι την Τετάρτη, και ίσως ερθω και την αλλη βδομαδα μια μέρα για κανα δυωρο να τσεκαρω κατι. Νομίζω οτι αμα καθόμουν σπίτι θα ημουν πιο φρικαρισμένη! Ξεχνιέμαι εδω λιγάκι. Το μονο που με κουρασε ειναι το πηγαινε -ελα.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσια!!!
Antonia συγχαρητηρια κοπελα μου...παντα χαρες στον ανηψιο σου κ επιτυχιες!!!
Nicky εγω σε λιγες μερες θα μπω στον 9ο κ δοξα τον Θεο τους μικρους τους καταλαβαινω συνεχεια...πριν κλωτσησουν επειδη κουνιουντε καθομαι κ περιμενω κ σε λιγα δευτ/πτα τσουπ βαρανε!!!

Μου ηρθε το μπιμπερο της Mam απο την φαρμακαποθηκη που ειχαμε στειλει e-mail...δεν το περιμενα κ πολυ το χαρηκα!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:nicky μην αγχωνεσαι. Ειναι λογικό. Πλεον δεν εχουν τον ιδιο χώρο.
Κατερίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και γω όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι πολύ!
Πωπω πλάκα πλάκα και γω σημερα μπηκα στο μήνα μου. Θα κάτσω στη δουλεια μέχρι την Τετάρτη, και ίσως ερθω και την αλλη βδομαδα μια μέρα για κανα δυωρο να τσεκαρω κατι. Νομίζω οτι αμα καθόμουν σπίτι θα ημουν πιο φρικαρισμένη! Ξεχνιέμαι εδω λιγάκι. Το μονο που με κουρασε ειναι το πηγαινε -ελα.

αχ αυτο με την δουλεια ειναι ενα θεμα! στον εβδομο εφυγα με πονους απο την δουλεια και δεν με αφησε ο γιατρος να ξαναπαω μα τι να του λεω ειναι δουλεια γραφειου τι να χτυπιεμαι τι να κοπανιεμαι εγω το χαβα του αυτος!μου εδωσε χαρτι για επαπειλούμενης αδεια κυησης και δεν πηγα παλι!μπορει να ειχε και και δικια του!τωρα οτι και να λεω εφαγα τον γαιδαρο εφαγα και την ουρα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nicky έγραψε:Καλημέρα Κορίτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 215994
Τι μου κάνετε???????????
Σας διαβάζω συχνά αλλά λόγω διάφορων προβλημάτων δεν προλαβαίνω να γράφω όσο συχνά θα ήθελα. Crying or Very sad
Ήθελα να ρωτήσω τις μέλλουσες μανούλες που έχουν μπεί στον 9 μήνα πως νιώθουν τις κινήσεις του μωρού πλέον???????
Εγώ τις νιώθως πιο απαλές, νωχελικές θα έλεγα και πιο αραιές πλέον.
Είναι αυτό φυσιολογικό ή να πάρω τον γιατρό μου?????

ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην ακους τωρα καλα το μωρακι σου ! το μωρο εχει μεγαλωσει και δεν εχει χωρο στην κοιλιτσα να χτυπαει τοσο πολυ!!!!!οποτε περιοριζει και τις κλοτσιες του! μην ανυσηχεις!αλλα επειδη οσο και να λεμε εμεις εσυ μαλλον το ιδιο υα ανησυχεις (και λογικο ειναι)παρε ενα τηλ τον γιατρο σου να σου τα πει και εκεινος! το θεμα ειναι να ακουσ το μωρακι σου γενικα!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσια!!!
Antonia συγχαρητηρια κοπελα μου...παντα χαρες στον ανηψιο σου κ επιτυχιες!!!
Nicky εγω σε λιγες μερες θα μπω στον 9ο κ δοξα τον Θεο τους μικρους τους καταλαβαινω συνεχεια...πριν κλωτσησουν επειδη κουνιουντε καθομαι κ περιμενω κ σε λιγα δευτ/πτα τσουπ βαρανε!!!

Μου ηρθε το μπιμπερο της Mam απο την φαρμακαποθηκη που ειχαμε στειλει e-mail...δεν το περιμενα κ πολυ το χαρηκα!!!

χιχιχιχ! τα πουλακια μου ειναι και 2 θα σε εχουν ταραξει!!! και εμενα πρωτα κανει τουμπα και μετα κλοτσαει!αχχαχ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Εγώ πήγα σε μάθημα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα σήμερα! Ώραία ήταν! Είναι μέχρι την Πέμπτη! Αύριο και μεθαύριο ακολουθούν και οι σύζυγοι για αναπνοες κλπ! Λίγο πολύ αυτά που έλεγαν ήταν γνωστά, αλλά σε βάζει στο κλίμα όπως και να ναι, βλέπεις και συπμάσχουσες..μια χαρούλα! Η μανούλα μου εδώ έχει κατεβάσει τα πάντα της μικρής και πλένει, απλώνει, σιδερώνει..οι μανούλες είναι θησαυρός!

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τις ανυσηχίες με κοπέλες που παιρνούν τα ίδια!!!!!!!!! Και εγώ έτσι πιστεύω περιορίζεται ο χώρος τους απο εδω και πέρα.......

Bouba kαι εγώ σήμερα μπήκα στον μήνα μου!!!!!!! Μάλλον σε 15 μέρες θα έρθει στον κόσμο η μπουμπού μου λόγο καισαρικής.
Άντε με το καλό να κάτσεις σπιτάκι σου να ηρεμήσεις...........

Κατερίνα υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
Καλο ποδαρικό στην ομάδα μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 25 654316

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινακι ασε τι τραβαω ο μεγαλος εχει παρει θεση με το κεφαλακι προς τα κατω...εκει να δεις πιεση....
Ο μικρος ολο σπρωχνει με το κεφαλι του κ κλωτσαει οπου βρει στην κοιλια!!!
Πωπω ουτε 3 μερες δεν μεινανε!!!
Αγχωθηκα εγω για σενα τωρα!!!
Ηλιανα ωραιο το μαθημα;;; εγω δεν ηθελα την μαμα μου στο πλυσιμο,εκεινη μου εφτιαξε τα περισσοτερα αλλα τα φτιαξαμε με τον αντρα μου....μεχρι τα σεντονακια τους σιδερωνε!!!

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας κορίτσια και από μένα!!! Πλησιάζουν οι μέρες και λέω αμαν και πότε, από την μια φοβάμαι αλλά και από την άλλην δεν αντέχω άλλο αυτήν την κοιλιά. Περιττό να πω ότι τα βράδια δεν κοιμάμαι και γελάω που μου λένε ξεκουράσου τώρα γιατί όταν έρθει το μωρό.....

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Popz έγραψε:Γειά σας κορίτσια και από μένα!!! Πλησιάζουν οι μέρες και λέω αμαν και πότε, από την μια φοβάμαι αλλά και από την άλλην δεν αντέχω άλλο αυτήν την κοιλιά. Περιττό να πω ότι τα βράδια δεν κοιμάμαι και γελάω που μου λένε ξεκουράσου τώρα γιατί όταν έρθει το μωρό.....
Αχ μια απο τα ιδια περναω κ εγω!!!
Αλλα πρεπει να περιμενουμε κανα 2 εβδ ακομα!!!
Τι να ξεκουρασουμε δλδ;;; εγω πεφτω για υπνο κ ξυπναω χειροτερα απο πριν!!!
Ποναω παντου κ εχω πιαστει που ειμαι ολο στο πλαι.......
Με το καλο κοπελα μου....πωπω γεννητουρια κ γλεντια που θα εχουμε!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα ομορφούλες! Τι κάνετε?
Εμείς πριν λίγο μαζευτήκαμε και σε λίγο θα πάμε στην μανούλα μου για φαγητό! Είχαμε πάει σατ ΚΕΠ για να κάνω μεταδημότευση και να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που χρειάζεται για την κλινική αν δεν κάνω λάθος και με την ευκαιρία έκανα και μια εξουσιοδότηση στον άντρα μου για να μπορεί να κάνει αυτός από εδώ και πέρα τις δουλειές μου στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ και κάναμε και άλλη μια βεβαίωση ότι ο άντρας μου δέχεται να ασφαλιστούν τα παιδιά μας στο βιβλιάριο υγείας μου (για να πάρουμε 10% παραπάνω στα χρήματα που θα μας δώσει το ΙΚΑ όταν γεννήσω με το καλό)! Μπορεί και να μην χρειαστεί αλλά εγώ το έκανα μην τρέχουμε τελευταία στιγμή...!!! Λέτε να θέλει τίποτα άλλο?
Αντωνία μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Πάντα επιτυχίες να έχει το καμάρι σας!!!!!!!! Θα σε περιμένουμε κουκλίτσα!!!!!!!
Μόλις μου έστειλαν από την milupa 3 εκπτωτικά κουπόνια για βρεφικές κρέμες αλλά λήγουν τέλη Δεκέμβρη οπότε τζάμπα πάνε... (τα τα δώσω σε μια ξαδέρφη) και 2 δείγματα - ένα φαρίν λακτέ που λήγει αρχές Φλεβάρη οπότε πάλι δεν εξυπηρετεί και 1 ρυζάλευρο που αυτό λήγει Απρίλη οπότε θα το δοκιμάσουμε!!!!!! Με βλέπω την Φαριν Λακτέ να την τσακίζω εγώ...!!! Χιχιχιχι!!! Να το site τους! Μανούλες εσείς που έχετε παιδάκια στείλτε τους ένα mail για να σας στείλουν δείγματα!
http://www.milupa.gr/default.aspx?id=4&pcid=1
Φιλάκια πολλά!
Το μπιμπερό μας εμάς ακόμα δεν ήρθε! Το περιμένουμε! Είχαν πει μετά το τέλος Αυγούστου!

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έτσι ακριβώς Sevi!!! Πέφτεις για ύπνο και ξυπνάς χειρότερα!!! Με έχουν τρελάνει και οι καούρες, άστα να πάνε!!!
Σου εύχομαι και σένα με έναν πόνο!!!
Σε όλες μας!! Very Happy

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Popz έγραψε:Έτσι ακριβώς Sevi!!! Πέφτεις για ύπνο και ξυπνάς χειρότερα!!! Με έχουν τρελάνει και οι καούρες, άστα να πάνε!!!
Σου εύχομαι και σένα με έναν πόνο!!!
Σε όλες μας!! Very Happy
Kαουρες ευτυχως δεν εχω πολλες!!!
Κ να μην γκρινιαζω κιολας ειχα ευκολη εγκυμοσυνη με διδυμα κ εξωσωματικη!!!
Αλλα τωρα εχω βαρυνει αρκετα κ δεν την παλευω ωρες ωρες ειδικα εαν δεν μπορω να σηκωσω καν το ενα ποδι για να ντυθω κ να χρειαζομαι βοηθεια!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε και σε λίγο καιρό θα σκάσουν μύτη και τα πρώτα μωράκια μας!!!!!!!!!!
Με το καλόοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με έναν πόνοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ!ΑΠΟ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΑΓΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ROSE 1980 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ!ΑΠΟ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΑΓΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!
Με το καλο κοπελα μου!!! ολα καλα να πανε!!! τι να μας κουρασεις καλε;;;
Εδω να δεις αποριες που εχουμε!!!
Απο υγρα εγω εχω πολλα απο τον 7ο κ ειναι φυσιολογικο....
Γεν.ουρων κανω αφου πρωτα εχω πλυθει κ παλι βγαινουν υγρα απο τον κολπο..οποτε μην το φοβασαι καθολου για μενα!!

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!!!!!

Εγώ μπήκα στην 37η εβδομάδα!!!!!!

Περιμένουμε κοριτσάκι..Έχω ΠΗΤ 21/9!!

Την Παρασκευή έκανα καρδιοτοκογράφημα.

Έκανε κάποια άλλη πρόσφατα?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zozoula_87 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!!!!!

Με το καλο κ εσυ κοριτσι μου!!!
Πωπω η μια πισω απο την αλλη θα γενναμε!!!
Εγω εκανα νωρις στην 27η μαζι με ενεσεις κορτιζονης κ δεν ξερω εαν θα ξανακανω παλι...
Σου βρηκανε συσπασεις;;;

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙΑ!ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΜΠΙΡ!ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sevi έγραψε:
zozoula_87 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!!!!!

Με το καλο κ εσυ κοριτσι μου!!!
Πωπω η μια πισω απο την αλλη θα γενναμε!!!
Εγω εκανα νωρις στην 27η μαζι με ενεσεις κορτιζονης κ δεν ξερω εαν θα ξανακανω παλι...
Σου βρηκανε συσπασεις;;;

Στο καρδιοτοκογράφημα που έκανα στο τέλος γράφει τα εξής:

Απώλεια σήματος: 3.0%
Κινήσεις εμβρύου ανά ώρα: 0
Βασικός καρδιακός ρυθμός (ΒPM): 130
Αιχμές συσπάσεων: 4
Επιταχύνσεις > 10 παλ & 15 δευτ: 7
> 15 παλ & 15 δευτ: 7
Επιβραδύνσεις > 20 χαμηλοί παλμοί: 0
Υψηλά επεισόδια (λεπτό): 25 (19.2 BPM)
Στις 37 εβδμς το 41.3 % του εμβρύου είναι με μικρότερη διακύμανση.
Χαμηλά επεισόδια (λεπτό): 0
Βραχυπρόθεσμη διακύμανση (MS): 11.8 (3.39BPM)

Τι είναι όλα αυτά οεο???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις