Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
166 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 166 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για σας τσούπρες!
Τι κάνετε?
Εγώ πριν λίγο μαζεύτηκα! Πήγα με την αδερφούλα μου Jumbo και Prenatal!
Από το Jumbo η αδερφούλα μου πήρε δώρο στην μπεμπούλα μας αυτό το μπανάκι της Fisher Price
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Aπλά από τα Prenatal πήραμε και σιδερένια πόδια για να το στηρίζουμε! Να μην σκύβουμε όταν την κάνουμε μπανάκι!

Της πήρε και αυτό το μπιμπερό
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=920#
αλλά σε μικρούλικο γιατί λογικά τα μπεμπάκια πίνουν στην αρχή λίγο γάλα... αν βέβαια χρειαστούμε μπιμπερό!

Πήραμε και από Prenatal αυτό το μαξιλάρι θηλασμού:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki αυτο το μπανακι εχουμε παρει κ εμεις!!!
Μπιμπερο της nuk πηρα τα κοντα,γυαλινα τα φαρδυλαιμα με θηλη σιλικονης...
Ωραιο κ το μαξιλαρι!!!! μεγια!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινάκη μου πήρα και εγώ αυτό το μαξιλάρακι και ελπίζω να με βολέψει.

Χτές που πήγα στο prenatal βρήκα ωραία πράγματα. Εμείς στην πόλη μου δεν έχουμε και έτσι πήγα σε άλλη πόλη.

Πήρα πολύ ωραία φορεματάκια όμως απο το marcs and spencer απο την νέα συλλογή. Θα τα φορέσουμε τον οκτώβρη - νοέμβρη

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω σημερα πηγα στο νοσοκομειο στο γιατρο που με ξεγεννησε στον Ιωσηφ, να μου ανοιξει καρτελα, να δει τις μεχρι τωρα εξετασεις κλπ

μου ειπε οτι λογω της μονηρους ομφαλικης αρτηριας αν φτασω 37+1 εβδομαδων και δεν εχω γεννησει θα παμε για προκληση ή καισαρικη γιατι δεν αφηνουν τα μωρα αυτα να παρουν πολυ απο τον 9ο γιατι ειναι επικινδυνο λεει..

Με αγχωσε η αληθεια ειναι. Εχει καμμια παρόμοια εμπειρία;

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Very Happy
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 606100
ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
ΠΡΟΙΚΑ, ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ, ΜΠΑΝΑΚΙ, ΚΤΛ....
ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Ο ΜΠΟΓΟΣ!!! ΜΠΟΓΟΣ Ε???? ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ Razz
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 5 ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ???? ΜΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ pale pale pale affraid
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ Κ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.... No
JOJO MAMA ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΗΤΑΝ Κ ΔΥΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Very Happy
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!
ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΜΕ Φ.Τ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ???

tzef

tzef
Τι κανετε κοριτσια εγω ξεκουραζομαι επιτελους.
despoinaki πολυ ωραιο το μπανακι και το μαξιλαρι θηλασμου.

sevi μπραβπ για τα καλα αποτελεσματα

HLIANA ευχαριστω για τις πληροφοριες του ΙΑΣΩ θα παω να δω και στο ΡΕΑ.

jojo ευχομαι να σου πανε ολα καλα και εγω 38η με το καλο οπως και στην προηγουμενη ο γιατρος μου μου λεει οτι δεν εχει να παρει το μωρο κατι παραπανο αν τα κιλα του ειναι καλα.Παντως παρομοιο προβλημα με το δικο σου το εχω ακουσει σε παρα πολλα κοριτσια και γεννησαν μια χαρα και τα μωρακια τους ηταν υγειεσστατα.

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;H ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 14600 ΠΗΓΕ 13900 ΕΧΕΙ ΡΕΨΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ;

UA PAV KAI EGV GIATRO 31/08 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
kathrinkaterina έγραψε:επετελουςςςς στην τελευταια βδομαδα εφτιαξα την τσαντααααα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 567772 χαχαχαχαχ!!! αλλα δεν τα εβαλα ολα μεσα!ολο και κατι λειπει! επεισησ ελεγα κατσε να δω τι θα τησ βαλω οταν βγουμε...τελικα πηρα 5-6 μαζι και λεω που θα παει τελευταια μερα θα αποφασισω! χχαχαχαχ!!!! τωρα σκεφτομαι κοντομανικο να της βαλω ε? και να την σκεπασω με καμοια κουβερτουλα πικε??? ολα τα αλλα μωρα μου ηταν φθινωπορινα και χειμωνιατικα οποτε πηγα κατευθειαν στην κουβερτουλα!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΣΑ ΓΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΟΓΚΑΩ Mad
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ...ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ!!!
ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΝΑ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΚΥΤΑΡΑ, ΤΗ ΜΑΞΙΛΑΡΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΩ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ!!!
Ε...ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΑ ΣΥΝΟΔΟΣ???? ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τον ιωσηφ τον γεννησα 38 + 3ημερων φυιολογικα και φυσικα...εσπασαν τα νερα το βραδυ και το πρωι γεννησα.

Δε θελω ρε γαμωτο να παω με προκληση. Θελω να βγει οταν ειναι ετοιμο να βγει..Αρκει βεβαια να μην κινδυνευει,οπως μου ειπε ο γιατρος

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jojo_mama μου όλα καλά θα πάνε! Μην ανησυχείς! Θα κρατήσεις και πιο γρήγορα τον μπεμπούλη σου στην αγκαλιά σου!
Τzef μου που να μην χάσει το παιδί γραμμάρια? Φαντάζομαι όλη μέρα πάνω κάτω θα ήταν με την ξαδέρφη της! Παιχνίδι συνέχεια... που όρεξη για φαγητό?
Αγάπη μου καλό κουράγιο για αύριο! Ένα τσιμπηματάκι είναι...!!! Που θα πάει...?? Θα περάσει και θα το ξεχάσει γρήγορα!
Σέβη μου μπράβο για τα αποτελέσματά σου γλυκιά μου!!! Πάντα έτσι καλά να είναι!!!
Κοριτσάκια έχω ερώτηση! Ειδικά προς εσάς που έχετε ήδη 3 παιδάκια και πάτε για το 4ο! Πως τα έχετε γεννήσει? Με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό? Σε περίπτωση που κάνω τώρα καισαρική θα έχω περιορισμό στον αριθμό των παιδιών που θα κάνω? Και μετά από πόσο καιρό μπορώ να ξαναμείνω έγκυος? Με τον αντρούλη μου θέλουμε πολύ να κάνουμε 3-4 παιδάκια πρώτα ο Θεός! ... Καλά ας κάνω πρώτα το ένα και τα ξαναλέμε...!!! Χιχιχιχιχι!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Very Happy
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 606100
ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
ΠΡΟΙΚΑ, ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ, ΜΠΑΝΑΚΙ, ΚΤΛ....
ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Ο ΜΠΟΓΟΣ!!! ΜΠΟΓΟΣ Ε???? ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ Razz
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 5 ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ???? ΜΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ pale pale pale affraid
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ Κ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.... No
JOJO MAMA ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΗΤΑΝ Κ ΔΥΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Very Happy
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!
ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΜΕ Φ.Τ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ???

Όπως τα λες αγάπη! Επειδή από την αρχή ήταν μεγάλος γι'αυτό έβαλα και αυτό το ψευδώνυμο! Το όνομά μου είναι Βάσια! Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;H ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 14600 ΠΗΓΕ 13900 ΕΧΕΙ ΡΕΨΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ;

UA PAV KAI EGV GIATRO 31/08 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

ΧΑΘΗΚΑ ΛΕΕΙ???? ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΥΤΕΡ!!!!
Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ... Ε ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΧΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ!!!
ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΚΛΕΙΣΑΜΕ Κ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!! ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΦΥΓΕ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΑΓΕΛ. ΓΑΛΑ.
ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΣΑΚΧΑΡΟ,ΚΡΕΑΤΙΝΗΝΗ,ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ,ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΟΡΟΥ. Shocked

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΚΙΛΑ(ΚΟΥΡΣΟΥΜΑΚΙ)ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1,00 ΜΕΤΡΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ.
Κ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ 1 ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΖΕΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ Κ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ Κ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. Κ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ....

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗ 3 ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΝΕΦΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ... ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Κ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ...ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Rolling Eyes

ΑΥΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΔΙΠΛΑ ΚΑΛΕ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ Like a Star @ heaven
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΔΩΡΑ Very Happy

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!! ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ Wink

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 850933

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε?
Εγώ χτες είχα παει με τον ηλεκτρολόγο στο καινούριο μας σπίτι και μετα σε κάτι φίλους και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου!
Επιτέλους σήμερα κατάφερα να κοιμηθώ 9 ώρες!!!
Shocked Shocked
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 40746

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΜΠΑΓΚΟΥΓΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΧΑΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Shocked ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΖΑΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ!!! ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΑΩ! ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΩΝΙΣΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΑΝΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΕ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΣΟ ΛΕΙΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ! Mad Mad ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ Mad 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Crying or Very sad

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Jojo_mama μου όλα καλά θα πάνε! Μην ανησυχείς! Θα κρατήσεις και πιο γρήγορα τον μπεμπούλη σου στην αγκαλιά σου!
Τzef μου που να μην χάσει το παιδί γραμμάρια? Φαντάζομαι όλη μέρα πάνω κάτω θα ήταν με την ξαδέρφη της! Παιχνίδι συνέχεια... που όρεξη για φαγητό?
Αγάπη μου καλό κουράγιο για αύριο! Ένα τσιμπηματάκι είναι...!!! Που θα πάει...?? Θα περάσει και θα το ξεχάσει γρήγορα!
Σέβη μου μπράβο για τα αποτελέσματά σου γλυκιά μου!!! Πάντα έτσι καλά να είναι!!!
Κοριτσάκια έχω ερώτηση! Ειδικά προς εσάς που έχετε ήδη 3 παιδάκια και πάτε για το 4ο! Πως τα έχετε γεννήσει? Με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό? Σε περίπτωση που κάνω τώρα καισαρική θα έχω περιορισμό στον αριθμό των παιδιών που θα κάνω? Και μετά από πόσο καιρό μπορώ να ξαναμείνω έγκυος? Με τον αντρούλη μου θέλουμε πολύ να κάνουμε 3-4 παιδάκια πρώτα ο Θεός! ... Καλά ας κάνω πρώτα το ένα και τα ξαναλέμε...!!! Χιχιχιχιχι!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ!ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΡΘΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ(ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ)ΧΑΧΑΧΑ!ΑΛΛΑ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 5!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Δύσκολη νύχτα και δύσκολη μέρα! Rolling Eyes Πώς τα κατάφερα στον 9ο μήνα να κρυώσω και παράλληλα να χαλάσει και το air-condition στην κρεββατοκάμαρα, δεν ξέρω! Πήγα στον καναπέ αλλά που να κλείσω μάτι! No Μία έτρεχε η μύτη και μία έπεφτε πάνω μου ο αέρας και με ενοχλούσε! Δράμα! Τώρα σέρνομαι! θέλω μόνο να Sleep ,αλλά δεν μπορώ γιατί περιμένουμε παρεούλα! Ελπίζω τουλάχιστον να έρθει ο μάστορας σήμερα γιατί δεν θα την παλέψω άλλο βράδυ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 585182

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα τσούπρες!
Τι κάνετε?
Εγώ τώρα φτιάχνω το τοστάκι μου και βάζω ένα χυμούλη για να νταρντανέψω την μπέμπα! Χιχιχιχι!!!
Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου κοπέλα μου! Από ότι έψαξα άλλοι γιατροί σε αφήνουν να μείνεις έγκυος στο εξάμηνο... άλλοι στον χρόνο...!!! Οι απόψεις διίστανται...!!!
Τώρα όσο για τα παιδάκια σου ... μια χαρά θα τα πάνε με την μανούλα σου! 4 μερούλες είναι...!!! Που θα πάνε...??? Θα περάσουν...!!! Και μετά σπιτάκι σας παρέα με την μπεμπούλα σας!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα δεν το πιστεύω πως σε 7 μερούλες θα έχουμε το πρώτο μωράκι της ομαδούλας μας!!!!!!!!!!!! Τη χαράααααααα!!!!!!!
Αγάπη μου τι έγινε? Πήγατε για την εξέταση? Σας άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη ή χαλαρά...???
Βάσια μου περαστικά σου κοπέλα μου!!! Καιρό που βρήκες να αρρωστήσεις και εσύ...!!!??? Πως τα κατάφερες βρε θηρίο..??? Γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!!!
Μαξιλάρι θηλασμού πήραμε χτες...!! Τώρα μένει να καταφέρω να θηλάσω κιόλας...!! Μην μας μείνει σουβενίρ!!! Άντε να δούμε! Το έχω ένα άγχος όμως! Από τις 3 φίλες μου που γέννησαν μόνο η μια τα κατάφερε με τον θηλασμό...!!! ... Και όλες θέλαν τόσο πολύ να τα καταφέρουν...!!!
Τώρα είμαι σπιτάκι μοναχούλα! Ο αντρούλης μου ξεκίνησε μαθήματα οπότε μόνη σαν το λεμόνι...!!! Crying or Very sad

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ sunny
ΒΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....

ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΟΛΟΣ Ο ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΑΝ ΟΧΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Η ΜΙΚΡΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!
ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΑΝ Κ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΑ ΚΟΥΛΟ.
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 534787
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.
Η ΜΑΞΙΛΑΡΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΟΥΠΕΡ!!! ΤΗΝ ΕΙΔΑ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ COSMOS. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.
Κ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ Wink

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ I love you
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ 1 ΝΥΧΤΑ.
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.... Κ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ No
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΤΛ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 534787

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΡΘΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ??? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ Ε???? ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Κ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 14 654316

tzef

tzef
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ(ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ)ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΟΥΡΙΕΡ.

ΑΓΑΠΗ Η ΔΙΚΙΑΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΥΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ Wink

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου δεν σας προλαβαινω γραφετε γρηγορα και χανω επεισοδια..!εγω ειμαι στις 37 και 3 ημερες χθες ειχα πολλα πετρωματα και πονους περιοδου αλλα σημερα μου εφυγαν παραδοξως....εβαλα και τα ρουχα του μωρου να στεγνωσουν και θα ξεκινησω σιγα-σιγα σιδερο....Βρε κοριτσια πειτε μου κατι,στο δωματιο του μωρου να βαλουμε κλιματισμο η δεν κανει????εχω μπερδευτει πολυ...! Rolling Eyes Rolling Eyes

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θΕΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα,Ranou δεν ξερω για κλιματισμο σε βρεφη,η αληθεια ειναι μια δυσκολη ηλικια,να ρωτησεις καλυτερα εναν παιδιατρο. Wink
Σημερα παλι δεν κοιμηθηκα το βραδυ,και ξυπνησα στις 10 το πρωι..ταπογευμα θα παμε να κοιταξουμε για σακα με τον γιο,πρεπει να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anthaki έγραψε:Καλησπερα,Ranou δεν ξερω για κλιματισμο σε βρεφη,η αληθεια ειναι μια δυσκολη ηλικια,να ρωτησεις καλυτερα εναν παιδιατρο. Wink
Σημερα παλι δεν κοιμηθηκα το βραδυ,και ξυπνησα στις 10 το πρωι..ταπογευμα θα παμε να κοιταξουμε για σακα με τον γιο,πρεπει να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..

Σε ευχαριστω.εχω ακουσει τοσα που δεν ξερω και Σεπτεμβρη που θα γεννηθει το μωρο μας θα ειναι ακομη ζεστη..!εσεις ετοιμαζεστε ε?ποτε με το καλο???ολα καλα να σου πανε κουκλα μου!Εγω παλι καθε μερα ξυπναω απο τις 4 τα ξημερωματα εχω παει ηδη 15 φορες τουαλετα εχω γυρισει 20 φορες πλευρο γιατι δεν βολευομαι και καταληγω να ξυπναω απο τα χαραματα!!!υπομονη 3 εβδομαδες εμειναν....

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;
Δωρα και Γεωργία και η δικιά μου μια από τα ιδια με τους γιατρους. Στην παιδιατρο γινεται μαχη καθε φορα. Αιματολογικες τις ειχα κανει τα Χριστουγεννα και περιπου εκει λεω να της ξανακανω. Σκεφτομουν και την ληψη κατ'οικον αλλά και παλι δεν ξερω αν θα την ξεγελασω!
Εγω την μικρη την εχω αφησει και στο χωριο επειδη δουλεουμε και για να παμε και μεις εκδρομουλα. Στην αρχη ηταν δυσκολα αλλα το συνηθισα. Βεβαια τωρα αγχωνομαι και γω με την μικρή γιατί αμα βλεπει τον πατερα της και οχι εμενα αρχιζει την γκρινια.
Για γεννες και καισαρικες νομιζω εχει να κανει απο γυναικα σε γυναικα. Μια φίλη εκανε τρεις καισαρικες και τις απαγορεψε να κανει αλλό. Δεν αντεχε λεει η μητρα της!
Βασια περστικά κοπέλα μου. Οντως πολύ σπαστικο να εισαι αρρωστος με τοση ζεστη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις