Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
21 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 21 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΤΑΤΑΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΚΗΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑRA ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΠΟΤΕΣ ,ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τέλεια τα zara αλλά πιστεύω ότι τώρα δεν θα χει μείνει σχεδόν τίποτα... ή ίσως κυρίως μπλουζάκια...

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό το έχω πάρει!! Εϊναι πίσω το σχέδιο και λίγο σαν ξεβαμμένο!!! Δυστυχώς δεν το πήρα 3.99!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πατατούλες με φέτα...!!! Μιαμ, μιαμ...!!! Και εγώ έφαγα καμιά δεκαριά σήμερα και κοτοπουλάκι!!! Μετά από τα τσουρέκια που είδαμε σε φώτος... και λίγα χτύπησες...!!!
Τα πεδιλάκια πραγματικά άπαιχτα! Ειδικά κάποια φούξια με πορτοκαλί...!!! Όνειρο...!!! Σε λίγο ξεκινάμε την μπιρίμπα κούκλες!!! Οπότε μπανάκι μεταμεσονύχτιο πάλι...!!! Μπανάκι και μετά νάνι!! Σήμερα το απόγευμα έφαγα τέτοιο κλωτσίδι στο πράγμα μου που όλο ωχ ωχ ήμουν!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Αυτό το έχω πάρει!! Εϊναι πίσω το σχέδιο και λίγο σαν ξεβαμμένο!!! Δυστυχώς δεν το πήρα 3.99!!

Κατερινάκι και εγώ αυτά που πήρα τα πήρα πριν τις εκπτώσεις!
Πολύ όμορφο πάντως!!!
Αγαπημένοι του άντρα μου ο μπόμπ σφουγγαράκης και ο πάτρικ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και αυτά μου άρεσαν πολύ από το zara!

7,99 ευρώ! Δεν έχουν φάση?

Σταράκιααααα!!!!!!
Γουστάρω τρελά!!!!!!!
Θα της πάρω αργότερα ένα ζευγάρι σταράκια να τα φοράμε ασορτί μάνα και κόρη!! Εγώ έχω κίτρινα...!!! Δώρο του αντρούλη μου!!!!!!!

evvi

evvi
katerinarv έγραψε:Αυτό το έχω πάρει!! Εϊναι πίσω το σχέδιο και λίγο σαν ξεβαμμένο!!! Δυστυχώς δεν το πήρα 3.99!!

πωωω φανταστικο!!! αν το δει ο αντρας μου θα τρελαθει!!!! εχει τρελα με τον μπομπ

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλως σας βρηκα ολες κοριτσια!!!χρονια πολλα καταρχην στην κατερινα και απο μενα..ευχομαι ενα γερο μωρακι και με κανεναν πονο!
swsw και kathrin χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη "αναισθητη" εδω! ας παρηγορηθουμε λοιπον..μην αγχωνεστε ολα θα γινουν!!!ουυυ εχουμε χρονο μπροστα μας Very Happy
σταυρουλα μου και συ αναποφασιστη σαν εμενα βλεπω.το δωματιο το καναμε ουδετερο απ'την αρχη που δεν ξεραμε.κιτρινο απαλο ο μισος τοιχος και μπεζ ο υπολοιπος.κολλησαμε αυτοκολλητα με αστερακια και αρκουδακια μπεζ με ασπρο και λιγο κοκκινο στη μυτη τους και στα ρουχα.γλυκουλι ειναι!
σημερα πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε οτι δε χρειαζεται να κανω ντοπλερ Sad δε θα δω τον μπεμπη!και επισης οτι ειναι μεγαλος.δηλ τωρα τελειωνει η 32η εβδομαδα και ειναι 2350.να δω απο που θα βγει αν παει ετσι που ειμαι 1.60 με τα χερια στην αναταση!εσας ποσο ειναι βρε κοριτσια τα νινακια?

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαχα!! Όντως μου φαίνεται πολύ αστείο φουτεράκι!!

Δεσποινάκι η ιδέα με τα σταράκια μ αρέσει και μένα... Ίσως όμως επειδή είναι αγοράκι να τους πάρω ίδια με το μπαμπα του!!! χαχαχα

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 215994

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
G.joan merci για τα χρόνια πολλά!

Ο δικός μας είναι μικρούλης, 2.044 στην 34! Έχει και αδύνατη κοιλίτσα μας έχουν πει... Εμείς έχουμε το αντίθετο θεματάκι από σένα απ΄ότι φαίνεται...!!

Επίσης να χαίρεσαι που δεν χρειάζεται το doppler γιατί σημαίνει ότι είναι όλα καλά... Εγώ θα πάω να κάνω 3η φορά την άλλη βδομάδα για να μαστε σίγουροι... Το μόνο καλό είναι όντως ότι στο 2ο που κάναμε τον είδαμε και 3D και είναι γλυκούλης.. περίεργο μου φάνηκε...!!!

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να ειναι γερο κατερινα μου και ας ειναι μικρο να βγει και ευκολα!2044??αχ παναγια μου..τι παιδι θα βγαλω!αρχιζω και αγχωνομαι τωρα.ο αντρας μου τα φταιει ολα που ειναι 2 μετρα.ο γιατρος ειπε να εβρισκα εναν στα μετρα μου αν το ηθελα μικρο!
και το μπλουζακι και τα σταρακια ολα τα λεφτα!!τι ομορφα!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαχα! Ε, αφού ο άντρας σου είναι τόσο ψηλός λογικό!

Μην ανησυχείς πάντως... ο δικός μας είναι μικρός!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 38160

tzef

tzef
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ DOPPLER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΣΤΟ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ
(Μεταξύ 35-37η εβδομάδα κυήσεως γίνεται το βιοφυσικό προφίλ του εμβρύου που μας δίδει σημαντικότερες πληροφορίες λίγο πριν την γέννησή του

Αποτελείται από την εξέταση NST όπου γίνεται καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας του εμβρύου και των συστολών της μήτρας και υπερηχογραφικής εκτίμησης όπου εκτιμώνται

Το αμνιακό υγρό
Ο βαθμός γήρανσης του πλακούντα
Οι αναπνευστικές κινήσεις
Ο μυϊκός τόνος του εμβρύου
Και αδρές κινήσεις του εμβρύου.)

Doppler:

Εξέταση DOPPLER (μεταξύ 31-33 εβδομάδων)

Γίνεται με ειδικής υπερηχογραφικής εξέτασης η εκτίμηση της τελικής ανάπτυξης του εμβρύου.

Σ' αυτήν την εξέταση εκτιμάτε η ροή του αίματος απ' τον πλακούντα προς το έμβρυο και η ροή των αγγείων της μητέρας προς τον πλακούντα.

Έμβρυα που δεν αναπτύσσονται σωστά όπως σε περιπτώσεις προεκλαμψίας (IUGR) ή σακχαρώδους διαβήτη, ή λόγω πρόωρης ρήξης υμένων χρειάζεται συνεχής παρακολούθηση με DOPPLER.
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 08/09 ΔΗΛΑΔΗ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η αληθεια ειναι οτι αυτο το βιοφυσικο προφιλ δεν το ηξερα!αλλα το doppler ηξερα οτι ειναι πολυ σημαντικη εξεταση και πρεπει να γινεται παντα.31-34 εβδομαδα.και ο κολλητος του αντρα μου που ειναι ειδικευομενος γυναικολογος αυτο μας ειπε.την εχετε κανει ολες την εξεταση?

tzef

tzef
εγω θα κανω και τις δυο

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ δεν θα κάνω καμμία γιατί και ο δικός μου είναι μεγάλος! Πριν 5 βδομάδες που είχα πάει ήταν 2.200! Άντε να δω τί θα ακούσω αύριο!!! pig

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ DOPPLER 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 1580 gr. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 517142 !! ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 850933 ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 334590

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολις εφαγα μια μακαροναδα με μπολικο τυρακι (η γουρουνα)..
Ρε κοριτσια ψαχνω για παντοφλες για το μαιευτηριο και δε βρισκω τιποτα κατω των 50€...

Επισης θελω να παρω green to grow μπιμπερο για το μωρο και ή τα βρισκω σε site που δε στελνουν Ελλαδα ή αυτα που στελνουν τα χρεωνουν διπλασια..ξερετε κατι εσεις;

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ 50 ΕΥΡΩ????? ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ?? ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ?? ΤΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΘΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!! ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ? ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ 50 ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΚ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 911307

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ!! ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσάκια μου είμαι πολύ ευτυχισμένη! Κάναμε ένα μεγάλο μέρος του δωματίου! Ταπετσαρία, κούνια, αλλαξιέρα, φωτιστικά! Μέχρι και την προικα έριξα λίγο στην κούνια με την κουνουπιέρα να δω πώς πέφτει και μετά θα τα βγάλω για πλύσιμο! Όλο εκει θέλω να καθομαι! Έχω χαζέψει!

Μακάρι για Μall να τα καταφέρω κι εγώ αύριο! Ελπίζω να προλάβω τις δουλειές το πρωί! Αν ναι θα σου στείλω κι εγώ το κινητό tzef μέχρι το μεσημεράκι!

jojo-mama θέλω κι εγώ να πάρω παντοφλίτσες! Κάπου μωρέ που να πουλανε μόνο παντόφλες θα βρούμε όλη τη γκάμα τιμών φαντάζομαι! Το θέμα είναι κλειστές ή ανοιχτες? Πέρα απ' αυτές μου είπαν να πάρουμε τις κλασικές λαστιχένιες για το ντούς, για να μην μπαίνουμε με γυμνα ποδαρακια μεσα!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑΝΑΚΙ!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ!! ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ!! ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟΔΩΜΑΤΙΟ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ! ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 215994
ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!! ΣΤΑΝΤΑΡ!! ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ SOS ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 315810

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinarv έγραψε:G.joan merci για τα χρόνια πολλά!

Ο δικός μας είναι μικρούλης, 2.044 στην 34! Έχει και αδύνατη κοιλίτσα μας έχουν πει... Εμείς έχουμε το αντίθετο θεματάκι από σένα απ΄ότι φαίνεται...!!

Επίσης να χαίρεσαι που δεν χρειάζεται το doppler γιατί σημαίνει ότι είναι όλα καλά... Εγώ θα πάω να κάνω 3η φορά την άλλη βδομάδα για να μαστε σίγουροι... Το μόνο καλό είναι όντως ότι στο 2ο που κάναμε τον είδαμε και 3D και είναι γλυκούλης.. περίεργο μου φάνηκε...!!!

εμεισ εχουμε τα ποιο μικρα μωρακια απ οτι βλεπω!!! αλλα δεν πειραζει και η δικια μου στο τελος τησ 35 βδμ ηταν 2380 εκανα ενα doppler και αυριο το απογευμα παω για αλλο!ελπιζω να εχει παρει τιποτα!!! παντως τον τελευταιο μου γιο τον εκανα 2400 και μου ελεγε ο εμβρυολογος μικρουλησ ειναι ....μικρη κοιλιτσα ! το αλλο που μου ειχε πει το ενα ποδι ειναι ποιο λιγο ποιο κοντο! οκ του ειχα πει αν δεν εχει κατι παθολογικο και δυσκολο....δεν με ενδιαφερει....ετσι ακριβωσ σαν χαζος με κοιτουσε! ο γυναικολος μου ελεγε μια χαρα ειναι τα ποδια του ολες οι μετρησεις ειναι καταπροσεγιση ειδικα οι τελευταιες που ειναι μαζεμενω το παιδι πεφτουν πολυ εξω....οταν γεννηθηκε ο βασιλης ηταν μικρουλησ με μικρη κοιλιτσα....μια σταλια! τωρα ειμαστε 30 μηνων 18 κιλα κοντα και 1 μετρο και λιγο και μασ λεει η παιδιατρος εεε μην τρωτε αλλο φτανει....χαχαχαχ! ολα καλα θα πανε!!!! εμενα δεν μου καθεται η μπουμπου να την δω στον τρισδιαστατο βαζει τα χερια μπροστα μπουνιες! θελει να κανει εντυπωσιακα την ενφανηση της!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηλιάνα μου καλορίζικο το δωματιάκι σας λοιπόν! Με το καλό να το χαρεί και το μωράκι σας!
Εμείς κορίτσια δεν κάναμε doppler! Όπως σας έχω ξαναπεί η γιατρός μας δεν το έκρινε αναγκαίο! Όπως και οι πιο πολλοί γιατροί εδώ στην Θεσσαλονίκη!
Εμείς την Πέμπτη ζυγίζαμε 1982 γραμμάρια! Καλά είμαστε! 2 μερούλες πάνω από το κανονικό!
Σας καληνυχτίζω κουκλίτσες!
Φιλιά πολλά!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 502437 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 502437 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 804467 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 8 804467

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία μου αυτό λέω κι εγώ! Έστω για λίγο θα έρθω!

Μόλις έκανα μια αγορά! Μου είπαν τα καλύτερα για το σλινγκ της babywearing οπότε δεν το έωαξα και πάρα πολύ! Μακάρι να μας βολέωει κι εμάς : Για δείτε το (Είναι το 10ο στη σειρά, αλλά αντί για καφε-φυστικί, το πήρα καφε-ροζ/ροδακινί, πλάκα δεν έχουν τα πατουσάκια?):

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις