Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
170 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 170 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου ! αν και αργοπωρημενα ειχα κατεβει με τον αντρουλη μου αθηνα κεντρο να κανει κατι δουλειες που ειχε και πηγα και εγω μαζι(μην χασω)αλλα μαρεσει να κανω βολτες με το αυτοκινητο τωρα που δεν μπορω να κανω με τα ποδια!9 μερες εμειναν....πολυ μετριμα ουτε φανταρος να ημουν!εχω και αυριο να παω να κανω ντομπλερ ελπιζω να ειναι ολα καλα! με τον υπνο εχω μεγαλο θεμα! πρωτον δεν νυσταζω ποτε και οποτε νυσταζω δεν μπορω να κοιμηθω γιατι θα μου ριχνει κλοτσιες......κουτουλιες!και οπωσ ειπε και η δεσποινα καμοια φορα κλοτσια κατευθειαν στο πραμα και εκει τα βλεπω ολα! λεω τωρα παει γενναω!κατερινακι μου χρονια σου πολλα οτι καλητερο με εναν πονο να τα εκατοστησεις!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Δεσποινάκι μου κι εγώ τις always night και τις Sani lady sensitive #5! Μπουγατσούλα σαλονικιώτική ακούω! Πώπω μου έχουν λείψει! Σπούδαζα Σαλονίκη και τώρα αυτήν την περίοδο πολύ την αναπολώ, με την έκθεση, επιστρέφαμε όλοι οι φοιτητές, σαν γιορτή ήταν... Πολύ ωραία χρόνια!!!

Άστα να πάνε Ηλιάνα μου! Μπουγατσούλα Σαλονικιώτικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Σπουδές ακούω εδώ ε? Τέλεια...!! Φαντάζομαι θα πέρασες όμορφα! Και εγώ εδώ σπούδασα αλλά και από εδώ είμαι!!

Αυτές λες ε?
Από σούπερ μάρκετ τις πήρες?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ! αν και αργοπωρημενα ειχα κατεβει με τον αντρουλη μου αθηνα κεντρο να κανει κατι δουλειες που ειχε και πηγα και εγω μαζι(μην χασω)αλλα μαρεσει να κανω βολτες με το αυτοκινητο τωρα που δεν μπορω να κανω με τα ποδια!9 μερες εμειναν....πολυ μετριμα ουτε φανταρος να ημουν!εχω και αυριο να παω να κανω ντομπλερ ελπιζω να ειναι ολα καλα! με τον υπνο εχω μεγαλο θεμα! πρωτον δεν νυσταζω ποτε και οποτε νυσταζω δεν μπορω να κοιμηθω γιατι θα μου ριχνει κλοτσιες......κουτουλιες!και οπωσ ειπε και η δεσποινα καμοια φορα κλοτσια κατευθειαν στο πραμα και εκει τα βλεπω ολα! λεω τωρα παει γενναω!κατερινακι μου χρονια σου πολλα οτι καλητερο με εναν πονο να τα εκατοστησεις!!!

και εγω 9 μερες εχω αλλα δε ξερω ποσες μου απομενουν....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα μου έστειλαν και αυτό το mail! Διαβάστε το! Έχει χρήσιμες πληροφορίες!!!

6 ερωτήσεις για τον τοκετό

Πώς θα καταλάβω ότι ετοιμάζομαι να γεννήσω; Πώς γίνεται η ρήξη του αμνιακού σάκου και τι είναι οι ωδίνες; Έγκυρες απαντήσεις σε αυτές και μερικές ακόμη από τις πιο κρίσιμες ερωτήσεις που απασχολούν -δικαίως- ειδικά τη γυναίκα που ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

1. Ποιά είναι τα προμηνύματα του τοκετού;
Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ένα βλεννώδες πώμα φράζει τον τράχηλο για να αποτρέψει οποιαδήποτε μόλυνση της μήτρας. Προς το τέλος το πώμα αυτό αποβάλλεται από τον κόλπο, συνήθως μαζί με υπολείμματα αίματος, γι' αυτό δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός αν δούμε λίγες σταγόνες αίματος. Η απώλεια της βλέννας μπορεί να συμβεί από έξι εβδομάδες μέχρι λίγες ώρες πριν από τη γέννα (χωρίς κίνδυνο για το έμβρυο) και δεν αποτελεί απαραίτητα σημάδι έναρξης του τοκετού.

2. Πώς γίνεται η ρήξη του αμνιακού σάκου;
Πρόκειται για το σπάσιμο του αμνιακού σάκου που περιέχει το έμβρυο και την έξοδο του αμνιακού υγρού (σπάσιμο των νερών). Όταν ο σάκος σπάσει αυτόματα, δεν θα νιώσουμε πόνους, αλλά θα αντιληφθούμε τη ροή σημαντικής ποσότητας υγρού. Αν όμως η ροή είναι σταδιακή, μπορεί να θεωρήσουμε ότι πρόκειται απλώς για ούρα ή κολπικές εκκρίσεις. Για να βεβαιωθούμε, τοποθετούμε στο εσώρουχο μια σερβιέτα. Αν το υγρό είναι άοσμο, διάφανο ή ελαφρώς κιτρινωπό και ρέει ανεξέλεγκτα, τότε έχει γίνει ρήξη του αμνιακού σάκου. Αν και δεν είναι απαραίτητο να αρχίσει ο τοκετός, πρέπει να ειδοποιήσουμε αμέσως το γιατρό μας. Αν είμαστε μεταξύ 37 και 42 εβδομάδων και οι εμβρυϊκοί υμένες σπάσουν αυτόματα, πιθανόν να γεννήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ή 48 ώρες. Αν πάλι διαπιστώσουμε στις εκκρίσεις μας σκούρο πρασινωπό υγρό, αυτό σημαίνει ότι περιέχουν μηκώνιο και ότι το έμβρυο έχει δυσφορήσει για κάποιο λόγο. Σε αυτή την περίπτωση, ειδοποιούμε αμέσως το γιατρό σας, όπως επίσης αν έχουμε άφθονο αίμα.

3. Τι είναι οι ωδίνες;
Η μόνη σαφής και πραγματική ένδειξη της έναρξης της γέννας είναι οι δυνατές και τακτικές συσπάσεις της μήτρας, οι οποίες προκαλούν τη διαστολή του τραχήλου. Ωστόσο, στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μας και όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού, μπορεί να μας παραπλανήσουν οι λεγόμενες μικροσυσπάσεις της μήτρας ή σημείο του Braxton-Hicks, διάρκειας 30 δευτερολέπτων περίπου, που έχουν σκοπό να βοηθήσουν στη διεύρυνση του κατώτερου τμήματος της μήτρας, στην ωρίμανση του τραχήλου και στην κάθοδο του εμβρύου. Οι πραγματικές συσπάσεις που σηματοδοτούν την έναρξη του τοκετού ξεκινούν με πιο αργό ρυθμό και προοδευτικά γίνονται πιο επώδυνες και πιο συχνές (κάθε 5 με 10 λεπτά).

4. Πότε πάμε στο μαιευτήριο;
· Αν έχουμε τακτικές και επώδυνες συσπάσεις (περισσότερες από μία κάθε 10 λεπτά)
· Αν σπάσουν οι εμβρυϊκοί υμένες
· Αν έχουμε αιμορραγία
· Αν η μήτρα μας πονάει χωρίς να συσπάται
· Αν δεν αισθανόμαστε καμία απολύτως αντίδραση από το έμβρυο.
Εφόσον έχουμε ένα από τα παραπάνω συμπτώματα, προετοιμαζόμαστε ήρεμα για την εισαγωγή μας στο μαιευτήριο. Ειδοποιούμε το σύντροφό μας ή το συνοδό μας για να μας μεταφέρει στην κλινική. Δεν ξεχνάμε τη βαλίτσα του μαιευτηρίου που έχουμε ετοιμάσει, την ατζέντα με όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα, τυχόν σημειώσεις ή πρακτικές οδηγίες που έχουμε κρατήσει για τον τοκετό. Ειδοποιούμε αμέσως τον προσωπικό μας γιατρό ή την κλινική στην οποία θα εισαχθούμε, ανάλογα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει. Φτάνοντας στην κλινική, θα υποβληθούμε σε γυναικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ότι ο τράχηλος έχει μαλακώσει και ότι έχει αρχίσει να διαστέλλεται. Εάν είναι ώριμος, θα μας μεταφέρουν στην αίθουσα του τοκετού. Εμείς απλά πρέπει να χαλαρώσουμε και να εφαρμόσουμε όλα όσα διδαχτήκαμε στα προγεννητικά μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Φροντίζουμε να είμαστε νηστικές από στερεά και υγρή τροφή, για να αποφύγουμε τη ναυτία και τους εμετούς στα όψιμα στάδια του τοκετού.

5. Τι είναι η επισκληρίδιος αναισθησία;
Πρόκειται για αναισθησία που γίνεται με ένεση στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Η διαδικασία κρατάει 20 με 40 λεπτά και η επίδραση διαρκεί αρκετές ώρες, αν και μπορεί να χρειαστεί συμπληρωματική δόση. Κατά προτίμηση η επισκληρίδιος γίνεται όταν ο τράχηλος έχει διαστολή 5-6 εκατοστών και οι συσπάσεις είναι αρκετά έντονες. Η νάρκωση επιδρά στην περιοχή της κοιλιάς και στα πόδια, μουδιάζοντας τα νεύρα που μεταφέρουν τα μηνύματα του πόνου από τη μήτρα και τον τράχηλο προς τον εγκέφαλο, εξασφαλίζοντας έτσι έναν ανώδυνο τοκετό. Επειδή από την αναισθησία δεν θα νιώθουμε τις συσπάσεις, η μαία θα ακουμπάει την κοιλιά μας για να αισθάνεται τις ωδίνες και θα μας υποδεικνύει πότε να εξωθούμε. Πιθανόν να μας τοποθετήσουν καθετήρα στην ουροδόχο κύστη, καθώς λόγω της αναισθησίας δεν θα έχουμε την αίσθηση της ούρησης. Επειδή για τη χορήγηση της νάρκωσης απαιτείται αναισθησιολόγος, φροντίζουμε να έχουμε ενημερώσει έγκαιρα το μαιευτήριο ότι επιθυμούμε επισκληρίδιο αναισθησία, ώστε να είναι διαθέσιμος την ώρα του τοκετού. Η αναλγητική ένεση μπορεί να προκαλέσει υπόταση, ναυτία, εμετούς ή έντονο πονοκέφαλο. Δεν έχουν διαπιστωθεί όμως μακροχρόνιες παρενέργειες. Μετά τη γέννα, θα πρέπει να μείνουμε στο κρεβάτι για να συνέλθουμε από την αναισθησία.

6. Ποιά διαδικασία ακολουθείται στον τοκετό των διδύμων;
Η γέννηση των διδύμων παιδιών αποτελεί περίπλοκη διαδικασία και θα χρειαστεί να είναι παρόντες δυο μαιευτήρες, δυο παιδίατροι και δυο μαίες. Παρότι ο τοκετός μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικός, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν επιπλοκές και να χρειαστεί να γεννήσουμε με εμβρυουλκό ή με αναρρόφηση ή με καισαρική τομή. Η πορεία της γέννας θα εξαρτηθεί από τη θέση των εμβρύων μέσα στη μήτρα, καθώς οι προβολές των διδύμων μπορεί να έχουν πολλούς συνδυασμούς. Αν και τα δύο έμβρυα έχουν κεφαλική προβολή, ο τοκετός γίνεται φυσιολογικά από τον κόλπο. Αν το πρώτο βρίσκεται σε κεφαλική και το δεύτερο σε ισχιακή προβολή, τότε πιθανόν το πρώτο να γεννηθεί κολπικά και το δεύτερο με καισαρική τομή. Μετά τη γέννηση του πρώτου μωρού, μπορεί να μεσολαβήσει αρκετή ώρα προτού οι ωδίνες επανέλθουν κανονικά, καθυστερώντας έτσι την έξοδο του δεύτερου. Σε περίπτωση τρίδυμης εγκυμοσύνης, είναι προτιμότερη η καισαρική τομή. Όχι μόνο γιατί τα έμβρυα μπορεί να έχουν ανώμαλες προβολές, αλλά επειδή ενδεχομένως θα είναι μικρά ή ανώριμα ακόμα για να αντέξουν την πίεση που θα υποστούν βγαίνοντας από τον γεννητικό σωλήνα. Θα χρειαστούν επιπλέον παιδιατρική φροντίδα όταν γεννηθούν.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ! αν και αργοπωρημενα ειχα κατεβει με τον αντρουλη μου αθηνα κεντρο να κανει κατι δουλειες που ειχε και πηγα και εγω μαζι(μην χασω)αλλα μαρεσει να κανω βολτες με το αυτοκινητο τωρα που δεν μπορω να κανω με τα ποδια!9 μερες εμειναν....πολυ μετριμα ουτε φανταρος να ημουν!εχω και αυριο να παω να κανω ντομπλερ ελπιζω να ειναι ολα καλα! με τον υπνο εχω μεγαλο θεμα! πρωτον δεν νυσταζω ποτε και οποτε νυσταζω δεν μπορω να κοιμηθω γιατι θα μου ριχνει κλοτσιες......κουτουλιες!και οπωσ ειπε και η δεσποινα καμοια φορα κλοτσια κατευθειαν στο πραμα και εκει τα βλεπω ολα! λεω τωρα παει γενναω!κατερινακι μου χρονια σου πολλα οτι καλητερο με εναν πονο να τα εκατοστησεις!!!

Άντε θα περάσουν και για εσένα Evvi μου! Τίποτα δεν έμεινε...!!! 2 μείνατε στην ομαδούλα ε? Με το καλό κοριτσάκια!!!!!!!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!Αχχ βρε κοριτσια μου ερχετε η μεγαλη ωρα εεε???με το καλο με εναν πονο!!!Και εγω ανυπομονω cheers παντως οταν με ακουει κανεις νομιζει πως ειναι το 1ο μου χιχιχι κανω σαν την παλαβη!!ποτε παει 6 Σεπτεμβρη να την δω παλι,ειναι πολυ ατακτη δεν μας αφηνει να την δουμε 3D Shocked
Εγω σημερα ξυπνησα 11 παρα...πολυ κουραση και υποχρεωσεις,και με την κοιλια εκει χθες να πηγαινοερχομαι με τις τακουνες,πως δεν τσακιστηκα η τρελη.. Shocked

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:

που γεννας evvi???
εμενα μου ειπε σε 9 μερες μπαινουμε για καισαρικη εκτος απροοποτου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν κοριτσάκια προσφορές στην ikea!

Αυτή την αλλαξιέρα έχει στα 25 ευρώ

Και αυτό το κρεβατάκι στα 35 ευρώ!

Σύνολο δηλαδή τα 2 κομμάτια 60 ευρώ!

evvi

evvi
kathrinkaterina έγραψε:
evvi έγραψε:

που γεννας evvi???

απο θεσσαλονικη ειμαι και γενναω στο γενεσις.

εμενα 9 μερες μεινανε μεχρι την π.η.τ. τωρα αυριο εχω ραντεβου λογικα θα εχω νεα!! πως περασαν 9 μηνες δε καταλαβα και μειναμε τωρα σε μονοψηφιο αριθμο

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλημερα!!Αχχ βρε κοριτσια μου ερχετε η μεγαλη ωρα εεε???με το καλο με εναν πονο!!!Και εγω ανυπομονω cheers παντως οταν με ακουει κανεις νομιζει πως ειναι το 1ο μου χιχιχι κανω σαν την παλαβη!!ποτε παει 6 Σεπτεμβρη να την δω παλι,ειναι πολυ ατακτη δεν μας αφηνει να την δουμε 3D Shocked
Εγω σημερα ξυπνησα 11 παρα...πολυ κουραση και υποχρεωσεις,και με την κοιλια εκει χθες να πηγαινοερχομαι με τις τακουνες,πως δεν τσακιστηκα η τρελη.. Shocked

Έλα Anthaki μου! Καλημέρα!
Τακούνες ακούω!!!
Εγώ έχω να βάλω μήνες τώρα!
Καλά μην φανταστείς πως φορούσα και συνέχεια...!!!
Σε καμιά βάπτιση... σε κανένα γάμο... σε καμιά τρελή έξοδο...!!!
Αφού οι κουμπάροι μας σκέφτονται να παντρευτούν τώρα και μάλλον θα πάω να χτυπήσω κανένα ωραίο φλάτ!!!
Δεν μπορώ να παιδεύομαι...!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
EVVI με το καλο!!!Να μας γραψεις νεα σου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
evvi έγραψε:

που γεννας evvi???

εμενα 9 μερες μεινανε μεχρι την π.η.τ. τωρα αυριο εχω ραντεβου λογικα θα εχω νεα!! πως περασαν 9 μηνες δε καταλαβα και μειναμε τωρα σε μονοψηφιο αριθμο

Εvvoula μου όταν με το καλό γεννήσεις... σου εύχομαι να σε κρατήσουν και αύριο μέσα αν αυτό θέλεις... θα περιμένω εντυπώσεις από την κλινική! Και εγώ εκεί θα γεννήσω με το καλό!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki μου και εγω για τρελες εξοδους μιλαω...γαμους κρεβατια βαφτισια οτι θελεις...περπαταω που περπαταω σαν την κλωσα αμα βαλω και φλατ θα γελασει καθε πικραμενο χειλη... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 606100

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
evvi έγραψε:

που γεννας evvi???

Εvvoula μου όταν με το καλό γεννήσεις... σου εύχομαι να σε κρατήσουν και αύριο μέσα αν αυτό θέλεις... θα περιμένω εντυπώσεις από την κλινική! Και εγώ εκεί θα γεννήσω με το καλό!

μακαρι να με κρατησει αυριο δε θελω να παω με προκληση. ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα γραψω τα παντα με λεπτομερειες γτ και εγω τωρα το εχω ενα αγχος για την κλινικη.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:Λοιπόν κοριτσάκια προσφορές στην ikea!

αυτην την αλλαξιερα πολυ την γλυκοκοιταζω και αποφασισα να την αγορασω.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Δεσποινάκι μου κι εγώ τις always night και τις Sani lady sensitive #5! Μπουγατσούλα σαλονικιώτική ακούω! Πώπω μου έχουν λείψει! Σπούδαζα Σαλονίκη και τώρα αυτήν την περίοδο πολύ την αναπολώ, με την έκθεση, επιστρέφαμε όλοι οι φοιτητές, σαν γιορτή ήταν... Πολύ ωραία χρόνια!!!

Άστα να πάνε Ηλιάνα μου! Μπουγατσούλα Σαλονικιώτικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Σπουδές ακούω εδώ ε? Τέλεια...!! Φαντάζομαι θα πέρασες όμορφα! Και εγώ εδώ σπούδασα αλλά και από εδώ είμαι!!

Αυτές λες ε?
Από σούπερ μάρκετ τις πήρες?

Ναι Δεσποινάκι αυτές είναι! Τις είχε και μια φίλη και τη βόλεψαν στα δύσκολα στην αρχή! Μετά με τις always ήταν ok! Εγω πήρα και κάτι βρακάκια μιας χρήσης που άλλες κοπέλες λένε ότι τις βόλεψαν και άλλες όχι! Θα το δούμε στη χρήση!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Λοιπόν κοριτσάκια προσφορές στην ikea!

αυτην την αλλαξιερα πολυ την γλυκοκοιταζω και αποφασισα να την αγορασω.

Πάνε τώρα να προλάβεις όμως που είναι στα 25 ευρώ!
Φτερά θα βγάλουν...!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω πηρα τηλ στο Λητω οπου και θα γεννησω και μου ειπαν μην παρω εσωρουχα 1ας χρησης γιατι θα μου προμηθευσουν εκει και σερβιετες...-ασχετα αμα εχω παρει και απο τα 2 ειδη-εκτος αυτου μου λεει η μαια τα βρακακια μας ειναι αποστειρωμενα ενω του εμποριου οχι! Shocked Τι να πω?...

tzef

tzef
ΑΡΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ;KATERINA KAI STAV;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 12978 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 130627

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ

ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΣΤΟ MALL ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ VILLAGE ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ.ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

tzef

tzef
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ GOLDEN HALL ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ.ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΥΧΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ I love you

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Κοριτσια εγω πηρα τηλ στο Λητω οπου και θα γεννησω και μου ειπαν μην παρω εσωρουχα 1ας χρησης γιατι θα μου προμηθευσουν εκει και σερβιετες...-ασχετα αμα εχω παρει και απο τα 2 ειδη-εκτος αυτου μου λεει η μαια τα βρακακια μας ειναι αποστειρωμενα ενω του εμποριου οχι! Shocked Τι να πω?...

αθηνακι μου και εγω εκει θα γεννησω και εχω ξαναγεννησει και δεν χρειαστικα τιποτα! ειδικα την πρωτη φορα ειχα παρει μαζι ολη την προικα μου αλλα τελικα βολτα τα εκανα και τα γυρισα πισω!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας τσουπρες!!!
Κατερινα χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα....με το καλο το μπεμπακι σου!!!
Evvi 9 μερες μεχρι την πητ;;;; ουαου!!!
Με ενα πονο κοπελα μου!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΕ ΤΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ?? Wink
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 860530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 860530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 860530
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΥΡΙΟ!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! 7 ΣΤΟ MALL ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE ΙΣΧΥΕΙ?? ΤΕΛΕΙΑ!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΠΡΩΤΑ ΚΕΡΝΑΣ ΜΟΧΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ??? ΑΣΕ! ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ (ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!)!! ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 3ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ!! Α! ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!! 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ Sad Sad Sad !!! ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΙ... ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΙΛΑ!! ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 !! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 125586

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΕ ΤΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ?? Wink
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 860530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 860530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 860530
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΥΡΙΟ!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! 7 ΣΤΟ MALL ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE ΙΣΧΥΕΙ?? ΤΕΛΕΙΑ!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΠΡΩΤΑ ΚΕΡΝΑΣ ΜΟΧΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ??? ΑΣΕ! ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ (ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!)!! ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 3ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ!! Α! ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!! 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ Sad Sad Sad !!! ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΙ... ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΙΛΑ!! ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 377361 !! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 125586

Εγώ Τριανδρία έμενα Αναστασία μου και τώρα που παντρεύτηκα Τούμπα! Κοντά στα γοριλάκια αν ξέρεις! Γειτονάκια θα είμασταν!!!
Τι είπες τώρα ρε θηρίο??? Τερκενλής...??? Ω ρε και να είχα ένα τσουρέκι κάστανο!!??? Δοκίσασες ποτέ?? Αυτό με την λευκή επικάλυψη!!!
Τα σάλια μου τρέχουν...!!! Ω ρε τι έπαθα η γκαστρούλα μεσημεριάτικα...!!! Χιχιχιχιχι!!!!!!

Ααααααα Swsw!
Μου έστειλε μήνυμα και η Ληδία!
Οι κεραλοιφές θα είναι έτοιμες αύριο!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα πολυχρονη μανουλα Κατερινα Smile Smile κοριτσακια που πλησιαζουμε ευχομαι με εναν πονο και γερα μωρακια στην αγκαλιτσα μας οσο γινεται πιο γρηγορα!!!κατερινουλα και ευη που ειστε πολυ κοντα σας ευχομαι με εναν πονο και συντομα να διαβαζουμε τις δικες ιστοριουλες τοκετου Wink Wink εγω Δεσποινακι εχω 2 κοιλες πραγματι στην μεση αλλα ουτως η αλλως δεν θελει ο γιατρος επισκληριδιο....για να δουμε φοβαμαι πολυ αλλα τι να κανω και τωρα που ειμαι στην 37 εβδομαδα ειναι λιγο αργα για να παρακολουθησω τα μαθηματα ανωδυνου στο Ελενα..Με τα κιλα ενω πηγαινα σχετικα καλα μεχρι την 32 ειχα βαλει 13 τωρα τις τελευταιες εβδομαδες ληρα 4 κιλα και ουτε ξερω πως εγινε αυτο ενα γευμα τρωω την ημερα φρουτα γαλα και χυμους....τα ποδια μου ειναι τουμπανακια και μου τα τριβει η μανουλα μου και οι αδερφουλες μου,στο μεταξυ περιμενω ακομη το ν συζυγο απο εξωτερικο που θα ερθει την αλλη κυριακη με λαχταρα!!!!!!ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!κατα τα αλλα πηρα για τα ρουχαλακια του μωρου(τα οποια ακομη δεν εχω πλυνει γιατι λεει η αδερφη μου να περιμενουμε να ειναι φρεσκοπλυμενα και αρωματισμενα Rolling Eyes Rolling Eyes )ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ μαλακτικο και το PERSIL BABY γιατι δεν βρηκα το ΑΡΙΕΛ που καποιες ανεφεραν Rolling Eyes Rolling Eyes για το νοσοκομειο στο Ελενα που γεννησε και μια φιλη μου και πηγα και την ειδα στο μονοκλινο(ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!)μου ειπε η κοπελα να παρω και δικα μου σεντονακια του μωρου λογω μειωμενου προσωπικου τρεχουν και δεν φτανουν.....ικεα θα παει σημερα η αδερφη μου να παρει κατι σετακια σεντονι παλωματοθηκη μαξιλαροθηκη 15 ευρω!χαιρομαι τοσο πολυ Θεε μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 5 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις