Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
172 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 172 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ. ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΑΠΟ ΛΗΤΩ? ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080303&itmid=1427064

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα κρατησω το STOKKE ειναι πολυ καλο καροτσι και το ειχα χρησοπληρωσει 1100 εuro σε προσφορα μαζι με πορτ μπεμπε οποετ πρεπει να κανω αποσβεση.αν και μου προετεινε και η αδερφη μου να μου δωσει το maclaren.

H καλαθουνα με ειχε βολεψει μεχρι 4 μηνων που κοιμονταν εκει.Τωρα εχει χαλασει γιατι την εδωσα και στην αδερφη μου και θα χρησιμοποιησω λικνο που θα μου δωσει μια φιλη μου.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!σκεφτομαι πως αυριο θα συναντηθουμε με τους μελλοντες νονους της κλωτσιδουλας μας!!!ειναι πολυ καλα παιδια και ειμαι σιγουρη πως δεν θα της λειψει τιποτα! Very Happy Χθες πηγα και ειδα την τσαντα αλλαξιερα και το περιστρεφομενο για την κουνια που μου παραγγειλε η κολλητη μου, πολυ ωραια και η τσαντα καταπληκτικη και σταθερη,αχχχ αντε βρε κοριτσια να γεννησουμε ανυπομονω να τα χρησιμοποιησουμε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 654316

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!! Ουφ, μεχρι να τα βρω όλα να τα διαβασω...Γραψατε ενα σωρό, ήρθαν καινουριες στη παρέα (ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΩ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 315810 ), μεχρι και για σοκολατοπιτες γράψατε...(Αυτό μου εμεινε. Ηλιανα συνταγη οπωσδηποτε) Για συναντηση ωραία ιδεα, αλλά και για μένα δυσκολο. Ισως μόνο αν το κανονισετε απογευμα, γιατί ακομα ειμαι στη δουλεια.
Λοιπόν τωρα πιανω το τελευταιο που συζητατε για τα καροτσια. Αναστασια απο την κορη μου και γω το Mclaren εχω και ειμαι καταευχαριστημενη. Παρα πολύ ευχρηστο, ελαφρυ και κλεινει ομπρελα, που χωραει στο αυτοκινητο. Ειλικρινα το ανοιγοκλεινα με το ενα χερι! Το θεμα μας τωρα...ειναι ροζ-καφε.Εμενα σκασιλα μου γιατι με βολεψε πολύ. Μου εδωσε λοιπον η κουμπαρα μου και ενα της peg-perego. Ακομα δεν εχω καταφερει να μαθω πως ανοιγει. Οταν μου το εφερε εκανα καμια ωρα και το παρατησα. Μαλλον και στον μπεμπη της mclaren θα χρησιμοποιησω. Θα γυρισω τα υφασματα απο την καφε μερια και ας φαινεται λιγο ροζ. Ε, με ενα σεντονακι απο πανωμια χαρα θα ειναι. (για το ροζ καροτσι, δεν ηταν δικια μου επιλογη. Μην μου το θυμιζετε)
Καλαθούνα και λικνο ειναι κυριως για το πρωτο τριμηνο. Μετα το παιδι μεγαλωνει και αρχιζει και γυριζει και δεν χωραει!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α, καλε ξεχασα...σημερα βαλαμε και την ταπετσαρια!!Εγινε ΤΕΛΕΙΟ!! Βεβαια παιδεψε τον αντρα μου παρα πολύ.Ολο το πρωιι εκανε. Αλλά μολις ειχε φτασει στα μισα, και ειδε η Ζετα τους ηρωες της στον τοιχο, παει του δινει ενα φιλί και του λεει "σ' ευχαριστω πολύ μπαμπουλι"

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμενα η κουνιαδα μου μου αγορασε για δωρο το καροτσι Peg perego πορτοκαλι κοκκινο με καθισματακι που βγαινει και κουνουπιεριτσα, καλοριζικο Bouba!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!!
Να καλοσωρισω κ εγω τις νεες μανουλες!!!
Σταυρουλα μου ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω γιατι κοιταγαμε για διδυμα κ καταληξαμε στο peg perego....απιστευτα ελαφρυ!!! το πηραμε σε γκρι-καφε!!!
Τωρα για το δωματιο που ρωτας εμας ηταν ολο λαχανι βαμμενο κ καναμε το μισο επανω γαλαζιο,βαλαμε στην μεση μπορντουρα winnie,αφου οι κουνιες εχουν την ζωγραφια του επανω!!!
Εγινε ωραιο....
Για συναντηση κανονιζετε;;; αχ τι να κανω που ο γιατρος σκουζει να μην πολυ φευγω απο το σπιτι;;; κ να πω οτι μενω μακρια;;; Γερακα μενουμε...

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...και εγω ειμαι λιγακι μακρια για την συναντηση.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 534787

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ...ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ cyclops cyclops cyclops
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΟ ΡΟΖ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!flower
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 3 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΑ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ JUNIOR BABY ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ Κ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΑ 70 ΕΥΡΩ. ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ. ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ 180 ΕΥΡΩ.
ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΜΑΚΛΑΡΕΝ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΟΟΣΟ ΟΓΚΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΓΟ, Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΔΑΝΙΣΕ ΤΟ 3 ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ 2ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ king
Η ΒΑΡΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ scratch ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΠΑΝΩ ΣΠΑΣΤΗΚΑ. Κ ΜΑΓΚΩΝΕΙ Κ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ...ΠΛΑΤΗ Κ ΧΕΡΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. Κ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ scratch
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 587529

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΡΕΝΑΤΑΛ. cyclops ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ Embarassed ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΖΕ Η ΜΙΚΡΗ ΓΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Mad
ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ!!! ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ...
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΤΑΙ, ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Rolling Eyes ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???

ΑΝΘΑΚΗ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ!!!!
ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ???
Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΑΛΛΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ flower
ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΜΑΚΛΑΡΕΝ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΟΟΣΟ ΟΓΚΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Ενα + ακόμα που ξεχασα. Δεν χρειαστηκε να πάρω δευτερο καροτσι.
Πωπω καλα που μα τα θυμησατε. Παλι το μακλαρεν θα χρησιμοποιησω!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μανουλίτσες!
Τι κάνετε?
Εμείς περιμένουμε την μανούλα και την αδερφούλα μου να έρθουν για καφεδάκι! Η μανούλα μου πήρε διάφορα και για την μπέμπα... πάνες, σεντονάκια για το λίκνο, μια ακόμα νυχτικιά για μένα... και ποιος ξέρει τι άλλο και έχω περιέργεια να τα δω! Ελπίζω να θυμηθεί να τα φέρει!
Το μεσημέρι έκανα κάτι χωριάτικα λουκάνικα και τσακίσαμε αλλά όλο το σπίτι βρωμοκοπάει από τότε!!!!! Βρε όλα τα παράθυρα άνοιξα... έπλυνα αμέσως πιάτα και σκεύη... τίποτα ακόμα...!!!
Bouba μου φαντάζομαι θα έγινε τέλειο το δωματιάκι σας! Βάλε μας καμιά φώτο να δούμε...!!! Μωρέ τι καλό παιδάκι που είναι η Ζέτα!!! Φαντάζομαι θα έλιωσε ο άντρας σου!!!
Anthaki μου τι ωραία που βρήκατε και νονούς!!!!!!!!! Εμάς θα μας βαφτίσουν την μπέμπα οι φίλοι μας που μας πάντρεψαν κιόλας! Σε ένα μήνα περίπου θα παντρευτούν κι αυτοί με πολιτικό! Άντε να δούμε που θα βρούμε παπά να μας βαφτίσει την μπέμπα που και εμείς και οι κουμπάροι μας είμαστε παντρεμένοι με πολιτικό! Χιχιχιχιχιχι!!! Πιστεύω ότι θα είναι καλοί νονοί...!!! Είμαι σίγουρη δηλαδή! Εγώ είμαι καμμένη από νονά! Μια λαμπάδα έχω πάρει! Κάθε Πάσχα κλάματα είχαμε! Και να φανταστείτε με βάπτισε η αδερφή του μπαμπά μου...!!! Αλλά όταν μετακόμισαν από Θεσσαλονίκη Αθήνα με ξέγραψε! Δεν μπορούσε δηλαδή να στείλει μια λαμπάδα με κούριερ? ... Τα σκέφτομαι και σηκώνεται η τρίχα μου!!! Δεν θέλω με τίποτα να περάσει το παιδάκι μου κάτι ανάλογο! Μου έλεγε η μαμά μου...! Τι κλαίς παιδί μου? Ότι θέλεις θα σου πάρω...!!! Αλλά δεν ήταν το ίδιο...!!!!
Αγάπη μου χαίρομαι που σου άρεσε το καροτσάκι μας!!! Ναι από κοντά είναι και ακόμα πιο όμορφο! Κοιτούσα και το μπλε αλλά ο αντρούλης μου ήθελε το μπεζ οπότε δεν του χάλασα χατίρι!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Αφήστε εγώ τους κοψοχόλιασα σήμερα! Πήγαμε από την πεθερά μου να φάμε και εκεί που φάγαμε μάλλον καθόμουν κάπως διπλωμένη και άρχισα να νιώθω αρκετη δυσφορία..ίδρωσα, άσπρισα pale pale pale ..ξάπλωσα λιγάκι και ήμουν καλύτερα μετά! Δεν με έπιασε ξανα έτσι και γενικά σπάνια το δείχνω και καλά να μη νιώθω! Αλλά είπαμε στην εγκυμοσύνη αναθεωρούνται πολλά! Κοιμήθηκα τώρα, αλλά γενικά νιώθω αδυναμουλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 585182

Α! Έρχεται αύριο ο ταπετσέρης!!! Επιτέλους θα το κάνουμε για να στήσουμε τα πραγματάκια της!! Τώρα θα ξεστήσουμε υπολογιστές κλπ! Μας βγάζει από το γραφείο μας η μικρή αλλά χαλάλι της!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Αφήστε εγώ τους κοψοχόλιασα σήμερα! Πήγαμε από την πεθερά μου να φάμε και εκεί που φάγαμε μάλλον καθόμουν κάπως διπλωμένη και άρχισα να νιώθω αρκετη δυσφορία..ίδρωσα, άσπρισα pale pale pale ..ξάπλωσα λιγάκι και ήμουν καλύτερα μετά! Δεν με έπιασε ξανα έτσι και γενικά σπάνια το δείχνω και καλά να μη νιώθω! Αλλά είπαμε στην εγκυμοσύνη αναθεωρούνται πολλά! Κοιμήθηκα τώρα, αλλά γενικά νιώθω αδυναμουλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 585182

Α! Έρχεται αύριο ο ταπετσέρης!!! Επιτέλους θα το κάνουμε για να στήσουμε τα πραγματάκια της!! Τώρα θα ξεστήσουμε υπολογιστές κλπ! Μας βγάζει από το γραφείο μας η μικρή αλλά χαλάλι της!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 654316

Άντε ωραία Ηλιάνα μου! Με το καλό να ετοιμάσετε και το δωματιάκι της! Χαλάλι της που σας βγάζει από το γραφειάκι σας!
Κοίτα όμως μην κουραστείς πολύ! Άσε τους άλλους να τα κάνουν και εσύ απλά δίνε εντολές! ... Ειδικά σήμερα που έγινε και αυτό!!! Ξεκούραση κουκλίτσα και όλα θα πάνε καλά!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όσο για το καρότσι παίζουν πάρα πολλές παράμετροι, οπότε είναι δύσκολο να σου πει κάποιος άλλος τη γνώμη του! Τιμή, βάρος, χώροι που έχεις κλπ κλπ Οπότε Σταυρούλα μου μόνο ένα test live θα σας πείσει! Ό,τι και να σου πουν οι άλλοι θα το καταλάβεις εσύ τι θα σε εξυπηρετήσει και τι τελικά σου αρέσει!! Εμάς είναι αυτό και από πολλές απόψεις ψαγμένο! Μόνο reviews μπορείς να διαβάσεις από άλλους που έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και πάλι η επιλογή στο τέλος είναι μόνο δική σας! Να το για αρχή και για το μετά η δεύτερη εικόνα :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ!!! Very Happy
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ Razz

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΜΟΧΙΤΑΚΙ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Crying or Very sad ΠΙΕΣ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Cool
Κ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ Ε???? ΥΠΟΨΙΝ.
ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΛΙΓΟ ΚΟΚΑΚΟΛΙΤΣΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΦΥΤΙΚΟ Wink
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΑ Κ ΕΞΩ tongue
ΔΕ ΚΑΠΝΙΖΕ Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.......

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ Ε???
ΑΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ I love you
HLIANA ΚΑΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΗΡΑΤΕ Ε??? ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Smile
ΑΝΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 272517

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Αφήστε εγώ τους κοψοχόλιασα σήμερα! Πήγαμε από την πεθερά μου να φάμε και εκεί που φάγαμε μάλλον καθόμουν κάπως διπλωμένη και άρχισα να νιώθω αρκετη δυσφορία..ίδρωσα, άσπρισα pale pale pale ..ξάπλωσα λιγάκι και ήμουν καλύτερα μετά! Δεν με έπιασε ξανα έτσι και γενικά σπάνια το δείχνω και καλά να μη νιώθω! Αλλά είπαμε στην εγκυμοσύνη αναθεωρούνται πολλά! Κοιμήθηκα τώρα, αλλά γενικά νιώθω αδυναμουλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 585182

Άντε ωραία Ηλιάνα μου! Με το καλό να ετοιμάσετε και το δωματιάκι της! Χαλάλι της που σας βγάζει από το γραφειάκι σας!
Κοίτα όμως μην κουραστείς πολύ! Άσε τους άλλους να τα κάνουν και εσύ απλά δίνε εντολές! ... Ειδικά σήμερα που έγινε και αυτό!!! Ξεκούραση κουκλίτσα και όλα θα πάνε καλά!!!

Να σαι καλά Δεσποινάκι μου! Εγώ γενικά επιβλέπω! Τώρα μας πήραν θα ρθουν φίλοι μας για βραδάκι! Η ξεκούραση χλωμή μου φαίνεται!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Δώρα μου εννοείται θα σας βγάλω φωτογραφιούλες!! Θέλει ξεκούραση μωρέ κι εγώ από φύσης μου δεν κάθομαι στα αυγά μου! Όλο με κάτι ανακατεύομαι, όλο και κάποιους θα έχουμε σπίτι, ησυχία δεν έχω! Θέλει σιγα σιγά στο ρελαντί!

tzef

tzef
ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΩΒ STOKKE!!!!HLIANA ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Laughing

ΕΓΩ ΝΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Rolling Eyes Rolling Eyes

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ despoina ΤΡΕΛΕΙΑΝΟΜΑΙ!!!!

tzef

tzef
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ;ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΕΙΞΑΜΕ;UELETE TRITH KATA THS 6,30 ME 7 STO ΜΑLL;

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νονους για τον μπεμπη και μεις ακομα τιποτα. και αυτη τη φορα νιωθω οτι θα δυσκολευτουμε . Ειναι και δυσκολοι καιροι και όλοι το σκεφτονται διαφορετικα. Αν και αυτο που μετράει δεν ειναι τα χρηματα. Τες παντων! Εχουμε καιρό ακομα.
Για την συναντηση κανονιστε εσεις που ειστε σιγουρες και γω θα δω αναλογα πως θα με βολεψει με τις ωρες!

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ.
ΑΝΘΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΖΙ.
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΤΟΙΧΟ ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΗΣ CIHCCO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΑΚΟ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Όσο για το καρότσι παίζουν πάρα πολλές παράμετροι, οπότε είναι δύσκολο να σου πει κάποιος άλλος τη γνώμη του! Τιμή, βάρος, χώροι που έχεις κλπ κλπ Οπότε Σταυρούλα μου μόνο ένα test live θα σας πείσει! Ό,τι και να σου πουν οι άλλοι θα το καταλάβεις εσύ τι θα σε εξυπηρετήσει και τι τελικά σου αρέσει!! Εμάς είναι αυτό και από πολλές απόψεις ψαγμένο! Μόνο reviews μπορείς να διαβάσεις από άλλους που έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και πάλι η επιλογή στο τέλος είναι μόνο δική σας! Να το για αρχή και για το μετά η δεύτερη εικόνα :

Πολύ όμορφο κοπέλα μου! Και το μωβ είναι το αγαπημένο μου χρώμα...!! Τώρα θα μου πεις γιατί δεν έβαψες το δωματιάκι της μπέμπας μωβ...!!!?? Έχω την κρεβατοκάμαρα σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ... πατάκια, κουρτίνες, σεντόνια, τοίχους... και τα χειμωνιάτικα ριχτάρια του σαλονιού μας είναι μωβ με καφέ οπότε είπα να κάνω καμιά αλλαγή!
Αυτό το καροτσάκι το γλυκοκοίταξα και εγώ σε κάποια φάση αλλά 1000 ευρώ για καρότσι μου φάνηκαν υπερβολικά! Αλλά είναι υπέροχο!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ.
ΑΝΘΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΖΙ.
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΤΟΙΧΟ ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΗΣ CIHCCO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΑΚΟ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ Sad
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΑΠΟ ΔΩ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΟ CHICCO ΤΟ ΡΟΖ Π.Χ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΞΩ!!!
ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!
ΤΕΣΠΑ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Wink
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ,,, ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ Κ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΒ Κ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕΤΑ sunny
ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΜΩΒ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ, ΜΕΧΡΙ Κ ΓΟΒΑ ΜΩΒ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ affraid
Κ ΧΘΕΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΜΩΒ ΚΑΡΟΤΣΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ TEST DRIVE ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 3 536304

tzef

tzef
ΕΓΩ ΚΑΙ Η STAV ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 7 ΩΡΑ ΣΤΟ ΜALL KAMIA ALLH ΘΑ ΕΡΘΕΙ;

ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΝΑ ΤΟΣΤΑΚΙ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις