Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
179 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 179 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
G.joan έγραψε:καλημερα κοριτσια!!σας εχασα τοοοσους μηνες αλλα ξαναηρθα και χαιρομαι που γραφω εδω Smile περιμενω και εγω αγορακι με ΠΗΤ 11/10.απο τα λιγα που διαβασα στις τελευταιες σελιδες νιωθω εντελως αναισθητη..εμεις τωρα αρχισαμε να ετοιμαζουμε τα πραγματακια του μπεμπη.και με το πασο μας κιολας!να φανταστειτε αυριο θα παραγγειλουμε το κρεβατακι με την συρταριερα που καταληξαμε.το μονο που ειναι ετοιμο απ'την αρχη ειναι το χρωμα και τα αυτοκολλητα στους τοιχους.παλι καλα δηλ.. Very Happy απαραδεκτοι.τελος παντων!φιλια πολλα και καλη μερα σε ολες!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ G.JOAN!!! ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΜΑ 3 ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ! ΕΣΥ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΑΛΛΑ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΨΗΛΟΠΡΑΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ Γ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΧΑΧΑΧΑ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρούλα μου τα ανέβασα σε φωτογραφίες! Αυτά δεν είναι...???

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΑΣΠΟΙΝΑΛΙ.ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΛΕΣ?ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ MOTHERCARE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΜΑΖΙ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ PEREGO (ΤΟ ΓΚΡΙ-ΛΑΧΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΗΣ PRENATAL ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΑΦΕ.. ΣΑΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ, ΑΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ, ΑΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ- ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΛΠ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΕΛΑΦΡΙΑ(!!!!!SOS!!!!!).
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΨΑΝΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΧΡΗΣΤΑ! Rolling Eyes Rolling Eyes
ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΛΗΤΩ? ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΧΩΡΑΝΕ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!!
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SOS ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ!! ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΑΣΠΟΙΝΑΛΙ.ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΛΕΣ?ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ MOTHERCARE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΜΑΖΙ

Βασικά για να μπορείς να βάζεις μέσα το μωράκι σας από την αρχή πρέπει σίγουρα να κουμπώνεις αρχικά πάνω στο καροτσάκι καρεκλάκι αυτόκινητου ή πορτ μπεμπέ! Ή κάνω λάθος? Ας μας πουν και τα άλλα κοριτσάκια! Εκτώς αν έχεις το καρότσι εντελώς ξαπλωμένο!

stav2007

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΤΟ MOTHECARE,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΚΟΥΜΠΟΤΟ.

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Εγώ πήρα της perego το τελευταίο μοντέλο (θα σας βάλω photo). ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 272517 Mου φάνηκε ελαφρύ και εύχρηστο και χωράει στο πορτ-μπαγκαζ! Η δική μου άποψη πάντα! Ανοιγοκλείνει με 2 κουμπάκια και ένα τράβηγμα και κουμπώνουν πάνω του και το πορτ-μπεμπέ και το κάθισμα του αυτοκινήτου με ένα κλικ!
Σήμερα ξεκίνησα να ετοιμάζω και την βαλιτσούλα μου! Απίστευτο μου φαίνεται! Shocked Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Την Τρίτη θα πάμε και στον γιατρό να τον δούμε! Λογικά θα είναι κοντά στα 3.200!!! pig
Κάτι μου λέει ότι θα γεννήσω νωρίτερα! Μου έχει καρφωθεί και η ημερομηνία! 11/9 scratch Για να δούμε!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 417472

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΛΗΤΟ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ)ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΟΝ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΚΙΛΑ! ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ USB ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΑΝΙΣΕΙ!

stav2007

Mpogos έγραψε:Καλησπέρα! Εγώ πήρα της perego το τελευταίο μοντέλο (θα σας βάλω photo). ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 272517 Mου φάνηκε ελαφρύ και εύχρηστο και χωράει στο πορτ-μπαγκαζ! Η δική μου άποψη πάντα! Ανοιγοκλείνει με 2 κουμπάκια και ένα τράβηγμα και κουμπώνουν πάνω του και το πορτ-μπεμπέ και το κάθισμα του αυτοκινήτου με ένα κλικ!
Σήμερα ξεκίνησα να ετοιμάζω και την βαλιτσούλα μου! Απίστευτο μου φαίνεται! Shocked Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Την Τρίτη θα πάμε και στον γιατρό να τον δούμε! Λογικά θα είναι κοντά στα 3.200!!! pig
Κάτι μου λέει ότι θα γεννήσω νωρίτερα! Μου έχει καρφωθεί και η ημερομηνία! 11/9 scratch Για να δούμε!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 417472

ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ?ΕΙΝΑΙ 3 ΣΕ 1?

stav2007

kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΛΗΤΟ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ)ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΟΝ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΚΙΛΑ! ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ USB ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΑΝΙΣΕΙ!

ΤΟ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ?

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
http://it.pegperego.com/babyproducts-catalog/Pliko+Switch+Compact+On+Track+Modular/

Είναι 3 σε 1 και το πήρα 565 ευρώ από τα λητώ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 536304

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ αυτό πήρα από Prenatal!

Έχει καρότσι, πορτ μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου και τσάντα αλλάγματος! Είναι της Cam!
To πήραμε 529 ευρώ!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Στα prenatal υπάρχει και σε μπλε σκούρο!

Έχει πάνω και ένα αρκουδάκι φτιαγμένο με στρασάκια!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΛΗΤΟ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ)ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΟΝ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΚΙΛΑ! ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ USB ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΑΝΙΣΕΙ!

ΤΟ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ?

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝΕ ΕΙΝΑΙ 3ΣΕ 1! ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ CHICHO! 200 ΕΥΡΟ!!! ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥΚΟΡΟΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ !ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΠΛΟ! 200 ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΣΕ ΣΑΙΤ ΤΟ ΙΔΙΟ 125!!! ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994

stav2007

swsw έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!
http://www.pramworld.co.uk/product/10417/Maclaren_Techno_XLR_2011_Charcoal_Majesty flower flower

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ 3 ΣΕ 1 ΤΟ ΠΗΡΕΣ Η ΣΚΕΤΟ?ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΕΤΟ Η ΕΣΤΩ 2 ΣΕ 1.ΤΗΣ CHOCCO ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕ 1

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[url][/url][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

stav2007

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
swsw έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!
http://www.pramworld.co.uk/product/10417/Maclaren_Techno_XLR_2011_Charcoal_Majesty flower flower

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ 3 ΣΕ 1 ΤΟ ΠΗΡΕΣ Η ΣΚΕΤΟ?ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΕΤΟ Η ΕΣΤΩ 2 ΣΕ 1.ΤΗΣ CHOCCO ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕ 1
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 430 ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ, ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ-ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΤΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΦΟΥ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! flower ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΨΑΞΑ.. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ REVIEWS! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080303&itmid=1427064#

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΑΣ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080303&itmid=1427064#

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΑΣ!

Κατερινάκι μου βλέπω μετά από 3 αγόρια θα τσακίσεις όλα τα ροζ και τα φούξια ε? Καλά θα κάνεις...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tzef

tzef
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ H SWSW ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ STOKKE ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣΕΕΥΟΚΛΑ ΣΤΟ ΑΝΑΣΑΝΣΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ Maclaren ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΝΤΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΠΙΣΩ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ)ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.ΕΛΕΦΡΥ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.SWSW ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

tzef

tzef
kathrinkaterina έγραψε:http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080303&itmid=1427064#

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΑΣ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΓΛΥΚΑ!!!!! Very Happy

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ H SWSW ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ STOKKE ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣΕΕΥΟΚΛΑ ΣΤΟ ΑΝΑΣΑΝΣΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ Maclaren ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΝΤΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΠΙΣΩ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ)ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.ΕΛΕΦΡΥ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.SWSW ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΩΡΓΙΑ! ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.. ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ.. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΜΟΥ ΑΡEΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ (TO ΓΚΡΙ-ΜΩΒ), ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΙΟ UNISEX! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 2 215994 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Ή ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ?

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ. ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΑΠΟ ΛΗΤΩ? ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις