Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
117 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 117 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΕΓΩ ΚΑΙ Η STAV ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 7 ΩΡΑ ΣΤΟ ΜALL KAMIA ALLH ΘΑ ΕΡΘΕΙ;

ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΝΑ ΤΟΣΤΑΚΙ.

Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά στις 6:30 έχω ραντεβού με τον γιατρό! Rolling Eyes

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="tzef"]ΕΓΩ ΚΑΙ Η STAV ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 7 ΩΡΑ ΣΤΟ ΜALL KAMIA ALLH ΘΑ ΕΡΘΕΙ;

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ????(ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ)

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου! τι κανετε??? σημερα τ απογευμα δεν ημουν πολυ καλα ! το εχω ριξει στο γαλα απο τησ καουρες! αλλα μαλλον δεν μου κανει κατι! πινω γαλα μου περναει για κανα μισαωρο και αντε παλι!!! Sad Sad Sad περιμενω και εγω τον αντρα μου να βαλει μια πατετσαρια στο δωματιο και επιτελουσ την τριτη να στυσω και εγω τα πραματα! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

tzef

tzef
ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ.ΙΔΙΩΣ ΕΧΕΘΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΦΑΚΕΣ ΠΕΘΑΝΑ

stav2007

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΟΥΡΕΣ.ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ καούρες έχω! Όχι συνέχεια βέβαια...!!! Και από αρκετά νωρίς...!!! Πιο πολύ αν πιώ χυμό...!!! Με το γαλατάκι πάντως βρήκα την υγειά μου! ... Ή μασάω καμιά μαστιχούλα...!! Ήρθε και η μανούλα μου! Με βοήθησε και με τις δουλειές του σπιτιού και τώρα είμαστε μια χαρά! Μ' αρέσει που θα έρχονταν για καφέ...!!! Κώλο δεν βάζει κάτω...!!! Έφερε και τις πετσετούλες και τα σεντονάκια της μπέμπας πλυμένα και πήρε μαζί της τώρα τα ρουχάκια της που είναι μέχρι 6 μηνών για να τα φρεσκάρει! Μου έφερε και δωράκια για την μπέμπα και εμένα (πάνες, κουβερτούλα αγκαλιάς, σεντονάκια για το λίκνο, μια ακόμα νυχτικιά...)! ... Αυτά είναι...!!! Τίνγκα τα συρτάρια μας...!!! Χιχιχιχι!!! Τα λέμε αύριο κουκλίτσες! Τι καλά που θα συναντηθείτε πάντως...!!!!!!!!!!!!!! Αύριο πρωί παίρνω και το τελευταίο χάπι μαγνήσιο και μετά πάπαλα! Μου τα κόβει...!!!
Καληνύχτααααααααα!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 804467 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 804467

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασίααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Ένα Μojito για πάρτη σου!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα εγκυουλες τι μου κανετε???περναει ο καιρος και η αγωνια κορυφωνεται για ολες μας..!εγω ειμαι 36 και 6 σημερα και μετραωαντιστροφα μερες ωρες λεπτα...μακαρι να μου κανει τη χαρη και να βγει νωρις(οχι πολυ αλλα να καπου στις 39 εβδ.χαχαχαχα)κατα τα αλλα πηγα στο γιατρο χθες και με παει για φυσιολογικο και χωρις επισκληριδιο!!!φρικαρα Shocked Shocked Shocked Shocked δεν την υποστηριζει και μου λεει τι την θες αφου θα σου βγαλει προβληματα,και στο ερωτημα μου και εγω τι θα κανω που φοβαμαι τους πονους μου λεει μην ανησυχεις θα σε βοηθησω εγω....ολο αυτο σκεφτομαι βεβαια μου λεει οχι στην προκληση σε περιπτωση καθυστερησης με θελει να παω με δικους μου πονους!τι να πω μακαρι να εχω ευκολο τοκετο και με ενα πονο που λενε...το μαγνησιο το σταματησα και γενικα δεν μου εχει καμια αλλαη εξεταση μεχρι να γεννησω ουτε υπερηχο ουτε κολπικη εξεταση τιποτα...τωρα ετσι ειναι τι να πω???ειναι καλος και εμπειρος γιατρος και εχει καλη φημη με 9.000 γεννες και 35 χρονια εμπειριας.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Very Happy
RANOU, ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΕΕΙ???
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ 36Η ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ Very Happy
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Rolling Eyes
ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???? ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ????
ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Shocked Shocked
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΙΑ Wink
ΜΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι με 4 ώρες ύπνο, αλλά την παλεύω! Μάλλον η μπουμπού μας καταλαβε ότι θα της φτιάξουμε το δωματιάκι της σήμερα και είχε παρτάκι στην κοιλίτσα της μανούλας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 328109 Τώρα μου βάζουν τις ταπετσαρίες και περιμένω να δω πώς θα βγειιι!

Για τις καούρες εμένα με βοηθάει, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα η μαστίχα Χίου! Αλλά κάτι είναι και αυτό!

Για αύριο θα δείξει και για μένα γιατί έχω διάφορα τρεξιματάκια! Θα σας ενημέρωσω!

Και μένα το μωβ είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα γενικώς!

Άντε κοριτσάκια μου εσείς που πλησιάζετε θα περάσει ο καιρός και ούτε που θα καταλάβετε! Αυτή η "ουρά" είναι πάντα η πιο σπαστική!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε? Τώρα διάβασα όλα τα χτεσινά! Δεν μπήκα καθόλου, είχα πάει για μπάνιο συν το ότι δεν παρατήρησα ότι γράφατε αλλού!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!! Θέλετε να πούμε πιο συγκεκριμένα που να βρεθούμε για να μη γίνει μπέρδεμα???

Όσο για καρότσι εγώ είχα ερωτευτεί ένα εδώ και πολύ καιρό και το έχω πάρει ήδη εδώ και μήνες απο Αγγλία!!!
Είναι αυτό

Και έχει το καλό ότι το ίδιο το πορτ μπεμπε γίνεται κάθισμα οπότε ενώ είναι 3 σε 1 είναι 2 κομμάτια συνολικά συν τη βάση!

Κατά τα άλλα εγώ κοιμάμαι χάλια, δηλαδή δεν κοιμάμαι, και ξυπνάω μόνιμα με πονοκέφαλο.....χαλια!!
Εσείς είστε οκ με τον ύπνο? Προσπαθώ να κοιμάμαι στο πλάι ποθ είναι το καλύτερο για να τρέφεται σωστά αλλά πιάνομαι και ανάσκελα με πιέζει το μωρό...αχχχχχχ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinarv έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε? Τώρα διάβασα όλα τα χτεσινά! Δεν μπήκα καθόλου, είχα πάει για μπάνιο συν το ότι δεν παρατήρησα ότι γράφατε αλλού!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!! Θέλετε να πούμε πιο συγκεκριμένα που να βρεθούμε για να μη γίνει μπέρδεμα???

Όσο για καρότσι εγώ είχα ερωτευτεί ένα εδώ και πολύ καιρό και το έχω πάρει ήδη εδώ και μήνες απο Αγγλία!!!
Είναι αυτό

Και έχει το καλό ότι το ίδιο το πορτ μπεμπε γίνεται κάθισμα οπότε ενώ είναι 3 σε 1 είναι 2 κομμάτια συνολικά συν τη βάση!

Κατά τα άλλα εγώ κοιμάμαι χάλια, δηλαδή δεν κοιμάμαι, και ξυπνάω μόνιμα με πονοκέφαλο.....χαλια!!
Εσείς είστε οκ με τον ύπνο? Προσπαθώ να κοιμάμαι στο πλάι ποθ είναι το καλύτερο για να τρέφεται σωστά αλλά πιάνομαι και ανάσκελα με πιέζει το μωρό...αχχχχχχ

Κατερινάκι αν θυμάμαι καλά έχεις σήμερα γενέθλια?? Αν ναι χρόνια πολλά πολύχρονη και γρήγορα να γίνεις η πιο ευτυχισμένη μανούλα! Με το καλό!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 130627 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 130627 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 130627

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α, και το καρότσι με το καθισματάκι αυτοκινήτου γίνεται έτσι!!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑΝΑ!!!!
Είσαι φοβερή που το θυμήθηκες! Πολλές ευχές και σε σένα και στο μωράκι σου!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 379767

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑΝΑ!!!!
Είσαι φοβερή που το θυμήθηκες! Πολλές ευχές και σε σένα και στο μωράκι σου!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 379767

Kατερινάκι μου χρόνια πολλά σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου!!! Με το καλό και το μωράκι σου κοπέλα μου!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 130627 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 130627 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 12978 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 12978 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 860530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 860530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 783141 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 783141

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ.ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;
katerinarv πολύχρονη κοπέλα μου και ότι επιθυμείς. Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 12978 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 4 130627
Και γω χθες χαλια υπνο εκανα. Καθε μια ωρα ξυπνούσα. Δεν βολευομουν με τιποτα, πηγαινα συνεχεια τουαλετα και όλα τα σχετικά!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Πως είστε σήμερα?
Άντε μπράβο Ηλιάνα μου! Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες...!!!! Να έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!!!!!
Ranou μου και Aγάπη μου τον φάγατε τον γάιδαρο!! Άντε τίποτα δεν έμεινε!!! Σχεδόν και την ουρά όμως έφαγε το Κατερινάκι μας!!! 9 μερούλες έμειναν αν δεν κάνω λάθος...!!!!!!!!! Με το καλό κορίτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Υπάρχει κανένα πρόβλημα στην μέση σου Ranou μου και δεν θα βάλεις επισκληρίδιο? Π.χ. καμιά κοίλη? Αν ναι υπομονή! Λίγες ώρες είναι και θα περάσουν!
Κατερίνα μου πολύ όμορφο το καροτσάκι σας! Είναι από τα λίγα σκουρόχρωμα που μου έχουν αρέσει...!!! Με γεια σας λοιπόν! Με το καλό να το χαρεί το μωράκι σας!
Σήμερα πήρα και το τελευταίο χάπι μαγνήσιο!!! Ελπίζω να μην με πιάσουν τίποτα κράμπες από εδώ και πέρα...!!! Γι'αυτό το είχα ξεκινήσει βασικά! Με είχε πιάσει μια δυνατή κράμπα στο δεξί πλευρό μου! Ούτε να κουνηθώ δεν μπορούσα...!!! Το μαγνήσιο αν δεν κάνω λάθος είναι και για τις συσπάσεις ε? Οπότε τώρα το κόβουμε γιατί τις χρειαζόμαστε??? Παναγίτσα μου.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλέ εμείς γεννάμε σε λίγο καιρόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα γυρνάνε και τα κουμπαράκια μας από διακοπούλες οπότε όλο και καμιά βολτούλα θα περάσουν...!!! Μπαλκονάδα μυρίζομαι...!!!!!!!!!!!!!!!
Με ξύπνησε ο αντρούλης μου πρωί σήμερα! Πήγε και μου έφερε κακάο και μπουγατσούλα το καλό μου!!!!! Την τσάκισα... όπως φαντάζεστε...!!! Όχι που θα την άφηνα...!!!
Από την δουλειά ακόμα δεν με πήραν τα λαμόγια να πάω να υπογράψουν τα χαρτιά μου! Η άδειά μου ξεκίνησε 14 Αυγούστου! Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν κάνω την κατάθεση των χαρτιών στο ΙΚΑ πιο μετά...??? Λογικά θα αργήσει η πληρωμή...!!!
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους εκεί μέσα! Έμαθα ότι θα έχουν συμβούλιο λογικά Τετάρτη αλλά δεν πήραν ακόμα να μου το πουν για να περάσω από εκει για την υπογραφή μιας και θα μαζευτούν! Θα σκάσω μύτη Τετάρτη φάντης μπαστούνης...!!!!
Σερβιέτες ακόμα για την τσαντούλα μου δεν πήρα! Σίγουρα θα πάρω ένα πακέτο always night αν δεν έχω πάρα πολύ αίμα αλλά ποιες άλλες να πάρω? Το έχετε ψάξει το θέμα?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ.ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

Έλα Fennnia μου! Καλημέρα κοπέλα μου! Μην κουράζεσαι βρε πολύ! Είπαμε...!! Όσα βλέπει η πεθερά...!!
Κράμπα ε? Μαγνήσιο δεν παίρνεις πια...???

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ.ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

Έλα Fennnia μου! Καλημέρα κοπέλα μου! Μην κουράζεσαι βρε πολύ! Είπαμε...!! Όσα βλέπει η πεθερά...!!

DESPOINAKI ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα όσο για τον ύπνο...!!!
Στην διάρκεια της ημέρας αν θα κάτσω μπροστά στον υπολογιστή ή αν θα δω τηλεόραση ξαπλώνω στο αριστερό μου πλευρό! Γι' αυτό μάλλον η μπέμπα είναι όλο από εκεί...!!! Αλλά το βράδυ στον ύπνο στο κρεβατάκι μου πιο πολύ βολεύομαι ανάσκελα...!!! Κάθομαι λίγο στο πλάι αλλά όχι για πολύ...!!! Όπως και να ξαπλώσω θα κουνηθεί η μπέμπα αλλά κοιμάμαι τόσο γρήγορα... σε χρόνο ντε τε... που ούτε με ενοχλεί το καλό μου! Ποτέ δεν είχα πρόβλημα όμως με τον ύπνο! Τον ύπνο στο τσεπάκι τον είχα πάντα...!!! Ίσως παίζει ρόλο και αυτό...!!! Αφού με ρωτάει κάθε τόσο η μαμά μου...!! ... Με τον ύπνο πως τα πας? Ζορίζεσαι...??? Μπα λέω... τίποτα...!!! Μια χαρά είσαι μου λέει...!!!
Και κάτι άσχετο...!!! Είναι κάποιες στιγμές που η μπέμπα μου δίνει κάτι κλωτσιές προς τα κάτω... κατευθείαν στο "πράγμα" μου και πετάγομαι μέχρι πάνω...!!! ... Πράγμα που δείχνει βέβαια ότι έχουμε το κεφαλάκι μας ακόμα προς τα πάνω και τα ποδαράκια μας προς τα κάτω...!!! ... Όχι πως χαλιέμαι δηλαδή...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Εμένα όταν με είχε πιάσει εκείνη η κράμπα πριν μήνες και της το είπα μου έγραψε αμέσως μαγνήσιο και από τότε δεν με ξαναέπιασε...!!! Είπες στον γιατρό ότι σε πιάνουν κράμπες? ... Αν και τώρα πάει...!!! Σήμερα και εμένα μου το έκοψε!

DESPOINAKI ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινάκι μου κι εγώ τις always night και τις Sani lady sensitive #5! Μπουγατσούλα σαλονικιώτική ακούω! Πώπω μου έχουν λείψει! Σπούδαζα Σαλονίκη και τώρα αυτήν την περίοδο πολύ την αναπολώ, με την έκθεση, επιστρέφαμε όλοι οι φοιτητές, σαν γιορτή ήταν... Πολύ ωραία χρόνια!!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Bouba & Δεσποινάκι σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!
Πολλά φιλιά!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΦΕΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις