Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πώπω το θέλω εδώ και ΤΩΡΑΑΑΑ :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά το δωματιάκι έγινε ΤΕΛΕΙΟΟ! Πολύ γλυκό και σου αποπνέει μια ηρεμία! Το απόγευμα ετοιμάζουμε κούνια και αλλαξιέρα!!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ τωρα ειδα την μπουγατσα και κατι με επιασε μην τα κανετε αυτα βρε κοριτσια θα βγει στο παιδι!!που θα βρω εγω μπουγατσα τωρα μου λετε Sad Sad Sad Sad

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι ζημια μας εκανες με το τσουρεκι καστανο!!!
Κ μενα μου ηρθε το e-mail για την κεραλοιφη αλλα πρεπει να παω να κανω την καταθεση πρωτα!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Πώπω το θέλω εδώ και ΤΩΡΑΑΑΑ :

Καλά το δωματιάκι έγινε ΤΕΛΕΙΟΟ! Πολύ γλυκό και σου αποπνέει μια ηρεμία! Το απόγευμα ετοιμάζουμε κούνια και αλλαξιέρα!!

Πάει...!!! Αυτό ήταν...!!!!!!!
Θέλω εδώ και τώρα τσουρέκι κάστανοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ??? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Ο DELIVERY ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ!!! ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΚΕΙ, ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΝ!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!" ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ "ΠΑΣ ΚΑΛΑ?? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ, ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΩ!!" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 654316

ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ.. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ.. ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ!! ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΩ.. ΕΔΩ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΟΒΑ.. Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΟΣΕΣ ΓΟΒΕΣ ΑΜΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ??

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΠΙ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ!! ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ (ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!! ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 893968

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
katerinarv έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε? Τώρα διάβασα όλα τα χτεσινά! Δεν μπήκα καθόλου, είχα πάει για μπάνιο συν το ότι δεν παρατήρησα ότι γράφατε αλλού!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!! Θέλετε να πούμε πιο συγκεκριμένα που να βρεθούμε για να μη γίνει μπέρδεμα???

Όσο για καρότσι εγώ είχα ερωτευτεί ένα εδώ και πολύ καιρό και το έχω πάρει ήδη εδώ και μήνες απο Αγγλία!!!
Είναι αυτό

Και έχει το καλό ότι το ίδιο το πορτ μπεμπε γίνεται κάθισμα οπότε ενώ είναι 3 σε 1 είναι 2 κομμάτια συνολικά συν τη βάση!

Κατά τα άλλα εγώ κοιμάμαι χάλια, δηλαδή δεν κοιμάμαι, και ξυπνάω μόνιμα με πονοκέφαλο.....χαλια!!
Εσείς είστε οκ με τον ύπνο? Προσπαθώ να κοιμάμαι στο πλάι ποθ είναι το καλύτερο για να τρέφεται σωστά αλλά πιάνομαι και ανάσκελα με πιέζει το μωρό...αχχχχχχ

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Πώπω το θέλω εδώ και ΤΩΡΑΑΑΑ :

Πάει...!!! Αυτό ήταν...!!!!!!!
Θέλω εδώ και τώρα τσουρέκι κάστανοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΩΝ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλε!!!!Τι ειν τουτα???? Very Happy Very Happy Very Happy Σαν δεν ντρεπεστε μεσημεριατικα μου τρεχουν τα σαλια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 585182 Τελεια τα τσουρεκακια!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ??? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Ο DELIVERY ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ!!! ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΚΕΙ, ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΝ!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!" ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ "ΠΑΣ ΚΑΛΑ?? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΕΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ, ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΩ!!" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 654316

ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ.. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ.. ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ!! ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΩ.. ΕΔΩ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΟΒΑ.. Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΟΣΕΣ ΓΟΒΕΣ ΑΜΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ??

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΠΙ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ!! ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ (ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!! ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 893968

Τι σπιτικό τσουρέκι? Όσο καλό και να ήταν δεν θα έπιανε μια δίπλα στο τσουρέκι κάστανο!!! Χιχιχιχιχι!!!!
Αυτό ότι μεγαλώνει λίγο το πόδι το άκουσα και εγώ! Το βλέπω και τώρα βέβαια αλλά ελπίζω και εγώ να επιστρέψουμε μετά την γέννα στο ίδιο νούμερο!!! Βρε λες να γύρισε το κορίτσι μου και εγώ νομίζω ότι είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω?? ... Αν και δεν το πολυπιστεύω... αλλά θα δείξει! Γιατρό έχουμε σε 10 μερούλες! Μέχρι τότε μπορεί να έχει γυρίσει 1000 φορές η σκατού! Αν και τεμπελίτσα την κόβω...!!! Βολεύτηκε εκεί πάνω αριστερά το καλό μου!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ, ΤΣΕΚΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ MAIL ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ. ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 328109

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλε τι πραγματα ειναι αυτά με τις μπουγάτσες, τσουρεκια κλπ !!Πωπω θελω γλυκό τωρα!! σε ολη την εγκυμοσυνη δεν μιλησαμε καθολου για φαγητα-γλυκα και μας επιασε τωρα στο τελος η λιχουδια!
Για την κεραλοιφη μου ηρθε και μενα το μαιλ. Και κοιτα να δεις που το ειχα στο προγραμμα και εκεινη την ωρα χωρις να εχω δει το μαιλ εκανα την καταθεση!
Κατερινα και Ευη αντε με το καλό τα μπεμπακια σας και με εναν πόνο. Οντως πως περασε ετσι ο καιρός.

tzef

tzef
ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ MALL ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE :

SWSW,
KATERINA KAI STAV;

EPIBEBAIVSTE ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΟΥ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ MALL ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE :

SWSW,
KATERINA KAI STAV;

ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΟΥ.

ΝΑΙ ΝΑΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 7. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΠΜ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε δεν μπορω τι ειναι αυτα?? πωπωπωπω! τα εδειξα στον αντρα μου και μου λεει αλλαξε σελιδα γρηγορα εγω δεν παω πουθενα! (εχει πονοδοντο απο χθες και τον χτυπαει στο αφτι ειναι ειναι χαλια ο καημενουλη μου) δεσποινα ειπες τερκενλης τι μου θυμισες τωρα.......πριν απο κανα 2 χρονια ελεγα στον αντρα μου καθε μερα για ενα κρεβατι που ειχα δει με οροφη ξερετε αυτο με τισ κουρτινες που πεφτουν αλλα ειχε 1700 ευρο και εγω μαζεβα λεφτα να παω να το παρω!λοιπον καθε μερα ελεγα αντε να τα μαζεψω και αντε να πληρωθω και αν πληρωθεισ και εσυ αγαπη μου να μου δωσεις!ε!! πληρωνομαι απο την δουλεια και μου ελειπαν 250 ευρακια για να παω να το παρω! εκεινη την μερα μπορει να του ειπα και 50 φορες αχ να ειχα 250 ευρο να παω εε σε καποια φαση μου λεει αντε να στα δοσω γιατι μου τα εκανες τερκενλης δεν εδωσα σημασια απο την χαρα μου μετα απο καμοια βδομαδα ανεβηκαμε θεσσαλονικη για μια δουλεια και πηραμε τσουρεκι τερκενλης....και του λεω με ενα υφακι εγω καλα μου ειπες εκεινη την φορα με το κρεβατι οτι στα εκανα τσουρεκια???ακομα το θυμαται και γελαει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kathrinkaterina στις Δευ Αυγ 22, 2011 4:04 am, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι εγώ θα βάλω σήμερα τον αντρούλη μου αν μπορεί να κάνει την κατάθεση μέσω internet για την κεραλοιφή! Αλλιώς μέσα στις επόμενες μέρες!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:καλε δεν μπορω τι ειναι αυτα?? πωπωπωπω! τα εδειξα στον αντρα μου και μου λεει αλλαξε σελιδα γρηγορα εγω δεν παω πουθενα! (εχει πονοδοντο απο χθες και τον χτυπαει στο αφτι ειναι ειναι χαλια ο καημενουλη μου) δεσποινα ειπες τερκενλης τι μου θυμισες τωρα.......πριν απο κανα 2 χρονια ελεγα στον αντρα μου καθε μερα για ενα κρεβατι που ειχα δει με οροφη ξερετε αυτο με τισ κουρτινες που πεφτουν αλλα ειχε 1700 ευρο και εγω μαζεβα λεφτα να παω να το παρω!λοιπον καθε μερα ελεγα αντε να τα μαζεψω και αντε να πληρωθω και αν πληρωθεισ και εσυ αγαπη μου να μου δωσεις!ε!! πληρωνομαι απο την δουλεια και μου ελειπαν 250 ευρακια για να παω να το παρω! εκεινη την μερα μπορει να του ειπα και 50 φορες αχ να ειχα 250 ευρο να παω εε σε καποια φαση μου λεει αντε να στα δοσω γιατι μου τα εκανες τερκενλης δεν εδωσα σημασια απο την χαρα μου μετα απο καμοια βδομαδα ανεβηκαμε θεσσαλονικη για μια δουλεια και πηραμε τσουρεκι τερκενλης....και του λεω με ενα υφακι εγω καλα μου ειπες εκεινη την φορα με το κρεβατι οτι στα εκανα τσουρεκια???ακομα το θυμαται και γελαει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 215994

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα κρεβάτια Κατερινάκι μου!
Να φανταστείς κοιτούσα και ένα ανάλογο για την μπέμπα που και αυτό έβγαινε αρκετά πάνω από 1000 ευρώ... οπότε μόλις έμαθα την τιμή το ξέχασα! Βέβαια δεν θα μου ταίριαζε κιόλας γιατί ήταν γκουμούτσα και εμάς το δωματιάκι μας δεν είναι και πολύ μεγάλο...!!! ... Άσε που έβγαινε σε μπεζ και εγώ είχα καταλήξει ότι θέλω λευκά επιπλάκια..!!! Είναι πολύ πριγκιπικά όμως τα άτιμα...!!!
Swsw μου πήγες GAP τελικά? Βρήκες τίποτα?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχα! Τι πλάκα έχει με το τσουρέκι! Εκεί στον Τερκενλή θα έχουν λόξυγγα!

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ να σας πω σίγουρα για αυριο αν ναι ή όχι! Αύριο με τις δουλίτσες θα σας ενημερώσω! Βέβαια είμαι δίπλα, οπότε ίσως πεταχτώ έστω και για λίγο!

Την κεραλοιφή κι εγώ την παρήγγειλα! Της τα έστειλα με e-banking οπότε θα μου τα στείλει μια απ' αυτές τις μέρες! Βλέπω χτύπησε όλο το mamaforum! Laughing Laughing

evvi

evvi
Sevi έγραψε:Γεια σας τσουπρες!!!
Κατερινα χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα....με το καλο το μπεμπακι σου!!!
Evvi 9 μερες μεχρι την πητ;;;; ουαου!!!
Με ενα πονο κοπελα μου!!!

αχ σε ευχαριστω πολυ!!!
καθε μερα στο περιμενε ειμαστε.....

stav2007

tzef έγραψε:ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ MALL ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE :

SWSW,
KATERINA KAI STAV;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την stav2007 στις Δευ Αυγ 22, 2011 4:57 am, 1 φορά

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παπανικολή 100-102,
Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ. 210 6840020 Fax 210 6849819.

Λέτε να κάνουν και delivery? Πω, πω, τί μου κάνατε μεσημεριάτικα με το τσουρέκι κάστανο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 564595

Εγώ το πρωί πήγα έδωσα αίμα για εξετάσεις και αύριο το απόγευμα πάμε γιατρούλη να δούμε τον μπόμπιρα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 379767

Πήρα και απο το φαρμακείο όλη την σειρά της fissan και έχω τρελαθεί να τη μυρίζω! Τί άρωμα! Respect

Κατερίνα χρόνια σου πολλά και με έναν πόνο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 417472

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ GAP TETAΡΤΗ Ή ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 534787

tzef

tzef
ΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΕΓΩ , Η STAV KAI H SWSW 7 H WRA ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Παπανικολή 100-102,
Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ. 210 6840020 Fax 210 6849819.

Λέτε να κάνουν και delivery? Πω, πω, τί μου κάνατε μεσημεριάτικα με το τσουρέκι κάστανο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 564595

Εγώ το πρωί πήγα έδωσα αίμα για εξετάσεις και αύριο το απόγευμα πάμε γιατρούλη να δούμε τον μπόμπιρα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 379767

Πήρα και απο το φαρμακείο όλη την σειρά της fissan και έχω τρελαθεί να τη μυρίζω! Τί άρωμα! Respect

Κατερίνα χρόνια σου πολλά και με έναν πόνο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 6 417472

Kαλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου και με το καλό να δείτε και τον μπεμπούλη σας αύριο! Από Fissan πήρα μόνο υγρό τάλκ! Όλα τα άλλα τα πήρα Ciccho! Kαι οι 2 μάρκες έχουν τόσο τέλειο άρωμα...!!!!!!! Μωρουδίλα...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΕΓΩ , Η STAV KAI H SWSW 7 H WRA ΕΞΩ ΑΠΟ VILLAGE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Καλό κουράγιο Γεωργία μου!
Σήμερα τα κεφάλια μέσα αλλά αύριο τσάρκααααααααα!!!!!!!!!!!

stav2007

ΣΩΣΩΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ MALL ΠΑΣ ΣΤΗΝ GAP.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΙΚΕΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΗΤΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΚΑΡΟΤΣΙΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ?CIHCCO ΕΙΝΑΙ ΤΟ DUO
PREMAMAN EINAI TO RIO
MOTHERCARE U-MOVE.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις