Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
140 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 140 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ROSE 1980 έγραψε:ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙΑ!ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΜΠΙΡ!ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!
Αλλος καημος το ροχαλητο!!!
Τι φοραει ο δικος μου breathright στην μυτη παλι βομβαρδιζεται το σπιτι αλλα τι να κανει ο καημενος που εχει στραβο διαφραγμα;;;
Εχθες τον σκουνταγα για να ριξει την ενταση οχι να σταματησει.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 911307

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zozoula_87 έγραψε:
Sevi έγραψε:
zozoula_87 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!!!!!

Εγώ μπήκα στην 37η εβδομάδα!!!!!!

Περιμένουμε κοριτσάκι..Έχω ΠΗΤ 21/9!!

Την Παρασκευή έκανα καρδιοτοκογράφημα.

Έκανε κάποια άλλη πρόσφατα?
Με το καλο κ εσυ κοριτσι μου!!!
Πωπω η μια πισω απο την αλλη θα γενναμε!!!
Εγω εκανα νωρις στην 27η μαζι με ενεσεις κορτιζονης κ δεν ξερω εαν θα ξανακανω παλι...
Σου βρηκανε συσπασεις;;;

Στο καρδιοτοκογράφημα που έκανα στο τέλος γράφει τα εξής:

Απώλεια σήματος: 3.0%
Κινήσεις εμβρύου ανά ώρα: 0
Βασικός καρδιακός ρυθμός (ΒPM): 130
Αιχμές συσπάσεων: 4
Επιταχύνσεις > 10 παλ & 15 δευτ: 7
> 15 παλ & 15 δευτ: 7
Επιβραδύνσεις > 20 χαμηλοί παλμοί: 0
Υψηλά επεισόδια (λεπτό): 25 (19.2 BPM)
Στις 37 εβδμς το 41.3 % του εμβρύου είναι με μικρότερη διακύμανση.
Χαμηλά επεισόδια (λεπτό): 0
Βραχυπρόθεσμη διακύμανση (MS): 11.8 (3.39BPM)

Τι είναι όλα αυτά οεο???
Αχ ουτε κ ξερω...εγω το εκανα στο Γαια κ δεν μου εδωσαν τπτ....

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sevi έγραψε:
zozoula_87 έγραψε:
Sevi έγραψε:

Με το καλο κ εσυ κοριτσι μου!!!
Πωπω η μια πισω απο την αλλη θα γενναμε!!!
Εγω εκανα νωρις στην 27η μαζι με ενεσεις κορτιζονης κ δεν ξερω εαν θα ξανακανω παλι...
Σου βρηκανε συσπασεις;;;

Στο καρδιοτοκογράφημα που έκανα στο τέλος γράφει τα εξής:

Απώλεια σήματος: 3.0%
Κινήσεις εμβρύου ανά ώρα: 0
Βασικός καρδιακός ρυθμός (ΒPM): 130
Αιχμές συσπάσεων: 4
Επιταχύνσεις > 10 παλ & 15 δευτ: 7
> 15 παλ & 15 δευτ: 7
Επιβραδύνσεις > 20 χαμηλοί παλμοί: 0
Υψηλά επεισόδια (λεπτό): 25 (19.2 BPM)
Στις 37 εβδμς το 41.3 % του εμβρύου είναι με μικρότερη διακύμανση.
Χαμηλά επεισόδια (λεπτό): 0
Βραχυπρόθεσμη διακύμανση (MS): 11.8 (3.39BPM)

Τι είναι όλα αυτά οεο???
Αχ ουτε κ ξερω...εγω το εκανα στο Γαια κ δεν μου εδωσαν τπτ....

Πότε έχεις ΠΗΤ εσύ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουτε εγω εχω ιδεα απο καρδιογραφιματα!!! cyclops cyclops μαλλον πρεπει να παρεισ τον γιατρο σου να σου τα πει αναλυτικα!!!

πρεπει αυριο να παω να παρω πανες τησ μικρησ μου γιατι ακομα δεν εχω παρει! πρεπει να παω να παρω και λαδακι (στα μεγαλα εβαζα παντα μετα το μπανιο και εδειχναν να τους αρεσει)κρεμα που θα αλλαζουμε την πανα! καθαρο οινοπνευμα που πρεπει να βαζουμε μεχρι να πεσει το μανταλακι στην κοιλιτσα μασ!!! κρεμα για το συγκαμα καλου κακου!εμμμ! βοηθηστε τι αλλο ξεχασα??? κατι θα μου εχει ξεφυγει!

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kathrinkaterina έγραψε:ουτε εγω εχω ιδεα απο καρδιογραφιματα!!! cyclops cyclops μαλλον πρεπει να παρεισ τον γιατρο σου να σου τα πει αναλυτικα!!!

πρεπει αυριο να παω να παρω πανες τησ μικρησ μου γιατι ακομα δεν εχω παρει! πρεπει να παω να παρω και λαδακι (στα μεγαλα εβαζα παντα μετα το μπανιο και εδειχναν να τους αρεσει)κρεμα που θα αλλαζουμε την πανα! καθαρο οινοπνευμα που πρεπει να βαζουμε μεχρι να πεσει το μανταλακι στην κοιλιτσα μασ!!! κρεμα για το συγκαμα καλου κακου!εμμμ! βοηθηστε τι αλλο ξεχασα??? κατι θα μου εχει ξεφυγει!

Πες και αλλα να σημειωνουμε εμεις οι πρωτοτοκες!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bouba έγραψε:nicky μην αγχωνεσαι. Ειναι λογικό. Πλεον δεν εχουν τον ιδιο χώρο.
Κατερίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και γω όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι πολύ!
Πωπω πλάκα πλάκα και γω σημερα μπηκα στο μήνα μου. Θα κάτσω στη δουλεια μέχρι την Τετάρτη, και ίσως ερθω και την αλλη βδομαδα μια μέρα για κανα δυωρο να τσεκαρω κατι. Νομίζω οτι αμα καθόμουν σπίτι θα ημουν πιο φρικαρισμένη! Ξεχνιέμαι εδω λιγάκι. Το μονο που με κουρασε ειναι το πηγαινε -ελα.

Bouba μου, μάλλον οι τελευταίες μείναμε που δουλεύουμε ακόμα. Ευτυχώς τελειώνουμε και εμείς σιγά σιγά. Εσύ Τετάρτη εγώ Παρασκευή.

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές. Αχ Θεσσαλονίκη για σπουδές!!! Τέλεια.

Κατερινάκι άντε 2 μερούλες μείνανε. Το Lap Top τελικά θα το πάρετε μαζί σας στην κλινική όπως πρότεινε ο άντρας σου???? χιχιχιχι Laughing Laughing Laughing .

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω, πω, τί γέλιο έκανα με το ροχαλητό ρε κορίτσια! Ο ύπνος έχει καταντήσει μαρτύριο πλέον! Δεν μπορώ να κοιμάμαι άλλο στο πλάι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 534787 Και να έχεις και την ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 534787 γκρανκάσα δίπλα σου να βράζει φασολάδα! scratch Ευτυχώς ο αντρούλης μου είναι ήσυχος, μόνο αν γυρίσει καμιά φορά ανάσκελα ξεκινάει η χορωδία αλλά τον τακτοποιώ άμεσα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 911307 Μία σπρωξιά και μετά κάνω και την ανήξερη! Sleep ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 4872

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. έγραψε:Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές. Αχ Θεσσαλονίκη για σπουδές!!! Τέλεια.

Κατερινάκι άντε 2 μερούλες μείνανε. Το Lap Top τελικά θα το πάρετε μαζί σας στην κλινική όπως πρότεινε ο άντρας σου???? χιχιχιχι Laughing Laughing Laughing .

χαχαχαχαχα! δεν ξερω αν εχει ιντερνετ!!!αυτο του απαντησα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 215994 σημερα ειπε στον γιατρο θελω να μπω μεσα στην γεννα και εγω αλλα του ειπε θα τα πουμε απο κοντα την τριτη που ειναι και η τελευταια εξεταση μου! (αυριο δηλαδη) εχω χασει τισ μερες μου φαινετεαι!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, αντε Αντωνία τελείωνουμε και μεις σιγα σιγα. Πάντως πείτε με μαζόχα, αλλά εμένα πολύ θα μου λείψει η δουλίτσα μου. Θα έρχομαι να πέρνω τη δόση μου μου φαίνεται!!
Α, με το ροχαλητο και μεις εχουμε θέμα όταν είναι ανάσκελα. Του το λέω όμως και γυρίζει αμέσως.
Τις τελευταίες μέρες πάντως σαπίζω στον υπνο. Θα σηκωθω για τουαλέτα και νερό αλλά γενικά θα με πάρει αμέσως ο υπνος. Αφηστε που εκει που ακουγα τα πάντα με το παραμικρό και πεταγόμουν, τώρα δεν ακούω τίποτα.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
ZOZOULA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 654316
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ Very Happy
ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.... ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Κ ΚΟΛΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 534787
ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ!!! (ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ....
ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Rolling Eyes

ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΑΣ...ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Κ ΧΑΡΕΣ Very Happy
ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ. (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΛΑ )Smile

ΜΟΥ ΗΡΘΕ Κ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ MΑΜ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΒΑΝΤΣΩΣΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΤΗ ΛΙΛΟΥ, ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΙ ΜΑΣ Razz Razz Razz

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΛΕΥΕΙ Κ ΠΙΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 534787 ΦΩΝΑΖΩ ΛΕΣ Κ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝΕ pale
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ I love you

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emena vre koritsia oute karthitokorgafima, oute eksetasi kolpikon ygrwn, oute enesis kortizonis me evale na kano........na anisycho tora?

tzef

tzef
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 8/09 ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ, ΕΧΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ!! ΖΟΖΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ.. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 328109 ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ!! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ INTERNET, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ (ΤΟ MACLAREN TECHNO XLR ΠΗΡΑΜΕ) ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ 450 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 280 confused confused confused !! ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΔΩ!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=3302363&ct=1110219&colID=1784
ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΔΕ ΜAΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ VERSION!!
EMENA ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ? ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?? ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ? ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΩ ΜΕ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια πήγα και εγώ και αγόρασα σήμερα τα πιπερά της, τα σεντονάκια, και πιπίλες. Μόλις τα είδε ο μικρός μου ενθουσιαστηκε νόμιζα ότι θα τα έπερνε να τα επεξεργαστεί για να μην σας πω να τα χρησιμοποιήσει. Αλλά βγηκα λανθασμένη τα τακτοποιήσαμε και απο εκείνη την ώρα ουτε τα θυμηθηκε. Ελπίζω να παμε καλά

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια!
Και γω για πολύ λίγο μπαίνω ίσα ίσα σας διαβάζω! Τρίπολη πέρασα τέλεια δεν ήθελα να γυρίσω! Προφανώς όχι λόγω του μέρους! χαχαχ!

Αναστασία ξέρω ότι στο Μητέρα είναι πανάκριβα και μπορείς να κάνεις την εξέταση πολύυυυ φθηνότερα σε Βιοϊατρική κλπ....

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια,ελπιζω να εισται ολες καλα.εχει γεννηση καμια?
εγω αυριο εχω μαθηματα ανωδηνου τοκετου,και την τεταρτη γιατρο,τα πραγματα τα εχω παρει σχεδων ολα,τα εχω πληνη και τα εχω σηδεροση,ειναι ετοιμα και περιμενουν να χρησιμοποιηθουν,ποσα κιλα πηρατε εγω 14

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΕΧΘΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΔΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΘΑ ΒΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟ.
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ.
ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 110 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 35

stav2007

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου καλησπερααααα!!!!! τι κανετε?? και εγω περιμενω πως και πως απ την μια απ την αλλα εχω και ενα ανχος! αυριο θα παμε να την δουμε για τελευταια φορα εντος υπεριχου! και απο την πεμπτη θα την δουμε και live!!! Very Happy Very Happy να δω ποτε θα παω να αγορασω και τα ταλευταια πραματακια μαλλον τεταρτη με βλεπω!!! ουτε εγω εκανα τησ ενεσεισ κορτιζωνησ σ αυτο το μωρο ουτε καρδιογραφιμα εκανα! θα κανω την πεμπτη που θα κανω και εισαγωγη!!! Laughing Laughing Laughing πριν που ανοιγα την συρταριερα ανακαλυψα οτι εχουμε παρει παρα πολλα ρουχαλακια και δεν θα προλαβει να τα βελει ολα αυτα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 4872

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου καλησπερααααα!!!!! τι κανετε?? και εγω περιμενω πως και πως απ την μια απ την αλλα εχω και ενα ανχος! αυριο θα παμε να την δουμε για τελευταια φορα εντος υπεριχου! και απο την πεμπτη θα την δουμε και live!!! Very Happy Very Happy να δω ποτε θα παω να αγορασω και τα ταλευταια πραματακια μαλλον τεταρτη με βλεπω!!! ουτε εγω εκανα τησ ενεσεισ κορτιζωνησ σ αυτο το μωρο ουτε καρδιογραφιμα εκανα! θα κανω την πεμπτη που θα κανω και εισαγωγη!!! Laughing Laughing Laughing πριν που ανοιγα την συρταριερα ανακαλυψα οτι εχουμε παρει παρα πολλα ρουχαλακια και δεν θα προλαβει να τα βελει ολα αυτα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 4872

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stav2007 έγραψε:ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ?

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εβγαλε 2 φορες το μηνημα μου! δεν ξερω γιατι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 26 215994

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ κορίτσια εδώ, χαζεύω στο διαδύκτιο...πλέον είμαι με 4 ώρες ύπνο τις τελευταίες μέρες...και σήμερα από το άγχος ούτε αναπνοή δεν μπορώ να πάρω...........

zozoula_87

zozoula_87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
candy έγραψε:Και εγώ κορίτσια εδώ, χαζεύω στο διαδύκτιο...πλέον είμαι με 4 ώρες ύπνο τις τελευταίες μέρες...και σήμερα από το άγχος ούτε αναπνοή δεν μπορώ να πάρω...........

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις