Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
21 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 21 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς τις τσούπρες!!!!!!!!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Καλώς τις τσούπρες!!!!!!!!!!!!
Kαλως σας βρηκαμε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 215994

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινα κ mpogos μια χαρα ειναι τα νινια σας!!! φτου-φτου!!!
Κατερινα κοριτσακι ειναι να μην κρατησει μια σιλουετα;;; σιγουρα θα πιασετε τα 2800!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Κατερινα κ mpogos μια χαρα ειναι τα νινια σας!!! φτου-φτου!!!
Κατερινα κοριτσακι ειναι να μην κρατησει μια σιλουετα;;; σιγουρα θα πιασετε τα 2800!!!

ε να την κραταει ενταξει δεν ειπα!!! αλλα μεχρι να παρει και αυτα τα γραμμαρια που πηρε μασ εσκασε! Mad Mad Mad ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 215994 δεν πειραζει γερη να βγει ολα τα μωρα να βγουν γερα και τα κιλακια ειναι το λιγοτερο!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα υπναρουδες!!!
Καλα ειστε;;;
Παω για εξετασεις αιματος κ θα τα πουμε αργοτερα.....
Φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

tzef

tzef
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SEVI!TI KANETE ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ SUPER MARKET.KAI META MAGEIREMA,ΣΙΔΕΡΡΩΜΑ ΚΟΚ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 361490

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Εμείς τώρα το πρωί θα πάμε από το Ιασώ να δούμε δωμάτια, να ρωτήσω διάφορα που θέλω και να παρω και τιμολόγιο!

Χθες ήταν πολύ ωραία! Όπως είπε η Γεωργία υπήρχε οικειότητα σαν να γνωριζόμασταν! (α! Σταυρούλα ξέχασα να κοιτάξω για τα ληγμένα καθισματάκια!!! Για να δω!!!χαχαχα)

Κατερίνα μια χαρά η μπουμπού σας! Τα πήρε τα γραμμαριάκια της!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία μου για καρότσια απ' έξω που λέγαμε χθες δείτε και εδώ, είναι καλά-αξιόπιστα και χτυπάνε τιμές :
http://www.pramworld.co.uk/index.html

http://www.houseofbaby.co.uk/

http://www.babyonlineshop.de/ (αυτό είναι γερμανικό αλλά και με λίγο google μετάφραση βγάζεις άκρη αν δεν ξέρεις γερμανικά-αν και υπάρχουν και σελίδας μετάφρασης :
http://www.otenet.gr/otenet/info/systran/
http://babelfish.yahoo.com/

http://www.bimbomarket.it/en/ (είναι καλό αλλά εμενα πολλέ ςφορές δε μου το φορτώνει-είναι της υπομονής)

A! και σαν το δικό μας scrootz μηχανή σύγκρισης τιμών : http://www.pricegrabber.com/

Για δες και σ' αυτά για να καταλήξετε!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑΝΑΚΙ.. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ PRAMWORLD ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΑΜΕ. ΕΣΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΙΜΩΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ- ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΛΠ??
ΝΑΙ!!! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΤΕΣ!! ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ (Η ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ CHEESE CAKE!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 564595) Ή ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 90233 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 90233
ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα γλυκες μανουλες! εγω παλι μολισ ξυπνησα 11.15! πωπω!!!τα παιδια τα πηρε ο αντρας μου και επαιζαν πηγαν εξω οποτε βρικα την ευκαιρια και κοιμηθηκα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 215994
παω να φθτιαξω εναν ελληνικο να ανοιξει το ματι μου!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Ωραια περάσετε βλέπω. Αντε μπράβο!! Ελπίζω την επόμενη να τα καταφέρω να έρθω και γω.
Μπογος και Κατερίνα μια χαρά τα μπεμπόνια σας. Πέρνουν γρηγορα τις τελευταιες μέρες!
Εχθές ποναγα λιγάκι. Με πιάσαν κατι συσπάσεις. Αρχισα να αγχωνομαι! Ειχα και σιδερο αλλά τελικά δεν εκανα τιποτα. Θα το κανει η πεθερα μου σημερα. Και αυτα τα ρουχα πως μαζευονται ετσι!!Το μονο που εκανα ηταν να αρχισω να φτιαχνω την τσαντουλα μου, γιατί δεν την ειχα ετοιμάσει καθολου. Κατι λιγα ειναι να προσθεσω. Και νομιζω δεν θα την εκανα ακομα αν δεν με πιαναν συσπσεις εχθες!!
Κατα τ' αλλα εδω στη δουλεια, προσπαθω να δειξω κατι τελευταια πραγματα. Ελπιζω να μην μου τα κάνουν μπαχαλο μεχρι να γυρισω. Αλλο άγχος και αυτό!
Α, χθες μου ηρθε και ταχυδρομικώς η αποφαση του ΙΚΑ Shocked Τα λεφτα δεν ξερω αν μπηκαν ακομα γιατι τα υπολογιζα απο 1η Σεπτέμβρη και μετα. Μετα την δουλεια θα παω να τσεκαρω και τον λογαριασμο μου. Λετε να μπηκαν απο τωρα;; μακαρι
Δεσποινακι ευχομαι σημερα στη δουλεια να ξεμπερδεψεις και να μην σε βασανισουν κι αλλλο!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα μανουλίτσες!
Μόλις μπήκαμε σπιτάκι! Είχαμε πάει με τον αντρούλη μου πρωί πρωί για καφεδάκι και κρουασάν και μετά από την δουλειά μου!
Η υπογραφή μπήκε! Πληρώθηκα και τον Ιούλιο και τώρα μένει ο μισός Αύγουστος και κάτι αναδρομικά που μου χρωστάνε! Τώρα μένει να βγάλω φωτοτυπίες τα χαρτιά που χρειάζονται και να πάω στο ΙΚΑ! Θα κοιτάξω να το κάνω και αυτό Παρασκευή! Περάσαμε και από zara αλλά τα είχαν πάρει όλα...!! Πήγαμε και λίγο από GAP και χαζεύαμε την νέα συλλογή! ... Τι γλυκά που είναι όλα...!!!
Καλά αποτελέσματα να έχεις Sevi μου! Θα περιμένουμε τα νέα σου!
Πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα χτες!! Κοιτούσε περίεργα ο κόσμος τις τόσες στρουμπουλές κοιλίτσες???

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!
Εδωσα αιματακι το πρωι κ μετα πηγα στο Ιασω να δω την αιματολογο.....ευτυχως τελευταια φορα αλλα αγχωθηκα με τις ενεσεις λιγο!!!
Κ αυτη μου ειπε μεχρι τις 10/09 με υπολογιζει,να δω τι θα πει ο γιατρος την Παρασκευη!!!
Εαν ολα πανε καλα με την προγγραματισμενη καισαρικη θα κανω επισκληριδιο εαν συμβει κατι νωριτερα επειδη κανω αντιπηκτικες ενεσεις θα χρειαστει ολικη ναρκωση!!! Sad Sad
Απο εκει που εκανα 1 ενεση την ημερα τωρα θελει μεχρι την γεννα 2 κ μετα την γεννα για 2 μηνες ακομα θα τρυπιεμαι!!!
Αυτα ειναι τα νεα μου!!!
Despoinaki οταν φυγαμε οι 3 τελευταιες,εγω,η Swsw κ η Κατερινα μια μαμα γουρλωσε τα ματια μολις μας ειδε κ τις 3!!! Razz

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραία Δεσποινάκι μου ξεμπέρδεψες και μ' αυτό που το είχες άγχος!

Σέβη μου άντε να πάνε όλα καλά! Κάνε υπομονή και με τις ενεσούλες! Είναι για πολύ καλό σκοπό!!

Εμείς πήγαμε στο Ιασώ, είδαμε και τα δωμάτια, πήραμε και τιμές και τώρα προβληματιστηκα ανάμεσα στο superior τρίκλινο και στο απλό δίκλινο! Θα δούμε!

Α! Στήσαμε και το ακουμπήσαμε στο δωματιακι της το καρεκλάκι φαγητού που είναι μεν για 6 μηνών και μετά όπως το βλέπετε στη φώτο, αλλά για τους πρώτους 6 μήνες είναι κρεβατάκι/καθισματάκι για νεογέννητο σαν μισό αυγουλάκι στρίβει και μπαίνει ακόμη ένα προστατευτικό στρωματάκι μέσα χωρίς μπροστά το τραπεζάκι και θα το βάλουμε στην κουζίνα όταν θα βρίσκομαι εκεί! Για δείτε το :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσακια!! Smile τι κανετε?και γω απ'τις 8 το πρωι στην επιτροπη του ικα για την τελευταια αναρρωτικη επιτελους!!!!!!!δε θα ξαναασχοληθουμε με αυτους!bouba εγω λογω επαγγελματος παιρνω αναρρωτικες απ'την αρχη ως τωρα και πληρωνομαι καθε μηνα.η αποφαση μου ερχεται παντα μετα την πληρωμη αρα μαλλον πληρωθηκες!
sevi λιγες σου εμειναν μεχρι να γεννησεις.υπομονουλα!και μετα θα βλεπεις το μπεμπε και θα τις ξεχνας!
σημερα εχει σεμιναριο μητρικης τεχνης στο γεννεσις και θα παω.το εχει παρακολουθησει καμια κοπελα απο θεσσαλονικη?

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ?ΛΕΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΖΑΛΑΖΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΒΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.ΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΛΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΤΟ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αντε Δεσποινα ξεμπερδεψες από τη δουλεια. Πηγαινε αυτη την βδομαδα ΙΚΑ που λογικα δεν θα εχει ακομα πολύ κόσμο, για να ξεμπερδεψεις γρηγορα.
Ηλιάνα τέλειο το καθισματακι. Πολύ μ' αρεσει.
Σεβη μου καλά αποτελέσματα. Οσο για τις ενεσεις λίγο υπομονή. Τελειωνεις και με αυτό.
G.joan και γω φανταζομαι οτι θα εχω πληρωθει. Θα το τσεκαρω το απογευμα που θα γυριζω σπίτι. Μια συναδελφος που εχει σταματησει απο αρχες Ιουλιου, και κατεθεσε και αυτη αμεσως τα χαρτια, ακομα δεν εχει παρει τιποτα. Για αυτό μου εκανε εντυπωση.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ?ΛΕΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΖΑΛΑΖΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΒΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.ΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΛΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΤΟ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ

Σταυρούλα είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??? Πράσινο - γαλάζιο?? Ξανασκέψου το πάντως και μας λες πάλι..χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing tongue tongue

Τι να δω? Δεν θυμάμαι! Ξέχασα η έγκυος! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 328109

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριιστώ πολύ bouba μου!!! Να σαι καλα!!

stav2007

HLIANA έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ?ΛΕΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΖΑΛΑΖΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΒΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.ΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΛΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΤΟ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ

Σταυρούλα είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??? Πράσινο - γαλάζιο?? Ξανασκέψου το πάντως και μας λες πάλι..χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing tongue tongue

Τι να δω? Δεν θυμάμαι! Ξέχασα η έγκυος! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 328109

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΑΝ ΛΗΓΟΥΝ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΑΝ ΛΗΓΟΥΝ

Σε πειράζω! Εννοείται αυτό να κάνεις! Είναι πολύ ωραίο!
Τζίφος! Δεν γράφει τίποτα που να λήγει και να είναι καθισματακι!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!! ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ!! ΛΑΧΑΝΙ- ΓΑΛΑΖΙΟ Ε?? ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194

stav2007

HLIANA έγραψε:
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

Σε πειράζω! Εννοείται αυτό να κάνεις! Είναι πολύ ωραίο!
Τζίφος! Δεν γράφει τίποτα που να λήγει και να είναι καθισματακι!!

ΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΕΧΘΕΣ.ΛΕΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.

stav2007

swsw έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!! ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ!! ΛΑΧΑΝΙ- ΓΑΛΑΖΙΟ Ε?? ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 12 522194

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΥ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ?ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ.ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις