Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
101 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 101 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:και μας λέει κάνει μέχρι 11 κιλά! Ακόμη δεν έχω καταλήξει αν θα είναι πάρκο ή παρκοκρέβατο! Στο παρκοκρέβατο κοιμάται κιόλας, αλλά αν δεν είναι να το πας σε γιαγιάδες κλπ είναι ψιλοάχρηστο και πιάνει και πιο πολύ χώρο, το πάρκο είναι μόνο για παιχνίδι και αν ψιλοπάρει κανέναν υπνάκο, αλλά είναι πιο μαζεμένο!
Πιο πολύ ως στιγμής μ' αρέσουν της chicco αυτά, αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη καλά :
1. παρκοκρέβατο (βγαίνει σε πολλά χρωματάκια)
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1304&ct=1080310&itmid=1427521

2. παρκοκρέβατο (μόνο σ'' αυτό το χρώμα)
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1160&ct=1080310&itmid=1164947

3. Και πάρκο (σ' αυτό το χρώμα με πολύ ωραίο και χαρούμενο χαλάκι)
http://chicco.skroutzstore.gr/p.CHICCO-PARKO-OPEN-COUNTRY-61689.349807.html

Το 2ο το κοιτούσα και εγώ πριν λίγο!
Αλλά αν το έβγαζαν και σε κανένα ακόμα χρωματάκι θα ήταν καλύτερα...!!!
Στο παρκοκρέβατο κοιμάται δηλαδή κανονικά? Μέχρι ποια ηλικία? Δηλαδή αν πάμε Χαλκιδική στο σπίτι μας το κοιμάται εκεί?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:λοιπον κοριτσια σας χαιρετω παω για νανι. τελευταια μερα με την κοιλιτσα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 990599 απ αυριο θε εχω το μπεμπακη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 788471 ακομα να το πιστεψω. και κατα περιεργο τροπο ακομα δεν εχω αγχωθει βλεπω να με πιανει καμια κριση τελευταια στιγμη.

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

μολις μπορεσω θα μπω πεταχτα απ την κλινικη(εχει wifi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 90233 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 90233 χιχι) να σας πω τα νεα μας.

Ευάκι μου καληνύχτα κοπέλα μου!!!!!!!!!!
Άντε ποιος την χάρη σου...???!!!
Αύριο θα έχεις αγκαλιά τον μπεμπούλη σου!!!!!!!!!!!!!!
Μια χαρά σε βρίσκω που δεν αγχώνεσαι!!!!!!!!!
Έτσι μπράβο!!!!!!!!!
Φιλιά πολλά!!!!!!!
Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:και μας λέει κάνει μέχρι 11 κιλά! Ακόμη δεν έχω καταλήξει αν θα είναι πάρκο ή παρκοκρέβατο! Στο παρκοκρέβατο κοιμάται κιόλας, αλλά αν δεν είναι να το πας σε γιαγιάδες κλπ είναι ψιλοάχρηστο και πιάνει και πιο πολύ χώρο, το πάρκο είναι μόνο για παιχνίδι και αν ψιλοπάρει κανέναν υπνάκο, αλλά είναι πιο μαζεμένο!
Πιο πολύ ως στιγμής μ' αρέσουν της chicco αυτά, αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη καλά :
1. παρκοκρέβατο (βγαίνει σε πολλά χρωματάκια)
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1304&ct=1080310&itmid=1427521

2. παρκοκρέβατο (μόνο σ'' αυτό το χρώμα)
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1160&ct=1080310&itmid=1164947

3. Και πάρκο (σ' αυτό το χρώμα με πολύ ωραίο και χαρούμενο χαλάκι)
http://chicco.skroutzstore.gr/p.CHICCO-PARKO-OPEN-COUNTRY-61689.349807.html

Το 2ο το κοιτούσα και εγώ πριν λίγο!
Αλλά αν το έβγαζαν και σε κανένα ακόμα χρωματάκι θα ήταν καλύτερα...!!!
Στο παρκοκρέβατο κοιμάται δηλαδή κανονικά? Μέχρι ποια ηλικία? Δηλαδή αν πάμε Χαλκιδική στο σπίτι μας το κοιμάται εκεί?

ναι μαζεύεται σαν βαλιτσάκι πολύ μικρό!
Κι αυτό είναι ωραίο, αλλά λογικά δεν υπάρχει σε Ελλάδα :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεσποινακι μου το υποθετο το εβαλα για να σταματησουν οι πονοι!γιατι δεν θελουμε να με πιασουν πονοι τοκετου!

ηλιαννα μου σ ευχαρηστω παρα πολυ!

φτανει και η δικια σασ μερα σε λιγο καιρο που θα εχετε το ζουζουνακι αγγαλιτσα! Smile Smile Smile Smile ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 49454

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω αυτο το κουνιστο ρηλαξ θα το παρω αφου γεννησω!χεχεχε! εκανα μπανακι!!! τωρα εγω αν πω οτι δεν ανχωνομαι θα πω ψεμματα! το παρκοκρεβατο ειναι πολυ καλο και πολυ βολικο αν πασ κανα ταξιδακι η το πασ σε παππουδες και γιαγιαδες και το αφησεις εκει να κοιμαται οταν ειστε εκει! εμενα τα δικα μου δεν κατσαν καθολου! το πηγα στην μανα μου να τα κοιμιζει οταν δουλευω με τιποτα! τους εβαζε τελικα στο κρεβατι με τα μαξιλαρια δεν ξερω γιατι δεν το θελαν αντιδρουσαν ολα ασχημα!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου καληνυχτα παω να ξαπλοσω γιατι αισθανομαι κουρασμενη αν και σημερα δεν εχω κανει και πολλα πραματα!!!εγω δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω απο το νοσοκ! θα τα πουμε την τριτη! πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα! θα σασ χερετησω και το πρωι πριν φυγω!!! (πως θα ξημερωσει αυτη η νυχτα δεν ξερω ακομα) φιλακια πολλα και να προσεχετε οσο θα λειπω!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 531909

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΗΡΘΑ....ΦΤΓΑΝΕ,ΦΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ(ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΣ ΧΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΗΡΘΑ....ΦΤΓΑΝΕ,ΦΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ(ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΣ ΧΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

"ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΙΝΕΤΡΝΕΤ ΕΔΩ http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=+Twilight+Turtle+Night+Light+Star+Projector+Lamp+&x=53&y=9ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ EMAIL ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 210-6142247 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΩΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ!"

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Κατερινάκι μου! Θα τα πούμε λοιπόν από Τρίτη!!!!!!! Αν προλαβαίνεις με την μπεμπούλα σου...!!! Razz
Σου στέλνουμε όλες μας την θετική μας σκέψη!!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα μου πιο πάνω σου βρήκα το τηλεφωνάκι για την χελωνίτσα!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήγαμε και για την περπατόπιτα και γυρίσαμε! Ωραία ήταν...!!! Και η πιτούλα μούρλια...!!!
Η ξαδέρφη του άντρα μου με γέμισε και με διάφορες κρεμούλες...!!! Τις περίσεψαν καμιά 7-8 κουτιά από την εγκυμοσύνη της...!!! Ο άντρας της δουλεύει σε φαρμακευτική οπότε καταλαβαίνετε...!!! ... Άλλη κρεμούλα για τις θηλές, άλλη για το στήθος, άλλη για να μην κάνω ραγάδες, άλλη για σύσφιξη... μια χαρά!!!!!!!! Είναι της mustela! Ωραίο άρωμα έχουν! Τις έχει δοκιμάσει καμία??

http://www.tofarmakeiomou.gr/eshop/index.php/mustela-baume-allaitement.html

http://www.tofarmakeiomou.gr/eshop/index.php/mustela-restructurant-corps-post-accouchement.html

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!
Evvi κ Κατερινακι με το καλο να παρετε τα αγγελουδια σας αγκαλιτσα!!!
Θα περιμενουμε πως κ πως τα νεα σας...!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 215994

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι οντως μπαμπατσικη η μικρη σας!!!Μπραβο κοπελα μου!!!
Ηλιανα ωραιο δωρο......!!!!!

Αχ ολο το βραδυ δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου απο το αγχος μου....που να μου λεγανε κιολας γεννας.....
Αντε τωρα να παει 10 να ετοιμαστω να παμε στο Γαια να δουμε τα μικρα....

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα παω να ντυθω και εφυγα!!! θα σασ ξαναστειλω μηνυμα οταν μπορεσω! Smile Smile Smile οτφ ουφ!!! φιλιαααααααα

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!
SEVI ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
DESPOINAKI ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΜΑ ΕΧΤRA ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ - ΡΙΛΑΞ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
HLIANA ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΥΝΙΑ - ΡΙΛΑΞ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΟΥΝΙΕΣ.

ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!! flower flower flower flower

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω πολυ Γεωργια μου! Βεβαια τα γεμιζω ολα με ροζουλι και αν μου ρθει μετα κανενα αντρακι...

Σεβη μου με το καλο στον γιατρο!

Εμενα τωρα θα ρθει να μας φερει η πεθερα μου τις κουρτινες και τις μαξιλαρες που ετοιμασε για το δωματιακι της μικρης! Της ειχαμε δωσει υφασματα σε παραλλαγες της ταπετσαριας του δωματιου! Ανυπομονω να τα δω και μετα θα παω στο σεμιναριο θηλασμου που εχει εδω στο Μαρουσι η Λωρυ Ανν Ασλευ Θα σας πω εντυπωσεις μετα! Καλα τα σεμιναρια αλλα κουραστηκα! Επεσαν και μαζεμενα!! Φιλακια πολλα και καλημερουδια !!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,
EVVI ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 654316

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Κ ΤΟ ΡΙΛΑΞ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΟ!!! ΠΟΛΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟ!!!
ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ????
ΤΗΣ LA LECHE ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Cool

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΝΑΑΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Laughing ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!!!

Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΕΣΗ...Ο ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Rolling Eyes
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Smile

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SORRY Embarassed Embarassed ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ???? ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΔΙΝΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ...
ΒΡΕ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Κ ΛΟΓΙΚΟ...
ΕΣΑΣ Ο-Η ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ???
ΜΙΛΑΩ ΣΑ ΣΚΡΟΥΤΖΟ ΑΛΛΑ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ.... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΕΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Rolling Eyes

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΖΕΣΤΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,
EVVI ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 654316

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Κ ΤΟ ΡΙΛΑΞ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΟ!!! ΠΟΛΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟ!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΝΑΑΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Laughing ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!!!

Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΕΣΗ...Ο ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Rolling Eyes

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SORRY Embarassed Embarassed ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ???? ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΔΙΝΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ...
ΒΡΕ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Κ ΛΟΓΙΚΟ...
ΜΙΛΑΩ ΣΑ ΣΚΡΟΥΤΖΟ ΑΛΛΑ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ.... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΕΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Rolling Eyes

Καλημέρα Δώρα μου! Θα σας κάνω ιδιαίτερα μετά και θα σας βάλω και τεστ απροειδοποίητο! Βλέπεις είμαι και καθηγητρια! Το έχω στο αίμα μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 654316

Εμείς από την αρχή δεν πληρώσαμε καμία επίσκεψη! Όλα στην τιμή που θα του δώσουμε μετά μας είπε (1500 ευρώ) Τον βρίσκω τον γιατρούλη μου πολύ εντάξει, γιατί στον πρώτο έδινα 60 ευρώ τη φορά!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ 50ΕΥΡΩ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΡΕ ΗΛΙΑΝΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!!!!! ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ????
ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ Very Happy
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ 15ΟΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΙΜΗ!!!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ 50.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΤΕ 2 Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Shocked Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 1.1ΟΟ ΕΥΡΩ!!! ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΒΟΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Rolling Eyes

FENNIA MOY ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ε??? ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ, ΟΥΤΕ Η ΟΥΡΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ!!
ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ-ΜΑΜΑ ΠΗΓΑΤΕ???
ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ...ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΡΕ ΗΛΙΑΝΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!!!!! ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ????
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ 15ΟΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΙΜΗ!!!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ 50.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΤΕ 2 Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Shocked Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 1.1ΟΟ ΕΥΡΩ!!! ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΒΟΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Rolling Eyes

ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΘΑ ΣΟΡΓΙΑΣΤΩ ΚΑΤΩ.ΦΥΓΑΜΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ.ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
fennnia έγραψε:

ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΘΑ ΣΟΡΓΙΑΣΤΩ ΚΑΤΩ.ΦΥΓΑΜΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ.ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ.

ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ....
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ Η ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ....
ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 0!!! Κ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΑΒΟΥΡΑ Κ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
fennnia έγραψε:

ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ....
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ Η ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ....
ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 0!!! Κ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΑΒΟΥΡΑ Κ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!

ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας, ψες κουβεντιάζεται για το πάρκο και είδα ότι κάποιες κοπέλες σκέφτονται αυτό της Hallo Kitty. Ήθελα να σας πώ ότι έχει το καρότσι κάποια φίλη μου και κάθε εβδομάδα πρέπει να το πλένει γιατι είναι το χρώμα του έτσι που κάθε βρωμιά φαίνεται αμέσως. Το σκέφτηκα και γώ το παρκο άλλα σκέφτου ότι κάθε φορά που θα βάζει το χεράκι στο γυρώ θα πρέπει να πλυθεί.

Εμείς στην Κύπρο έχουμε γιατρούς που δεν παίρνουν ούτε μια επίσκεψη αλλά έχουμε και γιατρούς που κάθε φορά που θα πάεις θα πληρώσεις και επίσκεψη. Μια συναδελφος που είχε προβλημα. Για έξι μήνες πήγαινε κάθε 15 μέρες και πλήρωνε και 40 ευρώ. Εγώ δεν πληρώνω καθέ φορά και θα πληρώσω 3000 στο τέλος. Αλλά είναι και ο γιατρός μου και στα 4 μωρά.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
EVVI μας με το καλο ευχομαι!!!Αχχ αντε παιρνουμε σειρα μια μια ...συγκινηθηκα... Smile
Κοριτσια μου καλημερες!!!χαθηκα πολυ τρεξιμο,ετοιμαζω τον γιο για το σχολειο,τι ψωνια,φροντιστηρια,αγγλικα,γερμανικα,καρατε,προσπαθω να ταιριαξω τις ωρες,δεν μου βγαινουν... Mad εχω τρελαθει,θελω το πολυ μεχρι τις 8 να ειναι το παιδι σπιτι,να βλεπει και λιγο την αδελφουλα του...
Χθες πηγα κομμωτηριο εριξα ενα φιλαρισμα,πολυ ωραιο,μερεσει πολυ,και μετα την γεννα πρωτα ο Θεος να κανω και ανταυγειες..
Αντε την Τριτη εχουμε και μεις γιατρουλη και θα τα πουμε και με την μαια μου... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 39 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις