26 Απ: Κι άλλη βιοχημική??? Σαβ Σεπ 03, 2011 11:28 am
vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
natali-maria έγραψε:vasiakalou έγραψε:Κοριτσακια μου καλησπέρα. Μάλλον δε θα τα λέμε πια συχνά, αφού υποπτεύομαι βάσιμα ότι πρόκειται περί βιοχημικής ή ακόμα χειρότερα περί εξωμητρίου. Θα μου πεις είσαι γιατρός; Όχι βέβαια αλλά μετά τη χοριακή που έκανα τη Δευτέρα και ενώ ο γιατρός μου είπε από τηλεφωνου να παω την Παρασκευή για νέα χοριακή και να τον ενημερώσω,επειδή δυστυχώς δεν μπορεσα να πάω, ειπα να περάσω από το φαρμακείο να πάρω τεστ εγκυμοσύνης. Είχε ένα διπλό predictor σε προσφορά. Πάω λοιπόν και το παίρνω. Κάνω το 1ο ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!! Μπα λέω κάποιο λάθος θα έκανα κάπου δεν μπορεί... Κάνω και το 2ο πάλι ΤΖΙΦΟΣ!!! ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!! Λογικά δε θα έπρεπε να δείξει θετικό; Άρα η χοριακή είτε έπεσε είτε δεν ανέβηκε από τη Δευτέρα. Έχω πεθάνει στο κλάμα για το όνειρο που έφυγε για το μωράκι που δε θα γεννηθεί... Βέβαια τη Δευτέρα θα ξανακάνω χοριακή αλλά πάω με μιση καρδιά. Εύχομαι να ταν όνειρο όλα αυτά, να μην τα ζω στην πραγματικότητα. Συγγνώμη αν σας κούρασα, ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον!
Καταρχήν ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!Πως βγάζεις μόνη σου συμπεράσματα?Το οτι έδειξαν τα τεστ αρνητικά δεν λέει κάτι!!Απο την στιγμή που η χοριακή σου ήταν "θετική"!!!
Απορώ όμως γιατί δεν πήγες να κάνεις την χοριακή εχθές όπως σου ζήτησε ο γιατρός σου ?
Τεσπα εύχομαι να είσαι εγκυούλα να και να μην ισχύει τίποτα απο αυτά που νομίζεις!!!
Natalie -Maria δε φοβάμαι πως δεν εγινε σύλληψη, τη βιοχημική φοβαμαι δηλαδη μήπως η χοριακή δεν ανεβαίνει όπως πρέπει (ή ακόμη και το εξωμήτριο).Μακάρι να ήταν λάθος το τεστ, το ευχομαι, όμως 2 τεστς αρνητικά και στην 6η μέρα καθυστερησης, όταν λένεότι από την 1η μέρα καθυστερησης πρέπει να δειξουν?