551 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 Πεμ Σεπ 08, 2011 12:37 pm
Nena
Πρωταγωνιστής!!
θελω θελω θελω θελω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
NeNaKi_Gr έγραψε:Ότι τα 'κανα μαντάρα χωρίς να το καταλάβω και χάλασα τις καρδιές ανθρώπων που μου φέρθηκαν πολύ εντάξει απο την αρχή... γιατί είναι εντάξει Άνθρωποι!
Μάλλον η δική μου κρίση θέλει διόρθωμα, όχι μόνο της Ιωάννας που είχα πει εχθές!
Σορρυ Ιωάννα, γράψε λάθος και βάλε Χ!
elena25 έγραψε:Κρίμα μωρέ... Τις ζουζουνίτσες...
Lilliput έγραψε:Διάβασα όλα τα μηνύματα σας πριν λίγο.. και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ κορίτσια. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη σε όσες πλήγωσα με την συμπεριφορά μου όσο καιρό είμαι εδώ μέσα. Ήταν κάτι που ξέχασα να κάνω χθες στο μήνυμα μου. Πολλά ξέχασα να γράψω και τα σκεφτόμουν όλο το βράδυ γυρνώντας γύρω γύρω από το κρεβάτι μου αλλά δεν ήθελα να ανοίξω πάλι το λάπτοπ. Μπορεί να μην το πιστέψετε, αλλά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Έκαψα το μυαλό μου ειλικρινά. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, λύστε όλες τις διαφορές μεταξύ σας όλες σας εδώ μέσα, σήμερα κιόλας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Να είστε χαρούμενες. Καλή σας ημέρα αγάπες.
ΥΓ. χθες δεν ήξερα αν έπρεπε να ζητήσω διαγραφή ή όχι πριν σας γράψω όλα εκείνα, μετά σκέφτηκα ότι σε λίγες ημέρες μπορεί να θεωρούμαι και εγώ μαμά και να θέλω να το κοινοποιήσω,να νιώσω κι εγώ αυτή τη χαρά. Μάκια.
didumomama έγραψε:Και σκέφτομαι κι εγώ ότι άκυρες οι λίγες ώρες μοναξιάς μου και απελευθέρωσης των παιδιών μου....
Δεν τις πήρανε στο σχολείο τελικά.Απογοητεύτηκα λίγο και όχι επειδή θα είχα χρόνο για μένα (μετάφραση:χρόνο για δουλειές χωρίς τα μικρά μου), αλλά επειδή το ήθελαν τόσο πολύ και νιώθω ότι τις απογοήτευσα επειδή δεν τις πήραν.Δεν πήρε το σχολείο τους καθόλου προνήπια τελικά.
Αχ, του χρόνου.....
Aurora έγραψε:didumomama έγραψε:Και σκέφτομαι κι εγώ ότι άκυρες οι λίγες ώρες μοναξιάς μου και απελευθέρωσης των παιδιών μου....
Δεν τις πήρανε στο σχολείο τελικά.Απογοητεύτηκα λίγο και όχι επειδή θα είχα χρόνο για μένα (μετάφραση:χρόνο για δουλειές χωρίς τα μικρά μου), αλλά επειδή το ήθελαν τόσο πολύ και νιώθω ότι τις απογοήτευσα επειδή δεν τις πήραν.Δεν πήρε το σχολείο τους καθόλου προνήπια τελικά.
Αχ, του χρόνου.....
Kράτος....
Κουράγιο κοριτσάκι μου έναν χρόνο ακόμα γαι εσένα και τα παιδάκια σου.
Θα του έκανε καλό να ξέφευγαν λιγάκι...
mama katerina έγραψε:σκεφτομαι ποτε θα ερθει η τριτη να παμε στον παιδιατρο να μου πει γιατι η μικρη μου εχει τοση γκρινια και ενω ηταν καλα τωρα πεταγεται συνεχεια το βραδυ!?..
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:σκεφτομαι ποτε θα ερθει η τριτη να παμε στον παιδιατρο να μου πει γιατι η μικρη μου εχει τοση γκρινια και ενω ηταν καλα τωρα πεταγεται συνεχεια το βραδυ!?..
Δε βγάζετε δοντάκια τελικά; Μην ανησυχείς Κατερινάκι! Να δεις πως όλα καλά θα είναι! Απλά περνάει φάση και θέλει να σας "ψήσει" λίγο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης