526 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 Τετ Σεπ 07, 2011 11:16 pm
trilly
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Σκέφτομαι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.. Ο χειμώνας προβλέπεται δυσκολος..
λες βρε νενα? κι εμενα ετσι μου φαινεται. τι μας περιμενει....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Σκέφτομαι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.. Ο χειμώνας προβλέπεται δυσκολος..
Σε προσωπικό επίπεδο, σίγουρα. Αλλά και γενικότερα, δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα..trilly έγραψε:Nena έγραψε:Σκέφτομαι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.. Ο χειμώνας προβλέπεται δυσκολος..
λες βρε νενα? κι εμενα ετσι μου φαινεται. τι μας περιμενει....
blackrose έγραψε:Lilliput έγραψε:evvi έγραψε:καλημερα τσουπρες!!!!!!
γεννησαμε!!!!! σας ευχαριστω οσες στειλατε τις ευχες σας!
ο μπεμπης ειναι 3.200 και 50 ποντους γεννησαμε φυσιολογικα με προκληση την παρασκευη στις 8 το πρωι ειχα ραντεβου αλλα εσκασε μυτη στις 8 το απογευμα.
οποτε μπορω θα μπαινω με νεα.
φιλακια πολλα!!!!!!!!!
εύη μου να σας ζήσει!!!!! καλή λοχεία να έχεις!!!!
ΕΥΗ! να σου ζησει!!!!!! Μπεμπαρος!!!!!
evvi έγραψε:σας ευχαριστω ολες κουκλες για τις ευχες καθε μερα που περναει γινομαι και πιο χαζομαμα!!!! ειμαι χαρουμενη που μπορω να θηλαζω!!
σημερα ο γιος μου μου εκανε αυτο αχχαχαχαχαχαχα
Lilliput έγραψε:evvi έγραψε:σας ευχαριστω ολες κουκλες για τις ευχες καθε μερα που περναει γινομαι και πιο χαζομαμα!!!! ειμαι χαρουμενη που μπορω να θηλαζω!!
σημερα ο γιος μου μου εκανε αυτο αχχαχαχαχαχαχα
χαχαχα μπράβο χαζομαμά!! τελικά για πες μου, ωραία η στιγμή της γέννησης,ε?!
Lilliput έγραψε:
Vivian έγραψε:Σκεφτομαι οτι δυστυχως αρχιζει και γινετε αυτο που φοβομουν και ειναι τοσο κριμα.....
Vivian έγραψε:Σκεφτομαι οτι δυστυχως αρχιζει και γινετε αυτο που φοβομουν και ειναι τοσο κριμα.....
Lilliput έγραψε:πολλά! καλή σας νύχτα κυρίες μου!
Lilliput έγραψε:πολλά! καλή σας νύχτα κυρίες μου!
koukida έγραψε:που πατε ολες βρε??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης