Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπρε κουκιδα, εχεις ψηφιακη φωτογραφική μηχανη???? Το Νενακι θέλει φωτος (δικές μας ή της Καβάλας γενικότερα?? Ή του Δημάρχου??? εε?εεε??εεε????)

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την εχει μια φιλη που γεννησε προσφατα κ αποθανατιζει το καμαρι της. μονο απτο κινητο ..

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AAAAAAAAAA ΚΑΙ ΠΟΥ’ ΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ...

ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ... Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΑΤΙΘΑΣΟI"!
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧ’ ΤΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ-ΡΑΒΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Wink
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΟΟΟΟΟ... ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Razz

Υ.Γ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΝΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΛΕΝΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Razz

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:Μπρε κουκιδα, εχεις ψηφιακη φωτογραφική μηχανη???? Το Νενακι θέλει φωτος (δικές μας ή της Καβάλας γενικότερα?? Ή του Δημάρχου??? εε?εεε??εεε????)

Δικές σας... εχμμμμ ο Δήμαρχος πόσο χρονών είναι?.. ειναι καλός ή κακομούτσουνος σαν τον δικό μας?

Βασικά μια μίξη όλων αυτών θα ήταν ικανοποιητική χαχαχαχαχα Razz ΤΡΕΛΕΣ!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωωωωωωω να και τα μεγαλα μεσα!! Very Happy
νασαι καλα Νενακι- μακαρι να βολεψει να παμε- πρεπει να ψησω τον αντρα μου-

εχω γνωστους απο την Ξανθη αν κ εχουμε χασει επαφη..απο τη φωνη της αμερικης οταν δουλευα...

και στις γιορτες θελω να παω επιτελους εχω χροναι πολλα να παω- θα εινα ιωραια

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Nena έγραψε:Μπρε κουκιδα, εχεις ψηφιακη φωτογραφική μηχανη???? Το Νενακι θέλει φωτος (δικές μας ή της Καβάλας γενικότερα?? Ή του Δημάρχου??? εε?εεε??εεε????)

Δικές σας... εχμμμμ ο Δήμαρχος πόσο χρονών είναι?.. ειναι καλός ή κακομούτσουνος σαν τον δικό μας?

Βασικά μια μίξη όλων αυτών θα ήταν ικανοποιητική χαχαχαχαχα Razz ΤΡΕΛΕΣ!

καλος??
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000153430492
σας τον χαριζουμε!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Κοριτσια πολυ ζηλευω!!!ωραια η καβαλα!!!!!!!!!!!!

Ωραία! Πολύ ωραία όντως! Από του χρόνου Πρώτα ο Θεός ίσως είμαστε και εμείς κάτοικοί της!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:

καλος??
σας τον χαριζουμε!!

Ιιιιιι, την αντιδραστικια, την αναρχικια, χαρίζεται καλε τέτοιο πλάσμα? να τον πουλησουμε λέω εγω... Wink Wink

Ελενα, θα μας ερθεις προς τα εδω??? Πώς κι ετσι??? Μετατίθεστε??

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εχω βιντεοκάμερα, αλλα το ντιβιντιδιον τελείωσε και μονο φωτογραφίες μπορώ να βγάλω. Το κινητο μου δεν έχει μεγαλη μνημη, με 2 φωογραφίες γεμίζει το μ@λ-----νο... Twisted Evil

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
koukida έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:

καλος??
σας τον χαριζουμε!!

Ιιιιιι, την αντιδραστικια, την αναρχικια, χαρίζεται καλε τέτοιο πλάσμα? να τον πουλησουμε λέω εγω... Wink Wink

Ελενα, θα μας ερθεις προς τα εδω??? Πώς κι ετσι??? Μετατίθεστε??

Ο άντρας μου είναι από ένα χωριό της Καβάλας και λέμε να εγκατασταθούμε Καβάλα όταν με το καλό τελειώσουμε με το Πολεμικό Ναυτικό! (αμήν και πότε Παναγίτσα μου)

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πειναω παρα πολυ κ σκεφτομαι να ανοιξω το ψυγειο κ να του δωσω να καταλαβει αλλα κρατιεμαι.... εφαγα κατι ντακους αλλα αυτοι μαλλον ηταν για ορεκτικο..... pig pig pig

https://www.youtube.com/cretanvenus

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σκεφτομαι οτι τα πονακια τη νυχτα ξυπνουν. . . .αλλα επιβεβαιωνουν! Λοιπον! Αυριο. . .σκεφτηκα να παω για μια ακομη χοριακη(επειδη θελω εγω!) να δω που εφτασε!! Ειμαι τρελη.αλλα αγαπαω το σπορακι μου! Πολυ!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μολις ξεμπερδεψα με τη μικρη μου πολυ γκρινια κοριτσια δεν ξερω! να ναι δοντια? δεν φαινονται φουσκωμενα! πριν λιγο κοιμηθηκε και μπορει να ξανα ξυπνησει ειναι και ο αντρας μου νυχτα και ετρεχα και με τα 2 δεν μπορεσα να πω και το παραμυθακι στη Φωτεινουλα μου γιατι εκλαιγε η μικρη και εχω στεναχωρεθει πολυ τωρα κοιμηθηκε στεναχωρημενο το πουλακι μου! ουφφ υπομονη Crying or Very sad

blackrose

blackrose
και παρατηρησα την απουσια σου! Αχ δν ξερω τι να πω,δοντακια να ναι η το ματιασε κανενας το ψυχουλι?? ..ειναι γλυκαναλατα για μενα οπως τα λες κ ας σου φανω καπως μεσα στην κουραση σου!απολυτη ευτυχια!! Μουτς!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:και παρατηρησα την απουσια σου! Αχ δν ξερω τι να πω,δοντακια να ναι η το ματιασε κανενας το ψυχουλι?? ..ειναι γλυκαναλατα για μενα οπως τα λες κ ας σου φανω καπως μεσα στην κουραση σου!απολυτη ευτυχια!! Μουτς!

δεν ξερω τι να ειναι θα το αναφερω στο γιατρο τωρα που θα παμε για το εμβολιο ενταξει καποια στιγμη η μικρη κοιμαται αυτο που με σκαει ειναι που παραμελω τη μεγαλη γιατι κλαιει η μικρη και το κακομοιρο δεν λεει τιποτα απλα τη βλεπω που στεναχωριεται ετσι μουρχεται να παω να την ξυπνησω να της πω το παραμυθακι της!!! αχ ξερω πως τα λες ζουζουνα δεν μου φαινονται καπως απλα λεω κι εγω σε σας τις εννοιες μου το ξερω πως θα περασουν ολα αυτα και μετα θα τα αναπολω!!!!!! με εχει πιασει μια υπερενταση τωρα αντε να κοιμηθω!!!!!

υ.γ φιλακια στη κοιλιτσα!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 417472

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ότι κάθε βράδυ ξενυχτάω... πού θα πάει αυτή η κατάσταση???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

evita24

evita24
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
πρεπει να παω για υπνο γιατι το πρωι δε θα ειμαι σαν κοτοπουλο! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 911307

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cinderella έγραψε:ότι κάθε βράδυ ξενυχτάω... πού θα πάει αυτή η κατάσταση???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ' ΤΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΓΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! :-S

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ' ΧΕΙ! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 850933

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σκεφτομαι οτι αφου τελικα δεν αντεξα εσπασα την διαιτα κ εφαγα ενα τοστακι αψητο,λιγες κουταλιες πουρε κ 2 σοκολατακια Shocked Shocked
ηρθε η ωρα να καμω ενα τσιγαρακι κ να παω για υπνακο γιατι το χω παρακανει!!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 679259 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 679259

blackrose

blackrose
Καληνυχτα μαμαδοΚατερινακι μου!ειδες ομως το κοριτσακι σου δν παραπονεθηκε...θα το ανταποδοσεις εσυ και το χαμενο χρονο,θα το καταλαβει,το καταλαβαινει απλα σαν μικρουλα ξερεις πως ειναι καλυτερα απο μενα..ετσι ειναι οι μανες ομως!!
Αχ ωραιαο Υ.Γ!! Ακομα το συνειδητοποιω! Αν παω για χοριακη θα σας πω νεοτερα. . . .αντε κοριτσουλια ,καληνυχτα να εχουμε!!φιλακια πολλα σε ολες τις ξενυχτουλες παραπανω!!

Υ.Γ:Κρητικια μου ελιωσα με την παρτη σου!σε παω!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 417472

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Καληνυχτα μαμαδοΚατερινακι μου!ειδες ομως το κοριτσακι σου δν παραπονεθηκε...θα το ανταποδοσεις εσυ και το χαμενο χρονο,θα το καταλαβει,το καταλαβαινει απλα σαν μικρουλα ξερεις πως ειναι καλυτερα απο μενα..ετσι ειναι οι μανες ομως!!
Αχ ωραιαο Υ.Γ!! Ακομα το συνειδητοποιω! Αν παω για χοριακη θα σας πω νεοτερα. . . .αντε κοριτσουλια ,καληνυχτα να εχουμε!!φιλακια πολλα σε ολες τις ξενυχτουλες παραπανω!!

Υ.Γ:Κρητικια μου ελιωσα με την παρτη σου!σε παω!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 417472

καληνυχτα κοριτσακι μου σε ευχαριστω! θα περιμενουνε νεα σου αυριο! συνειδητοποιησε το εχουμε ολο το χειμωνα μπροστα μας να μιλαμε γιαυτο ... σε φιλω γλυκα στα μουτρα Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 417472

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
blackrose έγραψε:Καληνυχτα μαμαδοΚατερινακι μου!ειδες ομως το κοριτσακι σου δν παραπονεθηκε...θα το ανταποδοσεις εσυ και το χαμενο χρονο,θα το καταλαβει,το καταλαβαινει απλα σαν μικρουλα ξερεις πως ειναι καλυτερα απο μενα..ετσι ειναι οι μανες ομως!!

φιλακια κοπελα μου! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 - Σελίδα 21 417472
να 'σαι καλα!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:καλος??
σας τον χαριζουμε!!
χαχαχαχαχαχαχα
Κοίτα...δεν ειν' κακός, δεν ειν' κακός... 10 χρόνια νεώτερος ίσως άμα ήταν... χμμμ

Πάντως, απο τον δικό μας που ούτε στον εχθρό σου γαμπρό δεν τον στέλνεις, τέλειος είναι και αμα δεν με τρόμαζε το ονοματεπώνυμο του δικού σας κομμάτι, μπορεί και να τον υιοθετούσα κι όλας Razz
Ε μα κι αυτός όνομα που πέτυχε... τι με θυμίζει, καλέ τι με θυμίζει... Razz

Να σας πω... ανταλλάσσουμε καλέ δημάρχους??? Ένα ψυχικό θα κάνετε στο όνομα της καλής μας γειτονίας... Razz
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ... διώχνει και τις δεκαοχτούρες, συμφέρει!Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι οτι με ενημερωσαν στις 6 του μηνα οτι πρεπει να απογραφω ξανα και μαλιστα μεχρι τις 9 σεπτεμβρη.και ερωτω ρε μαλακα διαχειριστη με τις χιλιαδες ανθρωπων που πρεπει να απογραφουν σε 3 μονο μερες δε μπορουσες να βαλεις εναν μεγαλυτερο σερβερ να μη μας πεταει εξω?????????????
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
αει στο διαολο που μου θελετε κι εξυγχρονισμο με το λαπτοπ της γιαγιας σας.................μπουρδελο κρατος..............

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκέφτομαι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.. Ο χειμώνας προβλέπεται δυσκολος.. No

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις