501 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 Τετ Σεπ 07, 2011 1:28 pm
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Μπρε κουκιδα, εχεις ψηφιακη φωτογραφική μηχανη???? Το Νενακι θέλει φωτος (δικές μας ή της Καβάλας γενικότερα?? Ή του Δημάρχου??? εε?εεε??εεε????)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Μπρε κουκιδα, εχεις ψηφιακη φωτογραφική μηχανη???? Το Νενακι θέλει φωτος (δικές μας ή της Καβάλας γενικότερα?? Ή του Δημάρχου??? εε?εεε??εεε????)
NeNaKi_Gr έγραψε:Nena έγραψε:Μπρε κουκιδα, εχεις ψηφιακη φωτογραφική μηχανη???? Το Νενακι θέλει φωτος (δικές μας ή της Καβάλας γενικότερα?? Ή του Δημάρχου??? εε?εεε??εεε????)
Δικές σας... εχμμμμ ο Δήμαρχος πόσο χρονών είναι?.. ειναι καλός ή κακομούτσουνος σαν τον δικό μας?
Βασικά μια μίξη όλων αυτών θα ήταν ικανοποιητική χαχαχαχαχα ΤΡΕΛΕΣ!
blackrose έγραψε:Κοριτσια πολυ ζηλευω!!!ωραια η καβαλα!!!!!!!!!!!!
koukida έγραψε:NeNaKi_Gr έγραψε:
Δικές σας... εχμμμμ ο Δήμαρχος πόσο χρονών είναι?.. ειναι καλός ή κακομούτσουνος σαν τον δικό μας?
καλος??
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000153430492
σας τον χαριζουμε!!
Nena έγραψε:koukida έγραψε:NeNaKi_Gr έγραψε:
καλος??
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000153430492
σας τον χαριζουμε!!
Ιιιιιι, την αντιδραστικια, την αναρχικια, χαρίζεται καλε τέτοιο πλάσμα? να τον πουλησουμε λέω εγω...
Ελενα, θα μας ερθεις προς τα εδω??? Πώς κι ετσι??? Μετατίθεστε??
blackrose έγραψε:και παρατηρησα την απουσια σου! Αχ δν ξερω τι να πω,δοντακια να ναι η το ματιασε κανενας το ψυχουλι?? ..ειναι γλυκαναλατα για μενα οπως τα λες κ ας σου φανω καπως μεσα στην κουραση σου!απολυτη ευτυχια!! Μουτς!
ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ' ΤΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΓΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! :-Scinderella έγραψε:ότι κάθε βράδυ ξενυχτάω... πού θα πάει αυτή η κατάσταση????
blackrose έγραψε:Καληνυχτα μαμαδοΚατερινακι μου!ειδες ομως το κοριτσακι σου δν παραπονεθηκε...θα το ανταποδοσεις εσυ και το χαμενο χρονο,θα το καταλαβει,το καταλαβαινει απλα σαν μικρουλα ξερεις πως ειναι καλυτερα απο μενα..ετσι ειναι οι μανες ομως!!
Αχ ωραιαο Υ.Γ!! Ακομα το συνειδητοποιω! Αν παω για χοριακη θα σας πω νεοτερα. . . .αντε κοριτσουλια ,καληνυχτα να εχουμε!!φιλακια πολλα σε ολες τις ξενυχτουλες παραπανω!!
Υ.Γ:Κρητικια μου ελιωσα με την παρτη σου!σε παω!!!
blackrose έγραψε:Καληνυχτα μαμαδοΚατερινακι μου!ειδες ομως το κοριτσακι σου δν παραπονεθηκε...θα το ανταποδοσεις εσυ και το χαμενο χρονο,θα το καταλαβει,το καταλαβαινει απλα σαν μικρουλα ξερεις πως ειναι καλυτερα απο μενα..ετσι ειναι οι μανες ομως!!
Αχ ωραιαο Υ.Γ!! Ακομα το συνειδητοποιω! Αν παω για χοριακη θα σας πω νεοτερα. . . .αντε κοριτσουλια ,καληνυχτα να εχουμε!!φιλακια πολλα σε ολες τις ξενυχτουλες παραπανω!!
Υ.Γ:Κρητικια μου ελιωσα με την παρτη σου!σε παω!!!
χαχαχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης