951 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #4 Τρι Σεπ 13, 2011 1:13 pm
desT
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:καλα βλεπω???????? παιζει στον αντενα της ελλαδος τα παιδια?????
το 1ο επεισόδιο μάλιστα. Έριξα πολύ γέλιο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
evvi έγραψε:καλα βλεπω???????? παιζει στον αντενα της ελλαδος τα παιδια?????
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ειμαι πολυ κουρασμενη.τις εχω και τις δυο αρρωστες,η μεγαλη δεν πηγε πρωτη μερα σχολειο και δεν θα παει ουτε δευτερη.η μικρη ολο κλαει,εχει κλεισει η φωνη της,κοιμαται μονο αγκαλια και με κουνημα,δεν νιωθω τα χερια μου,νομιζω οτι θα μου πεσει και δεν παει σε κανεναν αλλον.με κολησαν και μενα και με το ζορι στεκομαι ορθια.αυτα.τα νεα σας δεν τα διαβασα,αυριο.καληνυχτα.
Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι: η σωτηρια (tattooed snowhite)απο την κερκυρα που ειναι???? εχουμε καιρο να την δουμε ή μου φαινεται????
Nena έγραψε:Ο Αλέξανδρος θα πάει παιδικο σήμερα!!
Πρώτη του μερουλα στον παιδικο!!
Ειναι κατενθουσιασμένος, το αγόρι μου!!!
(Ο παιδικός είναι παραδίπλα απο το σπίτι μας εντωμεταξυ, στις 9μισι μας είπαν, οπότε σε κανενα 20λεπτο θα φυγουμε )
lidiaki έγραψε:Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα Μανουλες , μπαμπαδες , παιδακια κτλ!!!
koukida έγραψε:Lilliput έγραψε:έχω βαρεθεί από το πρωί να ακούω αυτόοοοοοοοοοο !
https://www.youtube.com/watch?v=_3OJ2BZLL1k
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχα μα τα χιλια κιμονο!!!!!!!!
MariaM έγραψε:koukida έγραψε:Lilliput έγραψε:έχω βαρεθεί από το πρωί να ακούω αυτόοοοοοοοοοο !
https://www.youtube.com/watch?v=_3OJ2BZLL1k
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχα μα τα χιλια κιμονο!!!!!!!!
Ελεεινο!
ΥΓ: Αλικακι και Τουρτιτσα περαστικα στα παιδακια σας!
Vivian έγραψε:Σκεφτομαι οτι η μπουκιτσα μου την αλλα Παρασκευη γινετε 1ος!!!
Μεγαλωσε το κοριτσακι μου!!!
Εχω ηδη αρχισει να ετοιμαζω το παρτυ!!!
Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω κι εγω να ερθεω στο παρτυ σας!!!!!!!!!!αλλα ειμαι νυχτερινη οποτε θα μου τα λες με ες-εμ-ες.........
MariaM έγραψε:Vivian έγραψε:Σκεφτομαι οτι η μπουκιτσα μου την αλλα Παρασκευη γινετε 1ος!!!
Πάντα τέτοια Βιβιανάκι μου! Να είναι το σπίτι σας πάντα γεμάτο χαρά! Χρονίζει και η μικρή και έρχεται και η μικρότερη! Ένα σπιτι γεμάτο παιδικά γελάκια!
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω κι εγω να ερθεω στο παρτυ σας!!!!!!!!!!αλλα ειμαι νυχτερινη οποτε θα μου τα λες με ες-εμ-ες.........
Εγω σκεφτομαι οτι θελω τρελααααα να εισαι στην βαφτιση μας τουλαχιστον!!! Μολις ολα ειναι ετοιμα θα σου πω ποτε ειναι( ειχαμε καποιες αναποδιτσες και την πηγαμε ενα μηνα και κατι πισω χιχιχι)!!!
Θα ερθεις;;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Lilliput έγραψε:είμαι ευτυχισμένη!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης