51 Απ: Δύο αποκαλυπτικά βιντεάκια για την έκτρωση... Τετ Νοε 16, 2011 2:19 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Η διαπαιδαγωγηση για μενα ξεκινα απο μικρουλακια.Εγω μεχρι και τωρα που ειμαι γρια βλεπω την μανα μου -ακομη πιο γρια- που βγαινει απο το μπανιο γυμνη.Ποτε δε ντραπηκα.Εγω ξεντυνομαι μπροστα στον μικρο μου κι αςμη καταλαβαινει ακομη,κι οατν θα με ρωταει θα του απανταω και αμα με ρωτησει απο που βγηκα μαμα δε θα του πω απο το στομα,ξερασα οπως μου ειχε πει η γιαγια μου του πατερα μου....
Χαχαχαχα, απο το στόμα λέει...
Τατιάνα να ξέρεις πως στο καπακι θα σε ρωτήσει και το πως μπήκε εκει μέσα! Αυτη είναι η απάντηση που πρεπει όλες μας να προσέξουμε πως θα την δώσουμε. Και νομίζω πως απο αυτη την ερώτηση ξεκινάει η συζητηση για το σεξ. Πρέπει νομιζω η εισαγωγή να ειναι ειλικρινης. Να μην πουμε δηλαδη ότι μπήκε και βγήκε απο το στόμα όπως η γιαγιά της Τατιάνας γιατί μετά το ένα ψέμα φέρνει το αλλο και χάνουμε την ευκαιρια να μιλησουμε στα παιδιά μας για το σεξ και να τους πουμε την αλήθεια όπως πρέπει να την ξέρουν. Απλά και στην αλήθεια πρέπει να ειμαστε προσεκτικες. Παίζει δηλαδή ρόλο και πως θα τους την πλασαρουμε την αληθεια για να μην τα τρομάξουμε. Ήμουν μεγάλη όταν η μαμα μου μου μιλησε για το σεξ. Σας ορκιζομαι μέχρι τότε ειχα άγνοια! Ήμουν 13. Όταν μου ειπε πως γίνεται η πράξη αποφάσισα ότι δεν θα κανω ποτέ σχέση, δεν θα παντρευτώ και δεν θα κανω παιδιά, χαχαχα! Και το τήρησα οπως βλεπετε, χαχα! Απλά νομίζω πως η απάντηση πρέπει να είναι αληθης 100% και λίγο τρυφερή.