Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
335 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 335 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 22]

501ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 5:54 am

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elena25 έγραψε:
giouli73 έγραψε:θέλω να πω στην μοδερατόρισα...
στην υπεύθυνη... την διαχειρίστρια... την μαμά... την απλή μαμά... την φίλη.... τον απλό χρήστη... τον μανάβη... κάποιος θα ξέρει. Όποτε υπάρχει δημοσίευση σε κάποιο θέμα που παρακολουθώ έρχεται ενημέρωση στο email. Επειδή δεν παρακολουθώ και λίγα μου έρχονται πολλά και βαριέμαι να τα σβήνω. Πως γίνεται να μην έρχεται ενημέρωση. Όχι ότι δεν σας αγαπάω καλές μου φιλενάδες και μανούλες. Απλά είναι λίγο βαρετή η διαδικασία.

Σε κάθε θέμα πάνω δεξιά έχει και ένα σημείο που λέει παύση παρακολούθησης αυτής της Θ. Ενότητας. Αν το πατήσεις θα σταματήσουν να σου έρχονται ειδοποιήσεις. Επίσης και στο mail που σου έρχεται πρέπει να έχει κάτω ένα λινκ που να λέει αυτό πάλι.

Οκ ευχαριστώ το έχω δει αυτό. Αλλά νόμιζα ότι δεν μπορούσα να δω το θέμα για απαντήσεις. Είναι για τα email λοιπόν θα το κάνω.

502ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 7:35 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:στις γειτόνισσες που παραπονιόνται η μια για τα κάγκελα οτι είναι ψηλα και το σπίτι της είναι σαν φυλακή οτι τώρα που θα το κάνω ζούγκλα θα είναι πιο ωραίο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
και στην άλλη ότι την πειράζει το μωρό που φωνάζει και η δικιά της η κόρη (25 χρονών) που παίζει κιθάρα μεχρι τις 3 το πρωι δεν την ενοχλεί.Ακούς εκεί θα φέρετε την αστυνομία για το μωρό μαυρη ζωή σας περιμένει απο εδώ και πέρα σκύλες Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

τι ακουνε και αυτοι στην αστυνομια...τι θα τους πει μωρε?παμε καλα?ελατε να κανετε παρατηρηση στο μωρο???!!!

503ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 7:44 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οντως τι ακουνε οι αστυνομικοι...

Εγω ειχα παει στην αστυνομια καποτε για να ρωτησω τι θελανε για την καινουργια ταυτοτητα...Και ηρθε μια μαμα με την κορη της -γυρω στα 16 η κορη- και λεει στον αστυνομικο οτι ηθελε να της γινει εξουσιοδοτηση απο την κορη να παρει την επιμελεια του παιδιου που ειχε κανει η μικρη...Κουφαθηκε ο αστυνομικος κι εγω μαζι...Και της λεει το μωρο κυρια μου δεν ειναι μηχανακι....Πρεπει να πατε σε εισαγγελεα...Κτλ,κτλ....Μου πεσανε τα μαλλια....

504ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 10:46 am

giouli73

giouli73
elenalamprini έγραψε:
Και μετά εγώ είμαι κακιά που έχω φέρει ότι αναριχόμενο κυκλοφορεί να το βάλω στο κήπο και με ιδιαίτερη προτίμηση αυτα που μαδανε και το γιασεμί που έχει αλλεργία ή κυρία Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Κάτσε γιατί μου τη δίνουν αυτά. Θα έρθω κι εγώ να κάνω φασαρία. Λες κήπο οπότε είσαι ισόγειο. Η κυρία αφού λες μπαλκόνι λογικά είναι πρώτο. Όπου και να ναι τι σε νοιάζει εσένα πως θα έχω τα κάγκελα μου. Δηλαδή είμαστε σοβαροί? Αφού λέει θα καλέσει την αστυνομία γιατί δεν το κάνεις εσύ? Όταν πιάνει την κόρη η καλλιτεχνική βλέβα? Μη μου πεις δεν θες να χαλάσεις τη σχέση γιατί δεν υπάρχει. Θα μου πεις θα πέσεις σε μικρότητες? Εγώ θα έπεφτα για τέτοια άτομα. Η κυρία τι θα πει στην αστυνομία ελάτε γιατί ένα παιδί παίζει ή δεν μπορεί να κοιμηθεί? Όσο για τα αναριχόμενα και το γιασεμί είναι ότι πρέπει. Κρίμα που έχουμε βαρύτητα και τα πράγματα δεν πάνε προς πάνω. Βάλε κανένα από αυτά πως τα λένε σαν πεύκα που είναι. Να της φτάσει στη μούρη. Μεγαλώνουν γρήγορα. Μπορείς να βάλεις κανά κερί κάπου να μην φαίνεται και να ρίξεις κάτι βρωμερό μέσα να πηγαίνει πάνω.

505ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 10:55 am

bonheur

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βγαίνω οφ τόπικ τώρα, αλλά είχα μια γειτόνισσα που παραπονιόταν επειδή το μωρό μου έπεφτε, γλιστρούσε, του έπεφταν τα παιχνίδια που κρατούσε, φώναζε "μαμά", έτρεχε και όλα αυτά στις 10.00 το πρωί! Και με πείραξε πολύ, γιατί τα παιδιά μου ειδικά στις ώρες κοινής ησυχίας τα έχω στρατιωτάκια, για να μην ενοχλούν.
Την τελευταία φορά που με απείλησε με αστυνομία, της είπα ότι την πρόλαβα, επειδή ετοιμάζομαι να καταθέσω μήνυση για παρενόχληση από πλευράς της, οπότε ξέχασε και κατά πού έπεφτε το διαμέρισμά μας.

506ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 11:50 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bonheur έγραψε:Βγαίνω οφ τόπικ τώρα, αλλά είχα μια γειτόνισσα που παραπονιόταν επειδή το μωρό μου έπεφτε, γλιστρούσε, του έπεφταν τα παιχνίδια που κρατούσε, φώναζε "μαμά", έτρεχε και όλα αυτά στις 10.00 το πρωί! Και με πείραξε πολύ, γιατί τα παιδιά μου ειδικά στις ώρες κοινής ησυχίας τα έχω στρατιωτάκια, για να μην ενοχλούν.
Την τελευταία φορά που με απείλησε με αστυνομία, της είπα ότι την πρόλαβα, επειδή ετοιμάζομαι να καταθέσω μήνυση για παρενόχληση από πλευράς της, οπότε ξέχασε και κατά πού έπεφτε το διαμέρισμά μας.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Η καλύτερη αντιμετώπιση! Πολύ καλά το χειρίστηκες!

507ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 12:04 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πες κι ενα "ευχαριστω" δε θα σου πεσει η κωλαρα.....

508ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 12:06 pm

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giouli73 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:
Και μετά εγώ είμαι κακιά που έχω φέρει ότι αναριχόμενο κυκλοφορεί να το βάλω στο κήπο και με ιδιαίτερη προτίμηση αυτα που μαδανε και το γιασεμί που έχει αλλεργία ή κυρία Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Κάτσε γιατί μου τη δίνουν αυτά. Θα έρθω κι εγώ να κάνω φασαρία. Λες κήπο οπότε είσαι ισόγειο. Η κυρία αφού λες μπαλκόνι λογικά είναι πρώτο. Όπου και να ναι τι σε νοιάζει εσένα πως θα έχω τα κάγκελα μου. Δηλαδή είμαστε σοβαροί? Αφού λέει θα καλέσει την αστυνομία γιατί δεν το κάνεις εσύ? Όταν πιάνει την κόρη η καλλιτεχνική βλέβα? Μη μου πεις δεν θες να χαλάσεις τη σχέση γιατί δεν υπάρχει. Θα μου πεις θα πέσεις σε μικρότητες? Εγώ θα έπεφτα για τέτοια άτομα. Η κυρία τι θα πει στην αστυνομία ελάτε γιατί ένα παιδί παίζει ή δεν μπορεί να κοιμηθεί? Όσο για τα αναριχόμενα και το γιασεμί είναι ότι πρέπει. Κρίμα που έχουμε βαρύτητα και τα πράγματα δεν πάνε προς πάνω. Βάλε κανένα από αυτά πως τα λένε σαν πεύκα που είναι. Να της φτάσει στη μούρη. Μεγαλώνουν γρήγορα. Μπορείς να βάλεις κανά κερί κάπου να μην φαίνεται και να ρίξεις κάτι βρωμερό μέσα να πηγαίνει πάνω.

Δεν μένει απο πάνω αλλα δίπλα απλά αυτή εκεί που έπρεπε να έχει κήπο έφτιαξε μπάλκονι και το έσκαψε για να φαίνετε σαν κανονικό μπαλκόνι.Ο κήπος ο δικός μου οπως και η κρεββατοκάμαρα μου βλέπουν στην κουζίνα της.Αυτή έχει δύο παιδιά τα οποιά καθονται στην ταράτσα όλο το καλοκαίρι μέχρι το πρωί η απέναντι είναι με την καλλίτεχνική φλέβα.Όσο για την αστυνομία δεν ασχολείτε με τέτοια εκτός αν γίνει επώνυμη καταγγελία.Άυτο που με πείραξε δεν ήταν το ότι είπαν οτι θα φωνάξουν την αστυνομία αλλα το ότι τα έβαλαν με 3 χρονών παιδάκι.Τη μικρή την φωνάζουν αυτές μερικά μεσημέρια έτσι για να μην την αφήσουν να κοιμηθεί και να κλαίει για να έχουν πάτημα να κάνουν παράπονα.Οι σχέσεις απο την αρχή ήταν χαλασμένες και έτσι τα ακούσανε και οι δύο και απο μένα και απο τον κουμπάρο.Ειδικά στην μία της ξεκαθάρισα ότι αν θέλει η κόρη της να έρθει θα έρθει χωρίς την κιθάρα.Όσο για την άλλη μόλις είδε τα γιασεμί(γιατί πήρα 2) έπαθε εγκεφαλικό που να δει και τις μπουκαμβίλιες αυριο το πρωί.

http://changedyourlife.blogspot.com/

509ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 1:13 pm

giouli73

giouli73
Έτσι σε θέλω να τρελαίνονται όλες οι σακαφιόρες. Περιμένουμε νέα σου.

510ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 2:43 pm

diwan29

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Θέλω να πω στις 2 φίλες μου και κολλητές ότι νιώθω μόνη μου!!
Είμαι έγκυος, περιμένω σε 1 μήνα να γεννήσω και μπορεί να είναι και οι ορμόνες αναστατωμένες.....αλλά νιώθω απίστευτη μοναξιά...
τις δικαιολογώ από τη μια, γιατί η μια είναι και αυτή έγκυος, δουλεύει και δεν προλαβαίνει και η άλλη είναι ακόμα ελεύθερη....αλλά νιώθω μόνη!!
ευτυχώς που έχω τον άντρα μου κοντά!!
σε ευχαριστώ ομορφιά μου!!!! Smile

511ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 3:10 pm

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θελω να πω στην κορουλα μου οτι την αγαπω πολυ-πολυ-πολυ I love you I love you I love you
κ οτι η ζωη μου χωρις αυτην κ τον αντρα μου τον γλυκο θα ηταν αδεια... Crying or Very sad

https://www.youtube.com/cretanvenus

512ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 9:15 pm

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ -ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟ- ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ. ΧΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ-ΛΙΓΟ ΣΤΡΙΜΩΧΤΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΟΥΦ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΟΛΟ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

513ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 9:18 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
diwan29 έγραψε:Θέλω να πω στις 2 φίλες μου και κολλητές ότι νιώθω μόνη μου!!
Είμαι έγκυος, περιμένω σε 1 μήνα να γεννήσω και μπορεί να είναι και οι ορμόνες αναστατωμένες.....αλλά νιώθω απίστευτη μοναξιά...
τις δικαιολογώ από τη μια, γιατί η μια είναι και αυτή έγκυος, δουλεύει και δεν προλαβαίνει και η άλλη είναι ακόμα ελεύθερη....αλλά νιώθω μόνη!!

Αχ καλή μου..καλώς ήρθες στο κλαμπ..Αυτό είναι που με έχει φάει και λέω όλο τον καιρό.Μα ένα ρημαδοτηλέφωνο πια δεν μπορούν να σηκώσουν το ξερό τους να πάρουν??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Είναι πολύ κρίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο να διαπιστώνεις τελικά ποιοι είναι φίλοι σου αληθινοί και ποιοι νοιάζονται για σένα και ποιοι όχι! Προσωπικά έχω πάψει να τους δικαιολογώ και να τα ρίχνω στις ορμόνες!!

514ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 10:55 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:

Αχ καλή μου..καλώς ήρθες στο κλαμπ..Αυτό είναι που με έχει φάει και λέω όλο τον καιρό.Μα ένα ρημαδοτηλέφωνο πια δεν μπορούν να σηκώσουν το ξερό τους να πάρουν??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Είναι πολύ κρίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο να διαπιστώνεις τελικά ποιοι είναι φίλοι σου αληθινοί και ποιοι νοιάζονται για σένα και ποιοι όχι! Προσωπικά έχω πάψει να τους δικαιολογώ και να τα ρίχνω στις ορμόνες!!na sympasxo k egw mazi sas emena oles mou i files einai makrya,k noiotho apo tin prwti stigmi pou metakomisa monaxoula mou,akoma k twra eimai moni mou ..exw men ton antra mou alla oxi oso tha thela logo tis douleia tou dn to blepw k polu

515ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 11:08 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
... στον γείτονα φούρναρη να πάψει να σφυράει γιατί μου έχει σπάσει τα νευρα!

516ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 11:45 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 311356 thelo na po stous apo panw na stamtisoun ta komprese panw apo to kefali mou dn antexo ksypnisa poli wrea simeraaaaa me ksupnitiri to kompreserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 gamwtoooooooooo ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 679259

517ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 25, 2011 11:59 pm

bonheur

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στις νηπιαγωγούς κάτω από το σπίτι μου να πάψουν να τσιρίζουν στις 3.30 και 4.00 το μεσημέρι, για να χαιρετήσουν τις μαμάδες και τα παιδάκια που σχολάνε εκείνη την ώρα. Μπορούν να χαιρετηθούν σε χαμηλότερη (πολύ-πολύ χαμηλότερη) φωνή. Κι επιτέλους ως λαός να συνηθίσουμε να μιλάμε σε κανονική ένταση. Συναντιόμαστε-γκαρίζουμε, αποχαιρετιόμαστε-γκαρίζουμε, ψωνίζουμε-γκαρίζουμε, μιλάμε στο δρόμο επίσης, κ.ο.κ.

Τι στο καλό, μόνο εγώ δεν μπορώ τις φωνές; μόνο εμένα μου τρυπάνε το κεφάλι;

518ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 2:12 am

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θελω να πω στην μανα μου οντε ερχεται να καθεται στ'αυγα της κ να ξανοιγει μονο την μικρη κ να αφηνει κατα μερος τσι καθαριοτητες γιατι πολυ με νευριαζει Twisted Evil
επηγα σημερο στην τραπεζα κ αυτη πηρε ενα βεντεξ κ με σκετο νερο καθαρισε τον παγκο τση κουζινας!!!
ελεος μπλιο!!τση το χω πει τοσες φορες με σκετο νερο δεν γινεται απολυμανση κ οτι δεν αρκει κατι να φαινεται καθαρο πρεπει κ να ειναι!!!!
εγω εχω μαντηλακια ντετολ αοσμα κ με αυτα καθαριζω ολες τσι επιφανειες ετσι εχω το κεφαλακι μου ησυχο!!!
αυτη το κατεχει αλλα ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 4872 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 4872

https://www.youtube.com/cretanvenus

519ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 2:20 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cretanvenus έγραψε:θελω να πω στην μανα μου οντε ερχεται να καθεται στ'αυγα της κ να ξανοιγει μονο την μικρη κ να αφηνει κατα μερος τσι καθαριοτητες γιατι πολυ με νευριαζει Twisted Evil
επηγα σημερο στην τραπεζα κ αυτη πηρε ενα βεντεξ κ με σκετο νερο καθαρισε τον παγκο τση κουζινας!!!
ελεος μπλιο!!τση το χω πει τοσες φορες με σκετο νερο δεν γινεται απολυμανση κ οτι δεν αρκει κατι να φαινεται καθαρο πρεπει κ να ειναι!!!!
εγω εχω μαντηλακια ντετολ αοσμα κ με αυτα καθαριζω ολες τσι επιφανειες ετσι εχω το κεφαλακι μου ησυχο!!!
αυτη το κατεχει αλλα ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 4872 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 4872

έχω λιώσει στο γέλιο με την περιγραφή σου! τρελαίνομαι να ακούω κρητικά κι ας μην καταλαβαίνω τίποτα

520ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 2:58 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλω να πω στην κουμπάρα μου και κολλητή μου ότι όσο καλή και να προσπαθεί να φανεί τώρα απέναντι σε μένα και στο μπέμπη ,το γυαλί δυστυχώς ράγισε εδώ και καιρό από τη δική της συμπεριφορά και δεν μπορώ πλέον να την δω όπως παλιά!γι'αυτό ας σταματήσει να με γλύφει γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βαφτίσει!!

521ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 3:01 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Θέλω να πω στην κουμπάρα μου και κολλητή μου ότι όσο καλή και να προσπαθεί να φανεί τώρα απέναντι σε μένα και στο μπέμπη ,το γυαλί δυστυχώς ράγισε εδώ και καιρό από τη δική της συμπεριφορά και δεν μπορώ πλέον να την δω όπως παλιά!γι'αυτό ας σταματήσει να με γλύφει γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βαφτίσει!!

Σε νιώθω... Γίνεται ένα καλό ξεκαθάρισμα σιγά-σιγά ε; Θα δεις τώρα ποιοι πραγματικά σε νοιάζονται. Θα εκπλαγείς και δυσάρεστα αλλά... και ευχάριστα! Wink

522ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 3:02 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Carrie έγραψε:Θέλω να πω στην κουμπάρα μου και κολλητή μου ότι όσο καλή και να προσπαθεί να φανεί τώρα απέναντι σε μένα και στο μπέμπη ,το γυαλί δυστυχώς ράγισε εδώ και καιρό από τη δική της συμπεριφορά και δεν μπορώ πλέον να την δω όπως παλιά!γι'αυτό ας σταματήσει να με γλύφει γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βαφτίσει!!

Σε νιώθω... Γίνεται ένα καλό ξεκαθάρισμα σιγά-σιγά ε; Θα δεις τώρα ποιοι πραγματικά σε νοιάζονται. Θα εκπλαγείς και δυσάρεστα αλλά... και ευχάριστα! Wink

Μαρία μου δυστυχώς μόνο δυσάρεστα εκπλήσομαι μέχρι στιγμής..Είναι πολύ κρίμα όμως να ανακαλύπτεις τέτοια πράγματα σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο.. Rolling Eyes Rolling Eyes

523ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 4:09 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

πραγματικα οι εκπληξεις ειναι μεγαλες!

524ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 8:02 am

diwan29

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:

Αχ καλή μου..καλώς ήρθες στο κλαμπ..Αυτό είναι που με έχει φάει και λέω όλο τον καιρό.Μα ένα ρημαδοτηλέφωνο πια δεν μπορούν να σηκώσουν το ξερό τους να πάρουν??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Είναι πολύ κρίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο να διαπιστώνεις τελικά ποιοι είναι φίλοι σου αληθινοί και ποιοι νοιάζονται για σένα και ποιοι όχι! Προσωπικά έχω πάψει να τους δικαιολογώ και να τα ρίχνω στις ορμόνες!!

εμένα ευτυχώς τηλέφωνο παίρνει.....αλλά τώρα έχουν άλλα άτομα προτεραιότητα...και νιώθω ότι το κάνει αναγκαστικά.δεν θα μου πει να πάμε για καφέ τόσο συχνά όσο παλιά, λες και δεν θα μπορέσω και κανονίζει με άτομα από τη δουλειά της.Γενικά μια διαφορετική συμπεριφορά..που σπάει τα νεύρα!!!να τώρα με πήρε για καφέ, αφού πρώτα έχει κανονίσει με τη συνάδελφο της...και τι να συζητήσουμε μπροστά στην ξένη κοπέλα????(αχ γίνομαι κακιά Embarassed )

525ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 21 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 9:09 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
diwan29 έγραψε:
Carrie έγραψε:

εμένα ευτυχώς τηλέφωνο παίρνει.....αλλά τώρα έχουν άλλα άτομα προτεραιότητα...και νιώθω ότι το κάνει αναγκαστικά.δεν θα μου πει να πάμε για καφέ τόσο συχνά όσο παλιά, λες και δεν θα μπορέσω και κανονίζει με άτομα από τη δουλειά της.Γενικά μια διαφορετική συμπεριφορά..που σπάει τα νεύρα!!!να τώρα με πήρε για καφέ, αφού πρώτα έχει κανονίσει με τη συνάδελφο της...και τι να συζητήσουμε μπροστά στην ξένη κοπέλα????(αχ γίνομαι κακιά Embarassed )

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις