276 Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Παρ Σεπ 09, 2011 4:50 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Θα μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου, γιατί όλες είμαστε ενήλικες και μπορεί η κάθεμια μας να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν...
Απο τότε που γύρισα από της διακοπές, άρχισα να διακρίνω απο το πρόσωπο σου πρός άγνωστη κατεύθυνση υπονοούμενα στα οποία συμμετείχαν κι άλλοι και μέρα με την ημέρα γινόταν μια μάχη απο τέτοια υπονοούμενα, που μέχρι χθες εμένα προσωπικά με εξάντλησε και έμαθα απο συζήτηση με την Βάνια και την Άννα, ότι μάλλον, ούτε αυτές ήξεραν το γιατί, ήταν για το πρόσωπο τους.
Σε πληροφορώ όμως, πως καμιά απο τις τρεις μας δεν είχε μέχρι πριν απο λίγες ώρες εξακριβώσει μέσω ενός Pm, αν όντως επρόκειτο για τις δύο τους και μέχρι τότε εγώ ήμουν ΘΕΑΤΗΣ και μόνο της επίθεσης.
ΝΑΙ! Στο παρασκήνιο δήλωνα καθαρά και ξάστερα ότι δεν συμπαθώ και ακόμα πρίν την όλη ιστορία, διότι θεωρώ ότι είσαι κακός άνθρωπος και αυτή ήταν καθαρά δική μου γνώμη απο όσα εισέπραττα απο τον χαρακτήρα σου στο φόρουμ.
Καλώς ή κακώς, υπάρχουν συμπάθειες και αντιπαθείς, συναισθήματα και αναισθησίες, αυτή ήταν η γνώμη μου για σένα και είναι και έχω δικαίωμα να την διαμορφώνω, όπως θα υπάρχουν αρνητικές γνώμες για μένα, και ήταν το μόνο που δήλωσα και επέλεξα να μην το μεταφέρω εδώ.
Δεν είχα λόγο να μπώ στην διαδικασία να σου την λέω με υπονοούμενα και μπιχτές επειδή απλά μου κάθισες στραβά και δε σε πάω... ποίος μπορεί να με κατηγορήσει γι' αυτό?
κανεις δεν μπορει να σε κατηγορησει αλλα επειδη γραφεις πολλα μαλλον τα ξεχνας κι ολας εδω καθαρα και ξαστερα μου λες πως δεν με συμπαθουσες απο την αρχη γιατι σου εκατσα στραβα πολυ πριν απο την "ιστορια" ποια ιστορια κομη δεν ξερω και ακομη δεν εχω καταλαβει τι ξεκινησα εγω!!! δειξε μου ενα μηνυμα που υπονομευω και κατηγορω καποιον! λες πως μιλαω με υποννουμενα και οχι καθαρα εσυ ομως αναφερεις ενα pm που λες πως σας ειπε οτι εμεις εχουμε εμπαθεια με τα κοριτσια!εσυ υποννοεις παλι!!! να βγει αυτος που σας ειπε το οτιδηποτε και να μιλησει μην κρυβομαστε αλλο πισω απο το δαχτυλο μας! αρκετα! ναι ξαναλεω εχω ερθει σε αντιπαραθεση με τα κοριτσια αλλα εληξε! και ναι αυτο που με πειραξε ηταν η σταση τους απεναντι στο θεμα ΤΖΕΝΗ γιατι δεν εηταν αντικειμενικες!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕς νομιζω πως εγω ειμαι αυτη που ξεκινησα και τα ειπα καθαρα και ξαστερα αλλωστε εσυ το ειπες και στο τσατ να μιλησουμε ξεκαθαρα
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,
ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ,
ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΤ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΥΠΟΝΟΗΣΑ!
δεν ξερω αλλα εγω θυμαμαι πως και πλακα καναμε και ποτε μα ποτε δεν καταλαβα πως δεν με χωνευες! εκει παει η λεξη υποκρισια αλλιως πως να το εξηγησω??? και ξαναλεω αλλη μια φορα και σταματαω πως δεν σε ειπα ρουφιανα στο αρχικο μου ποστ ουτε ειπα πως εσυ ειπες κατι σου επισημανα εντελως ηρεμα τα λογια του πατερα που εσυ τα χρισημοποιησες για να δειξεις πως υπαρχει λυση στις φασαριες και εγω ετσι σου ειπα ειδες νενακι που δεν εφαρμοζονται??? που σε ειπα ρουφιανα?? μαλλον ειχες πολλα μεσα σου και τα εβγαλες! καλα εκανες δεν πειραζει καλη καρδια! σιγουρα θα ειμαι καλα και τι μπορω να κανω αλλωστε? ευχαριστω που σεβεσαι το αιτημα μου και σου ευχομαι τα καλυτερα απο δω και μπρος! ορκιζομαι δεν ειναι κακια το εννοω!!!
[/color][/size]