151 Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Τετ Σεπ 07, 2011 2:22 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
Μαράκι?!?!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
χαχαχαχαχα Ναι αυτό ακριβώς σκέφτηκα και σκιάχτηκα... όχι τίποτ' άλλο, αλλά έχω βάλει στο φόρουμ παντού την μούτσκα μου και δεν μπορώ να κρυφτώ... Δεν είμαι εγώ, λάθος λάθος...Nena έγραψε:...
Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
Μαράκι?!?!
MariaM έγραψε:Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
Μαράκι?!?!
Ναι κουκλιτσα μου, χαχα! Εγώ ξέρω πως δεν είμαι εγκυος (βέβαια σίγουρη δεν μπορώ να είμαι ποτέ), αλλά ο άντρας μου έχει αγχωθει...
koukida έγραψε:Νενάκι λες να σε πετυχουμε πουθενα?? την έβαψες μετα!!!χαχα
Νενα- ασε μας που πηγες κ κωμμωτηριο...εγω δεν θα παω- στο δηλωνω απο τωρα!! με τις παντοφλες θα ερθω να σε τιμησω !!
Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
Μαράκι?!?!
Ναι κουκλιτσα μου, χαχα! Εγώ ξέρω πως δεν είμαι εγκυος (βέβαια σίγουρη δεν μπορώ να είμαι ποτέ), αλλά ο άντρας μου έχει αγχωθει...
γιατί αγχώνεται καλέ?? δε θέλει δεύτερο ζουζούνι??
εμοτικος που να έχει ξεκωλωθει στο γέλιο δεν έχει??? ή που να έχει κάνει γράμμωση στους πλάγιους κοιλιακούς απο το γέλιο???NeNaKi_Gr έγραψε:πρώτον, γιατί σ' έχω κόψει γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και δεν θα υπήρχε περίπτωση να πας ούτε ξεμαλλιασμένη, ούτε απεριποίητη
koukida έγραψε:Νενάκι λες να σε πετυχουμε πουθενα?? την έβαψες μετα!!!χαχα
Νενα- ασε μας που πηγες κ κωμμωτηριο...εγω δεν θα παω- στο δηλωνω απο τωρα!! με τις παντοφλες θα ερθω να σε τιμησω !!
Όχι, ηταν ενα αρτοποιείο-καφετερια, που μαζι με τον καφε σου ετρωγες και το κουλουρακι σου, πολυ ψαγμένο, στην παλιά πόλη, και στην πινακίδα του το "-μι" στο ψωμί φαινόταν σαν "-λη"...NeNaKi_Gr έγραψε:Αλλά αυτό με το ψωμί σοκολάτα, μου ακούγεται πολύ καλύτερο... και πιο νόστιμο χαχαχα άμα είναι και νουτέλλα...
α, πες το ντε, εγω με τις πιτζαμες και το μπικουτι θα ερθω τότε.. και σκεφτομουν τι να βάλω..koukida έγραψε:Νενα- ασε μας που πηγες κ κωμμωτηριο...εγω δεν θα παω- στο δηλωνω απο τωρα!! με τις παντοφλες θα ερθω να σε τιμησω !!
Το ξέρω και η Νένα το ξέρει... γιατί νομίζεις ότι πήγε να καλλωπιστεί? Για την αφεντιά σου?koukida έγραψε:ε να βγαλουμε- τζαμπα ειναι!
Και ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ συνάμα!Nena έγραψε:εμοτικος που να έχει ξεκωλωθει στο γέλιο δεν έχει??? ή που να έχει κάνει γράμμωση στους πλάγιους κοιλιακούς απο το γέλιο???NeNaKi_Gr έγραψε:πρώτον, γιατί σ' έχω κόψει γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και δεν θα υπήρχε περίπτωση να πας ούτε ξεμαλλιασμένη, ούτε απεριποίητη
Όχι καλέ, το αντίθετο, κοκορευόμουν ότι έχω γράμμωση στους πλάγιους κοιλιακούς...NeNaKi_Gr έγραψε:Και ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ συνάμα!
Μα τι κάλλος! (...ελπίζω να έγραψα σωστά την λέξη χαχαχαχαχα )
Ε πες το ντε και γω το πήγα αλλού...Nena έγραψε:Όχι, ηταν ενα αρτοποιείο-καφετερια, που μαζι με τον καφε σου ετρωγες και το κουλουρακι σου, πολυ ψαγμένο, στην παλιά πόλη, και στην πινακίδα του το "-μι" στο ψωμί φαινόταν σαν "-λη"...NeNaKi_Gr έγραψε:Αλλά αυτό με το ψωμί σοκολάτα, μου ακούγεται πολύ καλύτερο... και πιο νόστιμο χαχαχα άμα είναι και νουτέλλα...
θελω να πω στη Μαρια οτι ο καλός θεούλης εστειλε την περίοδο σε μένα σήμερα πρωι πρωι κιολας. Η καλή μερα απο το πρωι να φανει.. νευρα?? Νευρα??? ΝΕΥΡΑ???? ΠΟΙΑ ΝΕΥΡΑ?????MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
Nena έγραψε:θελω να πω στη Μαρια οτι ο καλός θεούλης εστειλε την περίοδο σε μένα σήμερα πρωι πρωι κιολας. Η καλή μερα απο το πρωι να φανει.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] νευρα?? Νευρα??? ΝΕΥΡΑ???? ΠΟΙΑ ΝΕΥΡΑ?????MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
Ευάκι έγραψε:Nena έγραψε:θελω να πω στη Μαρια οτι ο καλός θεούλης εστειλε την περίοδο σε μένα σήμερα πρωι πρωι κιολας. Η καλή μερα απο το πρωι να φανει.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] νευρα?? Νευρα??? ΝΕΥΡΑ???? ΠΟΙΑ ΝΕΥΡΑ?????MariaM έγραψε:Θελω να πω στο καλό Θεούλη, να μου στείλει σύντομα την περιοδο, γιατί ο άντρας μου κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό!
θελω να πω οτι κι εμενα μου ηρθε σημερα το πρωι χωρις κανενα μα κανενα συμπτωμα και ειχα αρχισει να κανω χαρουλες...δε στεναχωρεθηκα αλλα ειχα αρχισει να το σκεφτομαι και μου'ρθε καπως..........
MariaM έγραψε:
Τελικά με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες, χαχα! 41 μέρες σήμερα!
Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:
μήπως να κάνεις ένα τεστ?
MariaM έγραψε:Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:
Σιγά καλέ, μέχρι τις 56 έχω περιθώριο ακόμα... (Όταν ήμουν έγκυος στις τοσες μέρες έκανα τεστ, κόντεψα να γεννήσωχαχαχα!)
Σιγά καλέ, μέχρι τις 56 έχω περιθώριο ακόμα... (Όταν ήμουν έγκυος στις τοσες μέρες έκανα τεστ, κόντεψα να γεννήσωχαχαχα!)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης