526 Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Δευ Σεπ 26, 2011 9:15 am
diwan29
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:diwan29 έγραψε:Carrie έγραψε:diwan29 έγραψε:Θέλω να πω στις 2 φίλες μου και κολλητές ότι νιώθω μόνη μου!!
Είμαι έγκυος, περιμένω σε 1 μήνα να γεννήσω και μπορεί να είναι και οι ορμόνες αναστατωμένες.....αλλά νιώθω απίστευτη μοναξιά...
τις δικαιολογώ από τη μια, γιατί η μια είναι και αυτή έγκυος, δουλεύει και δεν προλαβαίνει και η άλλη είναι ακόμα ελεύθερη....αλλά νιώθω μόνη!!
ευτυχώς που έχω τον άντρα μου κοντά!!
σε ευχαριστώ ομορφιά μου!!!!
χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!να΄σαι καλά carrie με έκανες και γέλασα με το emotion σου!!!!
Αχ καλή μου..καλώς ήρθες στο κλαμπ..Αυτό είναι που με έχει φάει και λέω όλο τον καιρό.Μα ένα ρημαδοτηλέφωνο πια δεν μπορούν να σηκώσουν το ξερό τους να πάρουν??? Είναι πολύ κρίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο να διαπιστώνεις τελικά ποιοι είναι φίλοι σου αληθινοί και ποιοι νοιάζονται για σένα και ποιοι όχι! Προσωπικά έχω πάψει να τους δικαιολογώ και να τα ρίχνω στις ορμόνες!!
εμένα ευτυχώς τηλέφωνο παίρνει.....αλλά τώρα έχουν άλλα άτομα προτεραιότητα...και νιώθω ότι το κάνει αναγκαστικά.δεν θα μου πει να πάμε για καφέ τόσο συχνά όσο παλιά, λες και δεν θα μπορέσω και κανονίζει με άτομα από τη δουλειά της.Γενικά μια διαφορετική συμπεριφορά..που σπάει τα νεύρα!!!να τώρα με πήρε για καφέ, αφού πρώτα έχει κανονίσει με τη συνάδελφο της...και τι να συζητήσουμε μπροστά στην ξένη κοπέλα????(αχ γίνομαι κακιά )