Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Κυρ Σεπ 04, 2011 11:53 pm

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα να σου ζησει να ειναι τυχερος και ευτυχισμένος να τον δεις οπως επιθυμεις. Οσο για τα πεθερικα δεν εχω να σχολιασω τιποτα το πιο σημαντικο ειναι να ειστε εσυ, ο αντρουλης σου και ο κωνσταντινος σας καλα και οι υπολοιποι εξω απο το σπιτι σας.

http://www.worldjamboree.gr

27Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Κυρ Σεπ 04, 2011 11:54 pm

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nα είναι καλότυχος,να τον χαίρεσαι. Smile

28Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Κυρ Σεπ 04, 2011 11:55 pm

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na sou zhsei k na ton xairese ton andrakla

29Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:01 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Τατιάνα! Να σας ζήσει ο ομορφούλης, να είναι γερός και καλότυχος και να τον καμαρώσετε πολλές φορές σε ότι κάνει στην ζωή του όπως τον καμαρώσατε και τώρα!!

Όσο για τα γεγονότα και την πεθερά τι να πω; Πιο τέλεια δεν γινόταν... Έσκαψε μόνη της τον λάκκο της!!!!!!! Αλλά είναι τόσο χαμηλου νοητικου επιπέδου που δεν σκέφτηκε καθολου πονηρά και εκτέθηκε στον γιο της... Φάνηκε η αντίθεση... Wink

30Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:02 am

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σου ζησει Τατιανουλα μου!παντα υγειης κ ευτυχισμενος να ειναι!!

31Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:22 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σας ζησει κοπελα μου!!!να ειναι παντα καλοφωτισμενος και γερος!!!ειδες που δεν εχασες τιποτα απο το ονομα?αυτη εχασε και πολλα μαλιστα!ειναι κλασσικη εικονογραφημενη συμπεριφορα...καμια δε ξεφευγει απο το καλουπι τους..... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

32Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:49 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ I love you
ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ....
ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!!!

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ!!!!!
ΚΙ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ I love you
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Twisted Evil

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Ε???
ΡΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!! Laughing Laughing

Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 379767 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 379767 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 379767 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 379767

33Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:57 am

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου ρε Τατιάνα! Προσκυνώ το μεγαλείο σου Respect Respect Respect

Να σου ζήσει ο γιόκας σου! Να είναι πάντα καλότυχος και υγιής και να τον δείς όπως θες....μοντέλο,...ποδοσφαιριστή,.....μπασκετμπολίστα...και ό,τι άλλο θές! Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 417472

Χαίρομαι που δικαιώθηκες! Όχι για εκδίκηση, αλλά γιατί ανέβηκες ακόμα πιο ψηλά στο βάθρο που σε είχε ο άντρας σου!

34Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 2:35 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα να σας ζήσει ο μικρούλης θαρραλέος!!
Πάντα γερός δυνατός υγιής κι ευτυχισμένος!
Φιλιά στα μούτρα του!! Παντού όμως! Μάγουλα, χείλη, στόμα, φρύδια (όχι μάτια), μύτη, μέτωπο, πηγούνι, παντού!

Κι όσο για την πεθερά, άστη να κουρεύεται...

35Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 2:36 am

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ!ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΣΟΥ...ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΔΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ!!!!!!!ΟΠΟΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

36Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 3:09 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου ζησει το ζουζουνελη σου.θα εχει κατα ο ημιση το ιδιο ονομα με τον δικο μου,εμεις θα τον βαφτησουμε σωτηρη-παναγιωτη

37Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 3:39 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζήσει πάντα γερός και ευτυχισμένος!!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

38Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 3:58 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

τώρα άμα σου πω ότι ανατρίχιασα.... καλότυχος ο Κωνσταντίνος σου!!! Αλήθεια πώς θα τον φωνάζεις??? Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978 Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 12978

το γλυκάκι για το καλό!!!!!

39Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 4:55 am

Σούλα

Σούλα
Να σας ζήσει το μικράκι σας..να είναι πάντα γερός και τυχερός!!!

Πάει και αυτό και να δεις που ο Νικόλας θα καταλάβει πολλά από δω και πέρα!!
περιμένουμε να μας πεις για την πεθερούλααααααα Twisted Evil

40Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 5:04 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω ολες σας ειλικρινα....Καποιες -πολλες- απο δω με σωσατε που μου μιλησατε...
Οσο για τον πεθερο,τελικα καλος κουμας κι αυτος....Οταν ακουστηκε το ονομα στην εκκλησια γυρισε και ειπε στην γυναικα του
"ενταξει τωρα?παμε να φυγουμε?"
Μετα τις χαιρετουρες ρε κοριτσια εξαφανιζολ..Ουτε φωτο δε βγηκαν μετα την βαφτιση....
Και οτι φυσικα το θεικο που ειπε ο ακατανομαστος ηταν οτι 'κριμα,εχασα και το ημιχρονο"
Επαιζε ο ΑΡΗΣ....
Καλυτερα,τωρα εχω γερο πατημα πλεον να μη θελω να τους ξαναδω...Κριμα για τους γονεις που εχει...Ολοι παντως σχολιασαν αρνητικα την ακατανομαστη....Ναι πηρα το αιμα μου πισω για τα καλα.....Περιμεναν αλλα και τους την χαλασα...Χαχαχα.......Ευχαριστω ολες σας εδω που μου μιλησατε...
Οσο για το πως θα τον φωναζω,Κωνσταντινο.....Εγω τιμησα τον παππου μου....Κι οχι αυτους..

41Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 5:05 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας ζήσει το ζουζούνι σας Τατιάνα μου! Να τον δείτε όπως επιθυμεί και να τον καμαρώνετε όπως και στη βάφτισή του!

Όσο για τα πεθερικά, έγινε αυτό που ήταν καλύτερο για σένα! Αν και ο πεθερός ήταν κύριος, αφού είπε και ευχαριστώ. Η πεθερά πήρε τη θέση που της άξιζε στο μυαλό και την καρδιά του γιου της.

42Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 5:09 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ευχαριστω ολες σας ειλικρινα....Καποιες -πολλες- απο δω με σωσατε που μου μιλησατε...
Οσο για τον πεθερο,τελικα καλος κουμας κι αυτος....Οταν ακουστηκε το ονομα στην εκκλησια γυρισε και ειπε στην γυναικα του
"ενταξει τωρα?παμε να φυγουμε?"
Μετα τις χαιρετουρες ρε κοριτσια εξαφανιζολ..Ουτε φωτο δε βγηκαν μετα την βαφτιση....
Και οτι φυσικα το θεικο που ειπε ο ακατανομαστος ηταν οτι 'κριμα,εχασα και το ημιχρονο"
Επαιζε ο ΑΡΗΣ....
Καλυτερα,τωρα εχω γερο πατημα πλεον να μη θελω να τους ξαναδω...Κριμα για τους γονεις που εχει...Ολοι παντως σχολιασαν αρνητικα την ακατανομαστη....Ναι πηρα το αιμα μου πισω για τα καλα.....Περιμεναν αλλα και τους την χαλασα...Χαχαχα.......Ευχαριστω ολες σας εδω που μου μιλησατε...
Οσο για το πως θα τον φωναζω,Κωνσταντινο.....Εγω τιμησα τον παππου μου....Κι οχι αυτους..

Να δεις που δεν το περίμεναν. Να δεις που σε φοβουνταν μην βγάλεις άλλο ονομα. Λες γι αυτό η πεθερά σου να φόρουσε μαύρα; Χαχαχχα! Έτσι και έβγαζες άλλο όνομα σίγουρα θα κάνανε φασαρία επιτόπου μέσα στην εκκλησία... Έτσι με την στάση και την συμπεριφορά τους εκτέθηκαν σε όλους και εσύ φάνηκες ανώτερος άνθρωπος. Τελικά πήραν ακριβώς αυτο που τους άξιζε!

43Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 5:21 am

Σούλα

Σούλα
Τραγικά άτομα ρε συ!!!!!
και ο πεθερός αλλού γι αλλού!!
τι να πώ?
ότι και αν πω λίγο θα είναι και γι αυτόν και για αυτήν!!!
άστους να βράζουν στα ζουμιά τους..
έξω από την ζωή την δικιά σας και ας κάνουν ότι θέλουν!!!
φτου,δεν ντρεπόμαστε λιγάκι..
ωρέ τι τρέλα υπάρχει στον κόσμοοοοοοοο??

44Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 5:25 am

giouli73

giouli73
tatijana έγραψε:Καλημερα κοριτσακια....
Λοιπον,περιττο να σας πω οτι η ακατανομαστη φορουσε μαυρα..Δεν ακουμπησε καν το μωρο,δεν βγηκε σε καμια φωτο,ευτυχως,δε χαιρεστησε κανεναν...Ηταν σα την κλαψομουνα,σα να της ειχαν σκοτωσει τη μανα ενα πραμα..Σα να πηγαινε σε κηδεια η γρουσουζα......
Απο την κουμπαρα της κουμπαρας μου που ειμαστε και οι τρεις κολλητες, ειχε κατσει εκει διπλα σε αυτην κ ακουσε πολλα για μενα τα οποια δεν ηθελε να μου τα πει χθες για να μη μου χαλασει τη διαθεση και προφανως για να μη τα κανω λαμπογιαλο???Μαλλον..
Ενα δωρακι για το μωρο δε φερανε,οπως κ στην γεννα..
Ο ακατανομαστος ηταν λιγο καλυτερος...Και τον πατερα μου χαιρετησε και εμενα μου ειπε ευχαριστω στις χαιρεστουρες και με φιλησε..
Αλλα δεν ειδα κανεις τους να χαιρετα τη μανα μου που φροντιζει τοσο στοργικα τον γιο μου...Αλλα τι λεω αυτοι δε ξερουν απο αυτα...
Ο Νικολας στο τελος τα πηρε γιατι εκει που ηταν να βγαλουμε φωτο με το μωρο ολη η οικονεια κ η δικη μου κ του Νικ οι δικοι του σηκωθηκαν κι εφυγαν χωρις να χαιρετησουν καν τον γιο τους... Shocked
Το βραδυ στο κρεββατι,μου λεει ενω ηταν βυθισμενος στις σκεψεις του,οτι δε προκειται ΠΟΤΕ να με πληγωσει εμενα...Και μου ζητησε συγγνωμη για ολον αυτον τον καιρο που ειχα πιεστει και τελικα δεν αξιζε λεει ολο αυτο...[προφανως για το ονομα,μετα απο ολα αυτα]
Φυσικα του ειπα οτι δε πειραζει,ενα ονομα ειναι δε τρεχει τιποτα αλλα να μη μου ξανα πει τιποτα για τη μανα του ποτε...Ηταν απαραδεκτη το λιγοτερο...Δεν ηθελα να του πω περισσοτερα γιατι ηταν ηδη πολυ πληγωμενος,αλλα το καταλαβε και χαιρομαι...

Κατα τ'αλλα μπορει εγω να ειμαι απο την Αθηνα κι εκεινος απο Θεσσαλονικη αλλα ηρθε πολυ ντουνιας ρε κοριτσια,δε το περιμενα....Χαχαχα...
Ο μικρος μου πολυ κυριος...Ειχε σε ολη τη διαρκεια ενα υφος μα τι γινεται εδω?Το βλεμα της αποριας....Ο παπας ετσι οπως τον βουταγε στην κολυμπηθρα ηταν λες και τον επνιγε....Και δεν εβγαλε κιχ ρε κοριτσια ο γιος μου....Καλα λεω ειπαμε οτι του αρεσει το νερο...Αλλα τοσο πια?Και με τον τραγοπαπα?Δε τρομαξε?Μαλλον οχι....
Ηταν φανταστικα...ΑΑΑΑ,και δεν εκλαψα ετσι?????Χεχχεχε!!!!!!!!!

Καλέ γιατί δεν βγήκε φώτο? Μήπως είναι ο έξω από δω και φοβήθηκε επειδή δεν έχει είδωλο? χαχα Εγώ άμα έβλεπε κάποια από το σόι μου ή του άντρα μου να φοράει μαύρα σε βάφτιση του παιδιού μου χωρίς λόγο απλά για σπάσιμο και μου έλεγε κάτι σε στυλ συγνώμη για τα μαύρα. Θα απαντούσα εντάξει μωρέ ένα χρώμα είναι κι εγώ στην κηδεία σου θα βάλω κόκκινα, όλα μες στη ζωή είναι. Χαίρομαι που ηρέμησες κορίτσι μου. Να είστε έτσι σε όλη σας τη ζωή. You know i love you.... you know its true....δεν θυμάμαι καλά μετά.... φιλάκια

45Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 5:27 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η κουμπαρα της κουμπαρας (ω κουμπαρα Razz ) σου ειπε τι ελεγε το τσοκαρο για σενα? confused confused confused

46Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 6:10 am

αγγελικημαρια

να σου ζησει με το ονομα ο γιοκας σου και να ειναι παντα γερος! χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και που αντρας σου αντεδρασε ετσι!

47Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 7:28 am

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σου ζήσει Τατιάνα μου ο Κωνσταντίνος σου!!!!!
Να τον καμαρώνεις να μεγαλώνει κάθε μέρα και να γίνει καλός άνθρωπος πάνω απ'όλα!!!!!
Τελικά οι βαφτίσεις εκτός από τα μωρά, δίνουν φώτιση και στους μπαμπάδες!!!! Και στην δική μας την βάφτιση ο άντρας μου κατάλαβε κάποια πράγματα για τους δικούς του κι ας μη μιλούσα τόσο καιρό και είπε ότι θα είναι πάντα δίπλα μου, γιατί είμαστε οικογένεια εμείς οι 3 μόνο.Και τυχαίο? Και η δικιά μου η πεθερά, μαύρα φορούσε στη βάφτιση!
Σου εύχομαι από δω και πέρα τίποτα ποτέ να μη σας στενοχωρήσει ξανά, να περνάτε όμορφα και σύντομα και με μια αδερφούλα στον Κωνσταντίνο!!!!
Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

48Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 9:43 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:η κουμπαρα της κουμπαρας (ω κουμπαρα Razz ) σου ειπε τι ελεγε το τσοκαρο για σενα? confused confused confused

οχι δε μιλησαμε.... Crying or Very sad

49Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 10:19 am

pel@gi@

pel@gi@
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="katerina780"]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΑ.
[/quote

MAZI SOU ALLA OTAN O GIOS EINAI "TUFLOS" K DEN BLEPEI TOTE TI GINETE? 3XRONIA PANTREMENEI PANTOU XONOTAN DIAKRITIKA MPROSTA TOY H DIKIA MOU PE8ERA K O ANTRAS DEN EBLEPE TIPOTA TWRW ME THN MIKRI MOU XONETE OXI MONO H PE8ERA ALLA KAI H KOUNIDA MOU OTI KAI NA LEW OTI KAI NA KANW APLOS GINOME KAKIA K AUTES APLOS ENDIAFERONTE APO THN MIA EUTUXOS MENOUME MAKRIA ALLA AKOMA DUSTIXOS UPARXOUN KAI TA THLEFONA EXW APOLPISTH PIA

50Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 2 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 11:11 am

αγγελικημαρια

tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:η κουμπαρα της κουμπαρας (ω κουμπαρα Razz ) σου ειπε τι ελεγε το τσοκαρο για σενα? confused confused confused

οχι δε μιλησαμε.... Crying or Very sad

το σημαντικο ειναι οτι τωρα εχεις βγει απο πανω και αποκαλυφθηκε η κακια τους σε ολο τους το μεγαλειο!!! πως μπορουνε ρε μια τετοια ιερη στιγμη για το παιδι και το εγγονι τους να συμπεριφερονται ετσι δε μπορω να καταλαβω! οταν βαφτιζοταν ο αντρας μου η γιαγια του(της πεθερας μου η μανα) σηκωθηκε και εφυγε απ την εκκλησια , φανταστειτε η ιδια της η μανα! 4 χρονια δε της μιλουσε! αν ο ανθρωπος ειναι κακος δεν αλλαζει με τιποτα!παντως ασχετο απορω με τον γιοκα σου που δεν εκλαψε...τοσο ησυχος ειναι γενικα?πολυ αγχος το εχω μην πλανταξει η δικια μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις