Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 11:31 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:
tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:η κουμπαρα της κουμπαρας (ω κουμπαρα Razz ) σου ειπε τι ελεγε το τσοκαρο για σενα? confused confused confused

οχι δε μιλησαμε.... Crying or Very sad

το σημαντικο ειναι οτι τωρα εχεις βγει απο πανω και αποκαλυφθηκε η κακια τους σε ολο τους το μεγαλειο!!! πως μπορουνε ρε μια τετοια ιερη στιγμη για το παιδι και το εγγονι τους να συμπεριφερονται ετσι δε μπορω να καταλαβω! οταν βαφτιζοταν ο αντρας μου η γιαγια του(της πεθερας μου η μανα) σηκωθηκε και εφυγε απ την εκκλησια , φανταστειτε η ιδια της η μανα! 4 χρονια δε της μιλουσε! αν ο ανθρωπος ειναι κακος δεν αλλαζει με τιποτα!παντως ασχετο απορω με τον γιοκα σου που δεν εκλαψε...τοσο ησυχος ειναι γενικα?πολυ αγχος το εχω μην πλανταξει η δικια μου.

Εγω παντως δε προκειται να τους ξαναμιλησω....Και του το ειπα...Μια στην γεννα και μια τωρα....Ε,φτανει....Κανονικα του ειπα δεν επρεπε να ερθει αφου δε γουσταρε....Εγινε του ειπα ρεζιλι,σχολιαστηκε απο τους παντες αρνητικα και μου ειπε οτι σπαστηκε πολυ με την μανα του κι οτι θα της την μπει ασχημα...Του ειπ[α οτι δε με νοιαζει πλεον..Εγω εκανα το χατιρι στον αντρα μου και ως εκει...Μη μου ξαναζητησει τιποτα...Οχι μου ειπε τωρα θα κοιταξω την οικογενεια μου...Και του ειπα ναι ετσι ειχες πει και στα γεννητουρια και κοντεψαμε να χωρισουμε τωρα....
Αυτη τη φορα το εννοω μου ειπε...
Αντε να δουμε...
Οσο για το αν ειναι ησυχο το παιδι μου,ναι ειναι αρκετα ησυχος....Και χαμογελαστος...
Μην ανησυχεις για την βαφτιση,θα περασει οτι και να γινει...Θα κανεις γλεντι?Ποτε με το καλο????

52Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 11:33 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ την πεθερά !!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι...τι κοριτσάκι δηλαδή ΘΗΡΙΟ είσαι τελικά!!!! Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος.

Μπράβο και στον άντρα σου που επιτέλους "ξύπνησε" και είδε τη μάνα του όπως πραγματικά είναι.

και μπράβο και στην πεθερά σου που..την πάτησε κανονικά!

χαχαχα

53Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 11:50 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojo_mama έγραψε:ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ την πεθερά !!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι...τι κοριτσάκι δηλαδή ΘΗΡΙΟ είσαι τελικά!!!! Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος.

Μπράβο και στον άντρα σου που επιτέλους "ξύπνησε" και είδε τη μάνα του όπως πραγματικά είναι.

και μπράβο και στην πεθερά σου που..την πάτησε κανονικά!

χαχαχα

ΧΑχαχαχαχ...Ας ειστε καλα μερικες απο σας...Αλλιως θα την ειχα κανει την μαλακια μου....Η πεθερα εκανε φαουλ χοντρο...εσκαψε τον λακκο της...

54Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 11:55 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα σημερα να δεις τι ακουσα εγω..μου λεει ο πεθερος μου: "τελικα ο μικρος; Διονυσης (Απο την πεθερα μου)"

"ναι του λεω..της κορης σου ο μικρος θα βγει Διονυσης"

δεν εβγαλε κουβεντα!

55Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:05 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η δικια μας ειναι 2 μηνων, ο αντρας μου θελει να τη βαφτισουμε τα χριστουγεννα , εγω παλι λεω το πασχα(δε ξερω αν επιτρεπεται στη νηστεια του πασχα) θα δουμε! πρτωτα ο θεος και βλεποντας τα οικονομικα μας θα αποφασισουμε αν θα κανουμε γλεντι , παντως εγω θελω Very Happy

56Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:07 pm

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω περυσι πηγα σε βαφτιση 15 μερες πριν το Πασχα..
τι να σου πω..μπορει και να επιτρεπεται.

Ο Ιωσηφ ηταν 5 μηνων και 4 ημερων οταν τον βαφτισαμε περυσι...δεν εβγαλε αχνα, γελουσε δεν καταλαβε τιποτα και δεν μας ταλαιπωρησε καθολου

57Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 12:21 pm

αγγελικημαρια

κοιτα βαση θρησκειας καλο ειναι να βαφιζεται νωρις το παιδι.αλλοι το βαφτιζουν και μολις σαραντιζει.μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ γκρινιαρα κ αν δεν ηρεμησει μεχρι τα χριστουγεννα δυσκολα θα παρω αποφαση για βαφτιση.βεβαια θα μου πειτε οτι μπορει να μην ηρεμησει ποτε!

58Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 4:07 am

blackrose

blackrose
επειδη ημουν στα χαμενα τοσο καιρο,ειχα διαβασει τα περι πεθερικων...και θα πω πως τα πεθερικα σου μου θυμησαν ενα ..κουφο .να το πω????

-Ηταν ενας σε μια γωνια και περιμενε........

->

->

->

......ωσπου βαρεθηκε...και η γωνια εφυγε!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

59Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 4:56 am

markellajohny

markellajohny
τατιανακι μου τις καλυτερες ευχες μου και απο εδω για το νεοφωτιστο αγορακι σας!!!οσο για τα υπολοιπα τα εχουμε πει και τηλεφωνικως!!!!

60Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 5:23 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω Χριστινακι μου....Ναι τελικα πηρα το αιμα μου πισω.....Και το πηρα και καλα....Τωρα με τιποτα δε μπορει να μου πει το οτιδηποτε ο Νικολας....Κι αν μου πει θα φαει και μπουνιδι αυτη τη φορα....

Κλειω μου εισαι φοβερη.....Χαχαχαχ..Πες κι αλλα..Να μου φιλησεις το/τα σπορακια σου!!!
[πως δε ξερω,βρες τροπο!]

61Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 5:43 am

blackrose

blackrose
ναι ναι ναι το φιλησα ...ουτε κι εγω ξερω πως.!

τα πεθερικα σου ειναι ανεκδοτο σορρυ κιολας...

πχ...

μου θυμιζουν κι αυτο..

-Γυναικα,τι ωρα ειναι??
-δεκα και δεκα!
-εε..και δε λες 20???!!!!

62Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 5:47 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω απο δω κ περα ανενδοτη....Ημουν απο πριν αλλα τωρα θα γινω χειροτερη...Για μενα σα να μην υπαρχουν...Ειδικα "αυτη"..

63Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 5:51 am

blackrose

blackrose
μα για ποιους μιλαμε?τους ξερεις?μηπως ειναι πορδες? κατι μυριζω..χμ.. δεν καταλαβαινω... Razz

64Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 6:18 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα..Μεχρι και οι πορδες αξια εχουν.....Αυτοι παλι καμια......Σαπιλες.....
Α,ρε Κλειω πως τα λες ετσι....Χαχα..

65Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 6:26 am

markellajohny

markellajohny
ακους εκει να μην πλησιασουν καν το εγγονι τους?ελεος!!!!

66Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 7:03 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι ομως,φαντασου ο Νικολας πως ενοιωσε ετσι?????Οχι απλα δικαιωθηκα...Αμ το αλλο?Ειχε παρει προσκλητηρια κ τα πηγε στους δικους του για να μοιρασουν......Δεν πρεπει να μοιρασαν ποτε.....Γιστι κανεις αλλος δεν ηρθε....Ηταν απο την πλευρα του 6 ατομα.....Οι γονεις του η αδερφη του ενα ζευγαρι ο κολλητος του....

67Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 7:21 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου ζησει ο γιοκας σου Smile

υγ νο κομεντ για τα πεθερικα σου..

68Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 9:16 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..
ΛΟΙΠΟΝ..
.Εχω πολλες μερες να μπω γιατι μετακομιζα....
αλλά τωρα. που ηρθα..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!!!!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟς ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟς!!!
'

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑς ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕς,,,ΧΙΧΙΧ,,,

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟς ΣΟΥ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

69Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 9:46 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιτσακος ευχαριστω για τις ευχες σου...Οσο για τους "ανθρωπους" αυτους,δε χρειαζεται να αναφερθεις....Το στομα σου θα βρωμισεις.... Very Happy

Παλι μετακομιση βρε Μπουμπουκιτσα???Κι εγω ειπα παει πηγε διακοπες και περιμενα νεακια....Τελος παντων...Τα διαβασες ετσι????Επαθες πλακα ετσι??Χεχεχεε..

70Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 11:49 am

markellajohny

markellajohny
μπααααα!!!!!επειδη ηταν τοσο ομορφα τα προσκλητηρια σας μαλλον λυπηθηκαν να τα μοιρασουν!!!! Very Happy

71Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 12:39 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:μπααααα!!!!!επειδη ηταν τοσο ομορφα τα προσκλητηρια σας μαλλον λυπηθηκαν να τα μοιρασουν!!!! Very Happy
χαχαχ, λες να τα κρατησαν να τα κανουν κορνιζα??

72Kαι Το Ονομα Αυτου??? - Σελίδα 3 Empty Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Τρι Σεπ 13, 2011 12:42 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Λιτσακος ευχαριστω για τις ευχες σου...Οσο για τους "ανθρωπους" αυτους,δε χρειαζεται να αναφερθεις....Το στομα σου θα βρωμισεις.... Very Happy

Παλι μετακομιση βρε Μπουμπουκιτσα???Κι εγω ειπα παει πηγε διακοπες και περιμενα νεακια....Τελος παντων...Τα διαβασες ετσι????Επαθες πλακα ετσι??Χεχεχεε..

τα διαβασα!!!!χεχε...παντως νομιζω πως αυτη την μαχη εσυ την κερδισες τελικα!!!
και φοβηθηκαν και τοσο που δεν καλεσαν κοσμο μηπως και προσβληθουν αν δεν εβαζες το ονομα...
οποτε και εβαλες ονομα και εισαι κυρια με τον καλο σου ...και τους το εβγαλες και ξινο..χιχιχ..
,μπραβο κοριτσακι!!και παλι μπραβο!!

και ναι εγω μετακομιση ..την αλλη φορα ειχα μαζεψει το παλιο σπιτι...πηγα στη μαμακα μου...και τωρα τα εφερα πλεον ολα στο καινουριο...χαος!!κουτες παντου!

κανονιστε καμια συναντηση με μωρακια θεσσαλονικη τωρα που ηρθα και εγω..

α και η δικη μου πεθερα ολο μαυρα φοραει σε τετοιες περιπτωσεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις