51 Απ: Kαι Το Ονομα Αυτου??? Δευ Σεπ 05, 2011 11:31 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:tatijana έγραψε:Ευάκι έγραψε:η κουμπαρα της κουμπαρας (ω κουμπαρα ) σου ειπε τι ελεγε το τσοκαρο για σενα?
οχι δε μιλησαμε....
το σημαντικο ειναι οτι τωρα εχεις βγει απο πανω και αποκαλυφθηκε η κακια τους σε ολο τους το μεγαλειο!!! πως μπορουνε ρε μια τετοια ιερη στιγμη για το παιδι και το εγγονι τους να συμπεριφερονται ετσι δε μπορω να καταλαβω! οταν βαφτιζοταν ο αντρας μου η γιαγια του(της πεθερας μου η μανα) σηκωθηκε και εφυγε απ την εκκλησια , φανταστειτε η ιδια της η μανα! 4 χρονια δε της μιλουσε! αν ο ανθρωπος ειναι κακος δεν αλλαζει με τιποτα!παντως ασχετο απορω με τον γιοκα σου που δεν εκλαψε...τοσο ησυχος ειναι γενικα?πολυ αγχος το εχω μην πλανταξει η δικια μου.
Εγω παντως δε προκειται να τους ξαναμιλησω....Και του το ειπα...Μια στην γεννα και μια τωρα....Ε,φτανει....Κανονικα του ειπα δεν επρεπε να ερθει αφου δε γουσταρε....Εγινε του ειπα ρεζιλι,σχολιαστηκε απο τους παντες αρνητικα και μου ειπε οτι σπαστηκε πολυ με την μανα του κι οτι θα της την μπει ασχημα...Του ειπ[α οτι δε με νοιαζει πλεον..Εγω εκανα το χατιρι στον αντρα μου και ως εκει...Μη μου ξαναζητησει τιποτα...Οχι μου ειπε τωρα θα κοιταξω την οικογενεια μου...Και του ειπα ναι ετσι ειχες πει και στα γεννητουρια και κοντεψαμε να χωρισουμε τωρα....
Αυτη τη φορα το εννοω μου ειπε...
Αντε να δουμε...
Οσο για το αν ειναι ησυχο το παιδι μου,ναι ειναι αρκετα ησυχος....Και χαμογελαστος...
Μην ανησυχεις για την βαφτιση,θα περασει οτι και να γινει...Θα κανεις γλεντι?Ποτε με το καλο????