Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
445 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 445 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

126ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Σεπ 21, 2011 12:23 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσακι μου... Ασε ! Δραμα η κατασταση! Μονο ενας πολεμος μας λειπει να τελειωσουμε ολοι μας. Κι ο αντρας μου ειναι στο πολ. ναυτικο. Λενε οτι για κανενα 4 μηνο θα μειωσουν κατα 300 ευρω το μισθο του. Σε ενα συναδερφο του πηγε ηδη το χαρτι της μισθοδοσιας του μειωμενο κατα 300 ευρω. Και θα ειναι οντως για 4 μηνες? Περιμενουμε και τα ραβασακια της εφοριας... Μια χαρα!

127ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Σεπ 21, 2011 10:39 pm

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου, άντε να έρθει η Τετάρτη να δούμε τι θα γίνει

128ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Σεπ 21, 2011 10:58 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου επισημως πλεον ΔΕΝ ανηκω στην ομαδα σας! Αδιαθετησα. Η αληθεια ειναι οτι ανακουφιστηκα γιατι με ολα αυτα που γινοντε που να καναμε 2ο μωρο τοσο συντομα? Οποτε τωρα θα αφοσιωθω στις ετοιμασιες του -γαμου βαφτισης που θα κανουμε του χρονου! Και επισης θα παω επιτελους στην διαιτολόγο! Ωστοσο οπως ειπαμε θα σας παρακολουθω να μαθαινω τα νεακια σας. Aurora Μου μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε. Οντως ειναι νωρις ακομα! Φιλακια σε ολες σας κοριτσια!

129ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 22, 2011 2:08 am

blackrose

blackrose
Καλησπερα κοριτσακια μου!

Μaya μου,πιστεψε με δεν εισαι η μονη αγανακτισμενη,βλεπεις ολοι μας ειμαστε...τι να κανουμε ομως τι??? Να βγουμε και να τα σπασουμε ολα? αφου παλι εμεις θα πρεπει να τα πληρωσουμε,να σκοτωσουμε κανεναν πολιτικο?αφου το συστημα θα μας χωσει μεσα για πολιτικο εγκλημα! Να μην πληρωσουμε τα χαρατσια? Αφου το συστημα θα σε υποβιβασει σε κατωτερο επιπεδο βιωσιμοτητας!Μας εξαναγκαζουν να ζησουμε αθλια.Και ολα αυτα για μια ομαδα "ευγενων" που θελουν δοξα και εξουσια.Γι αυτο γιναμε ετσι.Ολα προσχεδιασμενα ειναι.Ζουμε ιστορικα γεγονοτα δυστυχως και πρεπει δυστυχως,να αντεξουμε.Για ολα θα κρινει ο χρονος.Εγω ειμαι ανεργη τωρα.Συγκεκριμενα τωρα βγηκα σε ταμειο.Ο αντρας μου εχει μαγαζι καφε μπαρ..και προσπαθουμε να το δουλευουμε να εχουμε το μεροαματο.Ειμαι ανεργη εγκυος...αλλα αν κατσω να απογοητευτω καηκα...Σε καταλαβαινω πως νιωθεις......Αυτο για την επιστρατευση που λες δεν το ακουσα αλλα ετσι οπως παμε εκει θα καταληξουμε..οι Τουρκια βρηκε την καταλληλη στιγμη,γιατι η Ελλαδα ειναι αδυναμη.Πιστη να εχουμε και θα βγουμε νικητες.

Στεφουλαααα μουυυυ,δεν πειραζει κοκονα μου!!!!!! Εξαλλου σε βολευει!!!!Και αντε να αφοσιωθεις στα γαμοβαφτισια!!!!Και οταν θα ερθει το δευτερο εδω θα ειμαστε ζουζουνα μου!!!!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 417472

Aurora πως εισαι κοπελα μου???χαλαρα ετσι???και θα δεις πως ολα θα πανε καλα!!!!!!

Φιλακια σε ολες!!

130ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 22, 2011 4:03 am

Maya

Maya
blackrose έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου!

Μaya μου,πιστεψε με δεν εισαι η μονη αγανακτισμενη,βλεπεις ολοι μας ειμαστε...τι να κανουμε ομως τι??? Να βγουμε και να τα σπασουμε ολα? αφου παλι εμεις θα πρεπει να τα πληρωσουμε,να σκοτωσουμε κανεναν πολιτικο?αφου το συστημα θα μας χωσει μεσα για πολιτικο εγκλημα! Να μην πληρωσουμε τα χαρατσια? Αφου το συστημα θα σε υποβιβασει σε κατωτερο επιπεδο βιωσιμοτητας!Μας εξαναγκαζουν να ζησουμε αθλια.Και ολα αυτα για μια ομαδα "ευγενων" που θελουν δοξα και εξουσια.Γι αυτο γιναμε ετσι.Ολα προσχεδιασμενα ειναι.Ζουμε ιστορικα γεγονοτα δυστυχως και πρεπει δυστυχως,να αντεξουμε.Για ολα θα κρινει ο χρονος.Εγω ειμαι ανεργη τωρα.Συγκεκριμενα τωρα βγηκα σε ταμειο.Ο αντρας μου εχει μαγαζι καφε μπαρ..και προσπαθουμε να το δουλευουμε να εχουμε το μεροαματο.Ειμαι ανεργη εγκυος...αλλα αν κατσω να απογοητευτω καηκα...Σε καταλαβαινω πως νιωθεις......Αυτο για την επιστρατευση που λες δεν το ακουσα αλλα ετσι οπως παμε εκει θα καταληξουμε..οι Τουρκια βρηκε την καταλληλη στιγμη,γιατι η Ελλαδα ειναι αδυναμη.Πιστη να εχουμε και θα βγουμε νικητες.

Στεφουλαααα μουυυυ,δεν πειραζει κοκονα μου!!!!!! Εξαλλου σε βολευει!!!!Και αντε να αφοσιωθεις στα γαμοβαφτισια!!!!Και οταν θα ερθει το δευτερο εδω θα ειμαστε ζουζουνα μου!!!!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 417472

Aurora πως εισαι κοπελα μου???χαλαρα ετσι???και θα δεις πως ολα θα πανε καλα!!!!!!

Φιλακια σε ολες!!

ναι ρε συ, επρεπε να βγουμε να τα σπασουμε ολα! να βαλουμε φωτια! Καθομαστε σαν ηλιθιοι και υπομενουμε τα παντα, πληρωνουμε ο,τι μας λενε, μας κοβουν τα λεφτα μας, μας απολυουν. Ναι, επρεπε να τα σπασουμε ολα. Κανενας δε μιλαει, ολοι κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο..

131ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Σεπ 23, 2011 8:07 am

blackrose

blackrose
Μανουλες που ειστε????????? τι κανετε???
εγω σημερα εχω νευρααααα Mad με την πεθερα!!!! μου κανει πολυ κακο πρεπει να απαλλαγω απο αυτην!!!
Αχ και σημερα ζαλαδες αλλα οχι εμετο παλι καλα!!!!....ελα να περνανε οι μερες λεμε!!!!φιλακια σε ολες μας!! Η Παναγια να μας φυλαει!

132ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Σεπ 23, 2011 12:51 pm

Maya

Maya
Καλησπερα!!!! μη δινεις σημασια στην πεθερα, blackrose, λεγε 'οκ, ενταξει, οτι πεις εσυ' και γραψτην, απο το ενα αυτι να μπαινουν και απο το αλλο να βγαινουν!
Σημερα εκανα την πρωτη μου γουρουνια της εγκυμοσυνης, ενω προσεχω πααααααρα πολυ γενικοτερα, εφαγα για βραδινο double bacon cheeseburger και εχω φοβερες τυψεις. Δε θελω να παρω ουτε γραμμαριο το πρωτο τριμηνο, δεν θα την πατησω οπως στην πρωτη εγκυμοσυνη που ειδα κι επαθα να χασω τα κιλα μετα.. Αυριο μονο σαλατουλα και ψητουλι.
Ο γυναικολογος μου ειπε ΟΧΙ αρνι, κατσικι, χοιρινο, ζυμαρικα, γλυκα, ψωμια, αλκοολ, καφε, αλατια. Μονο ψαρι, κοτοπουλο, μοσχαρι, λαχανικα και φρουτα. Θα το ακολουθησω κατα γραμμα..
Μου περασε και το προβλημα και απο Δευτερα ξανα γραφειο.. Αντε γιατι δεν περναει με τιποτα η ωρα στο σπιτι, δεν την παλευω..

133ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 12:25 am

Maya

Maya
Καλημέρα!!! Πως ειστε κοριτσακια? aurora αυριο ειναι η μεγαλη μερα ε? ειδες πως περασε μια εβδομαδα!!!!! τι κανετε? εγω εχω φοβερη υπνηλια, δεν κρατιεμαι με τιποτα λεμε.. νυσταζω,ανυπομονω να γυρισω σπιτι για να γινω ενα με το κρεβατι.. Θεου θελοντος και μικρης επιτρεποντος, βεβαιως βεβαιως.. Κανενα νεακι εχουμε?

134ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 3:23 am

Aurora

Aurora
Πήγα σήμερα στον γιατρό.
Όχι μόνο δεν είδαμε καρδιά αλλά ο λεκιθικός σάκος ήταν 8χλ
Παθολογικός.
Παλλίνδρομη όπως το φοβόμουν.
Δεν έχω δύναμη.. δεν έχω ζωή μέσα μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

135ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 6:55 am

blackrose

blackrose
Aurora έγραψε:Πήγα σήμερα στον γιατρό.
Παθολογικός.
Δεν έχω δύναμη.. δεν έχω ζωή μέσα μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ψυχη μου,καρδουλα μου...παλεψε το...πρεπει....εχω στεναχωρεθει πολυ....μαζι θα τα μοιραζομαστε ολα...ειμαι σγουρη πως θα ερθει κι αλλο νινακι...η απογοητευση που νιωθεις ειναι φυσιολογικη...αλλα μην μαραζωνεις εχεις παιδακι να φροντιζεις...σκεψου τα χειροτερα...εμενα που εχασα στον 9ο μηνα το μωρο..τελειομηνο!μην μαραζωνεις παντα ο θεος εχει λογο που μαε βαζει τετοιες δοκιμασιες να το ξερεις!εδω θα ειμαστε,να μπαινεις να ξεχνιεσαι! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 417472

136ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 10:31 am

Maya

Maya
Παθολογικός.

Κοριτσακι μου γλυκο, ακου.. το να σου πω να μη στενοχωριεσαι, ξερω οτι δεν εχει καμια σημασια.. δεν προκειται να σε κανει να νιωσεις καλυτερα. Ακου ομως.. Μερικες φορες γινεται κατι μη φυσιολογικο με τα χρωμοσωματα στο μωρακι, δεν διαχωριζονται και δεν ενωνονται σωστα. Το μωρακι δε θα μπορουσε να τα βγαλει περα μεχρι τελους γιατι μπορει να ειχε προβληματακια.. γι αυτο η φυση εχει προνοησει και δεν αφηνει τα μωρακια αυτα να ταλαιπωρηθουν.. Ηταν ακομα πολυ αρχη, μπορει να μην δημιουργηθηκε καν τιποτα. Σε 2-3 μηνες μπορεις να εισαι παλι εγκυος, σιγουρα. Μην το βαζεις κατω και μη στενοχωριεσαι. Ξερω ειναι δυσκολο..

137ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 10:51 am

blackrose

blackrose
Εγω βλεπω πως η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις και πολλες φορες δεν ειμαστε καν εφοδιασμενοι να αντιμετωπισουμε την σκληρη της πλευρα...Ομως θα γινω σκληρη και θα σου πω Aurora μου,πως δεν πρεπει να αφεθεις...θα προχωρησεις αναγκαστικα,η ζωη προχωρα και πρεπει κι εμεις να προχωραμε να μην μενουμε στασιμοι...δεν ωφελει δυστυχως.εστω και για λιγες εβδομαδες εσυ εδωσες μια θεση σε ενα μωρακι μεσα σου..που επρεπε να φυγει...να εισαι τουλαχιστο γι αυτο περηφανη.θα σου πανε ολα καλα το ξερω.Εγω τα καταφερα και βγηκα απ την λασπη...οταν εχασα το μπεμπη μου ειπα θα πεθανω δεν μου μενει ζωη πια...πριν λιγο ειπα με κλωτσουσε και μετα..ησυχια.κι ομως τον εχασα.Και καταλαβα οτι επρεπε να σταθω δυνατη γιατι αλλιως το πιο ευκολο που μου εμενε να παθω ηταν μια καταθλιψη.Αλλα τι θα κερδιζα?εκλαψα,πονεσα..σκεφτηκα αλλες μανουλες γεννανε και τα χανουν ξαφνικα αφου τα εχουν παρει και αγκαλια...αλλες γεννανε και τρεχουν σε γιατρους...ειναι τοσα...η ουσια ειναι μια.Να μπορουμε να σηκωνουμε τα βαρη..και να εχουμε πιστη.Μονο τοτε θα ειμαστε αισιοδοξοι και ο θεος δεν ξεχνα κανεναν...Εγω τωρα θα τον ειχα 5 μηνων....αλλα δεν το εχω...και ξερεις τι αγωνια εχω να ακουσω αυριο την καρδουλα να χτυπαει??και να πω οτι οι πιθανοτητες να γεννηθει ενα μωρο απο εμενα αυξανουν...γιατι δεν εχω αλλο..δεν εχω καπου να σταθω,ενα χαμογελο παιδικο να δω και να ακουσω ενα σ αγαπω μαμα...και να παρω δυναμη....Ολα αυτα σου τα λεω απο καρδιας.Ολα θα περασουν ,θα το δεις...και θα ερθουν κι αλλες χαρες που θα κρατησουν... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 417472

138ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 11:02 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora μου κοριτσακι μου γλυκο λυπαμαι πολυ! Κουραγιο και δυναμη. Τα λογια της blackrose ειναι τα πιο σωστα. Ετσι ειναι. Μην το βαζεις κατω. Εχεις το παιδακι σου να σου δωσει χαρα αυτη τη δυσκολη στιγμη και σε λιγο καιρο πρωτα ο Θεος θα ερθει και το αδερφάκι του. Να εισαι καλα κοπελα μου και ολα θα γινουν. Μην σε παρει απο κατω. Θα γινεις πάλι μανουλα συντομα.

Στο ευχομαι με όλη μου τη καρδια. ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 417472

139ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Σεπ 27, 2011 11:57 pm

Maya

Maya
Καλημέρα..! Εχω στενοχωρηθει με την aurora και εχω επηρεαστει γιατι κι εγω ουτε καρδια εχω ακουσει ακομα, και δεν εχω και κανενα απολυτως συμπτωμα εγκυμοσυνης. 5-10 Οκτωβρη θα παμε για καρδια. Με εχει πιασει αγχος..

140ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Σεπ 28, 2011 2:17 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maya μου κοριτσακι μου ολες στεναχωρηθηκαμε με την Aurora. Ειναι λογικο να αγχωνεσαι αλλα πρεπει να το καταπολεμησεις. Πρεπει να σκεφτεσαι θετικα. Αληθεια γιατι δεν ζητας απο το γιατρο σου να πας λιγο νωριτερα? Για να ησυχάσεις? Το βρικσω υπερβολικο το μετα απο 15 μερες απο τωρα. Ποτε πηγες τελευταια φορα και σε ποια εβδομαδα εισαι? Καρδουλα συνηθως ακουμε στην 8η εβδομαδα. Εσυ που βρισκεσαι?Εν τω μεταξυ παρ οτι βρισκεστε στην ιδια ομαδα με τα υπολοιπα κοριτσια αναλογως ποτε εγινε η συλληψη μπορει να εχετε αρκετα μεγαλη αποκλιση απο αυτα που νιωθει η μια με την αλλη. Εγω περυτσι ολες οι αλλες μανουλες ειχαν νιωσει τα μωρακια τους απο 16-18 εβδοαμδες κι εγω το ακουσα στις 21-22η! Λοιπον καταπολεμησε το οποιοδηποτε αρνητικο συναισθημα και σκεψου μονο θετικα. Αλλωστε αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για τη φακιτσα που εχεις στην κοιλιτσα που θα μεγαλώσει και θα γινει μπεμπε!!! Wink

141ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 2:43 am

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κλειώ μου πήγες για τον υπέρηχο?Ακούσατε την καρδούλα του?Ανυπομονούμε πεσ'μας κοριτσάκι μου!!!

142ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 2:47 am

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Παθολογικός.

Aurora μου ο θεούλης να σου δώσει δύναμη και με νέες προσπάθειες να δεις που τελικά όλα θα πάνε καλά.Ζωντανό παράδειγμα η Κλειώ μας που με την ιστορία της μας συγκίνησε όλες εδώ μέσα και τελικά ανταμείφθηκε η δύναμη που έδειξε.Θα είμαστε όλες εδώ να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα.Υπομονή κοπέλα μου

143ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 5:29 am

blackrose

blackrose
Επιτελους μπηκα!!! Γυρισα! με καλα νεα!εχθες ...η αγωνια μου ηταν στο κοκκινο..το αγχος στο κοκκινο....μεχρι την στιγμη που ξαπλωσα και εβαλε τον υπερηχο...ΠΡΙΝ καν βαλει την καρδουλα ,αμεσως την ειδα να αναβοσβηνει!!!και μετα ηρθε και το θεικο....τικ τακ τικ τακ!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 669659 Ολα πανε τελεια!Δοξα ο θεο!!!Και το σπορακι μου μεγαλωσε!Και μου ειπε ο γιατρος οτι εφοσον ακουμε καρδουλα τοτε οι κινδυνοι που απειλουν μια εγκυμοσυνη τις πρωτες εβδομαδες μειωνονται στο 2%...αρα να μην αγχωνομαι και ολα θα πανε καλα!σε 2 εβδομαδες το επομενο ραντεβου 13/10...και με τις πρωτες εξετασουλες...ανοιξαμε και καρτελα εγκυμοσυνης πηραμε και το φολλικο μας και ξεκιναμε ενα ομορφο ταξιδι!!!!!!

Ολη μου η ζωη ειναι ενα τικ τακ! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 669659

144ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 5:31 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Επιτελους μπηκα!!! Γυρισα! με καλα νεα!εχθες ...η αγωνια μου ηταν στο κοκκινο..το αγχος στο κοκκινο....μεχρι την στιγμη που ξαπλωσα και εβαλε τον υπερηχο...ΠΡΙΝ καν βαλει την καρδουλα ,αμεσως την ειδα να αναβοσβηνει!!!και μετα ηρθε και το θεικο....τικ τακ τικ τακ!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ολα πανε τελεια!Δοξα ο θεο!!!Και το σπορακι μου μεγαλωσε!Και μου ειπε ο γιατρος οτι εφοσον ακουμε καρδουλα τοτε οι κινδυνοι που απειλουν μια εγκυμοσυνη τις πρωτες εβδομαδες μειωνονται στο 2%...αρα να μην αγχωνομαι και ολα θα πανε καλα!σε 2 εβδομαδες το επομενο ραντεβου 13/10...και με τις πρωτες εξετασουλες...ανοιξαμε και καρτελα εγκυμοσυνης πηραμε και το φολλικο μας και ξεκιναμε ενα ομορφο ταξιδι!!!!!!

Ολη μου η ζωη ειναι ενα τικ τακ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τελειααααααααααααααααα!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αντε και με εσκασες!!! αν και ολα ειναι οπως τα περιμενα!!!!!!!! γλυκουλα μου καλη!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

145ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 5:32 am

cassiani

cassiani
blackrose έγραψε:Επιτελους μπηκα!!! Γυρισα! με καλα νεα!εχθες ...η αγωνια μου ηταν στο κοκκινο..το αγχος στο κοκκινο....μεχρι την στιγμη που ξαπλωσα και εβαλε τον υπερηχο...ΠΡΙΝ καν βαλει την καρδουλα ,αμεσως την ειδα να αναβοσβηνει!!!και μετα ηρθε και το θεικο....τικ τακ τικ τακ!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ολα πανε τελεια!Δοξα ο θεο!!!Και το σπορακι μου μεγαλωσε!Και μου ειπε ο γιατρος οτι εφοσον ακουμε καρδουλα τοτε οι κινδυνοι που απειλουν μια εγκυμοσυνη τις πρωτες εβδομαδες μειωνονται στο 2%...αρα να μην αγχωνομαι και ολα θα πανε καλα!σε 2 εβδομαδες το επομενο ραντεβου 13/10...και με τις πρωτες εξετασουλες...ανοιξαμε και καρτελα εγκυμοσυνης πηραμε και το φολλικο μας και ξεκιναμε ενα ομορφο ταξιδι!!!!!!

Ολη μου η ζωη ειναι ενα τικ τακ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τέλεια να νέα σου πάντα τέτοια Κλειώ μου.

146ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 5:35 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Επιτελους μπηκα!!! Γυρισα! με καλα νεα!εχθες ...η αγωνια μου ηταν στο κοκκινο..το αγχος στο κοκκινο....μεχρι την στιγμη που ξαπλωσα και εβαλε τον υπερηχο...ΠΡΙΝ καν βαλει την καρδουλα ,αμεσως την ειδα να αναβοσβηνει!!!και μετα ηρθε και το θεικο....τικ τακ τικ τακ!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 669659 Ολα πανε τελεια!Δοξα ο θεο!!!Και το σπορακι μου μεγαλωσε!Και μου ειπε ο γιατρος οτι εφοσον ακουμε καρδουλα τοτε οι κινδυνοι που απειλουν μια εγκυμοσυνη τις πρωτες εβδομαδες μειωνονται στο 2%...αρα να μην αγχωνομαι και ολα θα πανε καλα!σε 2 εβδομαδες το επομενο ραντεβου 13/10...και με τις πρωτες εξετασουλες...ανοιξαμε και καρτελα εγκυμοσυνης πηραμε και το φολλικο μας και ξεκιναμε ενα ομορφο ταξιδι!!!!!!

Φιλεναδα και γω για αυτο το τικ-τακ ζω!!!!!!

147ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 5:39 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο βρε κλειω αυτα ειναι ευχαριστα νεα κοιτα και απολαυσε αυτο το θαυμα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 654316 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 654316 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 654316

148ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 5:49 am

blackrose

blackrose
Αννουλα μου,Τατι,Κασσι,Κατερινακι....σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕς ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ......και οσες ενδιαφερεστε για μενα σας ευχαριστω!!!μου δινετε και δυναμη και μεγαλη χαρα!!!!!!!Ο θεος να σας εχει παντα γερες!!!!!
Παντα αισιοδοξια!!ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.μετα απο ενα γολγοθα που ναι τον ανεβηκα ερχεται και για μενα το ονειρο να πραγματοποηθει...Μακαρι Παναγια μου!Ποτε δεν θα παψω να προσευχομαι!!!Εχω δρομο μπροστα μου!!!Να ειμαι ηρεμη και να απολαυσω το θαυμα...μεχρι να φτασει στη αγκαλια μου!!!Ποτε δεν θα παψω να σκεφτομαι το μπεμπουλη μου και ειμαι σιγουρη ξερει ποσο τον αγαπω...αλλα πρεπει να ειμαι γερη και δυνατη να υποδεχτω το αδερφακι του!!Μας εδωσε τετοια χαρα το τικ τακ της καρδουλα του που και εγω και ο μπαμπας του χαμογελασαμε και τρεμαμε απο ευτυχια μολις βγηκαμε απο το ιατρειο!!!!

Και επειδη δεν ξεχναω τα ασχημα....θελω να πω στη aurora να μην το βαλει κατω και να σταθει παλι δυνατη και να εχει πιστη!

149ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 6:27 am

spapastamou

spapastamou
blackrose έγραψε:Επιτελους μπηκα!!! Γυρισα! με καλα νεα!εχθες ...η αγωνια μου ηταν στο κοκκινο..το αγχος στο κοκκινο....μεχρι την στιγμη που ξαπλωσα και εβαλε τον υπερηχο...ΠΡΙΝ καν βαλει την καρδουλα ,αμεσως την ειδα να αναβοσβηνει!!!και μετα ηρθε και το θεικο....τικ τακ τικ τακ!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 669659 Ολα πανε τελεια!Δοξα ο θεο!!!Και το σπορακι μου μεγαλωσε!Και μου ειπε ο γιατρος οτι εφοσον ακουμε καρδουλα τοτε οι κινδυνοι που απειλουν μια εγκυμοσυνη τις πρωτες εβδομαδες μειωνονται στο 2%...αρα να μην αγχωνομαι και ολα θα πανε καλα!σε 2 εβδομαδες το επομενο ραντεβου 13/10...και με τις πρωτες εξετασουλες...ανοιξαμε και καρτελα εγκυμοσυνης πηραμε και το φολλικο μας και ξεκιναμε ενα ομορφο ταξιδι!!!!!!

κοριτσακι μου γλυκο τι τελεια νεα....!!!ολα θα πανε τελεια να εισαι σιγουρη....!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 334590

150ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 29, 2011 6:29 am

blackrose

blackrose
Σ ευχαριστω πολυυυυ να χαιρεσαι την ζουζουνα σου!!!!!!ολα τελειααααααααα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 6 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις