26 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Σεπ 08, 2011 2:24 am
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστουμε!! οσα χωραει η αγκαλια μου μακαρι να ειναι και ειναι καλοδεχουμενα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
αγαπη 25 έγραψε:κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας και να εχετε μια ευκολη εγκυμοσυνη και γεννα!!!!να προσεχετε τα σπορακια σας!!
natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας και να εχετε μια ευκολη εγκυμοσυνη και γεννα!!!!να προσεχετε τα σπορακια σας!!
Με το καλό κορίτσια τα μωρά σας !!!!
Υγ!Που είσαι μωρή τρελή και χάθηκες ?
αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας και να εχετε μια ευκολη εγκυμοσυνη και γεννα!!!!να προσεχετε τα σπορακια σας!!
Με το καλό κορίτσια τα μωρά σας !!!!
Υγ!Που είσαι μωρή τρελή και χάθηκες ?
μαρη!!!!!εγω εδω ειμαι εσυ που εισαι??θα γεννησω και δεν θα το παρεις χαμπαρι !στειλε μηνυμα για να μην χαλασουμε το θεμα των κοριτσιων!
Aurora έγραψε: Τσου κι εγώ ούτε ζαλάδες ούτε ιδιαίτερες αναγούλες (ούτε στη πρώτη είχα)
Μόνο το στήθος μου πονάει (την τελευταία εβδομάδα) και έχει γίνει τούμπανο.
Τι να μας πεί και η Πάμελα ??
Εδώ να δείς μέγεθος!
Την Τετάρτη πάς στον γιατρούλη σου είπαμε?
Ντάλια έγραψε:Καλημέρα κι από μένα!!!! Μόλις έκανα εγγραφή στο forum για να μπω στην ομαδούλα σας!! Έχω Π.Η.Τ. βέβαια τέλος Απριλίου (27/4 συγκεκριμένα) αλλά ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη εδώ Δεν βρήκα άλλη ομαδούλα να μου ταιριάζει! Λοιπόν προχθές πήγα στον γυναικολόγο και είδα το σποράκι μου με το σάκο του, όλα τέλεια!! Είναι 7,5 χιλιοστά μου είπε! Ακούσαμε και την καρδούλα του!! Ρολόι πάει! Αχ πολύ χαίρομαι που θα έχω κι άλλες εγκυούλες σαν εμένα να τα λέω!! Βlackrose σου εύχομαι κι εγώ να είναι διδυμάκια!! Θα περιμένω νέα σου!!
κατινα έγραψε:γεια σας μανουλες μαιου....
βασικα εγω ανηκω στην κατηγορια μανουλες νοεμβριου αλλα θελω να μοιραστω τη διπλη μου χαρα μαζι σας γιατι εχθες εμαθα οτι το μαη γενναει και η νυφη μου!!!!!πω -πω θα τρελλαθω ...εκτος απο μανουλα θα γινω και θεια!!!!δεν ειναι τελεια??????????
αντε βρε κοριτσια να'στε καλα και με εναν πονο σας ευχομαι!!!
blackrose έγραψε:κατινα έγραψε:γεια σας μανουλες μαιου....
βασικα εγω ανηκω στην κατηγορια μανουλες νοεμβριου αλλα θελω να μοιραστω τη διπλη μου χαρα μαζι σας γιατι εχθες εμαθα οτι το μαη γενναει και η νυφη μου!!!!!πω -πω θα τρελλαθω ...εκτος απο μανουλα θα γινω και θεια!!!!δεν ειναι τελεια??????????
με το καλο και σε εσενα και στη νυφουλα σου!!!!!πες της να ερθει εδω!!!!!
κατινα έγραψε:blackrose έγραψε:κατινα έγραψε:γεια σας μανουλες μαιου....
με το καλο και σε εσενα και στη νυφουλα σου!!!!!πες της να ερθει εδω!!!!!
δυστυχως ειναι Ιταλιδα και θα ερθει Ελλαδα οταν με το καλο γεννησει...
tatijana έγραψε:Θελω να σας παρακολουθω και ιδιαιτερα την Κλειω μας.... καλα θα πανε...
Ολα καλα θα πανε...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης