Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

276ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Νοε 07, 2011 12:02 pm

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
matina.karvela έγραψε:Γεια σας κορίτσια..ειμαι η Ματινα εχω ενα αγορακι 3 χρονων και ειμαι εγκυος περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι μου τον Μαιο με πιθανή ημερομηνία 19/05!
Αυριο ετοιμάζομαι για αυχενική διαφάνεια και η αλήθεια ειναι οτι εχω αγχωθει λιγάκι.....

Ματινα και φρου φρου καλωσηρθατε στην ομαδα!!Και μεχρι να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα να τα λεμε!! Ειμαι η Κλειω,περιμενω το 2ο μωρακι μου και ειναι μπεμπα! Η αυχενικη μας κριθηκε πολυ καλη και το ραντεβου μας ειναι τελος του μηνα στο γιατρο!περισυ ημουν εγκυος στο μπεμπη μου,τον οποιο και ο Θεος αποφασισε να τν παρει κοντα του!Και τον εχασα απο ενα τυχαιο ,σπανιο γεγονος!Ομως το χαμογελο παλι ηρθε στα χειλη μας με την μπεμπα και εχουμε πιστη και σκεφτομαστε θετικα και την περιμενουμε με μεγαλη αγωνια!Γι αυτο να ειμαστε παντα θετικες και να σκεφτομαστε θετικα γιατι ολα θα πανε καλα!Να εχετε καλες αυχενικες και να τα λεμε!Και με το καλο!!!

277ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 09, 2011 3:00 am

popi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
cheers Γεια σας. Μετα απο κατι καιρους... εμφανιστηκα... ο χρονος μου ειναι περιορισμενος!
εγω εχω ενα γιο 4 ετων και περιμενουμε ενα μικρο σπορακι που θα ερθει το Μάιο με το καλο, δεν εχουμε δει ακομα τι ειναι! ειμαι στη 14η εβδομαδα!
Έυχομαι σε όλες μας με το καλό να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 893968

278ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 09, 2011 4:28 am

Maya

Maya
Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Καιρο εχω να μπω γιατι δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα.. Πως πανε οι κοιλιτσες?
Εμεις περιμενουμε σε μια εβδομαδα να κανουμε επαναληπτικη αυχενικη διαφανεια γιατι οταν την καναμε ηταν λιγο νωρις. Ο γιατρος εξακολουθει να μη με αφηνει να χαρω την εγκυμοσυνη μου, ελπιζω να πανε ολα καλα.. μου εχουν σπασει τα νευρα. Εγω νιωθω τελεια, δεν εχω καθολου συμπτωματα, τραβηγματα, τιποτα, κι αυτος συνεχεια με φοβιζει και με αγχωνει οτι κατι θα γινει. Αμαν πια, δεν αντεχω αλλο.. Μακαρι να πατουσα ενα κουμπι και να εφτανε 36η εβδομαδα να ημουν κοντα να γεννησω, κοντευει να μου φυγει η μιση μου ζωη απο την αγωνια και το αγχος που τραβαω.. Εχω χασει και 2 κιλα απο τοτε που εμεινα εγκυος απο τη στενοχωρια. Ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα μηπως χαρουμε λιγακι κι εμεις..

279ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 09, 2011 8:43 am

blackrose

blackrose
popi έγραψε: cheers Γεια σας. Μετα απο κατι καιρους... εμφανιστηκα... ο χρονος μου ειναι περιορισμενος!
εγω εχω ενα γιο 4 ετων και περιμενουμε ενα μικρο σπορακι που θα ερθει το Μάιο με το καλο, δεν εχουμε δει ακομα τι ειναι! ειμαι στη 14η εβδομαδα!
Έυχομαι σε όλες μας με το καλό να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 893968

Ποπη να τν χαιρεσαι και με το καλο!!!Κι εγω διανυω την 14η με ηρεμια ποτε εχεις πητ??

Βρε Μaya μου!! Ηρεμησε!! Γιατι ο γιατρος σου σε τσιτωνει?δεν τον καταλαβαινω! δε θα πρεπε να σε ενθαρυνει?Η κρισημοτητα μιας κατασταστασης νομιζω σου γνωστοποιηθηκε σε ποιο βαθμο ειναι.Το σιγουρο ειναι οτι η πολυ ξεκουραση ειναι μια καλη τακτικη που πρεπει να ακολουθεις!Σιγουρα εχεις την αγωνια σου αναμφισβητητο αυτο,εδω με ενα μωρο και αγωνιας,αλλα κοπελα μου παρε βαθια ανασα και χαλαρωσε γιατι τα μωρακια σου τα νιωθουνε ολα! Πρεπει να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις και αν ο γιατρος σου νιωθεις να σε αγχωνει τοσο,παρε και δευτερη γνωμη!αφου ολα βαινουν μια χαρα!Μην στεναχωριεσαι,μανουλα και μωρακια!Εισαστε τρεις σε ενα σωμα!Η Παναγια ειναι μαζι σας!να εχεις πιστη!Εγω την ζωνουλα της δεν την βγαζω απο πανω μου!Μη χαλας την πιο ιδιαιτερη περιοδο της ζωης σου!Ολα θα πανε καλα!!

280ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 09, 2011 10:25 am

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
matina.karvela έγραψε:Γεια σας κορίτσια..ειμαι η Ματινα εχω ενα αγορακι 3 χρονων και ειμαι εγκυος περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι μου τον Μαιο με πιθανή ημερομηνία 19/05!
Αυριο ετοιμάζομαι για αυχενική διαφάνεια και η αλήθεια ειναι οτι εχω αγχωθει λιγάκι.....

Καλώς ήρθες Ματίνα και με το καλό το καινούριο σας μωράκι! Very Happy Κι εμείς περιμένουμε το δεύτερο μπεμπέ μας κι ανυπομονούμε σαν τρελοί! Την αυχενική την κάναμε χθες στο Λητώ και δόξα τον Θεό μας βγήκε πολύ καλή. Ελπίζω κι η δική σας Wink Να μας πεις νέα σου cheers Α...αλήθεια, πού γεννάτε;;;

281ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 09, 2011 11:33 am

popi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Very Happy Με το καλο σε ολες...
Blackrose πητ εχω 10/5. επειδη ειναι δευτερο και λενε οτι βγαινουν γρηγοροτερα νομιζω οτι αρχες Μαη θα βγει!!! τωρα αυτο θα αποφασισει με το καλο...
και στο πρωτο ειχα 15/10 και βγηκε 9/10 θα δουμε ...
καλο βραδυ και καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν αποτελεσματα εξετασεων.. ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 215994 .

282ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 09, 2011 11:35 am

popi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Alexia27 έγραψε:Ναιιιιιι!Ανυπομονω πολύ.Παντρευομαι με πολτικό στις 11 του μηνός Laughing

με το καλο το μπεμπε σας και η ωρα η καλη... ολα καλα να πανε

283ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Νοε 10, 2011 5:08 am

marthafy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="Aurora"]Να μαι κι εγώ!!!
ΠΗΤ 7 Μαίου, μόλις σήμερα είδαμε σακουλάκι με ημερομηνία τελευταίας περιόδου 1/8
Blackrose δική σου ημερομηνία? Very Happy
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΓΩ ΕΓΩ ΠΗΤ 6/5 ΜΕ μερομηνία τελευταίας περιόδου 31/7.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ

284ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Νοε 10, 2011 5:11 am

marthafy

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 15/10/11. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΤ 06/05/11.ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ...

285ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Πεμ Νοε 10, 2011 6:48 am

Maya

Maya
blackrose έγραψε:

Βρε Μaya μου!! Ηρεμησε!! Γιατι ο γιατρος σου σε τσιτωνει?δεν τον καταλαβαινω! δε θα πρεπε να σε ενθαρυνει?Η κρισημοτητα μιας κατασταστασης νομιζω σου γνωστοποιηθηκε σε ποιο βαθμο ειναι.Το σιγουρο ειναι οτι η πολυ ξεκουραση ειναι μια καλη τακτικη που πρεπει να ακολουθεις!Σιγουρα εχεις την αγωνια σου αναμφισβητητο αυτο,εδω με ενα μωρο και αγωνιας,αλλα κοπελα μου παρε βαθια ανασα και χαλαρωσε γιατι τα μωρακια σου τα νιωθουνε ολα! Πρεπει να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις και αν ο γιατρος σου νιωθεις να σε αγχωνει τοσο,παρε και δευτερη γνωμη!αφου ολα βαινουν μια χαρα!Μην στεναχωριεσαι,μανουλα και μωρακια!Εισαστε τρεις σε ενα σωμα!Η Παναγια ειναι μαζι σας!να εχεις πιστη!Εγω την ζωνουλα της δεν την βγαζω απο πανω μου!Μη χαλας την πιο ιδιαιτερη περιοδο της ζωης σου!Ολα θα πανε καλα!!

Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια ενθαρρυνσης κοριτσακι!!!! Θα σας πω αν εχω νεα συντομα..
Οι υπολοιπες καλωσηρθατε στην ομαδουλα του μαιου!!!

286ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 5:01 am

blackrose

blackrose
Μαρθα καλωσηρθες! Με το καλο και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Η γλυκια μας Αurora...το σπορακι της το εχασε. .το λεω επειδη προφανως δεν το ειδες και εβαλες σε παραθεση οταν ειχε ανακοινωσει την πητ της!!

Τι κανετε?Πως εισαστε?Μaya μου μην ευχαριστας!!Να εισαι κουλ!αυτο κανω κ εγω!χαλαρα και τα διδυμακια σου μια χαρα μεγαλωνουν!!
Κοριτσια παρηγγειλα φορητο doppler τσεπης!! Το σκεφτομουν καιρο!και ειπαμε με τν αντρα μου πως αν το παρουμε μιας και τα ραντεβου μου γινονται μηνιαια στο γιατρο,πως ενα τετοιο μηχανηματακι θα μας βοηθησει πιο πολυ να κρατιομαστε σε ενα χαλαρο επιπεδο βαζοντας το που κ που για να ακουμε την καρδουλα της και να φευγει κ το αγχος της αναμονης!Το παρηγγειλα και απο βδομαδα το περιμενω!!!!! Ειμαι καλα,φουσκωνω,στηθος τουμπανο και φλεβες στην τσιτα,κιλα καθολου ανοδος προς το παρον και διαθεση καλη!Να μαστε καλα ολες!!!

287ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 5:38 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο ρε Κλειω!!!! Καλα που το σκεφτηκες!!! Το ειχα σκεφτει κι εγω!!!! Καλα εκανες!!! Ετσι θα εισαι ήρεμη!!!!! Μπραβο κοριτσάκι μου!

288ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 5:44 am

blackrose

blackrose
stefy έγραψε:Μπραβο ρε Κλειω!!!! Καλα που το σκεφτηκες!!! Το ειχα σκεφτει κι εγω!!!! Καλα εκανες!!! Ετσι θα εισαι ήρεμη!!!!! Μπραβο κοριτσάκι μου!

ναι κουκλα μου,θεωρω θα νιωθω πιο καλα αν ακουω το τικ τακ που κ που απτο να περιμενω 1 μηνα και μετα να αγχωνομαι οταν φτανει το ραντεβου!ανυπομονω να το παραλαβω!

289ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 5:47 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alηεθια ποσο σου κοστησε? Οταν κι αμα μεινω εγκυος στο 2ο θα το παρω κι εγω. Εγω το ανακαλυψα πολυ προς το τελος της εγκυμοσυνης οποτε το αφησα. Εγω το ειχα δει στα Λητώ 60 ευρω αν θυμαμαι καλά.

290ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 6:44 am

Φρου-Φρου

Φρου-Φρου
Πολύ άγχος πάντως!!! Αυτό το φορητό doppler καλή ιδέα. Από που μπορούμε να το αγοράσουμε;

291ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 8:05 am

blackrose

blackrose
Λοιπον κοριτσια,εψαξα πολυ..εδω σε ελληνικα και ξενα site...λεω θα δωσω που θα δωσω λεφτα ας παρω κατι καλο.Επειδη εδω στην Ελλαδα εκει που βρηκα ηταν θεωρησα εγω,ακριβα. . Εψαξα στο εξωτερικο.Και επειδη δν εχω σχεση με το Ρay pal και πιστωτικες καρτες,εψαξα πολυ παρα πολυ και βρηκα το site της εταιριας ckbody.com στην κατηγορια fetal dopplers και παρηγγειλα το sonοtrax Β 2Mhz ,lcd οθονη και με την κεφαλη μαζι..και βγηκανε συνολο και εξοδα αποστ. 135 ευρω!Που εδω οσα παρομοια βρηκα εβγαιναν 250 και 350 ευρω!!!Επικοινωνησα κ μαζι τους πολυ ευγενικοι,εξυπηρετικοι και την Δευτερα θα κανω την καταθεση στον αριθμο λογ. Που εχει τα στοιχεια της εταιρειας και 2 με 3 μερες μετα θα το παραλαβω!Ας ηταν πιο φτηνοι εδω.Σε μια εταιρεια εδω που μιλησα θεωρουσαν την κεφαλη εξτρα δηλαδη η οθονη 120 και αλλα τοσα η κεφαλη!και ιδια μαρκα ντοπλερ με αυτο που πηρα!Μετα απο τοοσο ψαξιμο ελπιζω να δικαιωθω!Και διαβασα πως κο συγκεκριμενο εχει π.καλες κριτικες κ μου το ειπανε κ οι ιδιοι!Να αξιζει τα λεφτα του τουλαχιστον!

292ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 8:05 am

minubaki

minubaki
blackrose έγραψε:Μαρθα καλωσηρθες! Με το καλο και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Η γλυκια μας Αurora...το σπορακι της το εχασε. .το λεω επειδη προφανως δεν το ειδες και εβαλες σε παραθεση οταν ειχε ανακοινωσει την πητ της!!

Τι κανετε?Πως εισαστε?Μaya μου μην ευχαριστας!!Να εισαι κουλ!αυτο κανω κ εγω!χαλαρα και τα διδυμακια σου μια χαρα μεγαλωνουν!!
Κοριτσια παρηγγειλα φορητο doppler τσεπης!! Το σκεφτομουν καιρο!και ειπαμε με τν αντρα μου πως αν το παρουμε μιας και τα ραντεβου μου γινονται μηνιαια στο γιατρο,πως ενα τετοιο μηχανηματακι θα μας βοηθησει πιο πολυ να κρατιομαστε σε ενα χαλαρο επιπεδο βαζοντας το που κ που για να ακουμε την καρδουλα της και να φευγει κ το αγχος της αναμονης!Το παρηγγειλα και απο βδομαδα το περιμενω!!!!! Ειμαι καλα,φουσκωνω,στηθος τουμπανο και φλεβες στην τσιτα,κιλα καθολου ανοδος προς το παρον και διαθεση καλη!Να μαστε καλα ολες!!!

κλειω μου χαιρομαι που ολα καλα σου πανε γλυκεια μου... απλα ηθελα να σου πω γι'αυτη τη συσκευη (γιατι καταλαβαινω το αγχος σου,τα εχω περασει) απλα ειχα διαβασει πως πολλες φορες αντι να μας κανει να χαλαρωσουμε αυτη η συσκευη μπορει να μας προσθεσει παραπανω αγχος σε περιπτωση που δεν την χρησιμοποιουμε σωστα και δεν ακουμε την καρδουλα, κ οτι δεν ειναι τοσο αξιοπηστες οσο αυτες τον γιατρων...
απλα στο λεω για να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου κ αυτο το ενδεχομενο με τη συσκευη...
φιλια...

293ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 8:25 am

blackrose

blackrose
minubaki έγραψε:
blackrose έγραψε:Μαρθα καλωσηρθες! Με το καλο και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Η γλυκια μας Αurora...το σπορακι της το εχασε. .το λεω επειδη προφανως δεν το ειδες και εβαλες σε παραθεση οταν ειχε ανακοινωσει την πητ της!!

κλειω μου χαιρομαι που ολα καλα σου πανε γλυκεια μου... απλα ηθελα να σου πω γι'αυτη τη συσκευη (γιατι καταλαβαινω το αγχος σου,τα εχω περασει) απλα ειχα διαβασει πως πολλες φορες αντι να μας κανει να χαλαρωσουμε αυτη η συσκευη μπορει να μας προσθεσει παραπανω αγχος σε περιπτωση που δεν την χρησιμοποιουμε σωστα και δεν ακουμε την καρδουλα, κ οτι δεν ειναι τοσο αξιοπηστες οσο αυτες τον γιατρων...
απλα στο λεω για να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου κ αυτο το ενδεχομενο με τη συσκευη...
φιλια...

Ενας λογος που εψαξα να βρω κατι καλο και υπερευαισθητο ηταν και αυτος!!Και τα σκεφτηκα ολα οσα λες!!Απλα σκεφτομαι την θετικη πλευρα και επειδη ξερω πως οταν αποφασισω κατι το τηρω...οπως και το μετρο και την ηρεμια!Βοβηθηκα να παρω μερικα που ειχα δει και δεν ειχανε καθολου χαρακτηριστικα να σου εξηγουν τις δυνατοτητες τους.και η ευαισθησια απο αυτο που πηρα ειναι πολυ μεγαλη με κριτικη 5 στα 5.Τωρα....θελημα θεου ειναι να ερθει η μπεμπα μου στην αγκαλια μου,θελημα θεου ηταν να ειμαι δυνατη...ξερω πως το εννοεις κοριτσακι μινουμπακι μου!αλλα ειμαι γεματη θετικη ενεργεια για την Ειρηνη μου και πιστευω πως θα νιωθω πιο ασφαλης.Εξαλλου ο εμβρυολογος μου,μου ειπε :Οποτε θες ή νιωσεις ανασφαλεια ελα να την ακουσεις την μπεμπα!...Ε ,ειπα να <<φερω>> τον..υπερηχο σπιτι!Εννοειται θα ενημερωσω κ το γιατρο,αν κ μιλησα με ατομα που χρησιμοποιησαν ντοπλερ τσεπης!Βεβαια ,δεν πρεπει να γινεται εμμονη αυτο..να υπαρχει μετρο στη χρηση για να υπαρχει μετρο στην ψυχολογια μας! I love you I love you I love you

294ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Νοε 11, 2011 8:36 am

minubaki

minubaki
blackrose έγραψε:
minubaki έγραψε:

φιλια...

Ενας λογος που εψαξα να βρω κατι καλο και υπερευαισθητο ηταν και αυτος!!Και τα σκεφτηκα ολα οσα λες!!Απλα σκεφτομαι την θετικη πλευρα και επειδη ξερω πως οταν αποφασισω κατι το τηρω...οπως και το μετρο και την ηρεμια!Βοβηθηκα να παρω μερικα που ειχα δει και δεν ειχανε καθολου χαρακτηριστικα να σου εξηγουν τις δυνατοτητες τους.και η ευαισθησια απο αυτο που πηρα ειναι πολυ μεγαλη με κριτικη 5 στα 5.Τωρα....θελημα θεου ειναι να ερθει η μπεμπα μου στην αγκαλια μου,θελημα θεου ηταν να ειμαι δυνατη...ξερω πως το εννοεις κοριτσακι μινουμπακι μου!αλλα ειμαι γεματη θετικη ενεργεια για την Ειρηνη μου και πιστευω πως θα νιωθω πιο ασφαλης.Εξαλλου ο εμβρυολογος μου,μου ειπε :Οποτε θες ή νιωσεις ανασφαλεια ελα να την ακουσεις την μπεμπα!...Ε ,ειπα να <<φερω>> τον..υπερηχο σπιτι!Εννοειται θα ενημερωσω κ το γιατρο,αν κ μιλησα με ατομα που χρησιμοποιησαν ντοπλερ τσεπης!Βεβαια ,δεν πρεπει να γινεται εμμονη αυτο..να υπαρχει μετρο στη χρηση για να υπαρχει μετρο στην ψυχολογια μας! I love you I love you I love you

,δεν πρεπει να γινεται εμμονη αυτο..να υπαρχει μετρο στη χρηση για να υπαρχει μετρο στην ψυχολογια μας!
αυτο ακριβως ηθελα να σου πω,να μην σου γινει εμμονη και αγχονεσαι περισσοτερο....! τα ειπες πολυ καλα ομως οποτε καλα εκανες και το πηρες...
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 40746

295ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Σαβ Νοε 12, 2011 11:07 am

Marsta

Marsta
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πωπω μαζευτηκαμε πολλές.
Maya μου μη στεναχωριέσαι βρε καλό μου, απλά επειδή είναι δίδυμη κύηση χρειάζεται και λίγο περισσότερο ξεκούραση. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο με ένα παιδί η ξεκούραση, αλλα όποτε βρίσκεις ευκαιρία να ξαπλώνεις, ας μη κοιμάσαι, απλά λίγο ξάπλα καλό κάνει.
Εγώ είμαι μάλλον η μοναδική εδώ μέσα που ακόμα δεν έχω κάνει αυχενική αλλά πλησιάζει ο καιρός. Την Παρασκευή 18/11 18:30 έχω ραντεβού για να την κάνω και επιτέλους να ξαναδώ το μικρό μου σποράκι. Ελπίζω να είναι όλα καλά.
Blackrose σε βλέπω όλη την ώρα καλωδιωμένη να ακούς το μωράκι σου απο δω κι εμπρός χιχιχιχι Razz
Αντε φιλιά πολλά και μη βγαίνετε έξω οι εγκυούλες γιατί κάνει κρύο μπρρρρρ....

296ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Σαβ Νοε 12, 2011 11:59 am

blackrose

blackrose
Γεια σου μαρστα μου τι κανεις?ποτε εχεις πητ? Αν το ειπες δν θα το θυμαμαι σορρυ!! Εγω 13_5 εχω.στην αρχη νομιζα 14,αλλα ο εμβρυολογος μου,το εκανε σαφες!!!Το μεγαλο προσον που πρεπει να εχουμε στην εγκυμοσυνη ειναι η υπομονη!!Και ειδες καποιες φορες σκαμε!Φτανει η μερα σου αντε!και να εχεις καλα αποτελεσματα!!..εγω ως τις 29 του μηνα,εχω ψωμι ακομα!!!! Παντως εχω γινει παμελα αντερσον!!!!χαχαχα ειχα καλο μεγεθος πριν μεσαιο,τωρα για τα κυβικα μου ειναι σαν καρπουζακια!Και η φλεβα τιγκα!!!ραγαδες μηδεν προς το παρον!Παντως περισυ δεν εβγαλα ουτε μια!ευχομαι και φετος να εχω δερματακι βιλουδο!!!Α αχνοφενεται και η γραμμη εγκυμοσυνης παλι!Ποσο χαιρομαι!Ευχομαι να μας πανε ολα καλα και με την βοηθεια της Παναγιας! I love you I love you I love you

297ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Σαβ Νοε 12, 2011 12:39 pm

matina.karvela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
raina έγραψε:

Καλώς ήρθες Ματίνα και με το καλό το καινούριο σας μωράκι! Very Happy Κι εμείς περιμένουμε το δεύτερο μπεμπέ μας κι ανυπομονούμε σαν τρελοί! Την αυχενική την κάναμε χθες στο Λητώ και δόξα τον Θεό μας βγήκε πολύ καλή. Ελπίζω κι η δική σας Wink Να μας πεις νέα σου cheers Α...αλήθεια, πού γεννάτε;;;

Γεια σου raina σε ευχαριστώ πολύ, επίσης και σε εσένα με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας!! Εκανα την αυχενική μου και δόξα το θεο ολα καλα, το φύλο δεν το είδαμε ακόμη τέλος του μηνα θα το δουμε σίγουρα!!ο γιατρός μου είναι στο ρεα,και στο Ιασω, μαλλον στο ρεα θα γεννησω!!!

298ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Σαβ Νοε 12, 2011 2:50 pm

Maya

Maya
Καλησπερα τι κανετε? Αρχισα να φουσκωνω κι εγω σιγα σιγα, πεταχτηκε η κοιλιτσα, αλλα στηθος ακομα καμια αλλαγη! Και η ορεξη σαν να αυξανεται σιγα σιγα..
Marsta κι εγω στις 17/11 θα επαναλαβω την αυχενικη να δουμε τι θα γινει.. το τι αγχος εχω, δε λεγεται.. ειμαι καλυτερα ψυχολογικα αλλα δεν εχω καθολου ορεξη να βγω εξω και να πηγαινω πουθενα, με εχουν πιασει οι κλειστες μου.. εβαλε και κρυο ευτυχως οποτε θα εχω και δικαιολογια..
την αλλη εβδομαδα θα κανω περιδεση (αν ολα πανε καλα), θα κανει καμια απο εσας?

299ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Σαβ Νοε 12, 2011 3:23 pm

blackrose

blackrose
Ματινα με το καλο!να πανε ολα καλα!ωραια!καλα αποτελεσματα ειχες κι εσυ!μια χαρα!

Μaya μου ετσι πιο χαρουμενη να σαι!ειδες φουσκωνουμεεε τι καλα!και η αυχενικη θα παει πολυ καλα!!να εισαι αισιοδοξη!η αισιοδοξια φερνει θετικη ενεργεια!!!

300ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Νοε 13, 2011 3:19 pm

Φρου-Φρου

Φρου-Φρου
Γεια σας και από εμένα. Έκανα την αυχενική πριν δύο εβδομάδες και όλα ήταν μια χαρά. Έχουμε αγοράκι!!! Είναι το πρώτο μας παιδάκι και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η κοιλίτσα μου έχει μεγαλώσει αρκετά, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι φυσιολογικό...Καλή δύναμη σε όλες μας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις