426 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Ιαν 17, 2012 5:37 pm
evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
evigiorgos έγραψε:pharmacy έγραψε:καλημερα κι απο μενα....κι εμεις καναμε β επιπεδου 11-1...ο μπεμπακος μας ηταν 4οογρ ολα μια χαρα μονο που ειδε ο γιατρος 2 μικρες κυστουλες στο κεφαλακι του κατιο βεβαια που ειπε πως θα φυγουν κοντα σε 26-28 βδομαδα.....ο μπαμπας μας φοβηθηκε αλλα η μανουλα καθολου ..πηρα τηλ τον γυναικολογο μας διοτι την β επιπεδου μας την εκανε αλλος γιατρος,και μας ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας..ολαν βαινουν καλως...οποτε πανευτυχης βλεπουμε πραγματακια για αγορα τωρα με εκπτωσεις....να μην εχει κι αυτος την προικα του?????βεβαια στη εξεταση με ταλαιπωρησε λιγακι διοτι ειχε σφηνωθει μπρουμητα κ ενω ηταν ξυπνιος ο μαγκας δεν γυρνουσε....τι πουνιδι εφαγε η κοιλιτσα μου δεν λεγεται..τελος εφαγ σοκολατα εκανα κ βολτες κ αποφασισε ο κριος να μας κανει την χαρη..μαλιστεα χασμουριοταν κιολας...του χαλασαμε την ηρεμια....αχ αυτοι οι ανδρες........απο την κοιλια βαριουνται να κουνηθουν...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Make a pregnancy ticker
γειά σας,
pharmacy όλα καλά θα πάνε!blackrose μην ανησυχείς για τίποτα,κάτι σου χρωστάει ο μεγαλοδύναμος και όλα θα σου έρθουν καλά.είμαι σίγουρη!!έκανα καμπύλη σακχάρου,γεν αίματος έμμεση coombs και όλα καλά βγήκαν!αύριο ραντεβού με το γιατρό και κλασικά αγωνία!μετά το γιατρό θα πάω για ψώνια.θέλω να αγοράσω όλα τα μωρουδιακά του κόσμου.ο άντρας μου πάλι όχι
ααα blackrose δε ξέρω πως να βάλω τικεράκι. ΠΗΤ έχω 03/05.μακάρι να ήταν 17 απριλίου αντί ιανουαρίου!