Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Οκτ 28, 2011 7:31 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evigiorgos έγραψε:Γειά σας και από μένα...
εύχομαι να είστε όλες χαρούμενες και δυνατές!να πάνε όλα κατευχήν για τα μωράκια σας!είμαι 28 ετών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι Π.Η.Τ 03/05/12. έχουμε κάνει αυχενική διαφάνεια και όλα είναι καλά!
το φύλο του παιδιού δε θα το μάθουμε.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!! Very Happy ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

Αχ, εχουμε 6 μέρες διάφορα Π.Η.Τ.!! Κι εμένα το πρώτο! Με το καλό το μπεμπάκι σου!!! Οταν λες οτί δεν θα μάθετε το φύλο εννοείς οτι δεν θέλετε να ξέρετε;; Χαράς στο κουράγιο σου! Very Happy Εγώ είχα πολλή αγωνία να μάθω!!! Αντε με το καλό και καλως ήρθες!!!!! Very Happy Very Happy

227ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Οκτ 28, 2011 7:50 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marsta έγραψε:Τυχερη που χανεις αντι να βαζεις μπραβο θα εχεις και περισσοτερο περιθωριο για μετα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 328109

Βρε κοριτσαρα?Μπραβο που εισαι εγκυος τοσο γρηγορα στο 2ο..Πως νιωθεις?Κι εγω θελω αλλα ΚΑΤΙ με σταματαει πισω....Δε μπορω να προσδιορισω τι...Η καισαρικη?Δε ξερω....Κουκλινι το μωρακι σου....και εχουν κ την ιδια ηλικια τα μωρα μας,εμενα ο δικος μου ειναι γεννημενος 1η Φεβρουαριου.

Στα καινουργια κοριτσια που ειναι πρωτη φορα εγκυακια να την ζησετε στο επακρον,ειναι απιστευτη εμπειρια...Κλειω μου τι κανεις???Σας φιλω και τα 3 σας.[εσενα,τον γιο σου κ το εμβρυακι σου]

228ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Οκτ 28, 2011 9:40 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στα καινουργια κοριτσια που ειναι πρωτη φορα εγκυακια να την ζησετε στο επακρον,ειναι απιστευτη εμπειρια...

Ευχαριστούμε!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472

229ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Οκτ 28, 2011 10:29 pm

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ντάλια έγραψε:
εύχομαι να είστε όλες χαρούμενες και δυνατές!να πάνε όλα κατευχήν για τα μωράκια σας!είμαι 28 ετών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι Π.Η.Τ 03/05/12. έχουμε κάνει αυχενική διαφάνεια και όλα είναι καλά!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!! Very Happy ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

Αχ, εχουμε 6 μέρες διάφορα Π.Η.Τ.!! Κι εμένα το πρώτο! Με το καλό το μπεμπάκι σου!!! Οταν λες οτί δεν θα μάθετε το φύλο εννοείς οτι δεν θέλετε να ξέρετε;; Χαράς στο κουράγιο σου! Very Happy Εγώ είχα πολλή αγωνία να μάθω!!! Αντε με το καλό και καλως ήρθες!!!!! Very Happy Very Happy

ναι χαιρομαι ,ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!ναι δεν θέλω να το δούμε για να είναι έκπληξη.η υπομονή είναι ίσως το μοναδικό πλεονέκτημα που έχω! Very Happy
ας το εκμεταλευτώ λοιπόν...
ρε κορίτσια θέλω μια συμβουλή.
δεν έχω ακόμη τη κοιλιά που έχουν άλλες εγκυμονούσες και έχω τη πεθερά μου να μου λέει πως το μωρό σίγουρα κάποιο πρόβλημα έχει!η αυχενική πήγε μια χαρά..τη γράφω όσο μπορώ αλλά επειδή το σημαντικότερο μειονέκτημα που έχω είναι πως είμαι απίστευτα νευρική..κάποια στιγμή θα γίνει χαμός.δε ξέρω τι να κάνω.

230ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Σαβ Οκτ 29, 2011 10:28 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evigiorgos έγραψε:
Ντάλια έγραψε:

ναι χαιρομαι ,ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!ναι δεν θέλω να το δούμε για να είναι έκπληξη.η υπομονή είναι ίσως το μοναδικό πλεονέκτημα που έχω! Very Happy
ας το εκμεταλευτώ λοιπόν...
ρε κορίτσια θέλω μια συμβουλή.
δεν έχω ακόμη τη κοιλιά που έχουν άλλες εγκυμονούσες και έχω τη πεθερά μου να μου λέει πως το μωρό σίγουρα κάποιο πρόβλημα έχει!η αυχενική πήγε μια χαρά..τη γράφω όσο μπορώ αλλά επειδή το σημαντικότερο μειονέκτημα που έχω είναι πως είμαι απίστευτα νευρική..κάποια στιγμή θα γίνει χαμός.δε ξέρω τι να κάνω.

Καλέ μη δίνεις σημασία! Είναι δυνατόν να εξαρταται η υγεία του παιδιού απο το μεγεθος της κοιλιάς σου;;;;; Τέλοσπάντων.. απλά μη δίνεις σημασία! Σκεψου πως άμα συγχιστείς θα κάνεις κακό στο μωράκι σου και χαλάρωσε! Επειδή κι εγώ είμαι ιδιαίτερα νευρικό άτομο, αυτο κάνω, σκέφτομαι το μωράκι μου και δεν συγχίζομαι για κανένα λόγο....

231ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:05 pm

Marsta

Marsta
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evi kai ntalia συγχαρητήρια για τις εγκυμοσύνες σας. Εύχομαι να είναι τελειόμηνες, με υγιή μωράκια και μανούλες. Θα μαστε εδώ όλες μαζί και θα τα λέμε.
Είναι πραγματικά από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα γι' αυτό μη κάθεστε και ασχολείστε με χαζομάρες που σας λέει ο καθένας (και πιστέψτε με θα ακούσετε πολλά - όταν γεννηθεί το μωρό δε εκεί να δείτε νεύρα). Αντε γιατί έχουν γίνει όλοι γυναικολόγοι και παιδίατροι μου φαίνεται...
Tatjana μου έτυχε η 2η εγκυμοσύνη αλλά χαίρομαι φυσικά πολύ. Οσον αφορά τη καισαρικη (επειδή και εγώ με καισαρική είμαι) ο γιατρός μου μου είχε πει ότι μπορώ να μείνω έγκυος μετά απο 3 μήνες από τη γέννα και ότι έχω πιθανότητες για φ.τ. 30 %. Αντε να δούμε αυτή τη φορά μακάρι. Εμένα γεννήθηκε 25 Φεβρουαρίου αλλά στη φωτο που βλέπετε είναι μικρή γύρω 4 μηνων.
Αυτά προς το παρόν να μπαίνετε να λέτε τα νέα σας κορίτσια!!!

232ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:10 pm

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα! Πως ειστε? Τατι μου ποσο με συγκινησες. . . .που φιλας τα 3 μας. . .και το γιο μου... I love you
Κοριτσια μου,ανυπομονω να ερθει η τεταρτη να δω οτι ολα ειναι καλα. . . .δν ξερω τις τελευταιες μερες εχω ασχημη ψυχολογια. . .οι . . Υποχρεωσεις των..πεθερικων στριμωξαν τον αντρα μου.Δε τν βλεπω καθολου και με ενοχλει που τν αποτραβηξαν και εχω πολλα νευρα δυστυχως εχω σπαστει πολυ τον εχουν κοψει στα δυο με τα . . .χωραφια τους και πολλα αλλα..φωναξα πολυ τελευταια και ειλικρινα φοβηθηκα για το νινι μου μηπως του εκανα κακο. . .και προσπαθω να ειμαι καλα.αλλα μου γαμ. . . . Την ψυχολογια.και διαβαζω παραπανω ποια πεθερα ανησυχει μηπως δν παει κατι καλα επειδη δν φουσκωνει η κοιλια??Που ζουμε?τις κακογλωσσες! η δικια μου?την ειδα προχτες μεσα στην ειρωνια και την κακια.Ξερω η ψυχολογια μας παιζει ρολο.πωπω φοβαμαι για το νινι μου.με εσκασαν.και δν θελω να εκανα κακο στο μωρο μου με τα νευρα μου. η Παναγια μαζι μου να ειναι.
Σας ζαλισα.Ολες εχουμε τα σκουρα μας στανταρ..αλλα ελπιζω να καταλαβει και ο αντρας μου να ανεξαρτοποιηθει απο αυτους πια..

Απο εμετο κανω 1 την ημερα η μερα παρα μερα,το στηθος μου πρηστηκε και οι φλεβες μου πεταξαν φαινονται καθαρα. . Αρα ολα καλα πανε ε? Αχ Παναγια μου δν θα ξανασκασω ψυχολογικα πρεπει να το παλεψω.

233ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:20 pm

spapastamou

spapastamou
γεια σας κοριτσια μου...μπαινω να διαβαζω νεακια σας...!!!ειδικα για την blackrose μπαινω βεβαια αλλα διαβαζω απο ολες τα νεα σας και χαιρομαι που ειναι καλα τα νινακια σας κι εσεις....!!!κλειω μου μην ανησυχεις μια χαρα ειναι το μωρακι σου...αλλα μην το στεναχωρεις για κανεναν....!!!οκ...???πανω απ'ολα το μωρακια...!!!κι εγω ολο φοβομουν σαν εσενα γιατι η εγκυμοσυνη με ειχε κανει λιγο ευεξαπτη και φωναζα συχνα αλλα τιποτα δεν επαθε η μπουμπουκα μου....οποτε ηρεμησε και κοιτα να το απολαυσεις....!!!ποτε θα μαθουμε φυλο...??? ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

234ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:21 pm

Marsta

Marsta
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βρε Blackrose όλα καλά πάνε μη στεναχωριέσαι καθόλου.
Χαλαρά στην εγκυμοσύνη κορίτσια από το ενα θα μπαίνει και από το άλλο θα βγαίνει. Προέχετε εσείς και τα νινάκια σας τώρα. Και όλοι οι αλλοι (εκτός από το μπαμπά φυσικά) στην μπάντα προς το παρόν.

235ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:23 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
blackrose έγραψε:Καλησπερα! Πως ειστε? Τατι μου ποσο με συγκινησες. . . .που φιλας τα 3 μας. . .και το γιο μου... I love you
Κοριτσια μου,ανυπομονω να ερθει η τεταρτη να δω οτι ολα ειναι καλα. . . .δν ξερω τις τελευταιες μερες εχω ασχημη ψυχολογια. . .οι . . Υποχρεωσεις των..πεθερικων στριμωξαν τον αντρα μου.Δε τν βλεπω καθολου και με ενοχλει που τν αποτραβηξαν και εχω πολλα νευρα δυστυχως εχω σπαστει πολυ τον εχουν κοψει στα δυο με τα . . .χωραφια τους και πολλα αλλα..φωναξα πολυ τελευταια και ειλικρινα φοβηθηκα για το νινι μου μηπως του εκανα κακο. . .και προσπαθω να ειμαι καλα.αλλα μου γαμ. . . . Την ψυχολογια.και διαβαζω παραπανω ποια πεθερα ανησυχει μηπως δν παει κατι καλα επειδη δν φουσκωνει η κοιλια??Που ζουμε?τις κακογλωσσες! η δικια μου?την ειδα προχτες μεσα στην ειρωνια και την κακια.Ξερω η ψυχολογια μας παιζει ρολο.πωπω φοβαμαι για το νινι μου.με εσκασαν.και δν θελω να εκανα κακο στο μωρο μου με τα νευρα μου. η Παναγια μαζι μου να ειναι.
Σας ζαλισα.Ολες εχουμε τα σκουρα μας στανταρ..αλλα ελπιζω να καταλαβει και ο αντρας μου να ανεξαρτοποιηθει απο αυτους πια..

Απο εμετο κανω 1 την ημερα η μερα παρα μερα,το στηθος μου πρηστηκε και οι φλεβες μου πεταξαν φαινονται καθαρα. . Αρα ολα καλα πανε ε? Αχ Παναγια μου δν θα ξανασκασω ψυχολογικα πρεπει να το παλεψω.

Κλειω μου,μην αφηνεις κανενα κ τιποτα να χαλαει την ψυχολογια σου....να βαζεις πανω απ'ολους κ απόλα τον εαυτο σου κ το μωρακι σου κ ολα θα πανε καλα...θα ερθει η Τεταρτη κ θα δεις οτι ο γιατρος θα σου πει οτι ολα ειναι καλα...οσο για την φαρμακογλωσση,μην της δινεις σημασια....ειπαμε, εσυ να εισαι καλα κ το μπεμπακι!!!!!

236ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:47 pm

blackrose

blackrose
Κοριτσια δικιο εχετε ,απλα νιωθω ενοχη που φωναξα πολυ απτα νευρα μου και ξεσπασα και εκλαψα πολυ. . .και κατι τετοιες στιγμες βγαινει και ο πονος απο μεσα μου για το μπεμπη αφθορμητα..Αλλα φοβηθηκα επειδη το μπεμπακι τα νιωθει και ειπα να μην ξαναπεσω τοσο πολυ ψυχολογικα..Την Τεταρτη θα μαθω ,πρωτα ο Θεος, τι νινακι εχω.Ειμαι στους γονεις μου,εφυγα να ηρεμησω.Ο αντρας μου στεναχωρηθηκε,αλλα ο εγωισμος του κανει παρτυ.Ας ειναι. . . .Σας ευχαριστω γιατι νοιαζεστε,αν μπορουσα θα σας εκανα ολες μια αγκαλια,το λεω και δακρυζω.
Να μας πανε καλα σε αυτη την ομαδουλα και σε ολες.Καθε μπορα να φερνει καλοκαιρι. . .Και να εχουμε δυναμη.

237ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Κυρ Οκτ 30, 2011 12:52 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
blackrose έγραψε:Κοριτσια δικιο εχετε ,απλα νιωθω ενοχη που φωναξα πολυ απτα νευρα μου και ξεσπασα και εκλαψα πολυ. . .και κατι τετοιες στιγμες βγαινει και ο πονος απο μεσα μου για το μπεμπη αφθορμητα..Αλλα φοβηθηκα επειδη το μπεμπακι τα νιωθει και ειπα να μην ξαναπεσω τοσο πολυ ψυχολογικα..Την Τεταρτη θα μαθω ,πρωτα ο Θεος, τι νινακι εχω.Ειμαι στους γονεις μου,εφυγα να ηρεμησω.Ο αντρας μου στεναχωρηθηκε,αλλα ο εγωισμος του κανει παρτυ.Ας ειναι. . . .Σας ευχαριστω γιατι νοιαζεστε,αν μπορουσα θα σας εκανα ολες μια αγκαλια,το λεω και δακρυζω.
Να μας πανε καλα σε αυτη την ομαδουλα και σε ολες.Καθε μπορα να φερνει καλοκαιρι. . .Και να εχουμε δυναμη.

Η Παναγια ειναι κοντα σου Κλειω μου....μετα την μπορα σου εφερε το ουρανιο τοξο...καλα εκανες κ εφυγες,ηρεμησε κ ο αντρουλης σου θα ειναι παλι εκει για σενα κ το ξερεις...η σκεψη μας ειναι μαζι σου... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472

238ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Νοε 01, 2011 10:38 pm

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blackrose έγραψε:Κοριτσια δικιο εχετε ,απλα νιωθω ενοχη που φωναξα πολυ απτα νευρα μου και ξεσπασα και εκλαψα πολυ. . .και κατι τετοιες στιγμες βγαινει και ο πονος απο μεσα μου για το μπεμπη αφθορμητα..Αλλα φοβηθηκα επειδη το μπεμπακι τα νιωθει και ειπα να μην ξαναπεσω τοσο πολυ ψυχολογικα..Την Τεταρτη θα μαθω ,πρωτα ο Θεος, τι νινακι εχω.Ειμαι στους γονεις μου,εφυγα να ηρεμησω.Ο αντρας μου στεναχωρηθηκε,αλλα ο εγωισμος του κανει παρτυ.Ας ειναι. . . .Σας ευχαριστω γιατι νοιαζεστε,αν μπορουσα θα σας εκανα ολες μια αγκαλια,το λεω και δακρυζω.

αγάπη μη στενοχωριέσαι καθόλου και για τίποτα.όλα θα πάνε καλά και θα τα θυμάσαι όλα αυτά και θα γελάς.η πεθερά μου ήταν που έλεγε για την υγεία του μωρού από τη κοιλιά.αλλά γραμένη την έχω..είμαι σίγουρη πως ο άντρας σου θα ανεξαρτητοποιηθεί όταν με το καλό θα έρθει το τρίτο μέλος της οικογένειας.και τότε ποιός σε πιάνειειειειειει!!!!!!!

239ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 4:23 am

blackrose

blackrose
Γυρισα απο την α επιπεδου!!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Τι ησυχο κ γλυκο μωρακι εχω!πιπιλουσε το χερακι απο τωρα!με πηρανε τα κλαματα!τρεχανε να μου δωσουν χαρτομαντηλα! Χαχα. . .ειμαι ευτυχησμενη!
Η κοιλιτσα μου κρυβει . . . . .
ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ!!!!
Κοριτσια ,ειναι η Ειρηνη μου,στο ονομα της Αγ.Ειρηνης Χρυσοβαλαντου!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

240ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 4:28 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Γυρισα απο την α επιπεδου!!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Τι ησυχο κ γλυκο μωρακι εχω!πιπιλουσε το χερακι απο τωρα!με πηρανε τα κλαματα!τρεχανε να μου δωσουν χαρτομαντηλα! Χαχα. . .ειμαι ευτυχησμενη!
ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ!!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Τι τελεια νεαααααααα!!!!!! Μια υγιεστατη μπεμπουλα!!!! Μπραβο καρδια μου!!!!!!!

241ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 4:38 am

blackrose

blackrose
Βιβιανακι μου σε ευχαριστωωωω!!
Ο εμβρυολογος μου,βρηκε την αναπτυξη της 5 μερες παραπανω δηλ. 13εβδ. +1 μερας ,η συλληψη εγινε νωριτερα απο οτι υπολογισαμε!Και βαση της αναπτυξης της η πητ βγαινει 8/5/12. . . .οπως ακριβως και στο μπεμπη.!
Ο θεος με διδασκει.δεν εχω λογια!!το μωρακι μου το περιμενουμε με λαχταρα! Τη μπεμπουλα μου!

Βιβιανακι με το καλο κοριτσαρα μου!
Φιλια σε ολες!Μaya περιμενουμε νεα απο τα διδυμακια σου!!!

242ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 4:56 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ!!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ τελεια αγαπη μου...Το ειρηνακι σου σου ερχεται....Αναντριχιαζω απο χαρα ρε συ....Με το καλο κοριτσακι μου,δεν εχω λογια...

243ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 4:58 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Βιβιανακι μου σε ευχαριστωωωω!!
Ο εμβρυολογος μου,βρηκε την αναπτυξη της 5 μερες παραπανω δηλ. 13εβδ. +1 μερας ,η συλληψη εγινε νωριτερα απο οτι υπολογισαμε!Και βαση της αναπτυξης της η πητ βγαινει 8/5/12. . . .οπως ακριβως και στο μπεμπη.!
Ο θεος με διδασκει.δεν εχω λογια!!το μωρακι μου το περιμενουμε με λαχταρα! Τη μπεμπουλα μου!

Βιβιανακι με το καλο κοριτσαρα μου!
Φιλια σε ολες!Μaya περιμενουμε νεα απο τα διδυμακια σου!!!

πωπω εχω ανατριχιασει ακριβως οπως ο μπεμπης σου Κλειω μου!!! πολυ χαρηκα με το καλο!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 654316

244ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 5:05 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σου ευχηθώ και εδώ Κλειώ μου! Όλα τέλεια! Μπράβο! Με το καλό να υποδεχτείτε την Ειρηνούλα σας!

Ο Θεούλης θα σας φυλάει και όλα θα πάνε τέλεια!

245ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 5:42 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Με το καλόι κοριτσακι μου!!!! Να κρατησεις τη μπεμπουλα σου αγκαλια!!! Σας στελνω την αγαπη μου κοριτσάρες μου!!!! Και στις δυό σας!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472

246ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 7:27 am

blackrose

blackrose
Η ενεργεια που μου δινετε ,η αγαπη σας ειναι ανεκτιμητα.σας ευχαριστω Τατιανακι μου θαραλεο κοριτσι,Κατερινα μου αληθινη ψυχη,Ελενιτσα μου μελλουσα γλυκια μανουλα και Στεφουλα μου φιλη μου με την γλυκια μπεμπουκα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η μπεμπα μας,θα ειναι το νεο μελος που θα μιλαω γι αυτο κ θα σας ζαλιζω συνεχεια!
..Το προφιλ της μοιαζει με τον αδερφουλη της!!φιλακια κοριτσια μου! cheers

247ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 10:35 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Η ενεργεια που μου δινετε ,η αγαπη σας ειναι ανεκτιμητα.σας ευχαριστω Τατιανακι μου θαραλεο κοριτσι,Κατερινα μου αληθινη ψυχη,Ελενιτσα μου μελλουσα γλυκια μανουλα και Στεφουλα μου φιλη μου με την γλυκια μπεμπουκα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η μπεμπα μας,θα ειναι το νεο μελος που θα μιλαω γι αυτο κ θα σας ζαλιζω συνεχεια!
..Το προφιλ της μοιαζει με τον αδερφουλη της!!φιλακια κοριτσια μου! cheers

Γι'αυτο λοιπον ξεχνα πεθερες και τα συναφη....Δες τι εχεις μεσα σου,ενα απιστευτο θαυμα...Για μενα ολα τα μωρα μας, ειναι θαυματα..Μη σπαταλας το χρονο σου και τα αισθηματα σου για μαλακιες...Ξερω οτι σου ερχονται αιμα στο κεφαλι αυτα παθαινουμε οι περισσοτερες που εχουμε προβληματα με πεθερικα,αλλα γαμησε τες...Πολυ αερα τους δωσαμε...Δε μπορεσαν να τα πουνε στις πεθερες τους γιαυτο μας εχουν παρει ετσι κι εμας...Χεστα ολα και κοιτα το κοιλουμπινακι σου κουκλα μου!!!Και τον αντρα σου..

248ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 11:18 am

spapastamou

spapastamou
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ!!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

μπραβο κοριτσακι μου...!!!τι τελεια....!!!με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου την μπεμπουλα σου....!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

249ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 12:08 pm

blackrose

blackrose
Αρε Τατιανα μου,οπως τα λες ειναι.οπως τα λες.Αλλα τερμα η κυρια.εγω ηρθα Λαρισα να ηρεμησω στους δικους μου.Τηλεφωνο δν την παιρνω κ ουτε προκειται.Αυτη ?? Ουτε ενα τηλ βεβαια.οποτε θα μαθει ποιος ειναι και ο ρολος της.
Ηρεμια πανω απ ολα..θα προσπαθησω να τα γραφω ολα!! ΤΕΡΜΑ!

Σοφακι μου σε ευχαριστωωωω! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 417472

250ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Νοε 02, 2011 12:35 pm

minubaki

minubaki
κλειω μου να σου ευχηθω κ απο εδω ολα καλα να πανε που ειναι σιγουρο κ να σου πω να μην αγχωνεσαι κ στεναχωριεσαι με τα πεθερικα σου δεν αξιζει τον κοπο...
και εγω ειχα τετοια ξεσπασματα κ ολα μια χαρα πηγαν,δεν εκανες κακο στο μωρακι σου απλα αποφυγετα οσο μπορεις...
να δεις που σε λιγο καιρο θα εχεις μια υγιεστατη μπεμπουλα στα χερια σου...
την ειρηνουλα σου...
ασε της κακες σκεψεις κ οσους προσπαθουν να σε επιρεασουν αρνητικα κ απολαυσε το....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις