601 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Μαρ 06, 2012 12:44 pm
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Χαίρομαι πάρα πολύ να είσαι καλά και να έρθει το μωράκι σου χωρίς να πονέσεις καθόλου.Με το καλό
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
konstantina έγραψε:Χαίρομαι πάρα πολύ να είσαι καλά και να έρθει το μωράκι σου χωρίς να πονέσεις καθόλου.Με το καλό
konstantina έγραψε:καλά είμαι αν και πέρασα ενα μικρο σοκ την Κυριακή πριν την καθαρά δεύτερα. Είδα λίγο αιμα και φοβήθηκα πολύ αλλά ολα καλά την πέμπτη παω για αυχενική
konstantina έγραψε:Σ ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι ολα για όλες να πάνε καλά. Καληνύχτα
adamantini έγραψε:Ελα ρε κοριτσάρα evigiorgos !!!!!Όλα καλά λοιπόν πολύ χάρηκα,μας βλέπω να γεννάμε μαζί!!!!! έχουμε και ακριβώς την ίδια μέρα,όσο για το χούφτωμα...πολύ γέλασα!!!!Είμαστε και έμεις θετικοί για βλαστοκύτταρα αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμα εταιρεία,απο βδομάδα που θα κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού με μια πολύ καλή μαία θα μιλήσω και μαζί της!!!Περιμένουμε και απο τις υπόλοιπες όμορφα νέα!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ???Αλήθεια μαθήματα ανώδυνου θα κάνετε έσεις??Ξέρει καμία τι κάνουν???Φιλιά στις όμορφες κοιλίτσες!!!!!!!
evigiorgos έγραψε:adamantini έγραψε:Ελα ρε κοριτσάρα evigiorgos !!!!!Όλα καλά λοιπόν πολύ χάρηκα,μας βλέπω να γεννάμε μαζί!!!!! έχουμε και ακριβώς την ίδια μέρα,όσο για το χούφτωμα...πολύ γέλασα!!!!Είμαστε και έμεις θετικοί για βλαστοκύτταρα αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμα εταιρεία,απο βδομάδα που θα κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού με μια πολύ καλή μαία θα μιλήσω και μαζί της!!!Περιμένουμε και απο τις υπόλοιπες όμορφα νέα!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ???Αλήθεια μαθήματα ανώδυνου θα κάνετε έσεις??Ξέρει καμία τι κάνουν???Φιλιά στις όμορφες κοιλίτσες!!!!!!!
δε κάνω μαθήματα τοκετού με καμία κυβέρνηση!πήγα με μια κοπέλα και μιλούσαν και κάνανε αναπνοές και αγχώθηκα τόσο πολύ που είπα ωπα τώρα θα γεννήσω.είμαι φοβιτσιάρα το παραδέχομαι λοιπόν..βέβαια όπως κατάλαβες έφυγα άρων άρων.εγώ δε διαβάζω ιστορίες τοκετού θα πάω εκεί??no no no!εσύ αν είσαι ψύχραιμη πήγαινε μπορεί να σε βοηθήσουν!
ματς μουτς
BOBO έγραψε:Κορίτσια γεια σας!!όλα καλα με το Doppler!!!έχει πάρει θεση!!ζυγίζει 1955!!όποτε μια ΧΑΡΑ είμαστε και απο βάρος!!!
Έχετε υπόψη σας καμία καλη μαια για ανώδυνο;;;
Είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη που όλα είναι καλα!!!
Περιμένω ΝΕΑ σας φιλια σε όλες!!!
adamantini έγραψε:χαχαχα μια χαρά σε βρίσκω EVIGIORGOS!!! μάλλον με βρίσκω πιο ψύχραιμη ναι και ίσως τελικά να σου πω εγω πρώτη την ''εμπειρία μου''!!! Θα τα κάνω τα μαθήματα!!!!Περιμένω κοριτσάκι και εσυ έτσι δεν είναι? Για όλες ευχαριστα διάβασα και πολύ χάρηκα!!!!Έτσι πάντα τέτοια να λέμε!!!!Θα γεννούσα και εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ αλλά είμαι ποοοοοοολλλλλλλυυυυυυ τυχέρη γιατί ο καλός μου ο γιατρός μεχρι τέλος Μαρτίου μπαίνει στο νοσοκομείο μας που είναι πολύ καλό στη Σάμο και έτσι γλιτώνουμε μεγάλη ταλαιπωρία μιας και μένω στη Σάμο μόνιμα!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
evigiorgos έγραψε:κοριτσάρες???τι κάνετε?γιατί χαθήκατε?κάνετε δουλειές ε?λοιπόν σήμερα πήγα στο ικα και έκανα τα χαρτιά μου.1000 ευρώ θα πάρω στο επόμενο 15ήμερο!άντε και στα δικά σας.επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 28 του μήνα.πολλά πολλά φιλάκια !!!
Πράγματι ο αποστειρωτής της avent είναι πολύ καλός τον είχε η αδερφή μου και τον χρησιμοποίησε και στα δύο της παιδιά και τώρα θα τον πάρω και εγω βέβαια!!!Δεν έχει πάθει τίποτα σαν καινούριος.Φιλιάαα!!!!!!manoula 26 έγραψε:γεια σας κοριτσια!!! πως ειστε???
εμεις μολις γυρισαμε απο το doppler και η μικρη ειναι 1630gr περιπου!!! δοξα το θεο γιατι ειχα ανυσηχισει πολυ τελευταια γιατι εγω δεν επερνα βαρος αλλα σε μια βδομαδα εβαλα το κιλακι μου!!! +8!
ξερετε κανενα καλο αποστειρωτη μπουκαλιων? μου εχουν πει της avent αλλα δεν ξερω ειμαι στο ψαξιμο.
evi να σε ρωτησω τα 1000ευρω ειναι για ποσο διαστημα? μεχρι να γεννησεις και μετα σου δινουν το επιδομα τοκετου?
πολλα φιλια σε ολες!!!
αντε να βγουν τα ζουζουνακια μας με το καλο να τα δουμε!!!!
manoula 26 έγραψε:γεια σας κοριτσια!!! πως ειστε???
εμεις μολις γυρισαμε απο το doppler και η μικρη ειναι 1630gr περιπου!!! δοξα το θεο γιατι ειχα ανυσηχισει πολυ τελευταια γιατι εγω δεν επερνα βαρος αλλα σε μια βδομαδα εβαλα το κιλακι μου!!! +8!
ξερετε κανενα καλο αποστειρωτη μπουκαλιων? μου εχουν πει της avent αλλα δεν ξερω ειμαι στο ψαξιμο.
evi να σε ρωτησω τα 1000ευρω ειναι για ποσο διαστημα? μεχρι να γεννησεις και μετα σου δινουν το επιδομα τοκετου?
πολλα φιλια σε ολες!!!
αντε να βγουν τα ζουζουνακια μας με το καλο να τα δουμε!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης