Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
715 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 715 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Τρι Σεπ 13, 2011 1:02 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:Να πάρεις τον γιατρό σου κουκλιτσα μου τηλ, μην μπερδεύεσαι με τις συσπάσεις δεν πονάνε πάντα!!

Θεία θα γίνεις;;;;;;;;;;;;; Very Happy πωπω χαμός θα γίνει στην οικογένεια χαρές αχ τ όμορφα πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 654316

Ναι ναι θα γίνω θεία!!!Άσε χαμός φέτος από μωράκια!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

27πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Τετ Σεπ 14, 2011 2:04 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μίλησα με τον γιατρο σήμερα και μου είπε να μείνω ξαπλωμένη 2 μέρες και να μιλήσουμε αύριο το απόγευμα μήπως χρειαστεί να μου δώσει χαπάκια..Ανησύχησε μάλλον γιατί εχθές το βράδυ 2 συσπάσεις με ξύπνησαν Rolling Eyes Rolling Eyes

28πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Τετ Σεπ 14, 2011 4:51 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι carrie μου να ενημερωνεις συνεχεια τον γιατρό σου...κατσε και ξεκουρασου και ολα θα πανε τελεια, θα τελειωσεις και απο την δουλεια και θα εισαι σουπερ Very Happy

29πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Τετ Σεπ 14, 2011 12:11 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση αλλά και εγώ έχω την αίσθηση ότι κάποιες φορές κάνει συσπάσεις η κοιλιά μου. Αλλά πως να καταλάβω ότι είναι συσπάσεις και δεν είναι πχ το μωρό που τεντώνεται ή αλλάζει στάση?Είναι σύσπαση πχ όταν πετρώνει όλη μου η κοιλιά και μπορώ να διαγράψω με το χέρι μου που είναι η μήτρα?Γιατί κατά τα άλλα πέρα από πέτρωμα δεν έχω πχ πόνο ή κάτι μόνο μία πίεση αισθάνομαι εκείνη τη στιγμη.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes confused confused confused

και μενα ακριβως ετσι γινετε. αυτο το αισθημα εχω. γινετε σκληρη η κοιλια μου ολη και καταλαβαινω που τελειωνει η μητρα. ειδικα στο πανω μερος. καιγω δεν εχω πονο αλλα ενα αισθημα πιεσης ας πουμε.

30πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Πεμ Σεπ 15, 2011 10:26 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αύριο πάντως μου είπε να πάω στο Ρέα να με βάλει σε ένα μηχάνημα να δούμε τι θα δείξει...Να ανυσηχήσω ή μπα??Και κυρίως..μήπως να πάρω και ρούχα μαζί??? Rolling Eyes Rolling Eyes

31πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Πεμ Σεπ 15, 2011 11:34 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο 17 εβδομαδες ειμαι με yutopar. τωρα ομως το μειωσα πια σταδιακα ωστε να το κοψω εντελως.37 εβδομαδες πια βλεπετε...παντως παρολο που το επαιρνα συστηματικα η κοιλιτσα με το παραμικρο πετρωνε.ευτυχως ολα καλα ως τωρα και βεβαια τωρα και να γεννησω πια ειμαστε μεσα στα ορια

32πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Πεμ Σεπ 15, 2011 11:58 pm

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω εχω συσπασεις μια βδομαδα!!!
αφου κατατρομαξα οτι γενναω πηρα τα yutopar για μερικες μερες και παλι τα ιδια οποτε αυξησα τη δοση και τωρα ειμαι καλα εχω 2 μερες χωρις καθολου συσπασεις βεβαια περνωω αρκετα 6χαπια την μερα αλλα τι να κανουμε?
εσυ kaatrin τοσα πολλα επερνες?

33πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 12:08 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω ειχα συσπασεις στην αρχη μεχρι σχεδον τον 4ο μηνα λογω αγχους.το ιδιο ξαναεκανα οταν ημουν στον 7ο λογω ενως χειρουργειου που εκανε τοτε ο αντρας μου.ο γιατρος δεν μου εδωσε κανενα φαρμακο μονο με σκυλοβρισε για να ηρεμησω.αχαχχαχα.φυσικα εκανα καθε 3 κ λιγο υπερηχο αλλα αφοτου ηρεμησα δεν ειχα αλλες

34πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 5:50 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, μας είδα το γιατρός σήμερα, μας έκανε καρδιοτοκογράφημα και κάναμε σε 1 ώρα δύο συσπάσεις που χτύπησαν 120 Shocked Shocked Shocked Shocked Μου έδωσε και εμένα τα yutopar να τα παίρνω κάθε 8 ώρες καθώς και amoxil κάθε 8 ώρες και ένα άλλο χάπι σε περίπτωση που μου κάνουν τα πρώτα ταχυκαρδίες..Έφαγα και δύο ενέσεις κορτιζόνης σε περίπτωση που έχουμε κανένα περίεργο συμβάν πρόωσρα.. πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 585182 πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 585182 πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 585182 πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 585182

35πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 6:40 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω ολη την εγκυμοσυνη μεχρι κ τωρα την εβγαλα με utrogestan (3 την ημερα!!)γιατι ειχα κ εξακολουθω να εχω κ ειναι καθαρα θεμα κουρασης.Τις τελευταιες μερες ομως βρε κοριτσια πετρωνει πολυ συχνα ολη μου η κοιλια...πρεπει να ανησυχω...? πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 534787 πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 534787 πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 534787 Ξερει να μου πει καμια σας?

36πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 6:43 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία πόσο συχνά είναι το συχνά?γιατί εγώ πχ το πρωί συγκεκριμένα μπορεί να κάνω 3 συσπάσεις μέσα σε 20' για πλάκα!και τώρα πχ νιώθω σχεδόν κάθε 30' παρόλο που είμαι χαλαρή και ξαπλωμένη..Δεν παίρνεις ένα τηλ τον γιατρό σου καλού κακου?

37πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 6:49 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Νατασα μου,επειδη μπορει να εχω μπερδευτει κιολας τα πετρωματα της κοιλιας ειναι το ιδιο με τις συσπασεις,τους πονους-τραβηγματα που νιωθουμε δηλαδη?Γιατι εγω ποναλακια ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης σχεδον καθε 3-4 ωρες κ η ορθοστασια της δουλειας μου δεν βοηθουσε καθολου γιαυτο παιρνω απο την αρχη τα utrogestan.Δυο τρεις μερες τωρα ομως νιωθω σχεδο καθε μια ωρα να πετρωνει ολοκληρη η κοιλια μου.Θεωρειται συσπαση κι'αυτο?

38πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 6:58 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και εγώ αυτό ένιωθα και ήτανε σύσπαση..

39πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 6:59 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Να ανησυχω δηλαδη που τις εχω σχεδον καθε μια-μιαμιση ωρα...?

40πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 7:00 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Νατασα μου,επειδη μπορει να εχω μπερδευτει κιολας τα πετρωματα της κοιλιας ειναι το ιδιο με τις συσπασεις,τους πονους-τραβηγματα που νιωθουμε δηλαδη?Γιατι εγω ποναλακια ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης σχεδον καθε 3-4 ωρες κ η ορθοστασια της δουλειας μου δεν βοηθουσε καθολου γιαυτο παιρνω απο την αρχη τα utrogestan.Δυο τρεις μερες τωρα ομως νιωθω σχεδο καθε μια ωρα να πετρωνει ολοκληρη η κοιλια μου.Θεωρειται συσπαση κι'αυτο?

και εγω απο προσωπικη εμπειρια πιστευω πως ναι ειναι συσπαση...εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ντο ειχα αυτο απο πολυ νωρις και στην εβδομαδα που εισαι εσυ ηταν πλεον ανυποφορο μεχρι που στις 33 γεννησα..
δεν στο λεω να σε τρομοκρατησω αλλα καλυτερα να ξεκουραζεσαι και να καθεσαι οσο το δυνατον ξαπλα ,ειδηκα οταν αισθανεσαι πετρωμα.

και καλυτερα να το πεις και στο γιατρο σου μηπως αυξησει την δοση χαπιων..
αληθεια περνεις χαπι για συσπασεις?

41πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 7:02 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε πάρε βρε Αλεξία μου ένα τηλέφωνο!για τον φόβο των Ιουδαίων περισσότερο και για να μην το στροβιλίζεις και εσύ στο νου σου!!

42πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 7:27 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Ναι bouboukitsa,παιρνω utrogestan απο την αρχη της εγκυμοσυνης,γιατι απο τοτε ειχα πονακια... πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 534787 πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 534787

43πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 9:59 am

mamax

mamax
και εγω αυτο νιοθω Αλεξια και μου ειπε οτι ειναι συσπασεις και περνω τα χαπια!!!παρτον τηλεφωνο τωρα κιολλας, μπορει και να ειναι οι κινησεις του μωρου και να μπερδευεσε και μακαρι αλλα δεν ειναι και να το παιζεις αν ειναι συσπασεις θα παρεις και εσυ τα μαγικα χαπακια θα μπεις στο γκρουπ και θα σταματισουν, παρτον και πεσμας.

44πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 10:15 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Τον πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε οτι ειναι συσπασεις,οπως κ το φανταστηκα...μου αυξησε την δοσολογια στα χαπια,μου ειπε να ξεκουραστω κ αν εχω την παραμικρη ενοχληση να τον ξαναπαρω κ αναλογως θα μου πει να με δει.Ουτως η αλλως την Δευτερα ειχαμε κανονισει να παω να με δει.....

45πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 10:33 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα το βράδυ θα πάρω το πρώτο μαγικό χαπάκι..Μου είπε να παίρνω μισό κάθε 8 ώρες..Με ανυσηχεί λίγο μήπως κάνω ταχυκαρδίες γιατί τα χάπια που μου έδωσε για την αρρυθμία γράφουν να παίρνονται μόνο σε εξαιρετικέσ περιπτώσεις στην κύηση... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

46πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 11:32 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Τον πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε οτι ειναι συσπασεις,οπως κ το φανταστηκα...μου αυξησε την δοσολογια στα χαπια,μου ειπε να ξεκουραστω κ αν εχω την παραμικρη ενοχληση να τον ξαναπαρω κ αναλογως θα μου πει να με δει.Ουτως η αλλως την Δευτερα ειχαμε κανονισει να παω να με δει.....

επειδη ειναι κρισημες εβδομαδες κατσε τελειω ξαπλα!!..τεζα...μονο τουαλετα να πηγαινεις!!!.το λεω εντονα επιτηδες για να καταλαβεις..καλυτερα να ΄΄φοβηθεις΄΄λιγο παραπανω και ας ειναι τσαμπα..
στο λεω με σιγουρια γιατι εμενα δεν μου ειπε κανεις τιποτα και την πατησα!!
ευτυχως που εκανες τις ενεσεις...ρωτα αν εχεις τελειωσει με αυτες η υπαρχει επαναληπτικη η καποια δοση ακομη να σου κανει...
και φροντιζε να κοιμασαι ....επειδη εγω απο τις 27 εβδομαδες ημουν μεσα στο νοσοκομειο με ενδοφλεβιο χαπι γιατι απο το στομα πια δεν με επιανε ,συμβουλευαν υπνο για χαλαρωση..
και μια τελευται συμβουλη που με βοηθησε στη 2 εγκυμοσυνηνκαι δεν γεννησα παλιμ προωρα....διαβασε την παρακληση του Αγιου Συμεων..!!!

47πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 10:06 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήρα ήδη το δεύτερο χάπι το πρωί στις 6 και στις 5.30 έκανα 4 συσπάσεις δυνατές με απόσταση 23' η πρώτη από την δεύτερη και οι υπόλοιπες 15' μεταξύ τους..Μετά τίποτα..μετά άλλη μία στις 8.20 και μετά τίποτα..Πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν να με πιπάσνουν τα χάπια αν πιάσουν?Μετά πχ από ένα 24ωρο? Και το πιο σημαντικό όλων που μου στροβιλίζει το μυαλό από χθες..από ποια βδομάδα και μετά θεωρείται ασφαλές ο τοκετός?και όταν λέω ασφαλές δεν εννοώ όπως το εννοούν οι γιατροί..Ξέρετε τι λέω..Και επίσης ποια είναι τα κριτήρια για να ξεκινήσει κανείς καορτιζόνη? (Η οποία παρεπιπτόντως μου έχει κάνει το σάκχαρο άνω κάτω και μάλλον εκεί που πηγαίναμε καλά θα ξεκινήσω και ινσουλίνη..)

48πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 10:35 pm

alexia-marinos

alexia-marinos
Bouboukitsa σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου,θα προσπαθησω οσο μπορω να ξεκουραζομαι...δεν εχω την μανουλα μου κοντα να με βοηθησει Sad οποτε εστω ενα μαγειρεμα εστω πρεπει να το κανω Rolling Eyes Rolling Eyes Carrie μου,θα ελεγα να παρατηρησεις κ τωρα το πρωι την διαρκεια κ την συχνοτητα των συσπασεων κ αν συνεχιστουν ετσι ξαναμιλησε με τον γιατρο σου!Οσο για την εβδομαδα που θεωρειται ασφαλης ενας τοκετος ειναι απ'οσο ξερω η 37η... πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 534787 Δυστυχως για μας εχουμε πολυ μελλον μπροστα μας για να φτασουμε εκει...

49πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Παρ Σεπ 16, 2011 10:38 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άστα Αλεξία μου...Και εγώ είμαι μισό μήνα πίσω από σένα οπότε καταλαβαίνεις..Αχ τι τραβάμε για τα αγόρια μας!!!!Από την κοιλιά ακόμη μας παιδεύουν!!!! Very Happy Very Happy

50πρόωρες συσπάσεις! - Σελίδα 2 Empty Απ: πρόωρες συσπάσεις! Σαβ Σεπ 17, 2011 12:07 am

mamax

mamax
σε αυτες της βδομαδες που ειμαστε εχουμε 90% να παει καλα...
απο την 34 και μετα ειναι 98%-100%
αυτα με διαβεβαιωσε ο δικοσ μου γιατρος καθως και ο 2που εκανα το βιοφυσικο προφιλ...
και εγω εχω την ιδια αγωνια λογο των συσπασεων και γιαυτο τους ρωτησα.
αλλα ξερω γυναικες που ξεκινησαν συσπασεις στον 4μηνα και με τα χαπια τελικα γεννησαν 38-40 βδομαδων και με προκληση παρακαλω γιαυτο σκευτητε θετικα.
εμενα μου ειπε κρατησου αλλες 5βδομαδες να ειμαστε συγουροι και ειμαι στην 29 εσυ carrie σε πια εισαι εχω μπρερδευτει?
Αλεξια μην ανχονεσε τωρα που σου αλαξε την δοση θα σταματησουν σε μενα ετσι εγινε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις