76 Απ: πρόωρες συσπάσεις! Κυρ Σεπ 18, 2011 1:11 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:tatijana έγραψε:Πως πανε τα εγκυουλακια μου????Καρι μου ολα καλα θα πανε κανε λιιιιγη υπομονη.....Αφου σταματησες την δουλεια αραξε την ειλικρινα κι εγω ελιωσα στο κρεββατι οταν ημουν εγκυος,η πρωτη εγκυμοσυνη δε θα ειναιποτε η ιδια στις επομενες φορες γιατι θα υπαρχουν τα νινακια μας...Εγω απολαυσα την εγκυμοσυνη μου ηρεμα....Τωρα ξερω οτι δε θα ειναι τοσο ανεμελη η δευτερη οταν με το καλο γιατι θα εχω απο πισω μου τον Κωνσταντινο μου....
Αλεξια μου εσυ τι κανεις?Τι κανει η κοιλιτσα σου και σενα?????Ποτε εχετε ΠΗΤ κοριτσοπουλα???
Δίκιο έχεις αν και να πω την αμαρτία μου με τόσα θέματα στην πρώτη εγκυμοσύνη σκέφτομαι πως θα ανταπεξέλθω στην δεύτερη που θα έχω και τον μικρό! Θέλω και τρία τρομάρα μου!!!
Εγώ έχω ΠΗΤ 24/11 αλλά με βλέπω για 1ο δεκαήμερο Νοεμβρίου λόγω σακχάρου..
εγω θα σου πω να μην ανησυχεις για τα επομενα...κοιτα τωρα να φτασεις οσο πιο προς το τελος γινεται και μετα ολα θα γινουν...
εγω ειμαι ζωντανο παραδειγμα για αυτο...ειχα τρελες συσπασεις στο πρωτο...1,5 μηνσ μεσα στο νοσοκομειο, γεννησα προωρα στις 33 εβδομαδες...θερμοκοιτιδες κλπ...πολυυυυυ κουρασηηηηηη ...και το χειροτερο το σοι να λεει πως γεννησα πιο πρην γιατι ημουν αδυνατη(τοτε..χαχα..)...και οτι με τοση ταλαιπωρια δεν θα; ξανακανω ποτε αλλο παιδι..!!
και ναι εκανα αλλα δυο τελειομηνα....περασα πολλα βεβαια για να φτασω εδω...αλλα δεν πειραζει ..αξιζε...
οποτε να ξερεις πως αν κατι το θελεις πολυ...βοηθα και ο Θεούλης...και όλα γίνονται....οχι 3 και 13 μπορεις να κανεις που λεει ο λογος!!χαχ
τωρα ομως συγκεντρωσου σε αυτο στην κοιλιτσα σου!!!!! ασε τις αγορες για αργοτερα.!!