226 Απ: Μανούλες που θυμούνται τον Γκάλη να σηκώνει το κύπελο Παρ Σεπ 16, 2011 5:05 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
εσείς είχατε κασέτες Χάρυ Κλύν;
εμείς τις ακούγαμε στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας για μπάνιο με τους γονείς μας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MariaM έγραψε:
Την 'Αννυ"; 'Tomorrow, I love you, tomorrow. You' re only a day away"... Την Μαίρη Πόπινς και την Μελωδία της Ευτυχίας; (έπιασα τα μιούζικαλ τώρα...)
florentiab έγραψε:...ένα δίσκο της Μαρίζας Κωχ με παιδικά τραγουδάκια...
litsakos έγραψε:
Κατερινα που τα θυμηθηκες οοοολα ρε θηριο?
Nena έγραψε:
Γκουνις!!!! Τον Josh Brolin τον γουσταρα τοτε, και μετα έπαιζε στα "Καυτα εξασφαιρα", μια σειρα με καουμπόις, και ελιωνα όποτε τον έβλεπα!
MariaM έγραψε:Nena έγραψε:
Γκουνις!!!! Τον Josh Brolin τον γουσταρα τοτε, και μετα έπαιζε στα "Καυτα εξασφαιρα", μια σειρα με καουμπόις, και ελιωνα όποτε τον έβλεπα!
Ρε κορίτσια, αυτός που επαιζε τον αδερφό αυτουνού ο μικρός με τα σιδεράκια, δεν είναι τώρα παχουλούλης; Δεν είναι αυτός που έπαιζε τον Σαμ φίλο του Φρόντο στον "αρχοντα των δακτυλιδιών"; (Τα ονόματα τα έψαξα στον γούγλη γιατί δεν είχα ιδέα πως λέγονταν αυτά τα δύο ανθρωπάκια στο έργο...) Αυτός δεν ήταν;
anastasia78 έγραψε:και θυμήθηκα ότι ο καλύτερος χυμός ήταν αυτός που μας δίναν στο σχολείο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Σαβ Σεπ 17, 2011 12:59 pm, 1 φορά
litsakos έγραψε:anastasia78 έγραψε:και θυμήθηκα ότι ο καλύτερος χυμός ήταν αυτός που μας δίναν στο σχολείο.
ροδακινο δεν ηταν?νοστιμος ηταν,το θυμαμαι!
Neni έγραψε:Λαχανόπαιδο είχε καμιά σας; Κάτι ασχημες κούκλες, που τις υιοθετούσες και ήταν υποτίθεται μοναδικές…
μαρια το πιτσιποπακι ακομα το εχω και το εχω δωσει στην κορη μου.οπως και την παταπουφα,τον φασουλετο(αυτα βεβαια δεν τα εδωσα ακομη).και το ποτηρακι αυτο που κλεινει το ειχα και εγω.ποιος δεν το ειχε αλλωστε?οσο για το χυμο ροδακινο μας εδιναν και εμας και θυμαμαι οτι τοοοτε ημουν τοοοοοσο αδυνατη που δεν μπορουσα να το κουβαλησω και το κατρακυλουσα.
MariaM έγραψε:Και με αφορμή το πιτσιποπάκι (αγόρι είχα λέτε να ήταν προφητικό; ) βρήκα αυτο το λινκ! Κάντε χάζι! Σχεδόν συγκινηθηκα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://giama.wordpress.com/2007/12/27/games-memories/
ΥΓ: Ανάμεσα σε παγουρίνο και ευχούληδες είναι οι εξωγήινοι που σας έλεγα! Στο τετραγωνάκι μέσα κολλούσες ένα αυτοκολλητάκι με ένα απο τα 4 στοιχεία της φύσης! Μου είχε φέρει ο μπαμπάς μου μια κούτα και εγώ έκλαιγα γιατί σκέφτηκα πως ξέχασε ότι ήμουν κοριτσάκι... Όμως μετά έπαιξα απίστευτα μαζί τους...
litsakos έγραψε:MariaM έγραψε:Και με αφορμή το πιτσιποπάκι (αγόρι είχα λέτε να ήταν προφητικό; ) βρήκα αυτο το λινκ! Κάντε χάζι! Σχεδόν συγκινηθηκα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΥΓ: Ανάμεσα σε παγουρίνο και ευχούληδες είναι οι εξωγήινοι που σας έλεγα! Στο τετραγωνάκι μέσα κολλούσες ένα αυτοκολλητάκι με ένα απο τα 4 στοιχεία της φύσης! Μου είχε φέρει ο μπαμπάς μου μια κούτα και εγώ έκλαιγα γιατί σκέφτηκα πως ξέχασε ότι ήμουν κοριτσάκι... Όμως μετά έπαιξα απίστευτα μαζί τους...
πωπω!τα πιγκουινακια τα ειχα!κ τα ειδα κ αυτα φετος (στο τζαμπο νομιζω..) καπως διαφορετικα αλλα το ιδιο παιχνιδι!
κ το παγουρινο...κ τα τσαντακια που ειχαμε στο νηπιο (κιτρινο με την μαγια μελισσα απ εξω).τι εβαλες ρε Μαρια!
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:MariaM έγραψε:Και με αφορμή το πιτσιποπάκι (αγόρι είχα λέτε να ήταν προφητικό; ) βρήκα αυτο το λινκ! Κάντε χάζι! Σχεδόν συγκινηθηκα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πωπω!τα πιγκουινακια τα ειχα!κ τα ειδα κ αυτα φετος (στο τζαμπο νομιζω..) καπως διαφορετικα αλλα το ιδιο παιχνιδι!
κ το παγουρινο...κ τα τσαντακια που ειχαμε στο νηπιο (κιτρινο με την μαγια μελισσα απ εξω).τι εβαλες ρε Μαρια!
τα πιγκουινακια τα βρηκα στη λαικη απο εναν πακιστανο τα πηρα και πηγα να τα πλυνω και χαλασαν! ειμαχαζη το ξερω!!! ητανε τελεια εγω επαιζα πολυ με αυτα
Neni έγραψε:Λαχανόπαιδο είχε καμιά σας; Κάτι ασχημες κούκλες, που τις υιοθετούσες και ήταν υποτίθεται μοναδικές…
Nena έγραψε:Επανηλθα μετα απο 2 ημέρες ΞΕΘΕΩΜΑΤΟΣ...
...
Ειδα τα αυτοκόλλητα με τους ποδοσφαιριστες και θυμήθηκα την παρακάτω διαφημιση
Φανταστικο σαπούνι, ε??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης