26 Απ: Μανούλες που θυμούνται τον Γκάλη να σηκώνει το κύπελο Παρ Σεπ 09, 2011 2:06 pm
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
γουσταρωωωωωω με τρελα!!!!!!!
1000000000 like!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:
Δεσποινιω αυτο καλα παει εδω??? δεν τα παω καλα με τις χρονολογιες
παντως μαρεσει!!!!!!!!!!!
Nena έγραψε:να με συχωρατε, αλλα εγω θυμαμαι και το Euro toy 1988, και αμυδρα το μουντιαλ του '86 με το "χερι του Θεου' (ο αντρας μου θυμαται και τους ολυμπιακους της Μοσχας, το 82, μιλαμε για πουρό )
επίσης, είχα δει καπου γραμμενο το παρακάτω (και το ποσταρα και στο "χαμογελατε")
"Οι νέες γενιες δεν θα καταλάβουν ποτε τη σχέση που έχει μια κασέτα με ένα μολύβι..."
Ερμα μου νιατα που τσαλακωθηκατε
mama katerina έγραψε:
Δεσποινιω αυτο καλα παει εδω??? δεν τα παω καλα με τις χρονολογιες
παντως μαρεσει!!!!!!!!!!!
blackrose έγραψε:χιχιχι 26 ειμαι...ενταξει θυμαμαι και το euro 2004 :
ενταξει νοερα θυμαμαι και το <<...για την Ελλαδα ρε γαμωτο!!>> της Πατουλιδου!
Matilda έγραψε:Nena έγραψε:να με συχωρατε, αλλα εγω θυμαμαι και το Euro toy 1988, και αμυδρα το μουντιαλ του '86 με το "χερι του Θεου' (ο αντρας μου θυμαται και τους ολυμπιακους της Μοσχας, το 82, μιλαμε για πουρό )
επίσης, είχα δει καπου γραμμενο το παρακάτω (και το ποσταρα και στο "χαμογελατε")
"Οι νέες γενιες δεν θα καταλάβουν ποτε τη σχέση που έχει μια κασέτα με ένα μολύβι..."
Τι είπες!!! Πόσες φορές γυρνάγαμε την κασέτα με το μολύβι!!! χαχαχα
Εγώ θυμάμαι επίσης και το τραγουδάκι που είχαν βγάλει μετά... είχαν αλλάξει του Βελή το τραγούδι " Με το στόμα γεμάτο φιλιά" και έλεγαν στο ρεφρέν με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τ'αλλα παιδιά....
Και επίσης θυμαμαι τις τελευταίες βολές του Καμπούρη ήταν καλοκαιράκι και είμασταν στο μπαλκονάκι όλη η οικογένεια και το παρακολουθούσαμε
Nena έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την didumomama στις Σαβ Σεπ 10, 2011 4:46 am, 1 φορά
Nena έγραψε:"Οι νέες γενιες δεν θα καταλάβουν ποτε τη σχέση που έχει μια κασέτα με ένα μολύβι..."
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης