26 Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Αυγ 02, 2010 5:47 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ .ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ! javascript:emoticonp('')
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
refaki έγραψε:emena pali giati o giatros mou de mafinei oute antauges na kano??? kai exei katevei i riza tessera daxtula!!! pali kala pou eimai anoixtoxromi k to ksantho pou exo de deixnei k para polu asxima
Dimitra_Elena έγραψε:refaki έγραψε:emena pali giati o giatros mou de mafinei oute antauges na kano??? kai exei katevei i riza tessera daxtula!!! pali kala pou eimai anoixtoxromi k to ksantho pou exo de deixnei k para polu asxima
Να του πεις καλή μου ότι ΕΙΔΙΚΑ οι ανταύγειες,δεν έρχονται καθόλου σε επαφή με το δέρμα.Δεν πιάνουν καν την ρίζα,ξεκινούν πιο χαμηλά.
refaki έγραψε:Dimitra_Elena έγραψε:refaki έγραψε:emena pali giati o giatros mou de mafinei oute antauges na kano??? kai exei katevei i riza tessera daxtula!!! pali kala pou eimai anoixtoxromi k to ksantho pou exo de deixnei k para polu asxima
Να του πεις καλή μου ότι ΕΙΔΙΚΑ οι ανταύγειες,δεν έρχονται καθόλου σε επαφή με το δέρμα.Δεν πιάνουν καν την ρίζα,ξεκινούν πιο χαμηλά.
ax to ksero alla molis ton rotisa mono pou de me evrise itan mprosta k o antras mou kai apo tote pou akouse to giatro na leei tetoia me krazei k autos otan leo gia antauges
Συγνωμη κοριτσια, λαθος θεμα...Αλλα μιας και ειμαι σε αυτο το θεμα η γιατρος στη πρωτη εγκυμοσυνη μου το ειχε απαγορευσει κατηγορηματικως.....Τωρα αυτος που παει δε μου εχει πει τιποτα ακομα.....bibibo έγραψε:Καλημερα σας
Ειμαι καινουρια στη παρεα και με λενε Ελενη. Εχω μια κορη τη Λαμπρινη και ειμαι εγκυος τωρα στη 19η βδομαδα, γενναω, πρωτα ο Θεος, στις 6.2.2011 μαλλον κοριτσακι παλι....
Στη πρωτη μου εγκυμοσυνη δε θυμαμαι ακριβως ποτε το ενιωσα γιατι δεν ημουν καθολου αγχωμενη, ελεγα καποια στιγμη θα το καταλαβω. Στη δευτερη ομως εχω πολλη αγχος απο τη στιγμη που το εμαθα και ειμαι στη τσιτα που λενε συνεχεια. Την προηγουμενη βδομαδα κατι καταλαβα λιγακι, σημερα ειμαι στη 19η και ειναι πιο συχνα χτυπηματακια οπως ειπε μια κοπελα ειναι οπως νιωθεις την φλεβα σου να χτυπαει... Αυτα απο μενα , θα χαρω να τα λεμε και απο δω. Φιλακια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,noni έγραψε:Λόγω κληρονομικότητας από 17 χρονών ασπρίζουν τα μαλλιά μου! Τώρα που είμαι έγκυος περίμενα υπομονετικά να περάσει και ο τέταρτος μήνας και να τα βάψω αλλά έχουν αρχίσει να ασπρίζουν πάλι. Μπορώ να τα ξαναβάψω? Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πόσες φορές επιτρέπεται να τα βάψεις?
bibibo έγραψε:Συγνωμη κοριτσια, λαθος θεμα...Αλλα μιας και ειμαι σε αυτο το θεμα η γιατρος στη πρωτη εγκυμοσυνη μου το ειχε απαγορευσει κατηγορηματικως.....Τωρα αυτος που παει δε μου εχει πει τιποτα ακομα.....bibibo έγραψε:Καλημερα σας
Ειμαι καινουρια στη παρεα και με λενε Ελενη. Εχω μια κορη τη Λαμπρινη και ειμαι εγκυος τωρα στη 19η βδομαδα, γενναω, πρωτα ο Θεος, στις 6.2.2011 μαλλον κοριτσακι παλι....
Στη πρωτη μου εγκυμοσυνη δε θυμαμαι ακριβως ποτε το ενιωσα γιατι δεν ημουν καθολου αγχωμενη, ελεγα καποια στιγμη θα το καταλαβω. Στη δευτερη ομως εχω πολλη αγχος απο τη στιγμη που το εμαθα και ειμαι στη τσιτα που λενε συνεχεια. Την προηγουμενη βδομαδα κατι καταλαβα λιγακι, σημερα ειμαι στη 19η και ειναι πιο συχνα χτυπηματακια οπως ειπε μια κοπελα ειναι οπως νιωθεις την φλεβα σου να χτυπαει... Αυτα απο μενα , θα χαρω να τα λεμε και απο δω. Φιλακια
marizakismom έγραψε:εγω ειχα κανει ανταυγειες στην αρχη της κυησης(τοσα ηξερα τοσα εκανα η βαρεμενη)αλλα δεν τα πειραξα καθολου εως τον 8ο που τα εβαψα με κορρε(τι,σ αυτα τα χαλια θα με εβλεπε η κορη μου )..και συνεχιζω με κορρε μεχρι να σταματησω εντελως το θηλασμο( τα εχω βαψει 2 η 3 φορες απο τοτε που γεννησα)..
paulina1932011 έγραψε:Εγώ τα έβαψα σήμερα μετά από 4 μήνες!! Είμαι στον 4ο μήνα και ο γιατρός είπε οκ. Εσάς τι σας έχει πει ο γιατρός? Κάνει?
ΔώραΝι25 έγραψε:Εγώ κοπέλα μου τα έβαψα δυο φορές σε όλη την εγκυμοσύνη.....Μία στον τέταρτο και μία στον όγδοο...Ξέρω είναι μεγάλα τα διαστήματα αλλά δεν μπορείς παραπάνω λόγω του ότι το παιδί φτιάχνει τα οργανάκια του και πάνω απ'όλα τον εγκέφαλο του και όλα αυτά τα επηρεάζουν στην συχνή χρήση...Γι'αυτο προσοχή με τις βαφές...Εκτός αν θες να δοκιμάσεις τις φυτικές που πουλάνε στα φαρμακεία αλλά πέρα του ότι είναι πανάκριβες δεν διαρκούν και πολύ, νομίζω δύο βδομάδες το πολύ...Τώρα εσύ θα κρίνεις τι είναι το πιο σωστό!Ρώτα και τον γιατρό σου!
Αν έχεις τα μαλλιά φυσικά όπως στη φωτο, τι να τις κάνεις τις βαφές???
Για φυσικές βαφές έχω ακούσει όντως ότι δεν "βάφουν" καλά και δεν κρατάνε χρόνο!! Προφανώς είναι πιο αγνές. Αυτές δεν εννοείς?? http://www.pharmacyallday.com/naturalcosmetics-hair-colorant/index.el.html?page=1&pagesize=30&brandid=0&srt=0&srtd=0
Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ φυσικές, μου τα παίρνει το κομμωτήριο κανονικά
ego ta eixa vapsei 2 fores oles kai oles alla me fitiki vafi apoo to farmakeio apo ekei kai pera afisa na vgei to fysiko mounoni έγραψε:Λόγω κληρονομικότητας από 17 χρονών ασπρίζουν τα μαλλιά μου! Τώρα που είμαι έγκυος περίμενα υπομονετικά να περάσει και ο τέταρτος μήνας και να τα βάψω αλλά έχουν αρχίσει να ασπρίζουν πάλι. Μπορώ να τα ξαναβάψω? Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πόσες φορές επιτρέπεται να τα βάψεις?
egw ta eixa vpsei kastana 7mhnes prin meinw egkuos gia ton gamo mou.htan k polu makria vevaia...ta kourepsa merikes fores k tsoup eixa meta to fusiko mou me to pou emeina egkuos mexri k simera pou eimai 33evdomadwn peripou exw to fusiko mou kastano polu anoikto.mou xe pei o giatros mou oti mporw ap ton tetarto na ta vapsw alla den vrhka ton logo na to kanw!allwste anaptussontai tosa vasika organa opws o egefalos k.a.tou mwrou pou gia mena tha htan adianohto na ta vapsw.argyro 2 έγραψε:ego ta eixa vapsei 2 fores oles kai oles alla me fitiki vafi apoo to farmakeio apo ekei kai pera afisa na vgei to fysiko mounoni έγραψε:Λόγω κληρονομικότητας από 17 χρονών ασπρίζουν τα μαλλιά μου! Τώρα που είμαι έγκυος περίμενα υπομονετικά να περάσει και ο τέταρτος μήνας και να τα βάψω αλλά έχουν αρχίσει να ασπρίζουν πάλι. Μπορώ να τα ξαναβάψω? Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πόσες φορές επιτρέπεται να τα βάψεις?
με κάλυψες απόλυτα θα πρεπει να αφήσουμε μια φορά στην ζωή μας για λίγο το εγώ μας στην τελική είναι τόσο όμορφο αυτό που ζεις ώστε να σε χαλάνε οι άσπρες τρίχες για λίγο καιρό και γω το ίδιο πρόβλημα είχα και φαντάσου για το μωρό μου ούτε καν τις έβλεπαmpempa έγραψε:egw ta eixa vpsei kastana 7mhnes prin meinw egkuos gia ton gamo mou.htan k polu makria vevaia...ta kourepsa merikes fores k tsoup eixa meta to fusiko mou me to pou emeina egkuos mexri k simera pou eimai 33evdomadwn peripou exw to fusiko mou kastano polu anoikto.mou xe pei o giatros mou oti mporw ap ton tetarto na ta vapsw alla den vrhka ton logo na to kanw!allwste anaptussontai tosa vasika organa opws o egefalos k.a.tou mwrou pou gia mena tha htan adianohto na ta vapsw.argyro 2 έγραψε:ego ta eixa vapsei 2 fores oles kai oles alla me fitiki vafi apoo to farmakeio apo ekei kai pera afisa na vgei to fysiko mounoni έγραψε:Λόγω κληρονομικότητας από 17 χρονών ασπρίζουν τα μαλλιά μου! Τώρα που είμαι έγκυος περίμενα υπομονετικά να περάσει και ο τέταρτος μήνας και να τα βάψω αλλά έχουν αρχίσει να ασπρίζουν πάλι. Μπορώ να τα ξαναβάψω? Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πόσες φορές επιτρέπεται να τα βάψεις?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης