Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Πεμ Μαρ 24, 2011 6:08 am

ZINAKI

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
aristina έγραψε:Να ρωτησω κι εγω κατι τωρα βρε κοριτσια αυτη η βαφη του κορε κανει δουλεια?Δλδ τα βαφει η ειναι σαν χρωμοσαμπουαν?Εγω στην εγκυμοσυνη δεν τα εβαψα καθολου ισως στην 2η πρωτα ο Θεος να μην φοβαμαι τοσο!Αλλα τωρα επειδη θηλαζω θελω να τα βαψω με φυτικη αλλα κανουν δουλεια?Ειναι και λιγο χαλια τα μαλλια....ανοιχτα κατω και πανω σκουρα χαμος! Smile Smile

ego exo polles astpres idiaitera mprosta kai fainetai h riza kathe 15 meres...a vafo me korre apo ton oktomvrio kai kaluptei pliros...tha sunexiso na ta vafo me korre kai meta apo ton toketo.

77Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Πεμ Μαρ 24, 2011 11:39 pm

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ ευχαριστω Ζινακι!Με το καλο!! Smile

78Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Παρ Μαρ 25, 2011 9:48 am

baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια καλησπερα και εγω ξερω οτι δεν κανει να τα βαφουμε...ειμαι προς την 6 εβδομαδα κ ειναι ξανθα τα μαλλια μου....τι να κανω?????μου ειπαν να παρω φυτικη απο το φαρμακειο χωρις αμμωνια...θα ειναι καλο αραγε το ξανθο που θα βγει????/ξερει καποια να μου πει???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

79Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Παρ Μαρ 25, 2011 9:58 am

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
baby έγραψε:κοριτσια καλησπερα και εγω ξερω οτι δεν κανει να τα βαφουμε...ειμαι προς την 6 εβδομαδα κ ειναι ξανθα τα μαλλια μου....τι να κανω?????μου ειπαν να παρω φυτικη απο το φαρμακειο χωρις αμμωνια...θα ειναι καλο αραγε το ξανθο που θα βγει????/ξερει καποια να μου πει???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Γενικα θα σου ελεγα το καλυτερο ειναι να περιμενεις μεχρι τουλαχιστον την 13 εβδομαδα φυτικες ξεφυτικες δεν παει να ειναι βαφη.Και εγω ξανθια με ανταυγιες ειμαι και σκευτομαι να τα βαψω στην 15η εβδομαδα.Στην προηγουμενη εγκυμοσυνητα ειχα βαψει μια φορα λιγο πριν γεννησω γιατι παντρευονταν η αδερφη μου.

80Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Σαβ Απρ 23, 2011 9:30 am

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει τις βαφές μαλλιών NATURIGIN;
Κάνω link από το site τους.

http://www.biorigins.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=24:%CE%B2%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD&Itemid=33&lang=el

81Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 6:20 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, με έχει προβληματίσει πολύ και μένα το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχω ξανθές ανταύγες αλλά θέλω να φύγω από την διαδικασία και να τα γυρίσω σε κάτι κοντά στο φυσικό μου και να τα αφήσω. Πήγα στο κομμωτήριο και ρώτησα και μου είπανε ότι θα μου κάνουν βαφή αλλά ΟΧΙ στην ρίζα σε κάτι που θα είναι ομοιόμορφο με την ρίζα μου. Η κοπέλα που έχει το κομμωτήριο ήτανε μάλιστα κατηγορηματική όσον αφορά την βαφή στην εγκυμοσύνη. Λέτε να βγω σαν ανέκδοτο από εκεί?? Rolling Eyes

82Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 6:25 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι μονο το οτι θα ακουμπησει το δερμα σου, αλλα και το οτι θα εισπνευσεις ολο αυτο που το θεωρω χειροτερο, αν και ο γιατρος επιτρεπει το βαψιμο μετα το 3μηνο χωρις φοβο, ξερω οι περισσοτερες κοπελες κανουν ανταυγειες.
ευτηχως εχω ακομα το φυσικο μου.

νομιζω carrie τωρα που κλεινεις 3 μηνο δεν θαν εχεις θεμα? τον γιατροσ ου τον ρωτησες?

83Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 6:33 am

Ήρια

Ήρια
Με το καλο το μωρακι σου κοπελα μου!! εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μετα τον 3ο μηνα μπορω να κανω ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΥΓΕΣ και τιποτα αλλο οχι βαφη απο ριζα!! βεβαια οπως λεει και η Σωτηρία , θα εισπνευσεις ολο αυτο ... εγω δεν τα εβαψα καθολου 16 μηνες .... δηλαδη οσο ημουν εγκυος και μεχρι που σταματησα τον θηλασμο!!!! τα ειχα κανει ενα καστανο και τα ειχα αφησει να κατεβουνε δεν ηταν και ασχημα ,,,,Smile))

84Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 6:44 am

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα κοριτσια ο γιατρος μου ειπε μετα το 1ο τριμηνο αν θελω να τα βαψω με μια φυτικη βαφη...τελικα περιμενα μεχρι 4μιση μηνων πηρα μια βαφη του κορρε ηταν αρκετα καλη και δεν μυριζε αυτο το τοξικο....!!!τωρα χρειαζομαι παλι βαψιμο αλλα περιμενω να το κανω στο μηνα μου για να κρατησουν λιγο αφου γενησω. παντως δεν υπαρχουν επισημες απαντησεις που να ενοχοποιουν τι βαφες,μετα το περας του 1ο τριμηνουν. με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει ουτε νυχια να βαψουμε αλλα ουτε κρεμα προσωπου να βαζουμε γιατι εχει ρετινολη που σε μεγαλες ποσοτητες βλαπτει το εμβρυο...ουτε κραγιον ουτε ουτε ουτε.... παν μετρον αριστον σε ολα...

85Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 6:52 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα ειμαι στον 6ο μηνα και τα βαφω κανονικα και δεν με ενοχλει τιποτα.Αν και εκανα εξωσωματικη ο γυναικολογος μου ειπε απο την πρωτη μερα κανονικα βαφη οποτε εμβυομεταφορα το σαββατο και πεμπτη βαφη.

http://www.worldjamboree.gr

86Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 9:43 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.
κι εγω εξωσωματικη εκανα κι ο γιατρος μου δε μ'αφηνει να κανω τιποτα. ουτε ανταυγες, ουτε νυχια. μονο μου ειχε πει αφου κλεισω και τον 3ο να τα βαψω με φυτικη βαφη. πηγα κι εγω τα κουραψα ενα κοντο καρε κι εχω τωρα το φυσικο μου.
βεβαια και με μια αλλη κοπελα που μιλησα ουτε αυτη την αφηνε, χωρις να εχει κανει εξωσωματικη.
για τα νυχια ειχε ακουσει πως αν χρειαστει να σου κανουν μια συγκεκριμενη εξεταση αιματος δεν μπορουν γιατι λεει η οζα περναει στο αιμα.... scratch scratch τι να πω, δεν ξερω.... εγω παντος πηρα μια του κορρε απο το φαρμακειο και κανα δυο φορες που ηθελα βαμμενα νυχια τα εβαψα μ'αυτη.

87Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 9:53 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι snowhite σήμερα κλείνω το τρίμηνο και όχι με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο αν διάβασες ένα άλλο post μου!! Sad Ο γιατρός μου γενικώς απαγορεύει την βαφή σε οποιαδήποτε φάση.. Θα κάνω ακριβώς αυτό που έκανε και η Ηρία, θα τα βάψω από την ρίζα και κάτω ένα ελαφρύ καστανό και θα τα αφήσω.. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα αφήσω να ξεβάψουν μόνα τους γιατί τον Σεπτέμβριο γίνομαι κουμπάρα σε γάμο οπότε δεν μπορώ να πάω σαν γυφτάκι στον γάμο!! Άσε που είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας.. Δεν μου έφταναν τα ψυχοπλακώματα από τις ορμόνες, να έχω και το μαλλί χάλια??Αφού δεν θα πειράξω την ρίζα και θα το κάνω σε σχετικά ανοιχτό αεριζόμενο χώρο νομίζω πως είναι οκ..

88Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Κυρ Μάης 15, 2011 10:20 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
carrie μου να μην στεναχωριεσαι απλα ξεκουρασου, βεβαια μια κουβεντα ειναι γιατι και γω μεχρι να κλεισω το 3μηνο φοβαμαι πολυ αλλα τι να κανω ολα στο προγραμμα ειναι. αν ανυσηχεις τοσο πηγαινε μια βολτα αυριο απο το γιατρο σου να ηρεμισεις κοριτσακι μου, ισως σου κανει και καλο. συζητησε μαζι του!
οσο για τα μαλλια καταλαβαινω απολυτα, μαλλον νιωθουμε πως ''χανουμε ΄΄ την θυληκοτητα μας, φουσκονοντας, αν το θετω σωστα...
πανω κατω και γω τα ιδια.
απλα προσεξε την ποιοτητα τησ βαφης ή κανε μια φυτικη ή μια που να μην μυριζει τοσο πολυ Very Happy

89Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 12:19 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Εγω μολις εκλεισα το πρωο τριμηνο πηγα στο κομμωτηριο!Ο γιατρος μου ειχε πει βεβαια μονο ανταυγειες κ οχι στις ριζες,το ιδιο μου ειπε κ η κομμωτρια μου.Τελικα εκανα ανταυγειες μονο κ βγηκαν πολυ ωραιες..!!Και φυσικα δεν αγγιξα τη ριζα!!!!

90Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 12:32 am

tzef

tzef
Νομιζω οτι το πρωτο τριμηνο δεν το κλεινεις στην 12η εβδομαδα αλλα με βαση την πιθανη ημερομηνια τοκετου π.χ εγω το εκλεισα 14 εβομαδων.Π.Χ η ΠΗΤ μου ειναι 26/10 αρα καθε 26 αλλαζω μηνα.

Οσον αφορα τα μαλλια εκανα ξανθες ανταυγιες 15,5 εβδομαδων και η μαια του γιατρου μου μου ειπε οτι επρεπε να κλεισω τον τεταρτο μηνα και μετα επρεπε να κανω αλλα δεν πειραζει αν δεν ακουμπησε ριζα.

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τα ειχα βαψει στον ενατο.

91Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 12:55 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου μεχρι τον 4ο δεν με αφηνε ουτε κρεμα ημερας να βαλω! Εννοειται οτι δεν ηθελε βαμμενα ή τεχνητα νυχια και οσο για τα μαλλια μου ειπε μονο για ανταυγειες μετα τον 5ο και αυτο παλι με καθε επιφυλαξη.

92Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 2:48 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Τελικα κοριτσια ο καθε γιατρος εχει κ την δικη του αποψη....

93Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 2:51 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Τελικα κοριτσια ο καθε γιατρος εχει κ την δικη του αποψη....

Α καλά!!Αυτό ξαναπές το!

94Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 2:58 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Τελικα κοριτσια ο καθε γιατρος εχει κ την δικη του αποψη....

Α καλά!!Αυτό ξαναπές το!
Kαι οχι μονο στο συγκεκριμενο αλλα κ σε πολλα αλλα Carrie μου!!!!Το θεμα ειναι τι κανουμε κ ποιον πρεπει να ακουσουμε...Μηπως πολλες φορες πρεπει απλα να κανουμε αυτο που θεωρουμε εμεις σωστο η αυτο που μας λεει το ενστικτο μας?Μηπως......? Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 875502

95Βαφή μαλλιών - Σελίδα 4 Empty Απ: Βαφή μαλλιών Δευ Μάης 16, 2011 6:55 am

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλο κοριτσακια μου!
Κι εγω θα συμφωνησω οτι το καλυτερο ειναι να κανουμε οτι λεει το ενστικτο μας!
Εγω δεν τα εβαψα καθολου στην εγκυμοσυνη,δεν ρωτησα καν και οταν γεννησα απλα ανταυγιες μετα απο 40 μερες περιπου και μετα οχι ξανα.Τωτα που αποθηλασαμε παλι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις