Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Σαβ Σεπ 17, 2011 6:56 am

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
επίσης όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι για το σπίτι πχ. φόρμα για κέικ, κουπατ, ταψί ή ακόμα και καρέκλες κτλ. ψάχνουμε να βρούμε τον αρχικό τόπο παραγωγής. παράδειγμα έχω βρει ένα μαγαζί που πουλά είδη εστίασης και ζαχαροπλαστίου (είναι στο κέντρο της Αθήνας απέναντη απο τη κρεαταγορά σε ένα στενό) πήρα φόρμες για ταρτάκια 0,25 λεπτά και σε γνωστό μαγαζί με είδη για τη κουζίνα ακριβώς το ίδιο αντικείμενο το είχαν 2 ευρώ και κάτι. Όταν αγόρασα τα έπιπλα βρήκα τα εργοστάσια παραγωγής, περιττό να σας πω οτι οι καρέκλες της τραπεζαρίας πήγαν 200 ευρώ φθηνότερα η μία. για αυτό ψαξτε

27Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Σαβ Σεπ 17, 2011 10:57 am

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
1.μην αγοραζετε πολλα καθαριστικα με ενα μπορειτε να κανετε τη δουλεια που κανετε με τα πολλα
2.εξοικονομηστε χρηματα φτιαχνοντας εσεις γλυκακια ή μπισκοτακια και οχι να τα αγοραζετε απο το φουρνο ή το ζαχαροπλαστειο,με τα μισα λεφτα θα φτιαξετε διπλη ποσοτητα
3.αποφυγετε να αγοραζετε σοκολατες,πατατακια κτλ....κτλ...που το μονο που προσφερουν ειναι αχρηστες θερμιδες(ετσι προσεχετε και τη διατροφη σας)

28Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 1:04 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα!!!στη καταψυξη ποια λαχανικα διατηρουνται κ για ποσο καιρο ξερετε??πχ καροτα μπορεις να βαλεις??

29Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 9:51 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω τα έβαζα όλα στην κατάψυξη, κι επειδη απο τον κήπο μερικές φορές είχαμε λεκάνες με κολοκυθάκια, καρότα κτλ, τα έπλενα καλά, τα έκοβα κομμάτια, και τα έβαζα στην κατάψυξη σε σακουλάκια/μερίδες.
Ετσι έχω κάνει και κάται καλαμπόκια που ξέμειναν απο το καλοκαίρι, κι ετσι έχω κάνει και με τον μαϊντανο, γιατι προχτες αποφάσισε ο μπαμπάς μου να τον κουρέψει ΟΛΟ, και μου εφερε ενα ταψι μαϊντανο. Τον έπλυνα καλά με ξιδι, το αφησα να στεγνώσει και τον ψιλοέκοψα, και βουρ στην κατάψυξη. Ετοιμος μαϊντανος για τις σουπες και τα φαγητα!
Πέρσι ειχα βάλει κι ένα πεπόνι ολοκληρο, ενταξει, οταν το ξεπάγωσα δεν ηταν για φαγωμα, αλλά έφτιαξα ένα ωραιότατο παγωτο πεπόνι με αυτο! Και η μανα μου ειχε βαλει ροδάκινα και βερίκοκα, και οταν τα έβγαλε τα ανακάτεψε με γιαουρτι/γάλα στο μπλέντερ κι έφτιαξε μιλκσέικ!
Η κατάψυξη ειναι σωτήρια!!

30Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:14 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενα και μεις το κανουμε αυτο.Τα φρεσκα μυρωδικα στην καταψυξη,τυρι τριμμενο στην καταψυξη,σπανακι (το οποιο το εχω καψει κ ειναι ετοιμο για σπανακορυζο!). Πιο παλια εφτιαχνε ο αντρας μου μικρα παστιτσακια σε κατι ατομικες γαστρες που εχουμε κ τα ειχαμε στην καταψυξη και αυτα (οχι μαγειρεμενα).Ειναι κ γρηγορη λυση οταν δεν προλαβαινεις να μαγειρεψεις.

Δεν ειδα αν το ανεφερε καμια πιο πανω αλλα κ ο ηλιακος ειναι μεγαλη οικονομια.Ειμαστε κοντα 2 μηνες σε αυτο το σπιτι δεν εχουμε αναψει θερμοσιφωνο ουτε μια φορα Very Happy

31Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:16 pm

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Εγω τα έβαζα όλα στην κατάψυξη, κι επειδη απο τον κήπο μερικές φορές είχαμε λεκάνες με κολοκυθάκια, καρότα κτλ, τα έπλενα καλά, τα έκοβα κομμάτια, και τα έβαζα στην κατάψυξη σε σακουλάκια/μερίδες.
Ετσι έχω κάνει και κάται καλαμπόκια που ξέμειναν απο το καλοκαίρι, κι ετσι έχω κάνει και με τον μαϊντανο, γιατι προχτες αποφάσισε ο μπαμπάς μου να τον κουρέψει ΟΛΟ, και μου εφερε ενα ταψι μαϊντανο. Τον έπλυνα καλά με ξιδι, το αφησα να στεγνώσει και τον ψιλοέκοψα, και βουρ στην κατάψυξη. Ετοιμος μαϊντανος για τις σουπες και τα φαγητα!
Πέρσι ειχα βάλει κι ένα πεπόνι ολοκληρο, ενταξει, οταν το ξεπάγωσα δεν ηταν για φαγωμα, αλλά έφτιαξα ένα ωραιότατο παγωτο πεπόνι με αυτο! Και η μανα μου ειχε βαλει ροδάκινα και βερίκοκα, και οταν τα έβγαλε τα ανακάτεψε με γιαουρτι/γάλα στο μπλέντερ κι έφτιαξε μιλκσέικ!
Η κατάψυξη ειναι σωτήρια!!

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!
Θα το τυπώσω και θα το κολλήσω στο ψυγείο. flower

32Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:19 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επίσης το νυχτερινό ρεύμα είναι μεγάλη οικονομία. εμείς ειδαμε μεγάλη διαφορά στη ΔΕΗ
εμείς πλυντήρια, θερμοσίφωνα, φούρνο φροντίζουμε να τα λειτουργούμε 3:30-5:30 ή μετά τις 10:30 το βράδυ.
για το φούρνο δεν είναι τόσο βολικό, αλλά για τα πλυντήρια και το θερμοσίφωνα είναι μια χαρά.
το μόνο κακό είναι οτι ισχύει μόνο το χειμώνα

33Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:40 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:επίσης το νυχτερινό ρεύμα είναι μεγάλη οικονομία. εμείς ειδαμε μεγάλη διαφορά στη ΔΕΗ
εμείς πλυντήρια, θερμοσίφωνα, φούρνο φροντίζουμε να τα λειτουργούμε 3:30-5:30 ή μετά τις 10:30 το βράδυ.
για το φούρνο δεν είναι τόσο βολικό, αλλά για τα πλυντήρια και το θερμοσίφωνα είναι μια χαρά.
Όχι καλέ και το καλοκαίρι έχει 11-7. Εχω κι εγώ νυχτερινό.

34Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:47 pm

CHRISLA2216

CHRISLA2216
mamamatina έγραψε:
florentiab έγραψε:επίσης το νυχτερινό ρεύμα είναι μεγάλη οικονομία. εμείς ειδαμε μεγάλη διαφορά στη ΔΕΗ
Όχι καλέ και το καλοκαίρι έχει 11-7. Εχω κι εγώ νυχτερινό.

συμφωνω!! ισχυει για ολο το χρονο..
ειχαμε στο παλιο μας σπιτι νυχτερινο!
να ρωτησω μιας κ το θιξατε το θεμα..
μπορουμε να ζητησουμε μονοι μας απο την δεη να μας βαλει νυχτερινο ρευμα στο σπιτι?? πως γινεται?

35Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:50 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω ότι το νυχτερινό πάει σε όλο το κτίριο. Ή το έχουν όλοι ή κανένας. Ρώτα όμως γιατί δεν είμαι απολύτως σίγουρη.

36Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:52 pm

CHRISLA2216

CHRISLA2216
mamamatina έγραψε:Νομίζω ότι το νυχτερινό πάει σε όλο το κτίριο. Ή το έχουν όλοι ή κανένας. Ρώτα όμως γιατί δεν είμαι απολύτως σίγουρη.

σωστα, καλυτερα να ρωτησω..
ευχαριστω παντως!! μαθήματα οικονομίας. - Σελίδα 2 417472

37Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 10:54 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:
mamamatina έγραψε:Νομίζω ότι το νυχτερινό πάει σε όλο το κτίριο. Ή το έχουν όλοι ή κανένας. Ρώτα όμως γιατί δεν είμαι απολύτως σίγουρη.

σωστα, καλυτερα να ρωτησω..
ευχαριστω παντως!! μαθήματα οικονομίας. - Σελίδα 2 417472

αυτό για το οτι ισχύει μόνο το χειμώνα δεν είμαι σίγουρη. ίσως να έχετε δίκιο.
όμως σίγουρα μπορείς να το κάνεις μόνο στο διαμερισμά σου. εμείς έχουμε και οι δίπλα μας δεν έχουν. τώρα θα βάλουν

38Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 11:13 pm

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμεις σε πολυκατοικια μενουμε και ο απο κατω μας, εχει νυχτερινο ρευμα. Αρα δε χρειαζεται να βαλουν ολοι. μαλλον κι εμας για εκει μας βλεπω.
Κοιτα απο ποσα μικρα πραγματακια τελικα μπορεις να κανεις οικονομια!
α ρε Ελληνιδες μαμαδες...

39Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 11:50 pm

CHRISLA2216

CHRISLA2216
ειναι ατομικη ενεργεια τελικα, οποιος θελει μπορει να βαλει.. το ειδα στο site της δεη.
για οποιες πληροφοριες δειτε εδω
http://www.dei.gr/default.aspx?id=31158&nt=19&langid=1

κι εγω παντως θα ρωτησω λεπτομεριες οταν θα παω προς την δεη για να ξερω και να το κανω αμα συμφερει..

40Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Τετ Σεπ 21, 2011 11:51 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:ειναι ατομικη ενεργεια τελικα, οποιος θελει μπορει να βαλει.. το ειδα στο site της δεη.

κι εγω παντως θα ρωτησω λεπτομεριες οταν θα παω προς την δεη για να ξερω και να το κανω αμα συμφερει..

να το κάνεις. συμφέρει. λίγο πρόγραμμα θέλει μετά για τα πλυντήρια αλλά είναι θέμα συνήθειας.

41Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Πεμ Σεπ 22, 2011 12:01 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
florentiab έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:ειναι ατομικη ενεργεια τελικα, οποιος θελει μπορει να βαλει.. το ειδα στο site της δεη.

να το κάνεις. συμφέρει. λίγο πρόγραμμα θέλει μετά για τα
πλυντήρια αλλά είναι θέμα συνήθειας.

εκτος απο τα 34 ευρω που λεει να δωσουμε στην δεη, δεν ξερω αν ζητησουνε κι αλλα για το νεο συμβολαιο, συν οσα ζητησει ο ηλεκτρολογος που λεει για την νεα εγκαστασαση.. αυτα λεω αν συμφερουν..
γιατι σιγουρα η τιμολογηση του ρευματος συμφερει ναι!!

οπως και για το σταθερο τηλεφ και ιντερνετ μαζι, που σας ρωτησα σε ενα αλλο θεματακι που ανοιξα.. εμεις στον οτε πληρωνουμε 80-85 ευρω το διμηνο χωρις τιποτα δωρεαν στο σταθερο τηλεφ!! ρωτησα στην cyta και μου ειπαν οτι με 25 ευρω το μηνα θα εχω ιντερνετ στα 4Mbps, απεριοριστα σταθερα τηλεφ αλλα και 80 λεπτα προς κινητα (ειναι προσφορα μεχρι 1 οκτωβρη).. παντως εχει απ'οτι ειδα πολυ οικονομικα πακετα αυτη η εταιρια, απλα δεν ξερω αν ειναι καλη..

42Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Πεμ Σεπ 22, 2011 12:08 am

αγγελικημαρια

καλο αυτο με τη δεη να το ψαξω!!επισης μια αλλη ερωτηση! εχει κανεις λεβητα με ξυλα(μπελετ αν δεν κανω λαθος)αν ναι ας μας πει ποσο στοιχησε η εγκατασταση κ αν ειδε διαφορα στα χρηματα...

43Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Πεμ Σεπ 22, 2011 12:33 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
αγγελικημαρια έγραψε:καλο αυτο με τη δεη να το ψαξω!!επισης μια αλλη ερωτηση! εχει κανεις λεβητα με ξυλα(μπελετ αν δεν κανω λαθος)αν ναι ας μας πει ποσο στοιχησε η εγκατασταση κ αν ειδε διαφορα στα χρηματα...

αυτο το ακουω πολυ τωρα τελευταια.. ο αντρας μου ειναι υδραυλικος κ μεσω αυτου ενημερωνομαι για αυτα τα θεματα.. θα τον ρωτησω για την εγκατασταση κ θα σου πω

44Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Πεμ Σεπ 22, 2011 12:35 am

αγγελικημαρια

CHRISLA2216 έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:καλο αυτο με τη δεη να το ψαξω!!επισης μια αλλη ερωτηση! εχει κανεις λεβητα με ξυλα(μπελετ αν δεν κανω λαθος)αν ναι ας μας πει ποσο στοιχησε η εγκατασταση κ αν ειδε διαφορα στα χρηματα...

αυτο το ακουω πολυ τωρα τελευταια.. ο αντρας μου ειναι υδραυλικος κ μεσω αυτου ενημερωνομαι για αυτα τα θεματα.. θα τον ρωτησω για την εγκατασταση κ θα σου πω
κανε μια ερωτηση γιατι λενε οτι συμφερει πολυ...αν ειναι να ταλλαξουμε!

45Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Πεμ Σεπ 22, 2011 12:40 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Θα σου πω από γνωστό που άκουσα που το εγκατέστησε ότι τελικά το μετάνιωσε. Για τους εξής λόγους:
- Βρήκε φθηνό πελέτ, αλλά ποιοτικώς δεν απέδιδε όσο θα ήθελε.
- Το καλό πελέτ κοστίζει ότι και το πετρέλαιο περίπου.
- Ο λέβητας θέλει τροφοδότηση κάθε τόσο για να μη μείνει από πελέτ που πρέπει να το κάνεις μόνος σου.

Πιστεύω κιόλας ότι πρέπει να έχεις και αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τόσο πελέτ.
Αν λύσεις όλα τα παραπανώ (δηλ. αν βρεις καλό πελέτ σε οικονομική τιμή και το θέμα της τροφοδότησης και αποθήκευσης πελέτ) φαντάζομαι ότι συμφέρει.

46Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Σαβ Σεπ 24, 2011 4:40 am

CHRISLA2216

CHRISLA2216
αγγελικημαρια έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

λοιπον, τον ρωτησα και μου ειπε οτι μονο η εγκατασταση κοστιζει γυρω στις 5.000 ευρω - μαζι με την δουλεια βεβαια του επαγγελματια που θα την κανει.. επισης μου ειπε, οτι θελει πολυ πολυ χωρο για να αποθηκευεις τα πελλετ.. αυτα!! για περισσοτερες πληροφοριες, εδω ειμαστε.. μαθήματα οικονομίας. - Σελίδα 2 417472

47Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Σαβ Σεπ 24, 2011 5:03 am

αγγελικημαρια

CHRISLA2216 έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

λοιπον, τον ρωτησα και μου ειπε οτι μονο η εγκατασταση κοστιζει γυρω στις 5.000 ευρω - μαζι με την δουλεια βεβαια του επαγγελματια που θα την κανει.. επισης μου ειπε, οτι θελει πολυ πολυ χωρο για να αποθηκευεις τα πελλετ.. αυτα!! για περισσοτερες πληροφοριες, εδω ειμαστε.. μαθήματα οικονομίας. - Σελίδα 2 417472

5000 ε???ασε θα βαλω μια σομπα καλυτερα!!!

48Ψηφοφορία Απ: μαθήματα οικονομίας. Σαβ Σεπ 24, 2011 11:59 am

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα ψαξω αυτο για το νυχτερινο ρευμα το σκεφτομαι καιρο να ρωτησω αλλα ολο το ξεχναω τωρα που οι λογαριασμοι εχουν ξεφυγει με τοσους φορους θα το ψαξω. οσο για μαρκες και γω αγοραζω απο τις μαρκες του σουπερ μαρκετ και ειναι μια χαρα. επίσης αγοραζω οταν βρω προσφορες πχ μακαρονια, παμπερς, χαρτι κουζινας χαρτι υγειας,απορ. για πλυντηριο και τα βάζω στην αποθήκη. και οταν τα χρειαζομαι τα χρησιμοποιω συμφερει παρα πολυ. γιατι εχω για ολο το μηνα. ειδικα τα παμπερσ ψαχνω μονο προσφορες και αγοραζω ποσοτητα για ολο το μηνα.εχετε ακουσει κανενα σουπερ μαρκετ να εχει καμια προσφορα παμπερσ?? αν ναι να μας πειτε. επίσης για λογουν υγειας βεβαια δεν εδωσα το μωρο κρεμες οπως ρυζαλευρο κρεμα δημητριακων και τετοια τα εφτιαχνα μονη μου τωρα φτιαχνω και γιαουρτι οποια θελει να της πω τον τροπο δεν ξερω κατα ποσο μου βγαινει φθηνοτερο αλλα ειναι σιγουρα πιο υγιεινο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις