Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 42 από 42]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
neraidomamaδεν ξερωαν εχει οριο. σιγουρα δεμπορεις να στειλεις? λογικααποτηνπρωτη στιγμη μπορεις.. Rolling Eyes

καλα βρε κοριτσια οντως εχουμεθεμα με τις απαντησεις! αλλαζουμε θεμα σεχρονο 0 !
και δεμου λετε καμια δε θα γεννησει στο γενεσις?? Sad μονη μαφησατε!

κατι γιατα προορα που λεγατε εμενα κοντεβει στα 2.5 κιλα αποτι καταλαβα,γιατι ηταν 2 στο ντοπλερ που εκανα πριν 2 εβδομαδες και η γιαρος μου προχθες ειπε πως πηρε μπολικα σε λιγο διαστημα. δεξερω αν ειπε νουμ καιδεν ακουσα. δε ρωτησα κιολας...αρα απο βαρος θελω να πω ταπαμε καλα εστω και αν γεννησω λιγακι πιο νωρις.. Wink

neraidomama

neraidomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω αυτο που ακουω τοσα χρονια.. ακομα και τωρα.. δε ρωτησα τον γιατρο μου ομως για να πω την αληθεια.. ειναι οτι απο τη στιγμη που μπαινεις στο μηνα σου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. αν του λειπει λιγο βαρος του παιδιου το βαζουν θερμοκοιτιδα και ολα καλα.. και η ξαδερφη μου που γεννησε την κορακλα της 1800 γραμμαρια στη 34η βδομαδα πριν 2 μηνες.. ναι μεν εκατσε 1 μηνα μεσα το μωρο.. αλλα ειναι τωρα υγιεστατη και πιο χοντρουλα απο οτι θα γεννιοταν κανονικα..

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μου έυχομαι να είστε καλά,,,τόση ώρα σας διάβαζα...έχει πλάκα πως ξεφεύγουμε απο το θέμα...

Λοιπόν σήμερα πήγα για ντόπλερ, και νόμιζα πως όλα είναι καλά.Στη συνέχεια πήγα για καφέ και επιστρέφοντας σπίτι πριν καν μπω στο μετρό χτυπάει τηλ και είναι ο γιατρός μου...και μου λέει έλα να σε δω...η στραβομάρα στο ντόπλερ δεν είχα προσέξει το εξής...η μπέμπα μας πάντα ήξερα ότι είναι 1 εβδομάδα πίσω στην ανάπτυξη έλα όμως που είμαστε 2 εβδομάδες πίσω...1500 γρ είναι το μικρό μου...και ο πλακούντας σε ωρίμανση grade 1 προς 2...

Το ότι θα υπάρχει τέτοιο θέμα το ήξερα...ο γιατρός συνέστησε ξάπλα και κρεβάτωμα, να τρώω κάθε 2 'ωρες και ας ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Αυτά τα νέα μας...Φιλιά

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρα μου ξαπλα και μαμ! ποσο ακομα?
ετσι και μαθω οτι σηκωνεσε θα παρω το πρωτο αεροπλανο!
ολα καλα θα πανε να σε προσεχεις μοναχα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 334590

blackrose

blackrose
Aylin....να σου ευχηθω και να σου πω ολα καλα θα πανε!να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος και κατι ξερει παραπανω.ο καιρος περασε σχεδον...η ουρα εμεινε!υπομονη! Smile

aylin

aylin
Θα περάσει που θα πάει...Ευχαριστώ πολύ κορίτσια...Blackrose με το καλό το μωρουλίνο σου!!! Smile Smile Smile

tatianoula

tatianoula
Aylinaki moy ΟΛΑ θα πανε καλα !!!

Ξαπλα μαμ κ νανι κ εκμεταλευσου το....Τωρα που μπορεις που λενε χαχαχχαχ....

σε λιγο καιρο θα ερθει κ η μανουλα οποτε θα εχεις κ βοηθεια κ παρεουλα ,,κ εμεις εδω ημαστε ε...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάτσε, και γιατί ήθελε να σε δει ξανά ο γιατρός?? scratch scratch scratch Και γιατί να μείνεις ξάπλα??(Συγνώμη αλλά μάλλον κάτι έχασα ή είμαι ακόμη από τον ύπνο... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 911307 )

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΣΟΥ...ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ...ΤΙ!!!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΦΙΛΩ!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 334590

aylin

aylin
Νατάσα με έβαλε καρδιοτοκογράφο να δεί μίπως κάνω συσπάσεις αλλά όλα οκ.Τον είχε ενμερώσει ο υπερηχολόγος ...Ξαπλωμένη πρέπει να καθήσω γιατί το μωρό μου τροφοδοτείτε από μόνο μια φλέβα.Όταν κάνω διάφορες δουλίτσες κλπ κλπ κουράζεται ο οργανισμός μου και ο πλακούντας δεν αιματώνει σωστά την φλέβα.Κάπως έτσι μου τα είπε αλλά μου λέει πως όλα καλά και πως απλώς να κάνω υπομονή!Επίσης μας είπε πως έχουμε πολύ δυνατή καρδούλα! Smile Smile Smile

Πολάκι Τατιανούλα και όλα τα κορίτσια καλά είμαστε μην ανησυχείτε...θα τα καταφέρουμε και 'ολα θα πάνε καλά...απλώς περνάμε λίγη ταλαιπωρία.

Τατιανούλα μου με το καλο΄να πας να δεις το μανάρι μας, εμείς πάμε τώρα στις 5/10 την Τετάρτη.

Χιονατουλίνι...πάρε airplane και ελάαααααααααα

Pumkin ζήτα και άλλη άποψη ιατρού και εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pumpkin ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΑΥΛΙΝ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 990599 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 990599 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 990599

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Νατάσα με έβαλε καρδιοτοκογράφο να δεί μίπως κάνω συσπάσεις αλλά όλα οκ.Τον είχε ενμερώσει ο υπερηχολόγος ...Ξαπλωμένη πρέπει να καθήσω γιατί το μωρό μου τροφοδοτείτε από μόνο μια φλέβα.Όταν κάνω διάφορες δουλίτσες κλπ κλπ κουράζεται ο οργανισμός μου και ο πλακούντας δεν αιματώνει σωστά την φλέβα.Κάπως έτσι μου τα είπε αλλά μου λέει πως όλα καλά και πως απλώς να κάνω υπομονή!Επίσης μας είπε πως έχουμε πολύ δυνατή καρδούλα! Smile Smile Smile

Πολάκι Τατιανούλα και όλα τα κορίτσια καλά είμαστε μην ανησυχείτε...θα τα καταφέρουμε και 'ολα θα πάνε καλά...απλώς περνάμε λίγη ταλαιπωρία.

Τατιανούλα μου με το καλο΄να πας να δεις το μανάρι μας, εμείς πάμε τώρα στις 5/10 την Τετάρτη.

Χιονατουλίνι...πάρε airplane και ελάαααααααααα

Pumkin ζήτα και άλλη άποψη ιατρού και εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!!

Εντάξει μια χαρά λοιπόν όλαSmile νόμιζα πως έχασα κάτι που έγινε!!Smile Δεν είναι κακό η ξεκούραση μετά όσο και να πεις δεν θα μπορούμε να το κάνουμε..!

totula

totula
aylin έγραψε:Κορίτσια μου έυχομαι να είστε καλά,,,τόση ώρα σας διάβαζα...έχει πλάκα πως ξεφεύγουμε απο το θέμα...

Λοιπόν σήμερα πήγα για ντόπλερ, και νόμιζα πως όλα είναι καλά.Στη συνέχεια πήγα για καφέ και επιστρέφοντας σπίτι πριν καν μπω στο μετρό χτυπάει τηλ και είναι ο γιατρός μου...και μου λέει έλα να σε δω...η στραβομάρα στο ντόπλερ δεν είχα προσέξει το εξής...η μπέμπα μας πάντα ήξερα ότι είναι 1 εβδομάδα πίσω στην ανάπτυξη έλα όμως που είμαστε 2 εβδομάδες πίσω...1500 γρ είναι το μικρό μου...και ο πλακούντας σε ωρίμανση grade 1 προς 2...

Το ότι θα υπάρχει τέτοιο θέμα το ήξερα...ο γιατρός συνέστησε ξάπλα και κρεβάτωμα, να τρώω κάθε 2 'ωρες και ας ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Αυτά τα νέα μας...Φιλιά

κουταγιο και ολα θα πανε καλα. σε καταλαβαινω απολυτα

mamax

mamax
νερα'ι'δομαμα πεςμου τι δωματιο θελεις και ποσες μερες για να σου πω σε καθε περιπτοση γιατι ειναι παρα παρα πολες τιμες.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:ο γιατρός συνέστησε ξάπλα και κρεβάτωμα, να τρώω κάθε 2 'ωρες και ας ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

Ολα καλα θα πανε με τη μπουμπου,αμα δουλευει καλα η καρδουλα,ολα τελειααααα!!!Την καλυτερη δουλεια θα κανεις:μασα και ξαπλα!Καλα,εγω θα ειχα βλαει κατω ο,τι πιτσα και κρουασαν υπαρχει!Για το μωρο,αγαπη μου,για το μωρο,να παρει βαρος,να μεγαλωσει! Laughing Laughing Laughing Laughing

Μολις τελειωσα τη δουλεια και θα παω σπιτι,εχω φρικτη καουρα στο στομαχι γιατι εφαγα ενα γιαουρτι με φρουτα!Αμα ξαναφαω τετοιο πραγμα,μουτζωστε με,please!

mamax

mamax
αυλιν δεν καταλαβα ακριβως τι συνεβη...
παντος περαστικα και απο εδω και περα μην ανυσιχεις τιποτα αφου φτασαμε ως εδω μια χαρα θα πανε ολα.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλάκι όλα καλά με τη μπουμπουκίτσα σου, μην αγχώνεσαι καθόλου!Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό, δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο καλάθι!!Κι εμένα η ζουζού είναι μια εβδομάδα πίσω αλλά η γιατρός μου είπε πως είναι φυσιολογικές αυτές οι αποκλίσεις, και δεν δείχνουν τίποτα για την εξέλιξή τους.Αλλωστε η μέχρι τώρα πορεία της μικρής σου, επαληθεύει πως είναι "γερό σκαρί", δυνατή, ήρεμη και χαρούμενη.Ε, άσε το παιδί να έχει τους ρυθμούς του, τί σε ενοχλεί;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Κοριτσόπουλα καλησπέρα και από εμένα, ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.Συνοπτικά: το θέμα ξύρισμα είναι μια πονεμένη ιστορία εδώ και μήνες!Εγώ το πάω λίγο...τυφλοσούρτη και ό,τι έγινε, έγινε!!!
Καούρες δεν έχω εμφανίσει όμως οι κραμπες καλά κρατούν!!Λες και έπαιζα ποδόσφαιρο όλη μέρα είναι οι γάμπες μου!Βαμβακούλας!!! Very Happy Very Happy
Βαλίτσα μαιευτηρίου, ω ναι, δεν αξιώθηκα ακόμα να φτιάξω!!!Θα τη φτιάξω, πού θα μου πάει!!!Κάθε μέρα όμως το αναβάλλω...Σήμερα μετά τις συνεδρίες μου έλιωσα στον ύπνο!Τώρα ξύπνησα για απόγευμα και θέλω να δω καμία ταινιούλα για chill out.Φιλιά σε όλες κοριτσόπουλα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 42 451948

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 42 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις