Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 42]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pumpkin έγραψε:ευχαριστώ πολύ!
Δεν είναι επείγον, άλλωστε ξέραμε οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά για να ξέρω αν έχει η οχι 2ο νεφρό τίποτα παραπάνω!
Να σας πω την αλήθεια "προτιμώ" να μην έχει 2ο παρά να έχει έναν "άχρηστο" νεφρό.
Αρκετά σας "κούρασα", να σται καλά! Very Happy

Δεν μας κουρασες καθολου για αυτο ειμαστε εμεις εδω για να λεμε τις ανυσηχιες μας

mamax

mamax
φυσικα και δεν ειναι τιποτα αυτα γινοντε... τιποτα αλλο να μην εχουν τα μωρουλια μας!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΠΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ;;;; ΣΤΟ 1ο ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΕΚΟΨΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΛΕΕΙ''ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ;'' ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!
ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΒΡΑΒΕΙΟ!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ!! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!!

stefaniandreas

stefaniandreas
οσα ξερω σας τα λεω.δε τα θυμαμαι και ολα.αλλα για μετα τη γεννα τζιφος.εμεις στις κλινικες τα εχουμε μεχρι 3-4 ημερων.σπιτι δεν ξερουμε τι κανουν.εκει θα χρειαστουμε ολες εμπειρες μαμαδες που ειναι τα 2α η τα 3α μωρακια τους

http://stefxon@gmail.com

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:pumpkin ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΠΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ;;;; ΣΤΟ 1ο ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΕΚΟΨΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΛΕΕΙ''ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ;'' ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!
ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΒΡΑΒΕΙΟ!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ!! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!!

Εγώ κάνω το "τυφλό" σύστημα, και μετά φωνάζω τον άντρα να ελέγξει αν είναι όλα καλά χαχα
Προχτές μου ειχε ξεφύγει ένα σημείο, και μου το έκανε αυτός απαλά απαλά χαχαχα

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φτάσαμε τις 50 σελίδες, vivian αν μπορείς κλείδωσε το να μεταφερθούμε!

totula

totula
παιζει πολυ συμαντικο ρολο και το παιδι. εγω τις πρωτες βδομαδες τον ξυπναγα καθε 3-4 ωρες για φαγητο μεχρι που ενα βραδυ μετα απο 20 μερες μας πηρε ο υπνος. ο γιατρος μου ειπε οτι αφου παιρνει κανονικα βαρος να τον αφηνω να κοιμαται τη νυχτα αλλα την ημερα να του δινω με προγραμμα. βασικα δεν προσαρμοσα το προγραμμα μου βαση του παιδιου αλλα προσαρμοσα το παιδι στο δικο μου προγραμμα και αναγκες. τον εβγαλα εξω στις 20 μερες και ειχα παντα μαζι μου νερο σε θερμος και γαλα σε σκονη και οπου και να ημουνα τον ταιζα. αλλα οτι και να εκανα ο γλυκος μου τα δεχοτανε ολα. ουτε θηλαζα. πρεπει να ειμαστε χαλαρες και να μην καταπιεζομαστε γιατι αμα δεν ειμαστε καλα δεν θα ειναι και το μικρο. αυτοπου θεωρω επισης σημαντικο ειναι να συμμετεχει και ο μπαμπας σε ολα.

mamax

mamax
στεφανια απο οταν σε βρηκα σε εχω ζαλισει...\
θα σου κανω ομως 1 τελαιυτα ερωτηση και μετα θα προσπαθισω να κρατηθω εσυ ποτε πυστευεις απο την εμπιρια σου απο πια βδομαδα και μετα οτι ειναι ενταξη το παιδι αν γεννηθει? (για προωρο μοιλαω γιατι ολες εδω αυτο φοβομαστε οτι θα γεννησουμε προωρα)
ειμαστε στην ιδια βδομαδα θα γεννησουμε στην ιδια κλινικη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil κανονισε να με πετυχεις και να με αποφευγεις χαχα

totula

totula
mamax έγραψε:στεφανια απο οταν σε βρηκα σε εχω ζαλισει...\
θα σου κανω ομως 1 τελαιυτα ερωτηση και μετα θα προσπαθισω να κρατηθω εσυ ποτε πυστευεις απο την εμπιρια σου απο πια βδομαδα και μετα οτι ειναι ενταξη το παιδι αν γεννηθει? (για προωρο μοιλαω γιατι ολες εδω αυτο φοβομαστε οτι θα γεννησουμε προωρα)
ειμαστε στην ιδια βδομαδα θα γεννησουμε στην ιδια κλινικη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil κανονισε να με πετυχεις και να με αποφευγεις χαχα

θα σου πω τι μου ειπε η δικια μου γιατρος που εχω περισσοτερες πιθανοτητες για προωρο. μου ειπε λοιπον οτι απο τις 30-32 βδομαδες και μετα αμα γεννησω θα ειναι οκ. στεφανια τι λες εσυ?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις γυρισα! ψωνισα τελικα επιθεματα. μπηκα πρεναταλ και ειχε μονο της nuk και της πρεναταλ. καλα ηταν αλλα ηθελα πιο πολυ της chicco. μπαινω μετα mothercare και ειχε μονο τα δικα τους. πιο ακριβα απο τα αλλα 2 και σαν χαζη τα πηρα.. Rolling Eyes Embarassed Mad τουλαχιστον να ειναι καλα.. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι εχει πολλα ενω τα αλλα κουτια που λεω ηταν πιο λιγα. ελπιζω με αυτη τη λογικη ναναι οκ και η τιμη.

mamaxεγω εχω μαθει οτι στην 38η ειναι οκ. και στις 37 καμια φορα. απλα λενε οτι μεχρι τοτε κανει δουλεια. αποκει και μετα απλα περνει βαρος και φτιαχνει το δερματακι του να βγει πιο αφρατο Razz
θα σου πει βεβαια και η στεφανια.

mamax

mamax
εμενα μου ειπε 35 και μετα και παλι θα μπει 2βδομαδες θερμοκυτιδα αλλα δεν παθενει τιποτα...

totula

totula
καθε γιατρος οπως και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη

mamax

mamax
εγω ρωταω για προωρο, προωρο νοειτε το μωρο που θα γεννιθει πριν την 37 βδομαδα...

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:εμενα μου ειπε 35 και μετα και παλι θα μπει 2βδομαδες θερμοκυτιδα αλλα δεν παθενει τιποτα...

2 εβδομάδες θερμοκοιτίδα στις 35 εβδομάδες?!Μου φαίνεται πάρα πολύ!
Μια κοπέλα απο το άλλο γκρουπάκι γέννησε στις 36 και επειδή ήταν το μωρό πάνω απο 2.500 έκατσε 1-2 μέρες μέσα!
Εμένα ο γιατρός μου, μου είπε οτι αν το μωρό είναι πάνω απο 2500 (εμένα θα είναι τόσο γύρω στις 34) το παίρνεις και φεύγεις.
Πρώορο θεωρείτε πριν τις 37 αν δεν κάνω λάθος, αλλά και πάλι αν το βάρος είναι καλό και το μωρό δεν έχει άλλο πρόβλημα (αναπνευστικό πχ) γιατί να κάτσει μέσα, και μάλιστα τόσο πολύ?

mamax

mamax
αρα παιζει αναλογα και με τα κιλα που θα ειναι ε?
εμενα μου ειπε πριν της 34 ειναι πολυ επικινδυνο να κανει εγκεφαλικη αιμοραγια, σε ποσοστο 10% το παθενουν Sad

stefaniandreas

stefaniandreas
μη τα σκεφτεσαι αυτα.3 εβδομαδες ειναι ακομα αν το σκεφτεις.μια γνωστη μου γεννησε την προηγουμενη βδομαδα 900γρ. στην 28η εβδομαδα.το βαλανε θερμοκοιτιδα και παει μια χαρα.τα δικα μας μπροστα του ειναι ετοιμα να πανε φανταροι!!!δε θελει αγχος!!!απολαυσε την εγκυμοσυνη ακομα λιγο

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:αρα παιζει αναλογα και με τα κιλα που θα ειναι ε?
εμενα μου ειπε πριν της 34 ειναι πολυ επικινδυνο να κανει εγκεφαλικη αιμοραγια, σε ποσοστο 10% το παθενουν Sad

Τόσο μεγάλο ποσοστό ε?
Η απο πάνω μου γέννησε 26-27η έκατσε μέσα αρκετά το μωρό, αλλά είναι μια χαρά τώρα!Μας τρελαίνει με το κλαματάκι του, σαν νιαουρισματάκι! Laughing
Ολα καλά θα πάνε μωρέ! Οι περισσότερες λίγο πολύ έχουμε προβλήματα (πίεση, ζάχαρο..)Αφού φτάσαμε ως εδώ πιστεύω οτι ΟΛΑ θα πάνε καλά!

mamax

mamax
καλα και εγω επειδη εχω προβληματα μου λεει κρατησου λιγο ακομα και με φοβιζει αλλα και εγω νομιζω οτι στης βδομαδες που μαστε και περα ολα καλα θα πανε.

stefaniandreas

stefaniandreas
ποιον γιατρο εχεις αν επιτρεπεται?οταν γεννησω να τον ρωτησω αν γεννησες και συ!!!!

neraidomama

neraidomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
επιτελουυυυυυς...
1,5 ωρα διαβαζωωωω... χαχαχαχαχαχαα..
καλησπερα σας κι απο μενα λοιπον..

mamax ο Κων/δης ο Μανώλης είναι ο γιατρός μου.. και έχω ΠΗΤ 26/11

pumpkin εκτός απο τον Αθανασιάδη, που έχω ακούσει κι εγω πολυ καλα λογια για αυτον, είναι και η αλλη η μαθητρια του νικολαιδη, η Ψαρρά η Νατάσα, από το Κεντρο Ιατρικής Εμβρύου, χάρη στην οποία δεν διέκοψα την κυηση στον 3ο μηνα, οπως μου ειχαν συστησει 3 γιατροι..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΓΥΜΟΣΗΝΗ ΜΑΣ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΩ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax αν κανω προκληση θα σε πετυχω.το ονομα το κανονικο ποιο ειναι?να ρωτησω το μανωλη αν γεννησες.θα εχεις και τη βασω στη γεννα?
την ψαρρα την εχω ακουσει.δεν εχω παει αλλα οσοι πηγαν ειναι πολυ ευχαριστημενοι

mamax

mamax
θα σου στειλω πμ πια ειναι η βασω?

stefaniandreas

stefaniandreas
η μαια που εχει ο κωνσταντινιδης στο ιατρειο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις