Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 39]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ

ευχαρηστω παρα πολυ! ναι στο τελος κολαει ο χρονος και δεν περναει με τιποτα! υπομονη θα περασει και θα τον εχεις αγγαλιτσα!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ 2500 ΚΙΛΑΚΙΑ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ,Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 37.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
Οριστε τι υπεροχα νεα ειναι αυτα;;;
Αδικα αγχωνεσαι κ στεναχωριεσαι,το αγορακι σου ειναι μια χαρα κ δεν θα αφησει την μανουλα του(την κοιλιτσα) τοσο γρηγορα!!!
Ζυγουλι κ ομορφουλι θα μας βγει!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

τον θηλαζω. το θεμα ειναι πως πολλες φορες καταλαβαινω πως δε τρωει απλα ετσι πιπιλαει και οταν το βγαζω σταματαει. πιπιλα δε θελω να τον δωσω ακομη αν και σε μια στιγμη που εκλειγε πηγα να τον δωσω αλλα δεν την επερνε σαν να αναγουλιαζε[/quote]

Πολλα παιδακια πιπιλανε αντι να φανε...βεβαια δεν ξερω να σε βοηθησω,δεν θηλασα καθολου!!!
Πιπιλα εμενα την εμαθαν στη μενν,βεβαια κ η παιδιατρος μας ειπε πιπιλα οταν τα πιανει κολικος,αλλα σιγα τα θηρια μου μην την θελουν εκεινη την ωρα!!! εγω δεν τους δινω καθολου πιπιλα,μονο τα ξημερωματα που ξυπνανε για φαγητο κ κλαινε για να μην ξυπνανε τον αντρα μου κ αυτο για ελαχιστο....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσάκια! Να'μαστε και εμείς!
Λοιπόν τα νέα μας!
Πήγαμε στην γιατρό! Κλασσικά η μπεμπούλα στην ίδια θέση! Με το κεφαλάκι πάνω! Στα κιλάκια είμαστε 3360! Και λάθος λέει να έχει γίνει τα 3 κιλάκια τα έχει πιάσει αλλά ο αντρούλης μου πιστεύει πως είναι πιο πάνω σε γραμμάρια!
Αμνιακό υγρό μια χαρά, πλακούντας μια χαρά, έχω λίγες συσπασούλες... και όταν άκουσε και για το γερό κλωτσίδι που μου έδωσε χτες φοβήθηκε μην μου σπάσουν τα νερά οπότε Παρασκευή πρωί στις 10:30 π.μ. γεννάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 του μήνα! Μου είπε να πάμε όμως κατά τις 8:30 π.μ. από εκεί!!! Κορίτσια έφτασε ο καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα δεν αγχώθηκα!!Οπότε αυτές τις μέρες πρέπει να ετοιμάσω και τα τελευταία...!!!
Είχε τελειώσει και η μπαταρία της ζυγαριάς οπότε τι κρίμα.... δεν με ζύγισε αυτή τη φορά...!!! Χιχιχιχι!!!
Σταυρούλα μου και Ηλιάνα μου μπράβο και στα μωράκια σας!!! Όλα μια χαρά!!! Μπράβο και σε εσάς!!! Με το καλό να τα δεχτείτε!!!
Τι τέλεια νέα... ερχομός και άλλου μωρού στην οικογένεια ε? Σούπερ! Με το καλό να έρθουν και τα ξαδερφάκια Ηλιάνα και Αναστασία μου!!!!!!!!!!!
G.joan να σου ζήσει κοπέλα μου ο μπέμπης σου!!! Τι καλά που ήρθε σχετικά εύκολα!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα γερός και ευτυχισμένος να είναι!!!!!!!!!!!!!!
Θα τα πούμε και αύριο τσούπρες!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πώπω τι τέλεια νέααα!! Έρχονται οι πελαργοί!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 337404 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 386913 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 386913
Περιμένουμε τώρα το Κατερινάκι 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 386913 και την Παρασκευή το Δεσποινάκι 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 337404 !!! Τι καλάαα!

Δεσποινα άντε γερά τώρα! Τα κιλάκια σας είναι τέλεια, όλα είναι έτοιμα! Σταυρούλα κι εσείς πήρατε την τελική πορεία!! Είδες που όλα είναι καλά! Μην σε ακούσω να αγχωθείς άλλο! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 837218 Τώρα απόλαυσε τις τελευταίες μέρες! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 125586 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 125586 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 125586

Τελικά αυτό με την καισαρική είναι το καλύτερο! Ορίζεις την ημερομηνιούλα σου και περιμένεις κάτι συγκεκριμένο!! Άντε να δούμε η δικιά μας πότε θα αποφασίσει να κάνει θεαματική είσοδο! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 209536

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα σε ολες,τις κοιλιτσες σας κ στα μωρακια σας!!!
Δεσποινακι μου ερχεται η μπουμπου μας!!! με το καλο κοπελα μου!!!
Ειναι νωρις ακομα για να αγχωθεις....
Τι ωραια;;; κ αλλο μπεμπινι στην παρεα μας!!!
Μηπως πρεπει να φτιαξουμε λιστα με τα γενεθλια τους;;;

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου! Καλημερούδια κιόλας...!!!
Ναι έρχεται η μπεμπούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!
Την Παρασκευή θα γίνω μανούλα!!!!!!!!!!
Και ο αντρούλης μου μπαμπάκας!!!!!!!!!!!
Θα πάω να ισιώσω και μαλλάκι Τετάρτη ή Πέμπτη...!!! Ε πως θα με δει η κορούλα μου?? Με μαλλί αφάνα...??? Χιχιχιχι!!!
Κοριτσάκια που κάνατε και εσείς καισαρική τις πρώτες 2 μέρες δεν τρώμε? Κάτι τέτοιο σαν να μου είπε!!!! Θα τους δαγκώνω από την πείνα εγώ... αν έχω την ίδια όρεξη με τώρα...!!!
Όσο σκέφτομαι και το κλισματάκι...??!! Ποιο πολύ αυτό σκέφτομαι...!!! Το φαντάζεστε??? Ανάποδη παιδί μου... όπως και το ζουζούνι μας...!!! Χιχιχιχιχι!!!
Σε λίγο καιρό από τώρα σίγουρα θα κάνουμε λίστα με τα γενεθλιάκια από τα καμάρια μας Σέβη....!!!!!!!!!!!!!!!
Αύριο πρωί θα έρθει και η μανούλα μου να με βοηθήσει να στρώσω τα κρεβατάκια της μπέμπας...!!! Να είναι όλα έτοιμα και να την περιμένουν την Φρατζολίνα Τζολί!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι ωραια νεα ειναι αυτα που ακουω??????(διαβαζω μαλλον)αυτο ηταν φαγαμε την ουρα φαγαμε και τον γαιδαρο ! δεσποινακι μου με το καλο να ερθει στον κοσμο η αφρατη μπουμπουκα σου!

κοριτσια μου κρυωσα Mad Mad Mad δεν το πιστευω με κολλησαν τα μικρα! πωπωωωωω!φρικη!!!!ρε γμτ δεν θελω να κολλησω την μικρη θα παρω μασκα αλλα οσο και να την χρησιμοποιησω το μικροβοιο ειναι εδω μεσα! την εχω στην απομονοση και την λυπαμαι μερικες φορες! απομονοση ενοοω στο δωματιο μας και ολοι εμεις οι αλοι στο σαλονι!

Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 17 ΧΡ!ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!ΩΡΑΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΤΥΠΑΩ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ???? ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ ΦΥΣΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ! ΕΜΕΙΝΑ Μ@Λ@Κ@Σ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ???ΤΗΣ ΛΕΩ! ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Mad Mad Mad Mad ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!

Maraki Riaki

Maraki Riaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου! Καλημερούδια κιόλας...!!!
Ναι έρχεται η μπεμπούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!
Την Παρασκευή θα γίνω μανούλα!!!!!!!!!!
Και ο αντρούλης μου μπαμπάκας!!!!!!!!!!!
Θα πάω να ισιώσω και μαλλάκι Τετάρτη ή Πέμπτη...!!! Ε πως θα με δει η κορούλα μου?? Με μαλλί αφάνα...??? Χιχιχιχι!!!
Κοριτσάκια που κάνατε και εσείς καισαρική τις πρώτες 2 μέρες δεν τρώμε? Κάτι τέτοιο σαν να μου είπε!!!! Θα τους δαγκώνω από την πείνα εγώ... αν έχω την ίδια όρεξη με τώρα...!!!
Όσο σκέφτομαι και το κλισματάκι...??!! Ποιο πολύ αυτό σκέφτομαι...!!! Το φαντάζεστε??? Ανάποδη παιδί μου... όπως και το ζουζούνι μας...!!! Χιχιχιχιχι!!!
Σε λίγο καιρό από τώρα σίγουρα θα κάνουμε λίστα με τα γενεθλιάκια από τα καμάρια μας Σέβη....!!!!!!!!!!!!!!!
Αύριο πρωί θα έρθει και η μανούλα μου να με βοηθήσει να στρώσω τα κρεβατάκια της μπέμπας...!!! Να είναι όλα έτοιμα και να την περιμένουν την Φρατζολίνα Τζολί!!!

Καλημερα Δεσποινακι με το καλο κοπελα μου να φερεις στον κοσμο την κορουλα σου !!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστώ Κατερινάκι μου! Ευχαριστώ και εσένα Μαράκι μου! Τα καλύτερα και σε εσάς εύχομαι!!! Κατερινάκι μου περαστικούλια κιόλας! Φυσούσε τον καπνό πάνω στο μωρό? Αχ δεν μπορώ τέτοια...!!! Θα τα είχα πάρει πολύ άσχημα....!!!! Ο αντρούλης μου από τότε που βάψαμε το σπίτι και ετοιμάσαμε το δωματιάκι της μπέμπας καπνίζει μόνο στο μπαλκόνι! Ίσως το κόψει κιόλας...!!! Έτσι τον κόβω...!!! Φαντάσου ότι έχει 6 ημέρες που το έκοψε και η αδερφή μου και το σκέφτονται και οι κουμπάροι μας...!!! Βέβαια ποτέ δεν είπα σε κανέναν τίποτα...!!! Μόνο στον αντρούλη μου!! Αλλά ρε γαμώτο όταν έρχεσαι σε επαφή με μωρό δεν το κρατάς με το ένα χερί και από το άλλο έχεις το τσιγάρο...!!!! Τι πνευμονάκια έχει το μικρούλη? Πως και δεν την βοήθησε η μαμά της στο μπάνιο και φώναξε εσένα? Πάντως μπράβο σου που πήγες και βοήθησες Κατερινάκι μου! Να της ζήσει και το μωράκι της κοπέλας!

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες και μελουσες μανουλες. Η μικρη κοιματε τωρα μετα απο ενα τρελλο παρτυ που ειχαμε το βραδυ. Ρε κοριτσια εσεις που θυλλαζετε καθε ποση ωρα τρωει? εγω την βαζω να φαει τραβαει κανα δυο τρεις γουλειες και κοιματε την πειραζω το αυτακι της και το μαγουλακι της για να ξυπνησει τα ιδια και στο αλλο στηθος μεχρι που κανουμε μιση ωρα να φαμε και μετα απο μιαμιση ωρα ξαναπειναμε. Οσο για το αλλαγμα? εκει να δειτε μαχη που εχουμε δεν θελει με τιποτα να την αλλαζεις τι να κανω δεν ξερω εχω να κοιμηθω 4 μερες με τρεις ωρες υπνο ειμαι την μερα στο τελος θα πεσω κατω σαν το κοτοπουλο οσο για τον μπαμπα μας εχει κατουρηθει πανω του απο την ωρα που ειδε για πρωτη φορα την κορη του.Αυτα τα λιγα για μενα
Λοιπον ηρθε και η σειρα σου δεσποινακι αντε με το καλο ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι δυσκολα τα πραγματα μετα.
Καποια στιγμη θα γραψω και την ιστορια τοκετου μου αυτα τα λιγα φιλακια σε ολες

tzef

tzef
BRAVO ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΕΣ , ΑΝΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Mad ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ , ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

ΕΓΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΔΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΝΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ!!!!

ΦΙΛΙΑΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouki έγραψε:Καλημερα μανουλες και μελουσες μανουλες. Η μικρη κοιματε τωρα μετα απο ενα τρελλο παρτυ που ειχαμε το βραδυ. Ρε κοριτσια εσεις που θυλλαζετε καθε ποση ωρα τρωει? εγω την βαζω να φαει τραβαει κανα δυο τρεις γουλειες και κοιματε την πειραζω το αυτακι της και το μαγουλακι της για να ξυπνησει τα ιδια και στο αλλο στηθος μεχρι που κανουμε μιση ωρα να φαμε και μετα απο μιαμιση ωρα ξαναπειναμε. Οσο για το αλλαγμα? εκει να δειτε μαχη που εχουμε δεν θελει με τιποτα να την αλλαζεις τι να κανω δεν ξερω εχω να κοιμηθω 4 μερες με τρεις ωρες υπνο ειμαι την μερα στο τελος θα πεσω κατω σαν το κοτοπουλο οσο για τον μπαμπα μας εχει κατουρηθει πανω του απο την ωρα που ειδε για πρωτη φορα την κορη του.Αυτα τα λιγα για μενα
Λοιπον ηρθε και η σειρα σου δεσποινακι αντε με το καλο ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι δυσκολα τα πραγματα μετα.
Καποια στιγμη θα γραψω και την ιστορια τοκετου μου αυτα τα λιγα φιλακια σε ολες

Καλημέρα Bouki μου!
Υπομονή κοπέλα μου! Θα περάσουν και οι πρώτες δύσκολες μέρες! Που θα πάει?
Τώρα που κοιμάται πως δεν ρίχνεις και εσύ κανέναν υπνάκο?
Δεν θέλει να την αλλάζεις πάνα? Τι ατιμούτσικη είναι...???!!! Προτιμάει να είναι μούσκεμα? Θέλει την ησυχία της η κοπέλα!!!
Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν!!! Λίγες μέρες ακόμα θα είμαστε τα δυο μας με τον αντρούλη μου και μετά θα είμαστε τρεις και εμείς!!!!!!!!!!!!! Ακόμα να το πιστέψω!!! Ευχαριστώ πολύ Bouki μου για τις ευχές σου! Και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να είστε!
Φροντίζω να ξεκουράζομαι τώρα... γιατί λογικά μετά θα έχει πολύ τρέξιμο...!!!

Με ενοχλεί και ο φρονιμίτης μου χθες και σήμερα...!!!!!!!!!!!!!! Αφήστε τα!!!!!!!!!!!!
18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 463819
Την παλεύω όμως...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:BRAVO ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΕΣ , ΑΝΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Mad ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ , ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

ΕΓΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΔΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΝΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ!!!!

ΦΙΛΙΑΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Καλημέρα Γεωργία μου!
Περαστικούλια στην Βασιλικούλα σου αλλά και σε σένα!
Ζαλάδες ακούω ε? Ποιος ξέρει γιατί...???!!!
Να μερικά που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση:
Προσπάθησε να μη στέκεσε για μεγάλες περιόδους. Όταν πρέπει να σταθείς όρθια, να κουνάς συχνά τα πόδια σου για να βοηθάς στη διατήρηση της κυκλοφορίας.
Μη μένεις για μεγάλο διάστημα χωρίς να τρώς.
Διατήρησε δροσερή τη θερμοκρασία σώματος. Να αποφεύγεις το πολύ ζεστό μπάνιο ή ντους.
Όταν αρχίζεις να σηκώνεσε, κάνε το αργά.
Σιγουρέψου ότι τα ρούχα σου είναι άνετα και όχι τόσο σφιχτά ώστε να μειώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Ποιες είναι, όμως, οι πιθανές αιτίες που μια γυναίκα έχει ζαλάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

«Ο ίλιγγος και η τάση λιποθυμίας μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης. Στην εγκυμοσύνη υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία αίματος στην μήτρα και στα κάτω άκρα. Πολλές φορές υπάρχει ανεπάρκεια ανεφοδιασμού σε αυτό το γρήγορα επεκτεινόμενο κυκλοφορικό σύστημα. Η στάση του αίματος στη μήτρα και τα κάτω άκρα και η αδυναμία επαναφοράς του στην καρδιά μπορεί να δημιουργήσει ίλιγγο ή και λιποθυμία. Μια άλλη αιτία για τους ιλίγγους και τις ζαλάδες είναι τα χαμηλά επίπεδα σακχάρου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε μια φυσιολογική γυναίκα, τα επίπεδα του σακχάρου κυμαίνονται από 80 έως 120mg/dl. Κατά την εγκυμοσύνη, οι φυσιολογικές τιμές του σακχάρου είναι 70 έως 90mg/dl λόγω της μεγάλης απορρόφησής του από το έμβρυο. Γι αυτό πρέπει να λαμβάνετε μικρά και συχνά γεύματα διατηρώντας το σάκχαρο σε ισορροπία χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις. Άλλη πιθανή αιτία ιλίγγου μπορεί να είναι η αφυδάτωση λόγω των εμετών. Συνιστάται η λήψη 8 έως 12 ποτηριών νερό ημερησίως. Εκτός από τις φυσικές προσαρμογές του σώματος για την εγκυμοσύνη οι ίλιγγοι θα μπορούσαν να είναι ένδειξη αναιμίας. Γι αυτό, ενημερώστε τον γιατρό σας στην επόμενη επίσκεψη».

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ε??? ΑΝΤΕ, ΕΙΔΕΣ, ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ ΗΡΘΕ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 727892 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 727892 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 727892 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 727892
ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΡΑ!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΣΥΧΟ!! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ (ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ). ΕΧΩ ΠΗΤ 16! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 804467 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 804467 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 804467
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!! No No No
ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ.. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ (11 ΦΕΒΡ.) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΠΝΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ??? Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!! confused confused confused !!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
G.joan έγραψε:γεια σας κουκλες!!τι κανετε??απο οτι διαβασα ολες καλα γεματες ανυπομονησια ε?
κοριτσια γεννησα!!ειμαι μαμααα!!!το σαββατο σας εγραψα τελευταια φορα απογευμα και το βραδυ πηγα στην κλινικη!βεβαια βγηκε προωρακι 36+4ημ αλλα ευτυχως ηταν 2690 και χρειαστηκε 3 ωρες παρακολουθηση σε θερμοκοιτιδα αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα!μπορει και να ηταν η πιο ευκολη γεννα στον κοσμο..ετσι νιωθω!το προηγουμενο βραδυ ειχα συσπασεις ανα 10 λεπτα και ενιωθα πολυυ χαλαρα πονακια στην κοιλια αλλα σε λιγες ωρες περασαν και δεν εδωσα σημασια.το επομενο απογευμα παλι τα ιδια.πονουσα λες και θα μου ερθει περιοδος και ισως και πιο χαλαρα.ξαφνικα παρατηρησα ομως οτι οι συσπασεις και τα πονακια εφτασαν στο 7λεπτο.παμε λοιπον στην κλινικη στις 2 να με δουνε και μου λεει η μαια γενναμε!εχεις 8 διαστολη!!!τα ειδα ολα κοριτσια.μεχρι εκεινη τη στιγμη χαζογελουσαμε με τον αντρα μου και νομιζαμε θα μας στειλουν σπιτι.ο γιατρος ερχοταν απο χαλκιδικη εντωμεταξυ και ευτυχως προλαβε να ρθει γιατι ο μπεμπης ηταν τυλιγμενος 3 φορες στο λαιμο και δε κατεβαινε αλλιως θα γεννουσα αμεσως.μολις αρχισα να νιωθω λιγο πιο εντονα τους πονους μου εκαναν επισκληριδιο.δε καταλαβα τπτ αλλο.μου σπασαν τα νερα,τον τραβηξαν με βεντουζα και αυτο ηταν!!στις 4:30 γεννηθηκε!μην αγχωνεστε για τπτ κοριτσια!σας ευχομαι ολες με το καλο μια τοσο ευκολη γεννα!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 215994 ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!!! ΕΤΣΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 315810

evvi

evvi
κοριτσια να ρωτησω κατι θελω να βγαλω γαλα να το βαλω στο ψυγειο για να παω στο γιατρο? μετα πως το ζεστενουμε το γαλα για να το δωσουμε στο μωρακι??

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ ρε Αναστασάκι, λες να μας εξαντλήσουν οι μικρές μέχρι 16?? Αυτό το περίμενε είναι χάαααλιααα!

Εν τω μεταξυ μου είπε ο γιατρός, που γενικά είναι πολύ ήρεμος, τα εξής :"αν δε νιώσεις τη μικρή για μεγάλο διάστημα να φας σοκολάτα-πορτοκαλάδα κι αν πάλι δεν την ακούσεις περασε από το Ιασώ να την ακούσουμε..ή αν νιώσεις κάπως πιο περίεργες κινήσεις Shocked Shocked " Τι περίεργες ρε κορίτσια??? Αυτή κάθε μέρα αλλιώτικες κινήσεις κάνει..πού να ξέρω ή ανίδεη έγκυος! Το μόνο που θέλω είναι να περάσουν οι μέρες! Νιώθω ξαφνικά μεγάλη ευθύνη πάνω μου! Αυτή η ουρά είναι εκνευριστική τελικά... Καλά ήταν ως εδώ...

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι θελω να βγαλω γαλα να το βαλω στο ψυγειο για να παω στο γιατρο? μετα πως το ζεστενουμε το γαλα για να το δωσουμε στο μωρακι??

Εύη μήπως να ρωτούσες σε τόπικ με μαμάδες που θηλάζουν, γιατί εδώ είμαστε λίγες και ίσως να μη βρεις απάντηση!

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ,ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΣΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ,Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3.500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7 ΜΕ 8 ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ,ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΣΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ,Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Σταυρούλα με το κλάμα σε νιώθει στεναχωρημένη και μαζεύεται ακόμη περισσότερο! Χτύπα μια σοκολατίτσα να δεις τι κάνει από κινησούλες! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 597524 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 597524 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 597524 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 18 597524 μεγαλώνει μωρέ και δεν έχει και πολύ χώρο!

evvi

evvi
HLIANA έγραψε:
evvi έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι θελω να βγαλω γαλα να το βαλω στο ψυγειο για να παω στο γιατρο? μετα πως το ζεστενουμε το γαλα για να το δωσουμε στο μωρακι??

Εύη μήπως να ρωτούσες σε τόπικ με μαμάδες που θηλάζουν, γιατί εδώ είμαστε λίγες και ίσως να μη βρεις απάντηση!

ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα αλλα δε θα την γλυτωσω θα το βαλω καπου ασχετο παλι...

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3.500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7 ΜΕ 8 ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Τέλεια Φένια!! Άντε και συ στην ουρά!Γιατί ή φ.τ. ή καισαρική και δεν το έχει διευκρινίσει? Άλλωστε όσες πάμε για φ.τ. παίζει να φάμε τους πόνους και κάτι να μην πάει καλά και να πάμε για κ.τ., αλλά γιατί το λέτε από τώρα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις