Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
443 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 443 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:
HLIANA έγραψε:
evvi έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι θελω να βγαλω γαλα να το βαλω στο ψυγειο για να παω στο γιατρο? μετα πως το ζεστενουμε το γαλα για να το δωσουμε στο μωρακι??

Εύη μήπως να ρωτούσες σε τόπικ με μαμάδες που θηλάζουν, γιατί εδώ είμαστε λίγες και ίσως να μη βρεις απάντηση!

ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα αλλα δε θα την γλυτωσω θα το βαλω καπου ασχετο παλι...

Εύη μου όχι τπτ άλλο, για να το δουν πιο πολλές και έμπειρες στο θέμα! Βάλτο στο ιστορίες θηλασμού!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εvvi μου αυτο που μου ειπαν εμενα στην μενν ειναι οταν το εχουμε στο ψυγειο,το βαζεις στο μπιμπερο κ σε ενα ταπερακι πολυ ζεστο νερο,το βαζεις μεσα κ ζεσταινεται!!!
Στη μενν ειχαν ειδικη βρυση με βαθμους,ανοιγαν το ζεστο νερο,το ζεσταιναν κ το εδιναν στα μικρα!!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evvi θα βαλεις το μπουκαλι σε ενα κατσαρολακι με βραστο νερο - μπεν μαρι ή αν εχεις θερμαντηρα στο θερμαντηρα.

despoinaki ευχαριστω βρε για τις πληροφοριες περι ζαλαδας.

stav και εγω ειναι στιγμες που δεν την ακουω και φοβαμαι!οπως λεει και η ΗLIANA χτυπα καμια σοκολατα.

fennia με το καλο σου ευχομαι,αντε λιγες μειναμε!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι μου οταν πηγα στο Γαια για την καισαρικη,ο φοβος μου ηταν το κλυσμα!!! παω στο δωματιο,βγαζω τα ρουχα κ φοραω την υπεροχη ασπρη ρομπιτσα.....που να κλεισει;;;;; η κοιλουμπα σχεδον εξω!!!
Ξαπλωνω,μου παιρνουν τα στοιχεια,βραχιολακι στο χερι....την πεταλουδα στο χερι κ μου λενε να με ξυρισουν!!! λεω ειμαι ετοιμη!!!
Με κοιτανε,μου λενε μπραβο!!!
Ετρεμα σαν το ψαρι για το κλυσμα καθως τις εβλεπα χαλαρες!!!
Λεω κλυσματακι δεν εχουμε;;; κ μου λενε οχι δεν θελει ο γιατρος σου!!!
Εκεινη την ωρα μου εκαναν το καλυτερο δωρο,σκεφτομαι τι παιχνιδακι ειναι η καισαρικη;;;
Που να ξερα το ζωον τι θα με περιμενε;;;;; Shocked Shocked Shocked

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ξαπλωσε,ηρεμησε κ θα τον νιωσεις!!!
Ουτε εμενα τα συγκινουσαν τα γλυκα αλλα τα αλμυρα....ειδικα οι τυροπιτουλες!!!

stav2007

ΞΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ......ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΥ ΤΟΥΡΝΟΚΩΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3.500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7 ΜΕ 8 ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Τέλεια Φένια!! Άντε και συ στην ουρά!Γιατί ή φ.τ. ή καισαρική και δεν το έχει διευκρινίσει? Άλλωστε όσες πάμε για φ.τ. παίζει να φάμε τους πόνους και κάτι να μην πάει καλά και να πάμε για κ.τ., αλλά γιατί το λέτε από τώρα?

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ).. ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ!!
ΑΝΤΕ ΦΕΝΑΚΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΙΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ?? ΣΚΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?? ΑΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 215994
ΑΧ ΗΛΙΑΝΑ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16!!! ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 654316

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΞΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ......ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΥ ΤΟΥΡΝΟΚΩΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ

Ε κι αυτό κίνηση δε θεωρείται? Μεσημεριανό έφαγες? Φάε να δεις τι θα κάνει μετά!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
HLIANA έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3.500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7 ΜΕ 8 ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Τέλεια Φένια!! Άντε και συ στην ουρά!Γιατί ή φ.τ. ή καισαρική και δεν το έχει διευκρινίσει? Άλλωστε όσες πάμε για φ.τ. παίζει να φάμε τους πόνους και κάτι να μην πάει καλά και να πάμε για κ.τ., αλλά γιατί το λέτε από τώρα?

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Α! κατάλαβα Φένια μου! Άντε να πανε όλα καλά!! Όπως είναι καλύτερα για το μωράκι σας!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ).. ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ!!
ΑΝΤΕ ΦΕΝΑΚΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΙΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ?? ΣΚΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?? ΑΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 215994
ΑΧ ΗΛΙΑΝΑ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16!!! ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 654316

Άσε ρε Αναστασάκι με τπτ δεν θέλω να σκέφτομαι το σενάριο της 16ης..φαντάζεσαι και αργότερα?? 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 606100 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 606100 Πάντως είμαστε δημοκρατικές μάνες πανάθεμα μας..τις αφήνουμε εν λευκώ 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 688264 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 688264

stav2007

ΣΩΣΩΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΦΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΙΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ,ΦΑΓΗΤΟ,ΔΕΝ ΜΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ,ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ......ΣΤΑ ΠΑΠΑΡ...ΤΟΥ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΕΕ ΛΟΞΗΓΓΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΣΗΝΥΘΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΤΝΑΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕ!(ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ)ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΖΗΣΩ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ 4!ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΩΣΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ! ΚΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΝ ΦΥΣΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ (ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ) ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ
---ΒΡΕ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ!
ΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΑ ΜΕ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΗΡΕ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ! ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:
evvi έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι θελω να βγαλω γαλα να το βαλω στο ψυγειο για να παω στο γιατρο? μετα πως το ζεστενουμε το γαλα για να το δωσουμε στο μωρακι??

Εύη μήπως να ρωτούσες σε τόπικ με μαμάδες που θηλάζουν, γιατί εδώ είμαστε λίγες και ίσως να μη βρεις απάντηση!

Εύη μου εγώ στον τρίτο μου γιό το έγβαλα το φύλαξα και μετά το έβαλα σε ζεστό νερό μπεν μαρί να έρθει στην θερμοκρασία που το ήθελα και να του το δώσω

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα αλλα δε θα την γλυτωσω θα το βαλω καπου ασχετο παλι...

ΕΥΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ Ή ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΤΑΚΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΡΙΑ...ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ

evvi

evvi
candycandy έγραψε:
evvi έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ΕΥΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ Ή ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΤΑΚΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΡΙΑ...ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ

ευχαριστω πολυ!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΝΕΣ ΜΟΥ!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ Ε????
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ Very Happy

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.
ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ. ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΞΑΝΑ...
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Smile
ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ Wink
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΡΥΠΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΧΑΛΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ!!!! Razz Razz
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Embarassed Embarassed ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ Η ΚΟΚΕΤΑ 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 534787

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙ cyclops cyclops ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΚΑΤΩ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ ΠΑΛΙ affraid ΑΠΟ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 850933 ΚΑΙ 2 ΤΗ ΜΕΡΑ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑ 3ΩΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΘΟΣ!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ....ΣΑ ΤΡΟΦΑΝΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΚΟΥΡΝΙΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΕΙ!!! ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 35468
ΤΟ ΘΕΡΜΟΣ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΕΧΩ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΒΡΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΒΑΜΒΑΚΑΚΙ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ. ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Fennnia μου μια χαρά και η μπεμπούλα σας! Τίποτα δεν έμεινε και για εσάς!!!
Σας ευχαριστώ όλες κουκλίτσες για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!! Ναιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Παρασκευή θα έρθει η Φρατζολίνα Τζολίιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα πήγαμε και πήραμε και μια κανάτα θερμό και μια τσαγιέρα για την μπεμπούλα! Ένα - ένα να τελειώνουμε και αυτά που δεν κάναμε!
Σταυρούλα μου μην αγχώνεσαι κοπέλα μου! Και προς Θεού όχι κλάματα! Θα κοιμάται ο μπουνίτσας σου! Σε λίγο θα ξυπνήσει...!!! Τι χώρος έμεινε μωρέ για τα νινάκια μας...???!!! Κούνα λίγο την κοιλίτσα σου με το χεράκι σου και θα ξυπνήσει! Που θα πάει?
Σέβη μου το γλύτωσες το κλίσμα ε? Μια χαρά...!!!

tzef

tzef
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;DVRA ERVTHSH H MIKRH PVS ANTIDRA OTAN TON BLEPEI STO STHUOS SOU

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάρες μου!!!!! Μετά από 3 εβδομάδες χωρις forum μου λειψατε πολύυυυυυυυυυυυ!!!!

Ας τα πάρω όμως με τη σειρά....
Και πρώτα απ' όλα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ!!!!
Μανούλες που γεννήσατε να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας και τις οικογενειές σας.

Επίσης καλή υπομονή σε εμάς που απομένουμε, λίγες μέιναμε από ότι κατάλαβα.
Θα ξεκινήσω σιγά σιγά να διαβάζω αυτά που έχασα τόσες μέρες και θα ξαναμπω στο νόημα Razz Razz .

Τα δικά μου νέα έχουν ως εξής:
Πριν 3 εβδομάδες πήρα την άδειά μου από τη δουλειά. Το πρώτο ΣΚ ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για το μωρό και το δωμάτιό του. Φαίνεται όμως πως υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και σε συνδιασμό με το βάρος τηε εγκυμοσύνης ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωι και το αριστερό μου πόδι δε κουνούσε καθόλου. Σας μιλάω για τρελούς πόνους Crying or Very sad Crying or Very sad . Το απόγευμα που είχαμε ραντεβού στο γιατρό και με είδε με αυτά τα χάλια μας είπε ότι έχει πιαστεί κάποιο νέυρο στο ισχίο και αν σε μία εβδομάδα δεν περάσει, θα αναγκαστεί να με πάει για γέννα γιατί α)δεν κάνει να πονάω τόσο και β) φοβήθηκε ότι θα πάθει ζημιά το πόδι μου.
Το μόνο δε που μου επέτρεψε ήταν να κάνω φυσιοθεραπείες χωρίς κανένα φάρμακο.
Εγώ ήμουν να σκάσω. Το κλάμα που έριξα δε λέγεται.
Με τα πολλά με παίρνει ο ύπνος το βράδυ και κατά τις 6:00 τα ξημερώματα ξυπνάω τον άντρα μου γιατί κάτι δε μου πήγαινε καλά. Μου φέρνει θερμόμετρο και είχα 39 πυρετό. Μέχρι το πρωι είχαν ξεκινήσει και οι εμετοί και οι διάροιες. Γαστρεντερίτιδα!!!!!
Χάλια κατάσταση.

Για να μη σας κουράζω άλλο έμεινα στο κρεβάτι για 12 μέρες υπό ιατρική παρακολούθηση.
Δε φτάνανε όλα αυτά αλλά έκανε και ο ΟΤΕ κάτι έργα στην περιοχή και μας είχαν κόψει και το internet - τηλέφωνο για 2 εβδομάδες Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Νευράκια Τσαταλάκια!!!!

Τέλος καλό πάντως όλα καλά!! Το ότι έμεινα στο κρεβάτι με πυρετό βοήθησε το πόδι και τη μέση μου και με 2 μόνο φυσιοθεραπείες είμαι και πάλι περδίκι!! Βέβαια τώρα όυτε ποτήρι δε με αφήνει να σηκώσω ο άντρας μου, αλλά χαλάλι δε πειράζει.

Το μόνο που έμεινε ανέπαφο από όλη αυτήν την ιστορία είναι το μωρούλι μας 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 567772 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 567772 . Καλά χαμπάρι δεν παίρνει η μπουμπού μας!!!. Εχθές που είχαμε ραντεβου πάλι με το γιατρό μας είπε ότι όλα πάνε καλά.
Βάρος 3.200, αμνιακό υγρό μιά χαρά, σήμερα έδωσα και αίμα για να τσεκάρουν τον πλακούντα και την Παρασκευή θα ξαναπάμε γιατρό για να μας ξαναδεί. Και μετά Δευτέρα ξανά για να με εξετάσει κολπικά με το χέρι 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 4872 .

Κοριτσάκια μου ξεκινάω να διαβάζω ότι έχω χάσει τόσες μέρες!!!!
Και παλί χαίρομαι πολύ πολύ που είμαι ξανά μαζί σας 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 654316 .

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AntoniaA. έγραψε:Κοριτσάρες μου!!!!! Μετά από 3 εβδομάδες χωρις forum μου λειψατε πολύυυυυυυυυυυυ!!!!

Ας τα πάρω όμως με τη σειρά....
Και πρώτα απ' όλα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ!!!!
Μανούλες που γεννήσατε να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας και τις οικογενειές σας.

Επίσης καλή υπομονή σε εμάς που απομένουμε, λίγες μέιναμε από ότι κατάλαβα.
Θα ξεκινήσω σιγά σιγά να διαβάζω αυτά που έχασα τόσες μέρες και θα ξαναμπω στο νόημα Razz Razz .

Τα δικά μου νέα έχουν ως εξής:
Πριν 3 εβδομάδες πήρα την άδειά μου από τη δουλειά. Το πρώτο ΣΚ ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για το μωρό και το δωμάτιό του. Φαίνεται όμως πως υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και σε συνδιασμό με το βάρος τηε εγκυμοσύνης ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωι και το αριστερό μου πόδι δε κουνούσε καθόλου. Σας μιλάω για τρελούς πόνους Crying or Very sad Crying or Very sad . Το απόγευμα που είχαμε ραντεβού στο γιατρό και με είδε με αυτά τα χάλια μας είπε ότι έχει πιαστεί κάποιο νέυρο στο ισχίο και αν σε μία εβδομάδα δεν περάσει, θα αναγκαστεί να με πάει για γέννα γιατί α)δεν κάνει να πονάω τόσο και β) φοβήθηκε ότι θα πάθει ζημιά το πόδι μου.
Το μόνο δε που μου επέτρεψε ήταν να κάνω φυσιοθεραπείες χωρίς κανένα φάρμακο.
Εγώ ήμουν να σκάσω. Το κλάμα που έριξα δε λέγεται.
Με τα πολλά με παίρνει ο ύπνος το βράδυ και κατά τις 6:00 τα ξημερώματα ξυπνάω τον άντρα μου γιατί κάτι δε μου πήγαινε καλά. Μου φέρνει θερμόμετρο και είχα 39 πυρετό. Μέχρι το πρωι είχαν ξεκινήσει και οι εμετοί και οι διάροιες. Γαστρεντερίτιδα!!!!!
Χάλια κατάσταση.

Για να μη σας κουράζω άλλο έμεινα στο κρεβάτι για 12 μέρες υπό ιατρική παρακολούθηση.
Δε φτάνανε όλα αυτά αλλά έκανε και ο ΟΤΕ κάτι έργα στην περιοχή και μας είχαν κόψει και το internet - τηλέφωνο για 2 εβδομάδες Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Νευράκια Τσαταλάκια!!!!

Τέλος καλό πάντως όλα καλά!! Το ότι έμεινα στο κρεβάτι με πυρετό βοήθησε το πόδι και τη μέση μου και με 2 μόνο φυσιοθεραπείες είμαι και πάλι περδίκι!! Βέβαια τώρα όυτε ποτήρι δε με αφήνει να σηκώσω ο άντρας μου, αλλά χαλάλι δε πειράζει.

Το μόνο που έμεινε ανέπαφο από όλη αυτήν την ιστορία είναι το μωρούλι μας 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 567772 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 567772 . Καλά χαμπάρι δεν παίρνει η μπουμπού μας!!!. Εχθές που είχαμε ραντεβου πάλι με το γιατρό μας είπε ότι όλα πάνε καλά.
Βάρος 3.200, αμνιακό υγρό μιά χαρά, σήμερα έδωσα και αίμα για να τσεκάρουν τον πλακούντα και την Παρασκευή θα ξαναπάμε γιατρό για να μας ξαναδεί. Και μετά Δευτέρα ξανά για να με εξετάσει κολπικά με το χέρι 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 4872 .

Κοριτσάκια μου ξεκινάω να διαβάζω ότι έχω χάσει τόσες μέρες!!!!
Και παλί χαίρομαι πολύ πολύ που είμαι ξανά μαζί σας 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 19 654316 .

Καλώς την κουκλίτσα με την μπεμπούλα της!!!!!!!!!!
Λέγαμε και εμείς... που χάθηκε αυτή η ψυχή αλλά φανταστήκαμε θα τρέχεις με τις ετοιμασίες! Που να ξέραμε...!!??
Πάλι καλά όλα είναι τέλεια τώρα και εσύ και η μπεμπούλα μια χαρούλα! Αυτό μετράει!
Άλλο κακό να μην σας βρει!!!
Μια χαρά αφρατούλα η μπεμπουλίτσα σας!!! Φτου φτου!
Τα δικά μας τώρα...!!!
Γεννάω την Παρασκευή με καισαρική! Η μπεμπούλα δεν γυρίζει με τίποτα και επειδή η γιατρός δεν θέλει να μου σπάσουν τα νερά το κανονίσαμε για Παρασκευή! Θα είμαι 38 εβδομάδες και 5 ημέρες! Χτες ζυγίζαμε 3360! Ακόμα δεν έχω άγχωθει! Ίσως επειδή έχω μέρες ακόμα...!!! Θα δείξει...!!!
Και εσύ μας έλειψες!!!!!!!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεσποινάκι μου το διάβασα ότι ετοιμάζεσαι για την Παρασκευή. Άντε βρε κούκλα με το καλό. Δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα. Καλέ γιατί άγχος, να μείνεις έτσι όπως τώρα!!!! Χαλαρή σε θέλω...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AntoniaA. έγραψε:Δεσποινάκι μου το διάβασα ότι ετοιμάζεσαι για την Παρασκευή. Άντε βρε κούκλα με το καλό. Δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα. Καλέ γιατί άγχος, να μείνεις έτσι όπως τώρα!!!! Χαλαρή σε θέλω...

Θα το προσπαθήσω ξανθούλα!!!!!!!!!
Ευχαριστώ και για τις ευχές σου!!!!!!!! Και εσύ κοπέλα μου με το καλό όταν έρθει η ώρα σου!!!!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια,

πάλι "τρελάθηκαν" οι σελίδες και δεν μπορώ να διαβάσω τι γράφετε. Ο μικρούλης μας είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά έχει βγει από τη θερμοκοιτίδα...σε λίγες μέρες θα είναι στο σπίτι.

Σέβη μου δεν ξέρεις πως σε ένιωσα...
Είναι τραγικό να ζεις κάτι τέτοιο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις