Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
531 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 531 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 39]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
evvi ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΥΠΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 7 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 11! 11 Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΕΙ 12! 12 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ 12 ΜΕ 6 ΠΛΕΟΝ! ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ 6 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ! ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΕΥΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΝΑΧΗ ΕΜΕΙΣ! ΕΕΕΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΥΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΜΟΚ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:
eleni24 έγραψε:
HLIANA έγραψε:
eleni24 έγραψε:με φυσιολογικο,αλλα μου βαλανε τεχνιτους,μπηκα στης 9 το πρωη και στης 12:20 γεννησα,πολυ καλα ουτε εγψ το περιμενα ετσι,και μπηκα ουτε με 3 διαστολη

α! Τέλεια! Δεν ταλαιπωρηθηκες πολλές ώρες! Είχες ξεπεράσει κατα πολύ την ΠΗΤ σου? Δεν θυμάμαι! Σε ρωτάω, γιατί κι εγώ έχω και την άλλη βδομάδα ακόμα!
πητ κανονικα ηταν σημερα σημερα, και γεννησα μια εβδομαδα ακρηβος πιο νωρης,σημερα το αστερι μου κλεινη μια εβδομαδα

Μια χαρούλα Ελένη μου! Κοτζάμ κοπέλα δηλαδή μιας εβδομάδας! Φτου φτού!!

Ναι Γεωργία μου! Κι εγώ νομίζω οι 4 μείναμε! Τελικά Ρέα θα πάτε, ε? Στο Ιασώ θα ήμασταν μου φαίνεται παρεούλα! Εμείς τελικά τη βγάλαμε την κάρτα και θα δούμε αν θα τη χρησιμοποιήσουμε!

eimai kai egw edw....!!!!exw rantevou gia thn tetarth!!!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΤΜΕ Η' ΣΗΜΕΡΑ Η' ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,

ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟ.ΝΥΣΤΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 10.

ΠΕΙΝΑΩ ΕΠΙΣΗΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ; ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΠΙΣΕΥΩ ΘΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

MOY EIPE H ADERFH MOY SHMERA OTI AΚΟΥΣΕ ΣΤΟ MEGA ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ 6ΜΗΝΟ;

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 15.5.ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?ΕΣΥ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?

tzef

tzef
ΕΓΩ ΑΠΟ 57 >>> 75 ΣΥΝΟΛΟ 18 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΣΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανουλες και εγκυούλες! Χθες είχαμε επεισοδιακό βράδυ! Είχα συσπάσεις κάθε 20-25 λεπτά που κρατούσαν γύρω στο λεπτό! Είχα μια χαρά βρε κορίτσια! Νόμιζα ότι πάει γεννάμε..και τελικά άρχισα να ηρεμώ και έρχονταν κάθε 1 ώρα! Τζίφος! Αν σας πω ότι χαίρομαι όταν πονάω, γιατί λέω φτάσαμε επιτέλους θα με περάσετε για τρελή?? Rolling Eyes Laughing Laughing

Steef (αληθεια πώς είναι το όνομα σου, έχω ξεχάσει) την Τετάρτη με το καλό έχει ρανρεβού για πρόκληση ή για καισαρική? Είμαστε 5 δηλαδή ακόμη! Άντε ρε κορίτσια "βαστάτε στ'άρματα" λίγο ακόμη!!!

Σταυρούλα με το καλό να δείτε τον μπουνίτσα σας και σήμερα! Κι εμείς έχουμε Δευτέρα, αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να πάμε στο ιατρείο του..να έχουμε ραντεβού κατευθείαν στο μαιευτήριο!
Ποιο καρότσι πήρατε τελικά?? Με γεια σας και καλές βολτούλεεεες!!

Γεωργία μου κάτσε ξεκουράσου και άσε τις κυρίες να σου το μοσχομυρισουν το σπιτάκι σας!! Εγώ μάλλον είμαι από τις πολύ τυχερές γιατί κορίτσια δεν έχω βάλει ούτε 7,5 κιλά..7,2 ζυγίστηκα σήμερα! Μαλλον ο οργανισμός μου έκανε σούπερ καύσεις! Τι να πω??

stav2007

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΤΕ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑ Η' ΦΥΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ?ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά αν γίνει αυτό με το 6μηνο θα είναι για σκότωμα οι άνθρωποι...
Αλλά δε νομίζω μωρέ να ισχύει! Θα είναι πολύ τραβηγμένο!

tzef

tzef
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΗΓΑ 67 ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ 64 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΑΝΑ 1 ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΓΕΝΝΗΣΑ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 57,ΟΚ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.

tzef

tzef
ΗΛΙΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ.

ΓΙΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ;

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΤΕ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑ Η' ΦΥΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ?ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ

Εμένα πάντως η αδερφή μου νομίζω έχασε 7 μέσα στο μαιευτήριο και τα άλλα πολύ γρήγορα, ίσως λεει λόγω θηλασμού, παρόλο που έτρωγε πολύ περισσότερο απ' ότι στην εγκυμοσύνη! Όμως δεν είναι τα κιλά το πρόβλημα κορίτσια, αλλά να επανέλθει το σώμα..έκανε τουλάχιστον ένα 6μηνο-8μηνο..να σφίξει κάπως! Νομίζω καπου στο 6μηνο θα αρχίσω κι εγω γυμναστική και βοηθάει απίστευτα το περπάτημα, αλλά πού καιρός με το παιδί μετά!
Δε βαριέσαι λίγο λίγο πάλι θα βρούμε τα νερά μας! Ας μην αγχωνόμαστε και γι αυτό τώρα..έχουμε άλλες έννοιες..λίγες λίγες τη φορά Laughing Laughing Laughing Laughing

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ.

ΓΙΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ;

Εγώ πότε υπολογίζω Γεωργία μου? Και τώρα να μου πεις δεν έχω πρόβλημα! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 893968 Αυτή πρέπει να ρωτησουμε που μου φαίνεται έχει καλοβολευτεί στην κοιλίτσα της μαμας! Το μόνο που την εκνευρίζει απίστευτα ρε κορίτσια (νομίζω) είναι η βόλτα με το αμάξι! Σαν τρελή με χτυπάει..άλλο χτυπημα..νευρικό! Λέτε να αρχισουμε τις διαδρομές να την κάνει νωρίτερα affraid affraid 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 587529 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 587529 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 875502 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 875502 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 875502 ??

stav2007

ΑΧ!ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Baby Avenue ΤΟ Just Baby TRIO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ JB-2020ORA

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΑΧ!ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Baby Avenue ΤΟ Just Baby TRIO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ JB-2020ORA

αυτό δηλαδή, ε? Με γεια σας!!! Πάλι ξέχασες να ανεβάζεις φωτογραφίες??χαχαχαχα 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 215994
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το υφασματάκι του πορτ μπεμπε να το πλύνεις με το παιδικό απορρυπαντικό ένα χεράκι, γιατί θα μυρίζει πλαστικίλα-καινουργίλα!

stav2007

HLIANA έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΑΧ!ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Baby Avenue ΤΟ Just Baby TRIO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ JB-2020ORA

αυτό δηλαδή, ε? Με γεια σας!!! Πάλι ξέχασες να ανεβάζεις φωτογραφίες??χαχαχαχα 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 215994

Το υφασματάκι του πορτ μπεμπε να το πλύνεις με το παιδικό απορρυπαντικό ένα χεράκι, γιατί θα μυρίζει πλαστικίλα-καινουργίλα!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΑΦΕ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΦΑΣΦΑ?ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΑΦΕ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΦΑΣΦΑ?ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

Πάρα πολύ ωραίο και χρώμα unisex! Ναι να ρωτήσεις, αλλά λογικά όλα έχουν φερμουάρ και βγαίνουν πολύ εύκολα, για να πλένονται!

evvi

evvi
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

και το δικο μου παρομοιο ειναι εχει τρουκ και ξεκουμπωνει και εγω τα επλυνα οπως και απ το καρεκλακι αυτοκινητου

stav2007

ΗΛΙΑΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

stav2007

ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Η' ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

χαχαχα είσαι αφασία!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 37 215994

stav2007

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΛΑΤΟ,ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΑ ΠΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.....ΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

evvi

evvi
stav2007 έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Η' ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ?

ολο βγαινει εμενα αλλα απ οτι βλεπω ειναι ιδιο σχεδιο απλα αλλο χρωμα. αλλα εγω δεν τα εστυψα καθολου.

stav2007

evvi έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Η' ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ?

ολο βγαινει εμενα αλλα απ οτι βλεπω ειναι ιδιο σχεδιο απλα αλλο χρωμα. αλλα εγω δεν τα εστυψα καθολου.

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ?ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΑΦΕ.ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η' ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΨΗ?

evvi

evvi
stav2007 έγραψε:
evvi έγραψε:

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ?ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΑΦΕ.ΤΟ ΕΠΛΥΝΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η' ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΨΗ?

στο πληντυριο το επλυνα χωρις στυψη γτ δεν ηξερα πως θα γινει και εβαλα ελαχιστο μαλακτικο. στον ηλιο στεγνωσαν κατευθειαν. το λαχανι πηρα εγω. αλλες δε τα πλενουν και βαζουν παντα ενα πανι. και εγω βαζω απλα ηθελα να φυγει η μυρωδια και δεν ξες και που σερνοταν εκει που το φτιαξαν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις